תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תואר במנהל VS תואר בכלכלה
הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
מוצאים את עצמם אחרי 10 שנים שחוקים לגמרי ועובדים בפרויקטים וחברות שהם שונאים והופכים לרובוטים של תכנות
לדעתי זה לא קשור למקצוע עצמו.
רוב מקומות העבודה מחורבנים בכל המקצועות פשוט כי היחס לעובדים בחברה הקפיטליסטית הוא אינטרסנטי.
לבוסים אכפת רק מעצמם וממטרותיהם, ולא מהעובדים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 17:28 
מוות כתב:
חזוקה כתב:
וואו, קראתי את התגובות באתר "סטאג'ר" שנתנו פה (אתר כזה של סטודנטים לחשבונאות, מתמחים בחשבונאות, ורואי חשבון מוסמכים). פשוט תגובות זוועתיות, אנשים מסיימים תתואר נמצאים כמעט שנה בחוץ בלי למצוא מקום להתמחות, וגם בהתמחות הם מקבלים 4,000 שקל וסותמים את הפה, לאחר שמסיימים את התואר וההתמחות, מבחני הלשכה וכל החרא שמסביב, הם זוכים למשכורת של 7,000 שקל וזה רק אם הצלחת להשאר שפוי.
תגובות זוועתיות, אנשים עוזבים את המקצוע גם אחרי סיום התואר מתחילים ללמוד דברים חדשים.

זה תקף גם לעוד הרבה מקצועות אחרים. אל תדאג.

אני לוא חושב שתמצא עוד פורום של מקצוע ספציפי שאחוז המתוסכלים בו הוא כל כך גבוה.
השוק מוצף ברמה של עריכת דין, אבל שם לפחות יש מסלול עצמאי סביר. (*ממה שהתרשמתי, לפחות)

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 12 מרץ 2014, 17:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 17:33 
its-sick כתב:
גולפיטק, זה רעיון ממש טוב. סטטיסטיקה זה אכן נושא קל ללימוד מבחינה מתמטית, ועדיין שימושי מאד בשוק העבודה.
אני אוסיף הצעה דומה: אני אישית תמיד נדהם מזה שיש כל כך הרבה ביקוש בשוק העבודה לתפקידים ניהוליים ללומדי "מעשיה וטיול", כשזה מקצוע מאד קל שכולל חוץ מהניהול בעיקר דברים משנה ראשונה של חוגי ההנדסה (השם הרשמי של התואר הזה הוא "תעשיה וניהול").

וואו אתם חיים בסרט.

תפסיקו לתת לו עצות אם אתם לא יודעים.
הקורסים בסטטיסטיקה הם ברמה המתמטית הגבוה ביותר שיש, 70 אחוז מהקורסים שלי הם בכלל מתואר של מהתואר של מתמטיקה.
סתם לדוגמא, חדו"א שנחשב בתואר הראשון לקורס הכי קשה, מחולק ל3 סמסטרים :
חדוא 1,2,3. מי שעושה מדעי המחשב, שאותם ציינו פה כרמה מתמטית פסיכית, לא צריך לגשת לחדוא 3, בניגוד לסטטיסטיקאים.

מה שכן, אפשר לשלב את זה עם כלכלה (או ניהול, או משהו דומה) ואז הדרישה המתמטית פוחתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מוות כתב:
חזוקה כתב:
וואו, קראתי את התגובות באתר "סטאג'ר" שנתנו פה (אתר כזה של סטודנטים לחשבונאות, מתמחים בחשבונאות, ורואי חשבון מוסמכים). פשוט תגובות זוועתיות, אנשים מסיימים תתואר נמצאים כמעט שנה בחוץ בלי למצוא מקום להתמחות, וגם בהתמחות הם מקבלים 4,000 שקל וסותמים את הפה, לאחר שמסיימים את התואר וההתמחות, מבחני הלשכה וכל החרא שמסביב, הם זוכים למשכורת של 7,000 שקל וזה רק אם הצלחת להשאר שפוי.
תגובות זוועתיות, אנשים עוזבים את המקצוע גם אחרי סיום התואר מתחילים ללמוד דברים חדשים.

השוק מוצף ברמה של עריכת דין, אבל שם לפחות יש מסלול עצמאי סביר. (*ממה שהתרשמתי, לפחות)

כן, רק נראה לי שאנשים שהולכים ללמוד חשבונאות הם אנשים שמראש מתוסכלים יותר מאנשים אחרים =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
its-sick כתב:
גולפיטק, זה רעיון ממש טוב. סטטיסטיקה זה אכן נושא קל ללימוד מבחינה מתמטית, ועדיין שימושי מאד בשוק העבודה.
אני אוסיף הצעה דומה: אני אישית תמיד נדהם מזה שיש כל כך הרבה ביקוש בשוק העבודה לתפקידים ניהוליים ללומדי "מעשיה וטיול", כשזה מקצוע מאד קל שכולל חוץ מהניהול בעיקר דברים משנה ראשונה של חוגי ההנדסה (השם הרשמי של התואר הזה הוא "תעשיה וניהול").

