תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 13:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 765 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 מרץ 2014, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
כשאתה תמיד ממוקם חרא, נראה כאילו כל כדור הוא בלתי עציר.
ראה ערך הגול השני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דני עמוס
הודעהפורסם: 08 מרץ 2014, 23:13 
כרגיל.

צריך להיות נורא מוטה כדי למצוא אשמה שלו בשערים (חוץ מהאחרון כמובן שזה אשמה כפולה כי גם את הפנדל הוא היה צריך לעצור. ראבק, אם אתה מזנק, אז גם תהדוף).
אבל,
אין דברים כאלה. גם בשערים שיש לו סיכוי נורא נמוך לעצור, הוא מבטל את כל הסיכויים עם זינוקים הזויים, אובר-תאטרליות וחוסר תבונה פשוטה.
הגול השלישי לא עליו בכלל. מה לעשות, שוער צריך לסגור את הפינה הקרובה. הרי אם בלו היה בועט לפינה הקרובה וכובש, הייתם אומרים את זה בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2014, 23:14 
נועם שחם כתב:
מתוך 4 שערים שספגנו, 3 באחריות ישירה של שחקני ההגנה והרביעי של עמוס.

שער ראשון - חור של דגני וקריאה משחק איומה של שני הבלמים.

שער שני - שחקן חופשי במרכז הרחבה, 7-8 מ' מהשער.

שער שלישי - ליאור לוי שובר קו נבדל ומשאיר את בלו חופשי ומאושר.

אני אחזור על זה עוד 1000 פעם, עמוס שוער חלש, אבל חוליית ההגנה שלפניו היא אחת החלשות שראיתי בכל שנותי כאוהד, אם לא החלשה בהן. כל אחד מהשחקנים בחולייה הזו הוא שערורייה בפני עצמו, וביחד זו מסננת שאף שוער בעולם לא יכול לעזור לה.

הגנה פח , אבל בשביל שוער שיעמוד סתם ויוציא כדורים מהרשת בכל בעיטה לעברו לא היינו צריכים לשלם 700 אלף שקל. מידי פעם שוערים עוצרים כדורים ב1 על 1, נותנים זינוק וירטואוזי. זה פחות או יותר התפקיד שלהם במשחק, לחפות על טעויות בהגנה.
אז סבבה אפשר לקבל משחק פה ומשחק שם שהוא לא יעדוף אף בעיטה "בטוחה", אבל הוא סוגר סיבוב שני מושלם בלי להביא לנו איזה נקודה אחת אפילו.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2014, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Shacham כתב:
הקטע שבגול השלישי הוא מנסה לקחת את הכדור עם היד ולא עם הרגל זה אחד הדברים הכי הזויים שראיתי משוער. פי עשר יותר מטומטם מהפנדל.

בגול השלישי יש לו אשמה? די נו. עמוס שוער חלש שעושה טעויות כל משחק, אבל די לחפש איפה שאין. בעיטה חדה לפינה הרחוקה מ-7-8 מ'. לא כדור ששוער יכול לעצור. אולי אניימה.

לא אמרתי שזה גול שחובה לעצור, אבל צריך להיות ממש חסר יסודות בסיסיים כדי לנסות לעצור כדור שטוח עם היד. בגיל 10 מלמדים שוערים לפסק רגליים לכדורים כאלה. כמו שאמרתי, פשוט הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2014, 23:22 
הגול השני זה גול ששוער של קבוצה גדולה צריך לקחת.
בדיוק כאלו בעיטות שוער של קבוצה גדולה צריך לקחת, בעוד שוער של קבוצה "קטנה" סופג.
זה ההבדל בין שוערים טובים שמשחקים בקבוצות גדולות לשוערים סבירים שמשחקים בקבוצות קטנות.
אני אחד הסנגורים הכי גדולים של עמוס במשך השנה הזאת, אבל באמת שדיי כבר אי אפשר ככה.
ההגנה חלשה\זוועה זה בטוח, אבל הגיע הזמן שבוריס ייקבל את הצ'אנס שלו שוב עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2014, 23:24 
נועם שחם כתב:

אני אחזור על זה עוד 1000 פעם, עמוס שוער חלש, אבל חוליית ההגנה שלפניו היא אחת החלשות שראיתי בכל שנותי כאוהד, אם לא החלשה בהן. כל אחד מהשחקנים בחולייה הזו הוא שערורייה בפני עצמו, וביחד זו מסננת שאף שוער בעולם לא יכול לעזור לה.

