xiter כתב:
אני מוכרח להזדהות עם אדום אחד. זה ש99% מאוהדי הפועל מעדיפים את הכדורגל וקל להם לבחור בכדורגל והוא מעדיף כדורסל שיהיה לו מאוד קל לקנות כרטיס אז למה שלא ילך??
ואורביט, מי שמך להחליט שמהשחק כדורסל לא חשוב והכדורגל כן?
גם הכדורגל הבטיחו מקום בפלייאוף העליון ולא נראה סביר שיגיעו לאירופה אם מקום 4 לא ילך לשם וגם זה בספק.
"האימפריה" של מיץ׳ קטנה בהרבה מהאימפריה של שימון . באמת אל תשווה הבדלים של 20 מליון יורו מול שאר הליגה בכדורסל שנעה סביב ה7 מליון תקציב לבין 100 מליון של מיץ מול 50 שלנו ושל חיפה.
נראה שקל להזניח את הכדורסל בייחוד שזה משחק חוץ אז לפחות אל תתרצו.
אדוני,
אם תעבור שוב על מה שכתבתי,תמצא שבמפורש ציינתי-שאהיה בכדורסל,לפני שאגיע לכדורגל ביום שני.אז אל נא תתבלבל ותבלבל.
ולא אמרתי שהכדורסל לא חשוב,ממש לא! אלא שהמשחק הספציפי הזה-כמו כל הפלייאוף המיותר-אינו חשוב!
בכדורגל כל נקודה עכשיו חשובה,וצריך להגיע לאירופה-כי זו מטרה חשובה,שמשיגים דרך הליגה וההישגים בה,בניגוד לכדורסל-שלא,ובעיקר-להרוס למכבי את האליפות ולעצור את השושלת לצ'אמפיונס.
בכדורסל אנחנו כבר בארבע הראשונות,ויהיה לנו יתרון ביתיות על החמישית,אז כל הפלייאוף הזה,כמו הדרבי הזה,לא משנה כלום! כי בסוף הכל מתאפס-ומתחיל מ-0:0 בסדרות הרבע,שחשובות לא פחות-ואולי אף יותר-מהכדורגל!
אבל עד אז,זה לא משנה כלום!
בכל מקרה,אני אלך לכל המשחקים גם בכדורגל וגם בכדורסל,ללא קשר לחשיבותם,אז אני בטוח לא נכלל בקטגורה שהמצאת לי("מזניח",עאלק,כשכתבתי שאהיה שם)!
ואיך אתה ו"אחד אדום" מוכנים שהקבוצה תפגע עם מיעוט קהל ועידוד,כשהדרבים יהיו באותו יום-ולא בימים נפרדים? זה נראה לך הגיוני-לחשוב על עצמך ולא על הקבוצה?
לי זה לא נראה הגיוני,ואני רוצה שהכדורסל,שאהיה בו בכל מקרה,יהיה עם כלנו ביום נפרד מאשר הכדורגל,ולא שיהיה בו פחות קהל ועידוד,אז העיקר שאני "המזניח-שלא חשוב לו הכדורסל",לטענתך.