הפועל כתב:
אז בגלל חצי עונה גרועה בראשון אין לו מושג? בחיאת. אתה לא רציני. לפי המדד הזה כל מאמן בהיסטוריה הוא חסר מושג.
לפני האליפות הוא גם עשה משהו. העלה את חולון ליגה. פעמיים. ומי בנה את הסגל של עונת האליפות? השחקנים האלו נחתו מהשמיים? ומי חיבר אותם לקבוצה כ"כ מרשימה? חסרות קבוצות בהיסטוריה עם סגל מדהים שלא הגיעו לכלום? בטח בכדורסל הישראלי.
הבנאדם בנה והוביל במו ידיו את העונה הכי מרשימה של קבוצה ישראלית שאינה מכבי ב20 השנים האחרונות + אליפות. אם זה בפני עצמו לא קונה לבנאדם מעט כבוד על יכולת האימון שלו, אני לא יודע מה כן.
כאילו זה מובן מאליו שלוקחים קבוצה שהרגע עלתה ליגה, בונים אותה מאפס, מחברים אותה לקבוצה שמציגה כדורסל מרשים כל העונה, מסיימת מקום ראשון לפני אלופה נצחית עם תקציב גדול פי כמה שהגיעה לגמר היורוליג באותה עונה, ולוקחת ממנה תואר ברגע האמת.
זה כ"כ קל שהפעם היחידה שקרה משהו שאפילו התקרב לזה ב45 השנים האחרונות הייתה לפני 20 שנה.
אין לו מושג כי אני מחולון ויצא לי לראות את דורסמן לא מעט באימונים,במשחקים עוד בתקופה שהייתי במחלקת הנוער שלהם.
הוא עשה עבודה גדולה כבעלים של הקבוצה. אני בטוח שאם תשאל אותו בעצמך הוא יגיד לך שאין לו מושג{בטח במונחים של ארז}.
למה אתה חושב שפרנקו מוערך כ"כ? הבנאדם התחיל מקבוצת קט-סל של ר"ג ועבר דרך כל מחלקות הנערים ונוער שלהם כולל נבחרת בית ספר של בליך.
הגביע שהוא לקח בחולון זה בונוס לעבודה הקשה כל השנים. הידע וההבנה לכדורסל שיש לו זה לא נתפס{כמאמן צעיר יחסית}.
דורסמן היה בעלים והחליט לאמן קבוצה בלי כמעט אף ידע של אימון. התמזל מזלו ופגע בכל הזרים והקלישאה "כל מאמן היה לוקח עם סגל כזה אליפות" מעולם לא נראתה כ"כ נכונה.
אם הוא היה עילוי הוא היה ממשיך בקריירת המאמן תהיי בטוח.