וואו אתם חיים בסרט.

תפסיקו לתת לו עצות אם אתם לא יודעים.
הקורסים בסטטיסטיקה הם ברמה המתמטית הגבוה ביותר שיש, 70 אחוז מהקורסים שלי הם בכלל מתואר של מהתואר של מתמטיקה.
סתם לדוגמא, חדו"א שנחשב בתואר הראשון לקורס הכי קשה, מחולק ל3 סמסטרים :
חדוא 1,2,3. מי שעושה מדעי המחשב, שאותם ציינו פה כרמה מתמטית פסיכית, לא צריך לגשת לחדוא 3, בניגוד לסטטיסטיקאים.

מה שכן, אפשר לשלב את זה עם כלכלה (או ניהול, או משהו דומה) ואז הדרישה המתמטית פוחתת.
אם לא השתנה משהו ממש מהותי מאז שאני למדתי לפני כ 25 שנה, אז הקורסים ממתמטיקה שאתה עושה הם הקורסים הקלים שיש במתמטיקה.
יכול להיות שזה נחשב קשה ביחס לתיכון (נראה לי שלא ממש), אבל ביחס לדברים הקשים שיש במתמטיקה זה ממש קליל. גם אין לך שום דבר שמתקרב לקורסים היותר קשים במדעי המחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 18:47 
אתה פשוט טועה, מדובר בקורס הכי גבוה שיש (חדוא א) שהוא למתמטיקאים.
בהתאם הסטונדטים שיושבים לידי הם ממדעי המחשב וממתמטיקה. ואני יודע טוב מאוד מה הקרוסים הקשים שלהם.

אני לא סטודנט שבוע וחצי ולהגיד "אולי זה קצת קשה יותר ממש שלמדת בתיכון" זה קצת אובר ביטחון עצמי, כשאתה בעצמך מודה שאתה לא יודע מה המצב היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
אלא אם חדוא 3 כולל בתוכו היום גם אנליזה ותורת המידה, אז קשה זה לא. אני מניח שזה סתם אינטגרלים תלת מימדיים.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 12 מרץ 2014, 20:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
עומר מ. כתב:
מוצאים את עצמם אחרי 10 שנים שחוקים לגמרי ועובדים בפרויקטים וחברות שהם שונאים והופכים לרובוטים של תכנות
רוב מקומות העבודה מחורבנים בכל המקצועות פשוט כי היחס לעובדים בחברה הקפיטליסטית הוא אינטרסנטי.

גם אני מתקשה להאמין שלא מגיעים למצב דומה ברוב המקצועות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 20:54 
its-sick כתב:
אלא אם חדוא 3 כולל בתוכו היום גם אנליזה ותורת המידה, אז קשה זה לא. אני מניח שזה סתם אינטגרלים תלת מימדיים.

סחתיין על ההתנשאות הלא נגמרת, ואיך בכל פעם אתה מסובב מה שבא לך.
אמרתי ש70 אחוז מהקורסים הם אותם קורסים כמו במתמטיקה, שזה כולל גם אנליזה(כאופציית בחירה) אבל זה לא העניין, העניין הוא שהקורסים שאתה עושה הם ברמה המתמטית הכי גבוה. ואם אפשר בכלל לעשות השוואה, אז הם בחלק השני של התואר מתקדמים יותר (שוב, מבחינת הקורס המתמטי) ממדעי המחשב (אתה מוזמן לשאול בוגרי מחשב מה היה הקורס הכי קשה בתואר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 21:17 
עומר מ. כתב:
חזוקה כתב:
בקיצור להבדיל מתגובות של ההורים שלי "בכל מקצוע יהיו את אלו שיצליחו ואלו שלא", באמת עדיף לבדוק את אחוזי ההצלחה ומה כדאי ללמוד גם מעבר "למה מענין אותי".
איזה עוד לימודים קיימים היום?
באמת שאני שוקל ללכת למדעי המחשב בHIT, שדרישות הקבלה הם מכינה של מתמטיקה להשלמה ל-4 יח''ל ופסיכומטרי 550, נשמע לי שפוי למדי.

כששנאתי מתמטיקה הייתי הרבה יותר קטן, פעם אחרונה שלמדתי מתמטיקה הייתה בתחילת י''ב וזה היה לפני יותר מ4 וחצי שנים. אני מאמין שאם היום אני לומד את החומר של אז, הוא יהיה בדיחה, במיוחד אם הוצאתי 87, מעולם לא אהבתי כל כך מתמטיקה, אבל אולי כי זה היה בסה''כ לימודים בבית ספר ולא ידענו את החשיבות אבל אני בטוח שאם תהיה לי מוטיבציה לדעת לתכנת ולסיים את התואר, אז אני אלמד עם מוטיבציה כלשהי. השאלה אם באמת אפשר להסתדר עם זה גם כאלה שהם לא שייכים לחבורת החרשנים של ה5 יחידות בתיכון אם אתם מבינים למה אני מתכוון.

