תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז לנבחרת?
הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 19:39 
אין פה קריטריוני מוסר. יש פה תחושות סובייקטיביות ודעות. הדעה שלי שלא צריך לזמן אותו בשום אופן. זו גם הייתה הדעה של ארז.
אין פה נכון או לא נכון. כמו שלמשל ארז יכול לחשוב שעדיף לא להחתים שחקן איקס למרות שהוא מעולה כי האופי שלו בעייתי.
ובכל מקרה, השורה התחתונה שלי היא החשובה.
והיא נכונה לא רק למקרה הזה. לא כל דבר צריך פה להפוך לייהרג ובל יעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ארז לנבחרת?
הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 19:45 
Kyahs כתב:
Frank Serpico כתב:
עשב שוטה כתב:
ההגזמה הקיצונית לגביי מה שפניני עשה שירתה את האינטרסים שלנו מצויין עד עכשיו, וזאת הסיבה שרכבנו על הגל הזה.
הבעיה היא שמרוב שזה נמשך יש פה אנשים שבאמת התחילו להאמין במיתוס הזה.

גיא פניני הוא חלאה והוא ילד מניאק והוא תמיד היה כזה, אבל הוא עדיין לא אנס או רוצח סדרתי.
אפשר בקלות למצוא עשרות דוגמאות לדברים הרבה יותר חמורים שספורטאים בארץ עשו ולא הפכו לכזה אישו.

מה שארז אמר היה רלוונטי ונכון בזמנו, ובאותה מידה הוא כבר לא רלוונטי ולא נכון עכשיו.
אם מישהו עדיין מתעקש להשלות את עצמו, פניני יזומן לנבחרת.
אני אישית לא חושב שזה הופך את ארז לבן אדם פחות אמיתי (שוב, כי זה פשוט כבר לא רלוונטי) אבל למי שלא מצליח להשתחרר מהסיפור שהוא סיפר לעצמו וחושב שכן:
לא צריך לקשר בין העבודה הטובה שארז עושה כמאמן הפועל (כולל מבחינת לייצג אותנו מול שאר הענף) לעבודה שלו כמאמן הנבחרת, שבה הוא צריך לדאוג לאינטרסים של הנבחרת.

עד עכשיו הסיפור הזה עבד לטובתנו, עכשיו שחררו כי זאת הנקודה שזה יתהפך ויתחיל לדפוק אותנו בחזרה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 20:04 
purvis short כתב:
אין פה קריטריוני מוסר. יש פה תחושות סובייקטיביות ודעות. הדעה שלי שלא צריך לזמן אותו בשום אופן. זו גם הייתה הדעה של ארז.
אין פה נכון או לא נכון. כמו שלמשל ארז יכול לחשוב שעדיף לא להחתים שחקן איקס למרות שהוא מעולה כי האופי שלו בעייתי..

בדיוק. הניסיון לשכנע פה אחרים או להוכיח כל מיני דברים הוא מיותר. יש פה כל אחד והדעה שלו ואיך שהוא רואה את הדברים. מקבל את זה שיש כאלה שזה לא מזיז להם בכלל. לי זה מפריע מאוד ואני לא לבד, אז אל תתפלאו אם ארז ישמע משהו אם יבחר בדרך של לזמן אותו. ואני בכנות חושב שהוא לא יעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 20:24 
בלי קשר למה שארז אמר או לא אמר כולנו יודעים שזו הזדמנות שהוא חיכה לה שנים ואם פניני טוב מאחרים אז צריך לזמן אותו.
אבל....
יש שחקנים אמנם פחות טובים מפניני אך לא באופן ניכר ולכן בגלל אותו מקרה אסור לזמנו לנבחרת.
הוא לא טוני פארקר ונבחרת ישראל זו עדיין לא אזרבג'ן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 20:32 
אם ארז אדלשטיין מאמן הפועל תל אביב, הוא מחויב לערכים של הפועל תל אביב, גם בתור מאמן הנבחרת. עכשיו תחליטו בעצמכם אם גיא פניני פגע בערכים האלו או לא.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 20:40 
אגב, את רביב מותר לזמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 20:52 
האדום הצורר כתב:
אם ארז אדלשטיין מאמן הפועל תל אביב, הוא מחויב לערכים של הפועל תל אביב, גם בתור מאמן הנבחרת. עכשיו תחליטו בעצמכם אם גיא פניני פגע בערכים האלו או לא.

נו, באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
רמת הצביעות של חלק מהאנשים פה זה חתיכת תופעה מדהימה.
יזמין.. לא יזמין.. נסחפתם לגמרי.

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 06 מרץ 2014, 23:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 23:19 
purvis short כתב:
האדום הצורר כתב:

נו, באמת.

באמת באמת.
האם גיא פניני וכל מה שהוא מייצג יכול להיות מזומן לנבחרת על ידי מאמן קבוצת האוהדים הפועל תל אביב, והאם זה לא אמור להפריע לאוהדי הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2014, 02:06 
האדום הצורר כתב:
purvis short כתב:
האדום הצורר כתב:

נו, באמת.

באמת באמת.
האם גיא פניני וכל מה שהוא מייצג יכול להיות מזומן לנבחרת על ידי מאמן קבוצת האוהדים הפועל תל אביב, והאם זה לא אמור להפריע לאוהדי הקבוצה?

גיא פניני מייצג כיום את מכבי תל אביב, טיפשי להגיד שזה אמור לגרום לארז לא לזמן אותו.
אם אתה מדבר על קללות ונאצות של גיא פניני, לצערי הרב זה מייצג יותר אותנו מאשר אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2014, 02:47 
האדום הצורר כתב:
purvis short כתב:
האדום הצורר כתב:

נו, באמת.

באמת באמת.

וכל מה שרביב לימונד מייצג, לא אמור להפריע לאוהדי הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2014, 08:02 
האדום הצורר כתב:
purvis short כתב:
האדום הצורר כתב:

נו, באמת.

באמת באמת.

ואם זה מפריע, אז מה? אתה באמת חושב שכל אדם במועדון צריך להתאים לכל אמונותיהם של האוהדים? אי אפשר לקיים מועדון בצורה כזאת.
זה לא רציני. בטח ובטח כשמדובר בארז שיש לו זכויות רבות מאוד במועדון הזה ומעבר להיותו מאמן טוב הוא ייצג ומייצג אותו ואת ערכיו מעולה בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2014, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
מרגע שארז קיבל את הנבחרת, הדבר היחידי שצריך להיות לו בראש מי הכי מתאים לו מבחינה הצלחה מקצועית, ואם פניני מתאים לו מבחינה מקצועית אין סיבה שהוא לא צריך לזמן אותו.
בזמנו שהמקרה היה טרי בהחלט היה מגיע לפניני להיות מודח מהנבחרת, ואני מאמין שהוא היה עושה זאת אם היה מאמן, אבל מאז עברו הרבה מים ובסופו של דבר הוא לא רצח או שדד מישהו שצריך לרדוף אותו על זה כל החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2014, 14:31 
גיא פניני פגע ביהונתן, ובעקיפין בהפועל. נוסף לכך, הוא קפטן הקבוצה (והמייצג המובהק ביותר שלה) שהיא האנטיתזה המוחלטת לכל מה שהפועל כדורסל מייצגת היום. ארז אדלשטיין מאמן הפועל. אם היה מאמן הנבחרת בלבד, לא היו לי שום דרישות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2014, 15:10 
אוהדי הפועל ספגו שנים את הצביעות של מכבי ואוהדיה בכל הקשור ל"שירי השואה" ולכמה הם כ"כ רגישים לנושא, למרות שברור לכולם שמדובר בחלק מהשפה היומיומית פה.

לגיטימי מצד אוהדי הפועל לקוות שעכשיו זה יחזור אליהם כמו בומרנג, כי זה מה שמגיע להם אחרי התעמולה שהם היו אוהבים לעשות עד אותו במקרה, במיוחד זאת שהם עשו יום לפני אותו דרבי.

גיא פניני ילד ז, אבל אין לזה קשר. שיקבלו את מה שמגיע להם על הצביעות שלהם, שהקפטן שלהם (כן, זה שעשה את מה שהם כ"כ חושבים שאסור) יהיה ממחוץ לנבחרת של המדינה ששייכת להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2014, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:

גיא פניני פגע בשחקן הפועל תל אביב. לא ידוע לי על ערך כלשהו בתקנון הערכים והאתיקה של המועדון שעליו הוא עבר, אם קיים דבר כזה בכלל.

או במילים אחרות, כפי שכבר נאמר פה ע"י מישהו - בינינו, עם היד על הלב, אם פניני היה לובש את הגופייה האדומה ספק אם היה זוכה לקיתונות של רותחין שלהם הוא זכה מצידנו. ושלא אובן לא נכון - לא הייתי רוצה לראות שחקן של הפועל, כדורסל או כדורסל, מתנהג ככה, וגם לא הייתי רוצה שיהיו לנו שחקנים שמתנהגים ככה. אבל, שוב עם היד על הלב - היו לנו שחקנים שהתנהגו גם גרוע הרבה יותר - כלפי שחקנים אחרים, כלפי אוהדים של הפועל, וכלפי החברה בכלל, וחלקם נחשבים עדיין גיבורים אדומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2014, 16:12 
אם פניני מקצועית יהיה ראוי לשחק בנבחרת הייתי מזמן אותו,
להיות קפטן ,לעולם לא

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
על זימונו של גיא פניני אמר: "אני לא אתייחס לנושא הזה, למרות שחוץ ממשאל עם עשו הכל בנושא הזה. על נושא פניני, שציטטו אותי בעבר, ציטטו אותי לא נכון בנושא . הנבחרת היא לא פרטית של ארז אדלשטיין ולא של הפועל או מכבי. אמרתי שאני לא בא לפתור בעיות והיו"ר דיבר על ערכים, שזה חשוב בעיניי. נשב ונפתור גם את הבעיה הזו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 16:18 
19 כתב:
האדום הצורר כתב:
purvis short כתב:
האדום הצורר כתב:

נו, באמת.

באמת באמת.

רק תסביר לי מה בדיוק רביב לימונד מייצג? יש דבר כזה בכלל?
אם תלך ברחוב ותשאל 100 איש (או אלף) אקראיים "מה מייצג בשבילך רביב לימונד?" וגם "מה מייצג בשבילך גיא פניני?" יש לך ספק לגבי התשובות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 16:23 
ranjef כתב:
19 כתב:
האדום הצורר כתב:
purvis short כתב:
האדום הצורר כתב:

נו, באמת.

באמת באמת.

רק תסביר לי מה בדיוק רביב לימונד מייצג? יש דבר כזה בכלל?
אם תלך ברחוב ותשאל 100 איש (או אלף) אקראיים "מה מייצג בשבילך רביב לימונד?" וגם "מה מייצג בשבילך גיא פניני?" יש לך ספק לגבי התשובות?

רביב לימונד לכאורה ירק על שחקן השנה, נגח בשחקן, והשתולל על מאמן.
אם כל ההבדל ביניהם זה הרעש שהתקשורת עשתה, כי אחד מהם משחק במכבי, והשני עשה את הדברים בקבוצות שלא מעניינות אף אחד,אז הבן אדם ברחוב (שגם אין לו מושג איפה משחק ניב ברקוביץ' או יועד בית יוסף, כי זה פשוט לא מעניין את 99% מהאנשים איפה הם משחקים ומה הם עושים שם) אז זה לא קריטריון לכלום.

יאללה, שחררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
תשווה בין לנגוח בשחקן ולהשתולל על מאמן במהלך אמוציות של משחק כשאתה עוד שחקן בקבוצה שמתיימרת לייצג את עצמה, לבין קפטן שמקלל שחקן של יריבה בקללות של נאצי וסרטן בראש כהקבוצה עצמה מתיימרת להיות הקבוצה של המדינה ושגינתה את אוהדי הקבוצה היריבה ששרה שירי שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
צודק. . בתכלס לקלל זה הרבה פחות חמור.
יאללה שחררו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 19:43 
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 65227.html

הרי החדשות ועיקרן תחילה...אוקראינה מתפוררת במלחמת אחים(?) ופיב"א/פיב"א אירופה מחפשות תחליף למונדובאסקט שמתחיל מס' ימים
לאחר סיום מוקדמות היורו באסקט (בית עם ארה"ב, רפובליקה דומיניקנית, ניו זילנד וטורקיה)

יש מצב שארז באמת לא יוכל להכין את הקבוצה לעונה הבאה אם הידיעה הזו תתממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2014, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
זכה לשריקות בוז רועמות אתמול בהיכל, כשניסו לברך אותו על המינוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 12:10 
הפועל כתב:

והייתה לחיצת יד עם פניני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
הפועל כתב:

והייתה לחיצת יד עם פניני

לא אומר כלום. השאלה היא מי ניגש אל מי, ומי יזם את לחיצת היד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: