בר קולמוסא כתב:
pogi כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
pogi כתב:
איזו החלטה עלובה של הפרופסור
לייבש את קליימן חודשים לטובת הסחבק בקריית שמונה ואז פתאום לפתוח איתו בדרבי כשאין לנו בכלל הגנה
הדרך הבטוחה לגמור שוער צעיר
שיעיפו כבר את האפס הזה מפה
"אני לא מאמין שהפרופסור האפס הזה העלה את עמוס בדרבי.
הדרך הבטוחה להפסיד דרבי.
שיעיפו כבר את האפס הזה מפה"
וכו' וכו'
בטח התכוונת לרשום (בניסוח דיי עילג) "אם הוא היה עולה עם עמוס לדרבי הייתם גם באים בטענות", נכון?
אם זאת הייתה הכוונה, אז אתה צודק מאה אחוז
"הפרופסור האפס הזה" אחראי למצב הבזיוני שהגענו אליו עם הרוטציה ההזויה הזאת שהוא המציא והרגה במובן מסוים את שני השוערים.
הוא היה יכול לצמצם נזקים במידה מסוימת אם היה מעיף את הסחבק לספסל בתחילת העונה ורץ עם קליימן
עכשיו זה כבר מאוחר מידי ולבוא ולהוציא את קליימן מהבוידם לפני הדרבי זו חכמה קטנה מאוד ועלובה מאוד שמתאימה למאמן קטן מאוד כמו הפרופסור
תשמע:
1. עמוס נורא ואיום וצריך לצאת מההרכב שלשום.
זהו, אין 2.
ככל שזה יקרה מוקדם יותר ככה זה יהיה טוב יותר.
[b] אז הטעות של רב"ש זה שהוא מאחר בחודש בערך [/b] (ולטעמי מעולם לא היה צריך להחזיר את עמוס, ממנו לא קיבלנו כלום, אבל זו חוכמה בדיעבד). אני פשוט לא מבין מה הסיפור של ה"לזרוק אותו להרכב בדרבי". אני הרבה יותר שמח עכשיו שקליימן עולה ולא עמוס, ולא אכפת לי כמה בוריס שיחק או לא שיחק לאחרונה. אני לא אומר שלא הייתי מעדיף שהוא יבוא עם יותר בטחון או כושר משחק, אבל בנקודת הזמן הזו עדיף קליימן מהפריזר מאשר עמוס עם הפורמה, בבירור.
לא לא
הטעות של רב"ש היא שהוא הביא את עמוס מלכתחילה
הטעות השנייה של רב"ש היא שהוא לא העיף אותו לספסל לצמיתות בתחילת העונה כשהיה ברור לכולם שהוא לא מתאים
הטעות השלישית היא שהוא מתחילת העונה דוגל ברוטציית השוערים המגוחכת הזאת שלא רק שלא תרמה אלא פגעה בשני השוערים, במיוחד בקליימן.
עכשיו לשאלתך, הבעיה היא נורא פשוטה.
כמו שכתבתי, לספסל שוער לחודשיים ואז לפתוח אתו במשחק מול ההתקפה הכי טובה בליגה אחרי שהרחקת את הבלם שלך ואין לך בלם מחליף זו חכמה קטנה ועלובה.
האפס מבין שהוא טעה כשנתן את המפתחות לסחבק דני עמוס? אין בעיה. שייתן לקליימן לשחק עד סוף העונה בלי קשר ליכולת שהוא מציג.
לא יודע למה אבל יש לי הרגשה מוזרה שאחרי מחר רב"ש יחזיר את עמוס לשער עם גישה של "מה אתם רוצים? נתתי לקליימן את הבמה בדרבי והוא פישל"