לגמרי כן.
המתמטיקה היא לא הבעיה שלך, אם תתמיד ותחרוש אתה תצליח, הרוב מצליחים.
השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם אתה אוהב לתכנת?
רוב האנשים שהולכים למדעי המחשב הולכים לזה בגלל הכסף ואז מוצאים את עצמם אחרי 10 שנים שחוקים לגמרי ועובדים בפרויקטים וחברות שהם שונאים והופכים לרובוטים של תכנות.
אם אתה אוהב לתכנת אתה תמצא את המקום שאתה אוהב ותהנה מכל רגע, אם אתה הולך בשביל הכסף והתנאים תחשוב שוב, זה לא מתאים לכל אחד.

תלוי באיזה מוסד
לא מכיר את רמת המתמטיקה בHIT, אבל באוניברסיטאות זו הרמה הכי גבוה ואם אין לך חוש גם לחרוש מבוקר עד לילה ולעשות קורס אחד בסימסטר לא יעזור
מסכים מאוד עם שאר הדברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 21:22 
בתל אביב, סטטיסטיקה שמשלב עם שברים מפקולטה אחרת (שזה מה שהצענו לו...) לא עושה חדוא 1 ו2 אלא אינפי 1 ו2 שזה קל בהרבה, וגם לא עושה חדוא 3 (שזה קורס קשה רצח)
הדברים נכונים לפחות ל2008...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 21:27 
דני גולפיטק כתב:
בתל אביב, סטטיסטיקה שמשלב עם שברים מפקולטה אחרת (שזה מה שהצענו לו...) לא עושה חדוא 1 ו2 אלא אינפי 1 ו2 שזה קל בהרבה, וגם לא עושה חדוא 3 (שזה קורס קשה רצח)

אתה צודק, חלקית. ככתבתי שברגע שמשלבים את זה עם משהו נוסף הרמה פוחתת.
אינפי וחדוא בגדול זה אותו דבר, המקור של זה באנגלית זה בדיוק אותו שם, בארץ משתמשים בזה כדי להפריד מטרות.
בת"א המושג אינפי לא קיים יש חדוא רמה א', ב',ג' וגם רמה נמוכה יותר... בירושלים אינפי זה הקורס למתמטיקאים ומדעי המחשב, וחדוא נחשב קל יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 00:20 
NARKOTIKA כתב:
דני גולפיטק כתב:

אתה צודק, חלקית. ככתבתי שברגע שמשלבים את זה עם משהו נוסף הרמה פוחתת.
אינפי וחדוא בגדול זה אותו דבר, המקור של זה באנגלית זה בדיוק אותו שם, בארץ משתמשים בזה כדי להפריד מטרות.
בת"א המושג אינפי לא קיים יש חדוא רמה א', ב',ג' וגם רמה נמוכה יותר... בירושלים אינפי זה הקורס למתמטיקאים ומדעי המחשב, וחדוא נחשב קל יותר.

תאמין לי שאני יודע שמילולית השם הוא אותו שם...
ב2006 בתל אביב (אי שם בשנה א...) היה קורס קשה - חדוא (למתמטיקאים ולמדעי המחשב) וקורס פחות קשה - אינפי (שעשו אותו בכלל בפקולטה להנדסה ולא במדעים ואליו הסתפחו סטטיסטיקאים ששילבו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
its-sick כתב:
עומר מ. כתב:

גם אני מתקשה להאמין שלא מגיעים למצב דומה ברוב המקצועות

אני לא מנסה לטעון שאין שחיקה טבעית בכל עבודה
אני רק אומר שאם אתה מראש הולך ללמוד משהו שאתה לא אוהב רק כי המשכורת בו טובה אתה מהר מאוד תמצא את עצמך מיואש.
בעיני כל בן אדם צריך לשאוף לעבוד במשהו שהוא אוהב.
מניסיון, זה עוזר לקום בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק. הבעיה היא שרובנו לא יודעים מה אנחנו רוצים לעשות בחיים (אם בכלל) עד שלב די מתקדם בחיים שלרוב מגיע לא מעט אחרי התואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 17:10 
מוות כתב:
NARKOTIKA כתב:
מוות כתב:
חזוקה כתב:

כן, רק נראה לי שאנשים שהולכים ללמוד חשבונאות הם אנשים שמראש מתוסכלים יותר מאנשים אחרים =)

רק צריך לזכור שהמקצוע פותח המון דלתות רואי חשבון לאו דווקא עובדים במשרדי רואי חשבון או פותחים משרדים
הצמרת הניהולית עסקית בארץ מורכבת מהרבה רואי חשבון כמו רוסק עמינח לדוגמה בבנק לאומי ועוד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 20:52 
חחחח רמות כאלה של אוטסוגסטיה לא רואים כל יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2014, 01:22 
http://www.youtube.com/watch?v=MwBzaXphrMs

מ1:40 מסבירים לך איך נראים רואי חשבון :)

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2014, 03:01 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר, קודש הקודשים:
https://www.youtube.com/watch?v=XMOmB1q8W4Y

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: