תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאלה בנוגע ללימודי רפואה
הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 16:01 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אני חייל משוחרר שכבר עשה פסיכומטרי עם ציון 685 וציון בגרות 95 ומעוניין ללמוד רפואה. ידוע לי שהציונים לא מספיקים וחשבתי על דרכים חלופיות לנסות ללמוד לפני שאני מתחיל לשפר אותם. יש את לימודי הרפואה ארבע-שנתי שניתן לעשות את זה אחרי שמוציאים תואר ראשון במשהו (הבנתי שעם עדיפות למקצוע ממדעי החיים) וכאשר הממוצע בו גבוה + ציון עובר בבחינה כלשהי.
הדרך השנייה היא ללמוד באירופה. מה שטוב בדרך הזאת זה שקל להתקבל יחסית, אך הלימודים די יקרים ובאנגלית.
אם מישהו עבר התלבטות כזאת בעבר או מכיר מישהו ויכול קצת לתרום מהידע והניסיון אני אודה לו.

*לא היוזר המקורי*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 16:08 
לא נראה לי שמישהו חשד שזה היוזר המקורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה בנוגע ללימודי רפואה
הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
בארץ יש את המכינות האוניברסיטאיות שיכולות להוסיף לך את הנקודות החסרות כדי להתקבל, אבל מניסיון יש מעט מקומות פנויים והרבה קופצים, בנוסף כל מכינה תקפה רק לאוניברסיטה שלה וזה אומר עוד שנת לימודים, אבל אתה יכול לשלם מהמענק.
בחול בגדול יש לך שתי אופציות, ללמוד במדינת האיחוד האירופאי (אני מכיר איטליה אבל שמעתי גם על דנמרק וגרמניה) אם יש לך אזרחות ובא לך להוסיף שנה של לימודי שפה (הלימודים אמורים להיות מסובסדים אבל המחייה יקרה)
או ללמוד באנגלית בהונגריה/רומניה/צ'כיה שם יותר יקר שכר הלימוד אבל המחייה יותר סביר, אם אתה רוצה יותר מידע על האופציה הזאת צור קשר בפרטי.

כל זה נכון ללפני כ6 שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 18:22 
אם אתה רוצה ללמוד בגרמניה אתה יכול ללמוד פה בכמעט חינם. אם יש לך בגרות טובה או אם אתה אזרח של האיחוד ועברו 6 שנים מאז שקיבלת את התעודת בגרות אתה כנראה תתקבל. הבעיה היחידה היא שהלימודים בגרמנית והם גם טיפה עמוסים יותר ולחוצים יותר מבארץ (לפחות בשנים הפר-קליניות).

נערך לאחרונה על ידי Karl Weierstrass בתאריך 11 מרץ 2014, 23:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 23:00 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא נראה לי שמישהו חשד שזה היוזר המקורי.

בואנה בואנה בואנה יש לי ממוצע יותר גבוה משלו! + רמז: זה בן אדם שאתה מצפה שיעשה תואר ראשון במנהל עסקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2014, 21:38 
אני כרגע סטודנטית לווטרינריה בפקולטה לחקלאות ברחובות (האונ' העברית)
בשביל להתקבל לווטרינריה אנחנו צריכים לעשות תואר ראשון ביולוגי- אני אישית עשיתי תואר במדעי בע"ח ברחובות, יחסית קל יותר להוציא ציונים גבוהים ביחס לאונ' אחרות (מותר לחזור על כמה קורסים שאתה רוצה ולשפר ציונים, גם המרצים נחמדים משחזרים ומאוד אפשרי לסיים בממוצע גבוה).
אצלנו מהשנה הייתה תלמידה אחת שאחרי התואר בחרה ללכת לרפואה, יש מבחן מיוחד שצריכים לעשות והיא עכשיו לומדת בצפת. אם תרצה שאברר עוד פרטים אני יכולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 04:33 
בהולנד אתה תשלם באיזור 1500 יורו בשנה אם אתה אזרח , אם אתה לא אזרח אתה תשלם באיזור ה6000-7000 יורו (כמובן שיש הטבות ויש דרכים לקבל חלק גדול מהכסף חזרה).
כמובן שצריך לדעת הולנדית שזה שפה שאני לא ממליץ ללמוד. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 21:46 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
סמיילית: אשמח לעוד פרטים.
גרמנרי: אני מעדיף שלא ללמוד בחו"ל בשפה שהיא לא אנגלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
Karl Weierstrass כתב:
אם אתה רוצה ללמוד בגרמניה אתה יכול ללמוד פה בכמעט חינם. אם יש לך בגרות טובה או אם אתה אזרח של האיחוד ועברו 6 שנים מאז שקיבלת את התעודת בגרות אתה כנראה תתקבל. הבעיה היחידה היא שהלימודים בגרמנית והם גם טיפה עמוסים יותר ולחוצים יותר מבארץ (לפחות בשנים הפר-קליניות).

יש מוסדות שמלמדים באנגלית, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2014, 22:28 
KingAlpaca כתב:
Karl Weierstrass כתב:

יש מוסדות שמלמדים באנגלית, לא?

למיטב ידעתי, אין בגרמניה כיום בית ספר לרפואה באנגלית, יש למיטב ידעתי תוכנית אחת דו לשונית באוניברסיטה פרטית שעולה 12 אלף יורו לשנה, אבל גם שם צריך לדעת גרמנית ואני ממש לא בטוח אם יהיה יותר קל להתקבל שם מבארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: