תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 12:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז לנבחרת?
הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 18:36 
האדום הצורר כתב:
ארדיטי כתב:
ארז אני תמכתי בך בעיניים עצומות עד עכשיו, אם אתה מזמין לנבחרת את פניני מבחינתי אתה יכול גם להתפטר מהפועל.

חד משמעית...
מאמן הפועל לא יכול לאמן את גיא פניני ולתת לשחקן הזה לגיטימציה, עם כל מה שהוא מסמל ועומד מאחוריו. בטח כשמדובר באימון בתפקיד רשמי.

נו, באמת.
דעתי על זימון פניני ידועה. ואני מאוד אתאכזב אם זה יקרה, במיוחד לאור זה שארז עצמו התבטא בעבר נגד הזימון. אבל זה ממש לא צריך להשפיע על עתידו בהפועל.
על עתידו של ארז בהפועל צריך להשפיע דבר אחד: מה טוב להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 18:47 
בוריס כתב:
ארדיטי כתב:
ארז אני תמכתי בך בעיניים עצומות עד עכשיו, אם אתה מזמין לנבחרת את פניני מבחינתי אתה יכול גם להתפטר מהפועל.

הוא יזמין את פניני,אין סיבה שלו,נכון הוא איש הפועל ומאמן הפועל אבל ברגע שהוא בנבחרת הוא צריך להתנתק שנייה מהליגה ולחשוב לטובת הנבחרת כמה שאנחנו שונאים את פניני (ואת הנבחרת) אין טעם לעשות לו מזה סיפור

זה לא כי אני שונא את פניני, זה כי ארז אמר שפניני לא ראוי להיות בנבחרת ישראל, אם הוא יזמין אותו עכשיו הוא מבחינתי בדיוק כמו כל שאר החארות שנכנעים ללחץ של הדון.
ארז חושב שפניני לא ראוי אז שארז יפעל לפי הערכים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
לא מאמין שארז יזמין את פניני,למרות כל הפסטיבל.
אני מקווה שהוא יישאר נאמן לעקרונות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אתם סתם עושים מזה אישו,
הוא לא יזמן אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
אחד הציטוטים שממחישים כמה הכח של שימון עדיין קיים
ציטוט:
נאור גלילי, "שוברים פה שיאים כל פעם מחדש. עם זאת לא רצינו להפסיק את התנהלות הנבחרות, לכן בצעד חריג לקיים הצבעה מהירה לגבי מינויי מאמנים וארז אושר פה אחד בגיבוי ובהסכמה מוחלטת של שמעון מזרחי".

ועוד משהו מעניין,בכתבה סוואן אמרו לחברי הנהלת הפועל כי אם חלוץ יעזוב אז ימנו לאיגוד ועדה קרואה.
זה הגיוני ?או שכרגיל מבלבלים את המוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
אחד הציטוטים שממחישים כמה הכח של שימון עדיין קיים
ציטוט:
נאור גלילי, "שוברים פה שיאים כל פעם מחדש. עם זאת לא רצינו להפסיק את התנהלות הנבחרות, לכן בצעד חריג לקיים הצבעה מהירה לגבי מינויי מאמנים וארז אושר פה אחד בגיבוי ובהסכמה מוחלטת של שמעון מזרחי".

ועוד משהו מעניין,בכתבה סוואן אמרו לחברי הנהלת הפועל כי אם חלוץ יעזוב אז ימנו לאיגוד ועדה קרואה.
זה הגיוני ?או שכרגיל מבלבלים את המוח

זאת הנפצה של חלוץ לא שועדת קרואה זה דבר רע
זה עשה פלאים בירוחם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 20:21 
"יושבים פה גנבים ואנשים שלקחו שוחד, אז אני לא אשב"
איזה מזל שהצלחנו להפטר ממנו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 20:28 
ענק
עכשיו האיגוד עובד על צו הרחקה לשאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ארז לנבחרת?
הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 20:38 
אוי ואבוי אם ארז יקבל החלטות בנבחרת ההקשר כלשהו לתפקידו בהפועל.
אוי לנו אם נבוא לארז בטענות כאוהדי הפועל על החלטות שלו בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:

קשור לבן אדם עצמו לא מאיפה הוא בא
לא מצפה מאף מאמן שיזמן אדם כמו פניני לייצג נבחרת לאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 20:51 
מילפורד כתב:

שוב זה לא עניין של הפועל זה עניין של ערכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 20:56 
אין בעייה שמאמן שבוגד באישתו יאמן את הפועל, יש בעייה ששחקן שדיבר לא יפה ישחק בנבחרת.

לפעמים מה שאומרים על אוהדי הפועל נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 21:55 
19 כתב:
אין בעייה שמאמן שבוגד באישתו יאמן את הפועל, יש בעייה ששחקן שדיבר לא יפה ישחק בנבחרת.

מסכים איתך, לא רוצה את פניני בנבחרת, רוצה ומאמין שארז לא יזמן אותו כי לפחות לפי מה שאמר הוא גם חושב ככה.

אבל, אם יחליט כן לזמן את פניני, זאת בעיה של ארז כמאמן הנבחרת ואין לזה (ולא צריך להיות לזה) שום קשר למה שקורה איתו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 22:22 
מילפורד כתב:
19 כתב:

מסכים איתך, לא רוצה את פניני בנבחרת, רוצה ומאמין שארז לא יזמן אותו כי לפחות לפי מה שאמר הוא גם חושב ככה.

אבל, אם יחליט כן לזמן את פניני, זאת בעיה של ארז כמאמן הנבחרת ואין לזה (ולא צריך להיות לזה) שום קשר למה שקורה איתו בהפועל.

התכוונתי להיפך.
תכלס אפשר לחשוב מי זה פניני בכלל ומה הוא כבר עשה.
דיבר מלוכלך, היה, נגמר. עכשיו ירדפו אותו כל החיים על השטות הזו? אפשר לחשוב שכשהיינו מנצחים דרבים בכדורגל, חצי הפועל לא היו שרים מכבי נאצים.

הוא לא רצח ולא גנב, הוא סתם ילד חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 22:39 
19 כתב:
מילפורד כתב:
19 כתב:

התכוונתי להיפך.
תכלס אפשר לחשוב מי זה פניני בכלל ומה הוא כבר עשה.
דיבר מלוכלך, היה, נגמר. עכשיו ירדפו אותו כל החיים על השטות הזו? אפשר לחשוב שכשהיינו מנצחים דרבים בכדורגל, חצי הפועל לא היו שרים מכבי נאצים.

הוא לא רצח ולא גנב, הוא סתם ילד חרא.

בדיוק כך, וכל סיפור העקרונות הזה הוא רק כדי לעשות שרירים למכבי.
פניני באמת מגעיל לטעמי, ולא רק בגלל הטראש-טוק ההוא, אבל על טעם אישי לא צריך למנוע זימון לנבחרת, בטח לא בשם העיקרון.
חוצמזה, אם לא יזמינו שחקני מכבי לנבחרת, איך הם יוכלו להיפצע? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 23:42 
19 כתב:

לפעמים מה שאומרים על אוהדי הפועל נכון.

לא מתאים לך הלוגיקה הזאת. יש דברים שמשפיעים עלינו ומעצבים אותנו בתור אוהדי הפועל, ויש כאלה שלא.
אם פניני היה נותן את אותם קללות ברחוב זה לא היה מעניין אותנו. בדיוק כמו שאם קוסי מוסא היה מרביץ לילד קטן בבית ספר היינט פחות זוכרים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 08:13 
ההגזמה הקיצונית לגביי מה שפניני עשה שירתה את האינטרסים שלנו מצויין עד עכשיו, וזאת הסיבה שרכבנו על הגל הזה.
הבעיה היא שמרוב שזה נמשך יש פה אנשים שבאמת התחילו להאמין במיתוס הזה.

גיא פניני הוא חלאה והוא ילד מניאק והוא תמיד היה כזה, אבל הוא עדיין לא אנס או רוצח סדרתי.
אפשר בקלות למצוא עשרות דוגמאות לדברים הרבה יותר חמורים שספורטאים בארץ עשו ולא הפכו לכזה אישו.

מה שארז אמר היה רלוונטי ונכון בזמנו, ובאותה מידה הוא כבר לא רלוונטי ולא נכון עכשיו.
אם מישהו עדיין מתעקש להשלות את עצמו, פניני יזומן לנבחרת.
אני אישית לא חושב שזה הופך את ארז לבן אדם פחות אמיתי (שוב, כי זה פשוט כבר לא רלוונטי) אבל למי שלא מצליח להשתחרר מהסיפור שהוא סיפר לעצמו וחושב שכן:
לא צריך לקשר בין העבודה הטובה שארז עושה כמאמן הפועל (כולל מבחינת לייצג אותנו מול שאר הענף) לעבודה שלו כמאמן הנבחרת, שבה הוא צריך לדאוג לאינטרסים של הנבחרת.

עד עכשיו הסיפור הזה עבד לטובתנו, עכשיו שחררו כי זאת הנקודה שזה יתהפך ויתחיל לדפוק אותנו בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
כמו שהיה כתוב אתמול באחד מהאתרים שגם מאמני נבחרת קודמים לא זימנו/העלימו שחקנים בכירים מהנבחרת ולא קרה כלום (צביקה שרף העלים את אפיק נסים ושיבק את מורן רוט).

יהיה מין הסתם יותר רעש וביקורת בתקשורת כי זה ארז וכי זה פניני, אבל פניני לא ישחק בנבחרת ישראל בתקופת ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
אנשים שוכחים שהם אוהדי הפועל תל אביב ולא את איגוד הצדק העולמי
אם ארז מספיק טוב מקצועית בשביל הפועל אני לא חושב שההחלטה של זימון פניני לנבחרת צריכה להיות עד כדי כך משמעותית בשבילנו ולשנות את ההחלטה אם הוא מאמן את הקבוצה
גם אני אשמח אם פניני לא יזומן אבל לא על דבר כזה הוא צריך לעזוב את הפועל(או לקלל קללות מהקהל שזה בדיוק החרא ששמעון מזרחי מתפלל שיקרה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
עשב שוטה כתב:
ההגזמה הקיצונית לגביי מה שפניני עשה שירתה את האינטרסים שלנו מצויין עד עכשיו, וזאת הסיבה שרכבנו על הגל הזה.

גיא פניני הוא חלאה והוא ילד מניאק והוא תמיד היה כזה, אבל הוא עדיין לא אנס או רוצח סדרתי.
אפשר בקלות למצוא עשרות דוגמאות לדברים הרבה יותר חמורים שספורטאים בארץ עשו ולא הפכו לכזה אישו.

מה שארז אמר היה רלוונטי ונכון בזמנו, ובאותה מידה הוא כבר לא רלוונטי ולא נכון עכשיו.
אני אישית לא חושב שזה הופך את ארז לבן אדם פחות אמיתי (שוב, כי זה פשוט כבר לא רלוונטי) אבל למי שלא מצליח להשתחרר מהסיפור שהוא סיפר לעצמו וחושב שכן:
לא צריך לקשר בין העבודה הטובה שארז עושה כמאמן הפועל (כולל מבחינת לייצג אותנו מול שאר הענף) לעבודה שלו כמאמן הנבחרת, שבה הוא צריך לדאוג לאינטרסים של הנבחרת.

עד עכשיו הסיפור הזה עבד לטובתנו, עכשיו שחררו כי זאת הנקודה שזה יתהפך ויתחיל לדפוק אותנו בחזרה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 12:42 
יש דברים יותר חמורים שספורטאים עשו. איזה מהם ייצגו את הנבחרת? (או נבחרת כלשהי).
יש דברים שהם מעבר לאינטרסים של הנבחרת (בלי קשר לזה שאני חושב שפניני בנבחרת הוא אופציה 3-4 בתפקיד שלו).
לא חושב שזה יפגע בנו אם פניני לא יוזמן. כמובן שכל הנבלות יחכו לארז שייכשל כדי שיוכלו להזכיר לו את זה, אבל יהיה בזה מסר ענק.
גם חינוכי, גם ערכי, וגם יוכיח את הכוח של ארז.
מעבר לזה, זאת תהיה הפעם הראשונה שהילד זין הזה באמת ייענש על המקרה, כי עד עכשיו הוא לא ממש נפגע בזה.
תפקיד הקפטן הוחזר לו, הקנס לא שולם, ומהנבחרת הוא לא נופה. (מהנבלות כמובן שלא הועף, אלא אפילו הפך לגיבור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 13:19 
שאלת ברצינות מי ייצג נבחרת ועשה משהו חמור יותר?

סוארז
ג'ון טרי
ויני ג'ונס
דניס ווייז
דאנקן פרגוסון
פטריק קלייברט
חוס הידינק
אלן אייברסון
מראדונה
אדריאנו
אל חאדג'י דיוף

חלקם הורשעו בפלילים ואף ישבו בכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ארז לנבחרת?
הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 15:34 
Frank Serpico כתב:
עשב שוטה כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 17:21 
19 כתב:
שאלת ברצינות מי ייצג נבחרת ועשה משהו חמור יותר?

סוארז
ג'ון טרי
ויני ג'ונס
דניס ווייז
דאנקן פרגוסון
פטריק קלייברט
חוס הידינק
אלן אייברסון
מראדונה
אדריאנו
אל חאדג'י דיוף

חלקם הורשעו בפלילים ואף ישבו בכלא.

אם פניני היה מראדונה או אייברסון זה היה מנצח. (סחתיין על ההשוואה).
אבל הוא חלאה שיודע בעיקר לתפוס ביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 17:28 
אתה שאלת אם מישהו עשה מה שהוא עשה, עניתי.

אם המוסר מתכופף לפי היכולת של השחקן (כשלקחת במקרה את השניים הכי טובים והתעלמת מהשאר, וכאילו שארה"ב לא הייתה מצליחה בלי אייברסון ועם גארד עילית אחר), אז הדיון לא רלוונטי. ועמדת המוסרי שלקחת על עצמך כבר לא כל כך מוסרית. אם על תקיפה שדינה מאסר ושימוש בסמים מותר להחליק כי השחקן טוב, ועל כמה מילים להעניש לנצח, אז זה בעיקר מצחיק.

ולא הזכרנו אינספור מקרים של ספורטאים שהורשעו בנטילת חומרים אסורים וחזרו לייצג את המדינה שלהם.

אז לשאלתך, כן, זה קרה בעבר, עשרות ומאות פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 19:17 
19, אתה הרי יודע שלא מדובר בעניין שניתן ליצור כלפיו כללים ברורים, לפיהם על החטא הזה ניתן למחול, על החטא ההוא לא ועל החטא הזה ניתן למחול אחרי שנה. הטיעונים שלך הם נכונים, ובאותה מידה לא נכונים.
הגישה שלי כלפי פניני אינה מסתכמת רק במעשה כלפי שולדבראנד. אם כי זו גולת הכותרת. האיש בעיני לא ראוי. וארז בעצמו חשב שזה לא ראוי ולכן אני מאוד אשמח אם ילך בהתאם למה שאמר וחשב.
אבל, אני בהחלט אבין אם ינהג אחרת. זה יצער אותי, אולי אפילו יאכזב אותי, אבל אני מבין את המציאות המצערת של הכדורסל הישראלי.
בכל מקרה, אני חושב שאפשר להסכים שלא סביר להפוך כל מקרה לסוגיה של ״כן או לא צריך לאמן בהפועל״. זה לא רציני. ובטח לגבי ארז שיש לו זכויות גדולות מאוד במועדון הזה שאמורות להקנות לו, כמעט בכל מצב, יחס אחר ממאמנים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 19:31 
כך או כך העסק מנופח יתר על המידה. תראו את הכותרת של אתר ערוץ 5 עכשיו. דבילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
לא להאמין. הנבחרת שלנו בשפל של 20 שנה, ומה שמתעסקים בו זה האפס הטיפש הזה. זה מה שחשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ארז לנבחרת?
הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 19:33 
purvis short כתב:
19, אתה הרי יודע שלא מדובר בעניין שניתן ליצור כלפיו כללים ברורים, לפיהם על החטא הזה ניתן למחול, על החטא ההוא לא ועל החטא הזה ניתן למחול אחרי שנה. הטיעונים שלך הם נכונים, ובאותה מידה לא נכונים.
הגישה שלי כלפי פניני אינה מסתכמת רק במעשה כלפי שולדבראנד. אם כי זו גולת הכותרת. האיש בעיני לא ראוי. וארז בעצמו חשב שזה לא ראוי ולכן אני מאוד אשמח אם ילך בהתאם למה שאמר וחשב.
אבל, אני בהחלט אבין אם ינהג אחרת. זה יצער אותי, אולי אפילו יאכזב אותי, אבל אני מבין את המציאות המצערת של הכדורסל הישראלי.
בכל מקרה, אני חושב שאפשר להסכים שלא סביר להפוך כל מקרה לסוגיה של ״כן או לא צריך לאמן בהפועל״. זה לא רציני. ובטח לגבי ארז שיש לו זכויות גדולות מאוד במועדון הזה שאמורות להקנות לו, כמעט בכל מצב, יחס אחר ממאמנים אחרים.

לא יודע מה זה ראוי
אם הוא לא מישהו ששאר השחקנים לא יכולים לראות, וככל הידוע לי זה לא המצב, והמאמן חושב שהוא טוב בלעזור לקבוצה לקלוע וטוב בלהפריע ליריב לקלוע, הוא ראוי. לפי קריטריוני המוסר כאן ברקוביץ' לא היה משחק בנבחרת, או רוי קין, או באלוטלי. יש עשרות אלפי ספורטאים, ברור שחלק מהם הם אנשים מגעילים.

אבל אתה צודק, והנקודה היא הסוף של ההודעה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: