kruvi1 כתב:
ציטוט:
גם אם רמון היה המנהל המושלם, הסיכוי שניקח תואר כרגע זהה לסיכוי שהיה גם עם הראל. מבנה הבעלות חייב להשתנות ועל זה אין ויכוח.
אני פשוט לא מסכים עם הקביעה שהוא הוריד אותנו לתהומות שלא הגענו אליהם קודם.
אנחנו נמצאים כבר מספר לא מבוטל של שנים בדיוק באותו מצב, בלי קשר למי מחזיק בזכויות הניהול, ובלי קשר לתואר מקרי כזה או אחר שלקחנו.
ואני אגיד לך יותר מזה, אני בטוח שאם האנשים שמנהלים אותנו היום היו מנהלים אותנו ב- 2010 אני בטוח שהיינו נמצאים היום במצב הרבה יותר טוב.
ואם לדבר ספציפית על השנה, אז אם היינו לוקחים תואר זה דווקא היה בזכות רמון (וההתנהלות הטובה שלו בקיץ), ודווקא לא הוא האחראי העיקרי לזה שלא לקחנו השנה תואר.
תארים מקריים הם בכלל לא הנימוק ללמה צריך לצאת נגד רמון. נגד רמון צריך לצאת בגלל מה שהוא מייצג, שזה מבנה בעלות שמוביל אותנו לעתיד שנראה די עגום, או יותר נכון עתיד שלא מאפשר לנו להתאושש מהמצב יש כרגע.
תשים לב כמה פעמים רשמת "אם"
זה בדיוק ההבדל בינינו, אני מדבר על תוצאות בשטח ולא "מה היה אם".
לצערי הרב אנחנו חיים בעולם שהמבחן הקובע בו הוא מבחן התוצאה. דברים קמים ומתרסקים על המבחן הזה.
הפועל של מוני הראל לקחה 4-5 גביעים, אליפות, הגיעה 3 פעמים לשלב הבתים באופ"א ועברה אותו פעמיים ופעם אחת הגיעה לבתים באלופות, לקרוא לכל זה "מקרי" זה קצת לא לעניין.
עכשיו מגיעה השאלה למה עם אותו סדר גודל של תקציב עם הראל הצלחנו ועם רמון לא.
למה בשתי העונות האחרונות עם רמון נגמר הסיפור בליגה אחרי סיבוב, למה עם רמון עפנו מהגביע שנתיים ברציפות על ההתחלה, למה עם רמון אנחנו רואים ארבעה הפסדים רצופים בדרבי כולל תבוסות משפילות ולמה עם רמון מתחילים ספנים על פירוק.
אז חלק יטענו שזה בגלל חוסר מזל/ בגלל ששנה שעברה עבדו בלחץ/ בגלל שהשנה הפרופסור דפק את העסק/ בגלל 1001 סיבות אחרות.
הכל נכון. אבל, בשורה התחתונה ולפי מבחן התוצאה עם רמון זה פשוט לא עובד.
וזה לא עובד איתו כבר 3 קדנציות (במבנים ניהוליים שונים ומגוונים).