תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשרוקית
הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 21:45 
שבתאי יחבס כתב:
לירון האדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אדום נחמד כתב:
שבתאי הוא טרול לכל דבר וענין..

נשמה
אתה בן 30 ואתה בפורום אתה לא חושב שאתה יצור????? אתה בנאדם הזייה...

ובן כמה כבודו שמזלזל ככה בכולם?

אני בן 14 שנה הבאה עולה לכיתה ט'... מתרגש רצח סוף סוף תיכון..

:HEART2: שבתאי זה אח :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
ברגר הוא כלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
r200 בהמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 23:01 
נשים למטבח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 04:20 
גביזון כתב:
13 עמודים על אוהד ששורק במשרוקית :BOW:

אלו לא 13 עמודים על אוהד ששורק במשרוקית. אלו 13 עמודים על זה שאת אולטראס הפועל יותר מעניין אולטראס הפועל מאשר הפועל. אפשר היה לראות את זה יפה גם ב"החרמה" של הדרבי בכדורסל וההמלצה לשאר האוהדים להחרים את המשחק. הרי אם הארגון המופלא לא שם - אין מבחינתו טעם לקיום המשחק, או להמצאותם של אוהדים שלא משתייכים לארגון במשחק.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: המשרוקית
הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
שבתאי יחבס כתב:
לירון האדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אדום נחמד כתב:
שבתאי הוא טרול לכל דבר וענין..

נשמה

מה יהיה הסוף עם הפורום הזה אה ברגר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
גביזון כתב:

אלו לא 13 עמודים על אוהד ששורק במשרוקית. אלו 13 עמודים על זה שאת אולטראס הפועל יותר מעניין אולטראס הפועל מאשר הפועל. אפשר היה לראות את זה יפה גם ב"החרמה" של הדרבי בכדורסל וההמלצה לשאר האוהדים להחרים את המשחק. הרי אם הארגון המופלא לא שם - אין מבחינתו טעם לקיום המשחק, או להמצאותם של אוהדים שלא משתייכים לארגון במשחק.
מסכים עם החלק הראשון של התגובה. לגבי החלק השני - בדיוק כמו המשרוקית, גם מנהלת הכדורסל\הרשות המשדרת הם תופעה שצריך להילחם בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את כל המגיבים פה,
פשוט,
אם הקנסות לא מפריעות למועדון הפועל ת"א ולהנהלה, בעיות שלהם.

אם יהיה עונש רדיוס ללא קהל בגלל זה, אתם יודעים את השם של השורק, תבעו אותו ואת הנהלה ותוציאו מהם את הכסף על זה.

נקודה.

חבל על הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
אני לא מבין את כל המגיבים פה,
פשוט,
אם הקנסות לא מפריעות למועדון הפועל ת"א ולהנהלה, בעיות שלהם.

אם יהיה עונש רדיוס ללא קהל בגלל זה, אתם יודעים את השם של השורק, תבעו אותו ואת הנהלה ותוציאו מהם את הכסף על זה.

נקודה.

חבל על הדיון.

ברור. כמה פשוט. במקום להקדים תרופה למכה ולהוקיע מאיתנו את המשרוקית, בואו נחכה שהיא תסבך אותנו ממש עמוק ואז ניזכר לפתוח נגדה בהליכים משפטיים במדינה שכל הליך ביורוקרטי בה מעורר רצון עז לתלות חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 15:27 
רואה שחורות כתב:
האדום הצורר כתב:
גביזון כתב:

מסכים עם החלק הראשון של התגובה. לגבי החלק השני - בדיוק כמו המשרוקית, גם מנהלת הכדורסל\הרשות המשדרת הם תופעה שצריך להילחם בה.

הנקודה היא שבמקום להיות כנים ולהגיד - שמעו, אנחנו מתכוננים לדרבי הכדורגל כבר הרבה זמן, לא נוותר על כל מה שהכנו כי פתאום נתקע לנו דרבי כדורסל באותו יום (וזה אכן טמטום גדול של ערוץ 1, וחוסר הגינות מוחלט כלפינו), מציעים לאוהדים אחרים להחרים (!) את המשחק של הפועל. יענו, בעיני מי שכתב את ההודעה, לא כזה נורא אם השחקנים יגיעו לאולם הנורא הזה לבד, מה שיותר חשוב זה אם אולטראס הפועל נמצא שם או לא. ואם הארגון לא שם, מה זה משנה מי כן שם. הרי אין קהל להפועל בלי אולטראס הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
רואה שחורות כתב:
האדום הצורר כתב:
גביזון כתב:

הנקודה היא שבמקום להיות כנים ולהגיד - שמעו, אנחנו מתכוננים לדרבי הכדורגל כבר הרבה זמן, לא נוותר על כל מה שהכנו כי פתאום נתקע לנו דרבי כדורסל באותו יום (וזה אכן טמטום גדול של ערוץ 1, וחוסר הגינות מוחלט כלפינו), מציעים לאוהדים אחרים להחרים (!) את המשחק של הפועל. יענו, בעיני מי שכתב את ההודעה, לא כזה נורא אם השחקנים יגיעו לאולם הנורא הזה לבד.

אני דווקא חושב שהאולטראס הפעילו שיקולים טובים. הרי אם השאלה הייתה איזו קבוצה יותר "ראויה" לעידוד ולתמיכה שלנו במקרה של חרם אז ברור שהיו מורים על להחרים את הדרבי בכדורגל. אבל השאלה היא איפה קל יותר לאוהדים להדיר רגליהם (בכל זאת, בציבור הישראלי יהיה קשה לשכנע בנאדם שיש לו ניקוב לוותר על משחק מטעמים אידאולגיים) מהמשחק ולהצביע ברגליים. ככה זה בעיניי לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 16:30 
7000 יותר מדי.
סכום נמוך יחסית כי פינס עשה עבודה טובה והביא ראיות שיש חוסר אחידות בעונשים שמקבלת בקבוצה ביחד למה שמקבלים מכבי חיפה ומכבי תל אביב. בפעם הבאה גם זה לא יעזור.

מה שהיה יותר מעניין בדיון זה הנזיפה של הדיין בהתאחדות על כך שאשדוד לא הועמדה לדין על זריקת כדורי הים תוך שהוא מביא את העובדה שהפועל תל אביב בכדורסל כן הועמדה לדין על אירוע דומה בדרבי.
עוד דוגמא על חוסר האחידות בעונשים ובהעמדות לדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
חבל שהם לא קראו גם לקהלי שאר הקבוצות (אלו שיש להם אוהדים) להצטרף למאבק הזה.
זה לא צריך להיות מאבק נקודתי של אולטראס הפועל נגד ערוץ 1 והמינהלת, אלא מאבק כולל של כל אלה שהולכים למשחקים, שמזלזלים בהם ולוקחים אותם כמובן מאליו, נגד המינהלת וגוף התקשורת, ששמים את הצופה בבית והרייטינג הטלוויזיוני במרכז ובעדיפות העליונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 16:47 
אנטיגונה כתב:
חבל שהם לא קראו גם לקהלי שאר הקבוצות (אלו שיש להם אוהדים) להצטרף למאבק הזה.
זה לא צריך להיות מאבק נקודתי של אולטראס הפועל נגד ערוץ 1 והמינהלת, אלא מאבק כולל של כל אלה שהולכים למשחקים, שמזלזלים בהם ולוקחים אותם כמובן מאליו, נגד המינהלת וגוף התקשורת, ששמים את הצופה בבית והרייטינג הטלוויזיוני במרכז ובעדיפות העליונה.

אם זה היה ההיגיון שעומד מאחורי ההחרמה הזו (היגיון שאני מבין) הם היו אמורים לקרוא לחרם גם על דרבי הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
את הכדורסל דחפו ליום הזה בשביל "ערב הספורט של ישראל", בשביל עם ישראל שיושב בבית מול הטלוויזיה, ואלה שהולכים למשחקים שישמשו כתפאורה לדבר העיקרי מבחינתם. הצרכים שלהם לא מעניינים יותר מדי.
לא מעניין אותם שהם עלולים להפסיד חלק ממשחק, ונראה שגם פחות מעניין אותם מאלה שהולכים לדרבי כדורגל ובעקבות כך יפסידו את הצפיה בסיום משחק הכדורסל.
לכן חשוב שאוהדי כל הקבוצות בכדורסל יבהירו למנותקים האלה למי מיועד הכדורסל בראש ובראשונה. ובתור התחלה שיפסיקו לקחת אותם כמובן מאליו ויפסיקו לשחק בהם ולהשתמש בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
מה שצריך לעשות זה מה שעשו אוהדי חולון בכל פעם שתקעו אותם בשעה הזאת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
כן, מעבר להתנגשויות בין שני הענפים, הזלזול באוהדי הכדורסל מתחיל בקביעת השעה הלא הגיונית למשחקי הכדורסל בערב הספורט של ישראל.
רק על זה היה צריך להתאגד ולהחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 18:01 
אנטיגונה כתב:
את הכדורסל דחפו ליום הזה בשביל "ערב הספורט של ישראל", בשביל עם ישראל שיושב בבית מול הטלוויזיה, ואלה שהולכים למשחקים שישמשו כתפאורה לדבר העיקרי מבחינתם. הצרכים שלהם לא מעניינים יותר מדי.
לא מעניין אותם שהם עלולים להפסיד חלק ממשחק, ונראה שגם פחות מעניין אותם מאלה שהולכים לדרבי כדורגל ובעקבות כך יפסידו את הצפיה בסיום משחק הכדורסל.
לכן חשוב שאוהדי כל הקבוצות בכדורסל יבהירו למנותקים האלה למי מיועד הכדורסל בראש ובראשונה. ובתור התחלה שיפסיקו לקחת אותם כמובן מאליו ויפסיקו לשחק בהם ולהשתמש בהם.

שוב, אני מסכים איתך לגמרי. גם לגיטימי שהחברים באולטראס מעדיפים את הכדורגל. אני פשוט לא חושב שנכון לקרוא לאוהדים אחרים שאינם חברים בארגון להחרים את המשחק. השחקנים ראויים לתמיכה שלנו בדיוק כמו אלו של הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
ואני חושב שראוי מבחינתם לא רק לקרוא לשאר אוהדי הפועל להצטרף למחאה המוצדקת הזאת, אלא גם לאוהדי שאר הקבוצות בכדורסל, ולנסות להתאגד איתם במאבק המשותף הזה.
וכן, ידוע שבכל מחאה יש מחיר, ומוכנים לשלם אותו בטווח הקצר בכדי להרוויח בטווח הארוך, במיוחד כשבטוחים שזה מאבק ראוי ביותר נגד גופים ואנשים שלא מסוגלים להבין את האוהדים האלה בדרך אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 18:19 
אם מה שהיה מעניין את אולטראס הפועל זה הסידור האדיוטי של ערוץ 1 והמנהלת ההחרמה הייתה אמורה לקרות כבר בפעם הראשונה ששידרו אותנו. אני באמת מעריך הרבה מהדברים שאנשים עושים כחלק מהאולטראס, אבל גם המשרוקית וגם הקריאה הנוכחית להחרמה של המשחק רק בהקשר של הדרבי גורמים לי להטיל ספק בסדר העדיפויות של הארגון. וכן, השורק קשור לאולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
ואם ואם ואם... ואם כל ילדוני הפורום בכללי ובמיוחד ילדי שער חמש היו קצת מעודדים ולא עושים טובה שהם פותחים את פיותיהם, ואם וכאשר כשהם פותחים את פיותיהם הייתה יוצאת שירה ולא אוסף תלונות ומצבורי כעס וקשקושים אז לא רק שהיה מקום לדיון אלא שלא היו שומעים את המשרוקית כלל, הדגל היה נעלם מעצמו כי בסופו של דבר למה שאנשים שמשקיעים מאמץ וזמן יקשיבו לחבורת פרזיטים שבאים לשער חמש בשביל לעמוד, לגרבץ בביצים ולהתלונן על המשרוקית והדגל? ושלא יקפוץ לי פה החמור התורן ויטען שהוא מעודד והדגל מפריע לו לראות ובגלל זה הוא שותק, מפריע לך? זוז הצידה.
המשרוקית מפריעה לשחקנים ולשופט? ממש חסידי אומות עולם אתם, זה לא העסק שלכם מה מפריע להם ומה לא, ואם וכאשר נקבל עונש הנהלת הפועל תישא בתוצאות ותפתור את העניין.
וזה לא שהאולטראס תלית שכולה תכלת, אבל לפחות הם משקיעים מאמצים וזמן ותורמים לכולם בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
לא ענייננו מה מפריע לשחקנים?
אתה יודע.. יש גם כאלה שאשכרה מענין אותם לראות כדורגל, ולא כמה חזק מעודדים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 18:54 
בהמה גסה כתב:
ואם ואם ואם... ואם כל ילדוני הפורום בכללי ובמיוחד ילדי שער חמש היו קצת מעודדים ולא עושים טובה שהם פותחים את פיותיהם, ואם וכאשר כשהם פותחים את פיותיהם הייתה יוצאת שירה ולא אוסף תלונות ומצבורי כעס וקשקושים אז לא רק שהיה מקום לדיון אלא שלא היו שומעים את המשרוקית כלל, הדגל היה נעלם מעצמו כי בסופו של דבר למה שאנשים שמשקיעים מאמץ וזמן יקשיבו לחבורת פרזיטים שבאים לשער חמש בשביל לעמוד, לגרבץ בביצים ולהתלונן על המשרוקית והדגל? ושלא יקפוץ לי פה החמור התורן ויטען שהוא מעודד והדגל מפריע לו לראות ובגלל זה הוא שותק, מפריע לך? זוז הצידה.
המשרוקית מפריעה לשחקנים ולשופט? ממש חסידי אומות עולם אתם, זה לא העסק שלכם מה מפריע להם ומה לא, ואם וכאשר נקבל עונש הנהלת הפועל תישא בתוצאות ותפתור את העניין.
וזה לא שהאולטראס תלית שכולה תכלת, אבל לפחות הם משקיעים מאמצים וזמן ותורמים לכולם בסופו של דבר.

יש לי חדשות בשבילך: לא המצאתם את הפועל, ויהיה עידוד גם בלי הדגלים למעלה. המשרוקית לא קשורה לעידוד. הקפטן של הפועל תל אביב, הקבוצה שאנחנו אוהדים, קיבל בגללה צהוב. אי אפשר מצד אחד להתיימר לייצג את הקהל, לקרוא לחרמות ולבקש כסף מאנשים מחוץ לבלומפילד והדר יוסף ומצד שני להתעלם מהבקשות של 99 אחוז מהם כשמשהו מפריע להם. כי כשאתם זורקים זין על כולם, אתם פועלים לטובת עצמכם כארגון, הרבה לפני שאתם פועלים בשביל הפועל. בכנות - אני אוהב את אולטראס הפועל ואת מה שהארגון מייצג, אבל אנשים שם חייבים לשם שינוי לעשות קצת ביקורת עצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד, קח את עצמך ולך תשב בצד, בשביל זה יש גוש מעודד!!

צורר-
מאיפה קבעת ש99% לא מרוצים? מהפורום הזה שרוב האנשים לא מגיעים כאן למשחקים בכלל? אל תביא לי עובדות בשקל.
שוב אני חוזר ואומר, האולטראס לא תלית שכולה תכלת, אבל כאן הרוב זה רק דיבורים ובילבולי מוח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
בהמה יקר, לא קראת או לא הבנת את מה שכתבתי.

השריקות מפריעות למשחק. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 22:20 
ואת הדגל תנופפו כמה שבא לכם בשער 5 , לא במשחק חוץ בו יש לנו רק יציע אחד קטן !! (כמו בקללה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
גביזון כתב:

:LOL2:
ככה נראית קבוצת האוהדים שאתה כל הזמן דוחף אליה עם רעיונות מפוצצים, ככה זה נראה הלכה למעשה.
האולטראס לא חייב לך כלום, ההנהלה יודעת בדיוק מי זה, הקנסות מעניינות לה את הביצים, הם לא רוצים לפגוע באוהד, בעיה שלהם.
זה פוגע בקבוצה ולא מזיז להם? בעיה שלהם.
אבל העיקר שהחרמנו מנוי לאוהד שמכר ניקוב למכביסט!!1111 מה זה משנה 12 מנויים שהלכו קיבינימאט.
תבוא בטענות להנהלה יקירת האוהדים, ככה נראה הרעיון האוטופי שלך.
בעצם לא, הרעיון המוגמר יראה הרבה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2014, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
אה הבנתי.. אז המשרוקית זה תוצר לוואי של קבוצת אוהדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המשרוקית
הודעהפורסם: 14 מרץ 2014, 02:42 
שבתאי יחבס כתב:
ברגר כתב:
שבתאי יחבס כתב:
לירון האדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
[quote="אדום נחמד"] שבתאי הוא טרול לכל דבר וענין..

נשמה

מה יהיה הסוף עם הפורום הזה אה ברגר[/quote]

עזוב, אין תקומה פה לכלום. מעט אינטילגנטים, השאר ובהם אני, יצורים. יאללה דרום העיר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המשרוקית
הודעהפורסם: 14 מרץ 2014, 08:59 
בהמה גסה כתב:

מצטער להגיד לך שרוב מה שכתבת שטויות.
לרוב האוהדים בשער 5 חשוב להיות שונים ושנואים, לא משנה מה.
המשרוקית מפריעה לכל הקהל ובמקום להעיף את הבנאדם לאלף עזאזל, אתם מתייחסים בסובלנות.
אני נמצא במגרשים מעל ל-25 שנים ומחזיק מנוי בשער 7.
אין לי בעיה עם קללות במגרש, יש לי בעיה עם שירי שואה, משרוקיות ודגל שמפריע לקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: