ערן כתב:
zink כתב:
מעניין אם הם יכניסו איזו הפתעה בפרק הסיום.
ציטוט:
פיזולטו הכריז בראיון ל"דיילי ביסט" שרגע גילוי האמת לא יהווה הפתעה עבור הצופים. "מאוד נהניתי לקרוא את התיאוריות שהצופים העלו מאחר שזה משקף עד כמה הם מתחברים לסדרה, אבל האמת היא שאני קצת מופתע ממה שהולך שם. למה אתם חושבים שאנחנו הולכים להתחכם או לרמות אתכם?" שאל. בעיני פיזולטי, הסיבה לתחושה שמנסים להונות אותנו בדרך לטוויסט שיותר אותנו בהלם היא בגלל שאנחנו רגילים לסדרות שמתעללות בנו עם פתרונות מופרכים שמזלזלים באינטליגנציה: "כבר יותר מ-20 שנה שצופי הטלוויזיה חווים התעללות," אמר. "אני לא יכול לחשוב על משהו יותר מעליב מאשר על צופים שנשארים עם הסדרה כבר שמונה שבועות, שמונה שעות שהם מבלים עם הדמויות, וצריכים לשמוע ש'היי, הכל היה שקר כלשהו ומה שההגיון שלכם אמר זה לא מה שקרה'".
מה שכן, יש המון תיאוריות וכתבות ברשת ובכולן יש איזושהי הסכמה ש"מפלצת הספגטי" היא לא "המלך הצהוב", והשאלה היא אם נגלה גם מי הוא בפרק האחרון (וגם לגבי זהותו יש כל מיני השערות). פה יכולה להיות "הפתעה".
"מפלצת הספגטי" היא לא המלך הצהוב, אין לי שום ספק. מפלצת הספגטי היא הבחור שראו בסוף הפרק ה-7, המצולק שמדברים עליו כל הסדרה.
לדעתי המלך הצהוב הוא מוטיב חוזר שיחזור גם בעונות הבאות של הסדרה ונגלה עליו ועל קרקוסה קצת בכל עונה שתבוא. אני חושב ככה בגלל שהספר The King In Yellow שמשם לקחו את כל העניין של המלך הצהוב וקרקוסה בנוי מ-10 סיפורים קצרים שה-4 הראשונים בו קשורים אחד לשני דרך המוטיב הזה.