בהמה גסה כתב:
לכל המבלבלי מוח, לירון הצורר ושאר החופרים על חיפה והדגל, אני ישבתי בצד ושום דגל לא הפריע לי, כאשר אתם מחליטים לשבת היכן שהגוש המעודד יושב קחו בחשבון שיהיו דגלים תופים קללות ודחיפות, אתם לא נמצאים בבימה, זה מגרש כדורגל וארגוני אוהדים זה לא שבט בצופים.
לבחור משער שבע, מה פתאום מפריעים לך שירי שואה? 25 שנה ביציעים שמתוכם כבר לפחות 10 שנים כבר שרים שירי שואה (אשר ציניים ולא באמת מאחלים שואה כמו בגרמניה הנאצית) ופתאום נהייתם אמיצים שם בשער שבע? העיקר לשבת ולפצח גרעינים אבל אפילו למחוא כפיים לקבוצה שלכם זה קשה, עזוב את זה לעזוב את המשחק בדקה 80, עזוב גם את זה, שריקות הבוז לא רק לשירי שואה אלא גם מלווים בקללות לשחקנים, אז עשה לי טובה, הרי שנינו יודעים שזו צביעות, ובדרבי ישמעו צעקות בכל הכוח שתהיה שואה למכבי משער שבע.
יקירי המלומד,
לא אכנס איתך לוויכוח אידאולוגי אבל אגיב לגבי הנתונים ובעיקר הפרשנות שאתה מפיץ.
שירי השואה קיימים כמו שכתבת כבר למעלה מ- 10 שנים. כמות המתנגדים להם בפועל עולה עם השנים. זה לא שלפני 10 שנים 10,000 אוהדים ביציע בדרבי היו בעדם, חלק הצטרפו כתופעת עדר וחלק שתקו.
לשימחתי הרבה בתהליך מתמשך יותר ויותר הצטרפו להתנגדות הקולנית לשירים האלה והיום ניתן לקבוע שהרוב המכריע מתנגד להם.
גם אם בדרבי תישמע לא מעטים מצטרפים אליהם. במהות הם מתנגדים להם. יש כאלה שהתנגדו להם כמוני מהיום הראשון ששמעו אותם. לי לקח כמה שבועות לקום ולשרוק להם בוז כשיישבתי בשער 7. לא יודע אם הייתי הראשון שהעז לעשות זאת אבל בוודאי הייתי הראשון באזור שלי במרומי שער 7 שעשה זאת. לשימחתי הרבה לאט לאט הצטרפו אנשים לתהליך.
קח לדוגמא את ברגר חברי שישב כמה שורות לפני ו-5 כיסאות מימין ( ואני מקווה שהוא לא יכעס עלי שהישתמשתי בו כדוגמא).
אני מכיר אותו בפורום וגם בשער 7 כ- 10 שנים. בעבר הוא שר שירים אלה. היום כשאתה מדבר איתו הוא מתנגד להם. אולי בדרבי ברגע של התלהמות הוא ישיר אותם. הלוואי ולא. ואם בדרבי הזה הוא כן ישיר אותם הרי שבעוד שנתיים כבר לא.
מה גרם לשינוי "הדמוגרפי" הזה ?
קבוצת כדורסל בבעלות אוהדים שהיא יקרה לברגר ודומיו לצד מדיניות נכונה של בתי הדין בהענשה חמורה (ולא שאני טוען שבתי הדין עושים מלאכה נכונה).
כשכואב בכיס אנשים מתחילים לחשוב על מעשיהם. והלוואי והקנסות רק
יגדלו עם איש המשרוקית ימשיך במעשיו. שיגדלו פי עשר. עד שזה מספיק יכאב לעמותת האוהדים שיושבת על הגדר בנושא ולחיימקה ואנשיו.
הרי הם יודעים מי השורק בדיוק כמו שאני יודע אבל לא כואב להם מספיק בכיס כדי לטפל בתופעה.
הפועל חשובה מאוד לרבים מאיתנו. הפועל נקייה מאלימות ושינאה חשובה לי , ואני מקווה שלעוד בים, הרבה הרבה יותר.
לא ביקרתי באוסישקין ב- 10 שני האחרונות שלפני הריסתו גם בעונות מוצלחות של התלהבות בגלל השינאה היוקדת ששירי השואה הם כלי ביטוי שלה.
מצטער , הפועל שאני אוהב ותרבות אהדה שלי היא אהבה ולא שינאה. תרבות של גאווה ולא רגשי נחיתות ו- 90% משונאי המחלה הקולניים
הם בעלי רגשי נחיתות ספורטיביים.
אני מכיר את "איש המשרוקית", בהנחה שאין כמה כאלה ולא מדובר באחר מיזה שביגללו נפתח האשכול, הוא אוהד של הפועל למרות שגורם לה נזקים גדולים, בדיוק כמו אלה שהתפרעו במשחקי כדורסל ושרו שירי שואה שם וגרמו לה נזקים עד שהיקף הנזקים היה כבד .
ובדרבי הקרוב אני לא אהיה כך שיהיה פחות שורק בוז לשירי השואה.
אדום עולה.