גם בשנה שעברה היתה לנו חוליית הגנה הזוייה (איך קראו למגן הימני שהגיע מקפריסין?) אבל עדיין זכינו לראות כמה הצלות של אדל שהשאיר אותנו במשחק.
אני מסכים שההגנה חלשה אבל תפקיד השוער הוא לנסות ולעצור אחרי שההגנה כשלה ואת זה הוא לא עושה בכלל.
נגעת בשערים שהוא לא אשם בהם ומה עם הפנדל ההזוי הזה שלא קשור לכלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 מרץ 2014, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
היה נחמד גם לראות שהחזירו לו כדור ב4-3 והוא חיכה עד שילחצו והעיף לחוץ, אני כבר ראיתי אותו מאבד את זה סופג ועוד בוכה לשופט שדבורה עקצה אותו וזה פאול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2014, 23:35 
נועם שחם כתב:

בגדול? אתה צודק.
עדיין, 9 מ10 בעיטות שבועטים לו לשער, במצבים ממש לא הכי מסוכנים בעולם ובעיטות לא הכי קשות, הוא סופג. אני חושב שהוא הרבה יותר פוגע בבטחון של ההגנה משאר ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2014, 23:54 
אני לא בא להגן על עמוס, אבל אני חושב שחבורת הליצנים שמשחקת לפניו לא ראויה להנחות כאלו. לדבר על עמוס זה להפחית מהאחריות שלהם להרבה מאד שערים. עמוס מופקר השנה בצורה פשוט בלתי נתפסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 00:15 
זה מובן מאליו, ההבדל הוא שבספסל אין מגנים/בלמים פחות רעים ממי שעל המגרש ובעמדת השוער דווקא יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
הוא אחושרמוטה אשם בגול השלישי. מיקום גרוע, ירידה לכדור עם היד ולא עם הרגל (לא פעם ראשונה, גם בגול של ביט"ר עשה את זה). שוער ליגה סביר לא חוטף גול מהמצב הזה.
על הפנדל אני לא רוצה לדבר בכלל.
זה רק נהיה יותר גרוע משבוע לשבוע. אני לא רוצה לדמיין מה הוא מכין לדרבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
השני רשום כולו עליו. אין לו מושג איפה לעמוד בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 00:48 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
הוא אחושרמוטה אשם בגול השלישי. מיקום גרוע, ירידה לכדור עם היד ולא עם הרגל (לא פעם ראשונה, גם בגול של ביט"ר עשה את זה). שוער ליגה סביר לא חוטף גול מהמצב הזה.

מילא תגיד בגול השני. בגול השלישי הבעיטה של בלו הייתה מושלמת. אין לשוער צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

אני מסכים עם מה שאתה אומר, ועם זאת, גם עם האמירה שעם מיקום נוראי כמו שלו כל כדור נראה בלתי עציר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 01:58 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא עומד נכון ולא מתקשר עם הסביבה
הכי טוב בשבילו המשך הקריירה זה לצאת החוצה ולעבוד על עצמו מנטלית

בבעיטה החופשית שלהם היום שלא הגיע לשער זה היה הכי בולט לעין הוא העמיד חומה שלא ממש תקשרה איתו והאמת שהיה קלוזאפ עליו
שהראה כמה הוא נראה תלוש וחסר ביטחון .

הוא לא שוער רע כמו שעושים אותו כאן וגם לא רע כמו היכולת שהוא מציג אבל בשבילו שיחזור לעצמו הוא חייב פסיכולוג ספורט
וקצת להפחית מהלחץ כי אחרת בכדור שלג הזה יתגלגל למקומות לא טובים עבורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 03:25 
ניצחנו למרות השוער/ליצן/סהרורי אין לו השפעה על שחקני הגנה שלנו והשחקנים של הקבוצה השניה לא סופרים אותו
היום ההתקפה ניצחה את המשחק ,גם אם אשדוד היו מבקיעים 14 גולים ההתקפה היתה נותנת אחד יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
שלא נשלה את עצמנו שוער צעיר כמו בונוס יקבל גם גולים פשוטים כחלק משכר הלימוד וההשתפשפות בהרכב ראשון. חבל רק שלא בזבזנו את שכר הלימוד הזה על עונה כזו במיוחד בגלל שעמוס עושה את הטעות כל משחק שעולה לפחות בגול באופן קבוע.. מה שהכי מעציב זה במקום לחשוב על העתיד עם בוריס אנחנו רואים ליצן כמו עמוס בשער שרוב הסיכויים עונה הבאה כבר לא יהיה פה, ככה אני מקווה לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
נועם שחם כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

אני מסכים עם מה שאתה אומר, ועם זאת, גם עם האמירה שעם מיקום נוראי כמו שלו כל כדור נראה בלתי עציר.

בדיוק. כנראה מישהו שם קורא בפורום או אולי קצת מבין כדורגל. עמוס קיבל בראש על זה שכל הגולים שלו בפינה הקרובה, הוא הוא עמד על הקורה בבעיטה של בלו. כנראה שמעכשיו ההחלטה היא לא לקבל גולים בפינה הקרובה, ולצלם את כל השאר. שוער נפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אני לא בא להגן על עמוס, אבל אני חושב שחבורת הליצנים שמשחקת לפניו לא ראויה להנחות כאלו. לדבר על עמוס זה להפחית מהאחריות שלהם להרבה מאד שערים. עמוס מופקר השנה בצורה פשוט בלתי נתפסת.

נועם, זה נכון. וגם יש פה אשכולות שמדברים על ההגנה. אבל אם ההגנה הייתה מושלמת אז לא היינו צריכים שוער.
הטענות הן, שאת מאה האחוז של הטעויות בהגנה הוא לא מצליח לתקן.
אז נכון שיש מלא טעויות בהגנה, אבל זה לא ייתכן שכל פעם ששחקן של היריבה מקבל כדור ברחבה כולם יודעים שאם הוא בועט זה גול.
זה פשוט מטריף שהשוער הזה לא עוצר שום כדור שלא הולך לו לעבר הידיים.
יש הבדל בין גול שהוא באשמתו ישירה של השוער, לבין גול שהוא לא באשמת השוער, אבל בהחלט ניתן לעצירה. כל הגולים האחרונים שחטפנו נופלים לקטגוריה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
רן בן שמעון לא יסתכן בזעזועים מיותרים לפני הדרבי בהרכב. ככל הנראה עמוס יישאר.
ואני חיייב לציין, שבפנדל? זעקתי שהוא יקבל אדום, ואני לא צוחק. באמת שלא. בחיים לא פשוט עמדתי ככה וחיכיתי לאדום לשחקן הפועל. ואני לא חושב שרק אני קיוויתי לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

מסכים. אני חושב שהוא שוער רע,
אבל אני גם חושב שההגנה הזאת הייתה גומרת כל שוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דני עמוס
הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
רן בן שמעון לא יסתכן בזעזועים מיותרים לפני הדרבי בהרכב. ככל הנראה עמוס יישאר.
ואני חיייב לציין, שבפנדל? זעקתי שהוא יקבל אדום, ואני לא צוחק. באמת שלא. בחיים לא פשוט עמדתי ככה וחיכיתי לאדום לשחקן הפועל. ואני לא חושב שרק אני קיוויתי לזה.

אתה ממש לא היחיד,כולם קיוו לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 10:51 
kruvi1 כתב:
נועם שחם כתב:

נועם, זה נכון. וגם יש פה אשכולות שמדברים על ההגנה. אבל אם ההגנה הייתה מושלמת אז לא היינו צריכים שוער.
הטענות הן, שאת מאה האחוז של הטעויות בהגנה הוא לא מצליח לתקן.
אז נכון שיש מלא טעויות בהגנה, אבל זה לא ייתכן שכל פעם ששחקן של היריבה מקבל כדור ברחבה כולם יודעים שאם הוא בועט זה גול.
זה פשוט מטריף שהשוער הזה לא עוצר שום כדור שלא הולך לו לעבר הידיים.
יש הבדל בין גול שהוא באשמתו ישירה של השוער, לבין גול שהוא לא באשמת השוער, אבל בהחלט ניתן לעצירה. כל הגולים האחרונים שחטפנו נופלים לקטגוריה השניה.

