Frank Serpico כתב:
עזרא כתב:
מולי לוי כתב:
חבל
מה חבל,מישהו מונע ממך להגיע? אני גם אגיע.
זו רק המלצה.
כמו שגם רשמו פה,האולטראס לא יכול מבחינה לוגיסטית להספיק להגיע גם לכדורגל וגם לכדורסל עם כל התפאורות וההכנה המוקדמת.אוהד ״רגיל״ יוכל להספיק,והפתרון של הערוץ הראשון הוא מבחינת הרע במיעוטו.
זו לא המלצה - זו קריאה לחרם לכלל האוהדים - לא להגיע למשחק ואפילו לא לצפות בו בטלוויזיה.
הייתי מבין הודעת התנצלות על כך שמפאת אילוצי זמנים ובעיות לוגיסטיות חברי האולטראס עצמם לא יוכלו לפקוד את דרבי הכדורסל. סבבה ומובן בהחלט. אבל אין כאן הודעת "מתנצלים שלא נוכל להיות שם עבור הקבוצה", יש שם "קוראים לאוהדי הקבוצה להחרים את משחק הכדורסל ולהימנע מצפייה בו בטלוויזיה". ויש הבדל עצום. יש קריאה לכלל האוהדים כולם להחרים. וחבל.
עכשיו, מי שהוא בעל דעה עצמאית משלו, כמוך ואולי כמוני, עשוי לא לשמוע להם, לפעול בניגוד לקריאת האולטראס וכן להגיע לדרבי הכדורסל למרות הכל. אבל יש גם הרבה אוהדים, בעיקר אוהדים צעירים, שמבחינתם ה"אולטראס" זה מובילי דעת קהל.
בדיוק, יש לי הרגשה שבכדורגל אף פעם, לא משנה מה, לא תצא קריאה של האולטראס להחרים משחק (שלא נדבר על דרבי) + החרמה שלהם.
ובשנים האחרונות, אם היו בלגנים של קהל מול קבוצה/בעלים שיכלו להיגרר להחרמה - זה היה בכדורגל.
חבל, בלומפילד היה יכול לסבול 10 דק איחור (במקרה הרע) של 750 איש, מול דרבי בהיכל ללא עידוד של הפועל.
אני בכל מקרה הולך לכדורסל.
יאללה הפועל מלחמה נגד הנבלות.