הגול של צרפתי ניתן לעצירה? כדור קופץ בחצי גובה, 12 מטר מהשער, גם אני ואתה שמים אותו בחיבורים.

הגול של סירושטיין - לא כדור קל, אבל ניתן לעצירה.

הגול של בלו - ביצוע מושלם. בעיטה חזקה לפינה הרחוקה מטווח קצר. כדור שקשה מאד לעצור.

הפנדל 100% של עמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דני עמוס
הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 11:08 
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:

מסכים. אני חושב שהוא שוער רע,
אבל אני גם חושב שההגנה הזאת הייתה גומרת כל שוער.

והשוער הזה גומר כל הגנה. סימביוזה של חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 11:14 
המצב של הבועט לא רלוונטי לעצירת הכדור. אם צרפתי היה מגלגל את הכדור לידיים של השוער, זו לא הייתה עצירה מרשימה. משנה איכות הבעיטה.
צרפתי באמת בעט טוב, גם בלו בעט טוב, וגם בעיטות טובות נהדפות באחוז מסויים, אצל השוער שלנו האחוז הזה קרוב מאד לאפס.
לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 11:20 
19 כתב:
המצב של הבועט לא רלוונטי לעצירת הכדור. אם צרפתי היה מגלגל את הכדור לידיים של השוער, זו לא הייתה עצירה מרשימה. משנה איכות הבעיטה.
צרפתי באמת בעט טוב, גם בלו בעט טוב, וגם בעיטות טובות נהדפות באחוז מסויים, אצל השוער שלנו האחוז הזה קרוב מאד לאפס.
לספסל.

גבי, בין הטענה שעמוס לא מציל הצלות גדולות לבין הטענה שהוא האחראי העיקרי למצבת הספיגה האומללה שלנו, יש מרחק גדול וזה בדיוק מה שמפריע לי.

כמו שאני רואה את זה, אם הייתי צריך להציג את היחס בין חלקו של עמוס במצבת השערים שלנו לבין חלקה של יתר חוליית ההגנה, זה איפושהו בין 60:40 לבין 70:30. איליץ', דגני, קולין, לוי, הרוש, אנטבי, כל אחד מהם אחראי באופן ישיר לשערים שספגנו העונה בגלל טעויות אומללות, לפחות כמו עמוס, כשאיליץ' מוביל את הקטגוריה בפער גדול מהיתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דני עמוס
הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 11:28 
כל הגנה עושה טעויות, גם כשאניימה אלימלך וכו היו בשער ההגנה שלנו טעתה. המצב היום הוא שכל טעות עולה לנו אוט׳ בשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 11:34 
שחר כתב:
כל הגנה עושה טעויות, גם כשאניימה אלימלך וכו היו בשער ההגנה שלנו טעתה. המצב היום הוא שכל טעות עולה לנו אוט׳ בשער.

כל הגנה עושה טעויות, אבל לא בכזו כמות ולא בכזו תדירות. מה שההגנה שלנו עושה השנה לא עשתה אף הגנה אצלנו מהיום שהתחלתי לראות את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 11:35 
אי אפשר לחלק את זה באחוזים. הוא מתמודד עם דברים אחרים מהמגן או הבלם, והוא עושה את זה גרוע. גם אם קודם מישהו עשה משהו גרוע, זה לא משנה שהוא בתורו היה גרוע.
אין דבר כזה כמעט גול של שחקן ספיציפי, זה טוב לדני נוימן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דני עמוס
הודעהפורסם: 09 מרץ 2014, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין מה אתם מתווכחים כאן, אין מישהו בפורום הזה או ברחבי האינטרנט שחושב שהוא נותן עונה טובה וראוי להמשיך להיות שוער ראשון בהפועל. מה זה משנה אם הוא אשם אתמול בפנדל בלבד (מה שנכון לדעתי) או בעוד גול או שניים? קיבל את צאנס חייו, לא הצליח וניפרד כידידים. לא צריך לקלל ולא צריך לכעוס. אף אחד לא עושה דווקא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 765 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: