תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחפש המלצה למיקסר
הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
מיועד בעיקר להכנת עוגות.

תודה לעוזרים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחפש המלצה למיקסר
הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 09:40 
קיצ'נאייד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
או קיי-מיקס.
ולא להתפתות לקנות את כל המהדורות ספיישל הצבעוניות עם בעוד 500 ש"ח,אלא את הרגיל שהיום ראיתי שפורסם ב1390 אחרי שמחירו היה גבוה בכמה מאות ש"ח עד התקופה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
את שלי קניתי לפני יותר מעשור, מה שאני זוכר זה:
שהיה קיצ'ןאייד 300W וקנווד עם 1000W שהתחרו אז אחד בשני, לקחתי את הקנווד.
ממליץ לך בחום לקנות מחברה רצינית ולא להתפתות לכמה מאות שקלים פחות לחברה עם שם דומה.
השאלה שלי למה אתה צריך? כלומר מה בעוגות? מה נראה לך תכין?
יש את ראש הוו, שמשמש לבצק שמרים, אני משתמש רק ביד לבצק כזה.
יש את ראש הגיטרה - שמשמש בעיקר לכמה פולסים לבצק פריך או איזה מסה שומנית שאני לא יודע כמה אנים עושים בבית.
יש את ראש המקצף - שמשמש בעיקר להקצפת חלבונים (שמנת אפשר להקציף ביחד לקצפת תוך כמה דקות), שגם אז תלוי כמה חלבונים אתה מקציף בדרך כלל, ואפשר להשתמש במקצף חשמלי קטן שעולה פחות מ100 ש"ח.

אני בקושי משתמש בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 13:25 
לי יש קיצ'נאיד שאני מעביד אותו בפרך כבר כמה שנים. סוס. הבנתי שגם קנווד מצויין.
מה שהסבירו לי שההבדל במכאניקה הוא שבמיקסרים הטובים אין רצועות אלא רק גלגלי שיניים ולכן מיקסרים אחרים שמצהירים על תפוקות גבוהות, אבל יש שם רצועות העברת כח - מפסידים את הכל בגלל הרצועות ולכן לא צריך להתלהב מזה.
מצד שני אני לא מהנדס ולא יודע עד כמה זה נכון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
בתכלס שניהם סוסי עבודה לנו היה בעבר הקנווד שעבד מעולה היה לנו גם את ראש הפסטה שעשה עבודתו נאמנה (המשתמשת העדיפה את הידני בכמיות קטנות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
בתכלס שניהם סוסי עבודה לנו היה בעבר הקנווד שעבד מעולה היה לנו גם את ראש הפסטה שעשה עבודתו נאמנה (המשתמשת העדיפה את הידני בכמיות קטנות)
אני הבנתי ששאלו על שימוש בבישול ובאפיה, לא כאביזר מין.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אלה שלי למה אתה צריך? כלומר מה בעוגות? מה נראה לך תכין?

לא אני הולך להשתמש בו ;)

מסתמן שנלך על קיצ'נאייד. המינוס הוא מחירו הגבוה, כ-1800 שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
אין שום יתרון לקיצ'נאיד על הקיי מיקס של קנווד, אולי ההפך. אחרי שגם חירחרתי סביב הנושא רבות, מסתבר שהקיצ'נאייד פחות אמין, בעל שום יתרון של עבודה על פני הקיי מיקס והוא "מפצה" על זה במחיר גבוה מהקיי מיקס ברוב חוצפתו.
אתה יודע מה? ההיתרון היחידי של הקיצ'נאיד, הוא באופציית בחירת הצבע. יש לך עשרות רבות של גוונים. זה הכל. הוא פשוט מיקסר מאוד מיוחצן ומוכר שרבות התוכניות טלוויזיה שבהן הוא שותף.
אגב, לקיי מיקס יש 10 שנות אחריות על המנוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 23:19 
its-sick כתב:
r200 כתב:
אני הבנתי ששאלו על שימוש בבישול ובאפיה, לא כאביזר מין.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אין שום יתרון לקיצ'נאיד על הקיי מיקס של קנווד, אולי ההפך. אחרי שגם חירחרתי סביב הנושא רבות, מסתבר שהקיצ'נאייד פחות אמין, בעל שום יתרון של עבודה על פני הקיי מיקס והוא "מפצה" על זה במחיר גבוה מהקיי מיקס ברוב חוצפתו.
אתה יודע מה? ההיתרון היחידי של הקיצ'נאיד, הוא באופציית בחירת הצבע. יש לך עשרות רבות של גוונים. זה הכל. הוא פשוט מיקסר מאוד מיוחצן ומוכר שרבות התוכניות טלוויזיה שבהן הוא שותף.

לפני כמה חודשים קנינו את הקיי-מיקס של קנווד, ואשתי טוענת שהקנווד הישן, משנות ה-70, היה הרבה יותר חזק (כמובן, לפני ששבק חיים).
היא טוענת שבדיעבד, היה עדיף לקנות מהדורה חדשה של הקנווד הוותיק (ראינו אחד כזה במשביר לצרכן), מאשר את הקיי-מיקס המודרני והצבעוני.
ועוד הערה: אם אתם מחליטים לקנות את הקיי-מיקס, שימו לב שיש יבואן רשמי ויש גם יבוא מקביל (אאל"ט - ש. שלום הוא המקביל).
את המוצרים של היבואן הרשמי תמצאו באותו מחיר בכל מקום. אם תראו זול יותר, סביר להניח שמדובר ביבואן המקביל.
אני מניח שהמוצרים הם זהים (לא בדקתי), אבל על פניו יש הבדל בתנאי האחריות, ואולי גם בכל מיני צ'ופרים (קורס נהיגה על המיקסר או משהו כזה ;) ) וצריך להביא גם אותם בחשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2014, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
dino כתב:

לפני כמה חודשים קנינו את הקיי-מיקס של קנווד, ואשתי טוענת שהקנווד הישן, משנות ה-70, היה הרבה יותר חזק (כמובן, לפני ששבק חיים).
היא טוענת שבדיעבד, היה עדיף לקנות מהדורה חדשה של הקנווד הוותיק (ראינו אחד כזה במשביר לצרכן), מאשר את הקיי-מיקס המודרני והצבעוני.
ועוד הערה: אם אתם מחליטים לקנות את הקיי-מיקס, שימו לב שיש יבואן רשמי ויש גם יבוא מקביל (אאל"ט - ש. שלום הוא המקביל).
את המוצרים של היבואן הרשמי תמצאו באותו מחיר בכל מקום. אם תראו זול יותר, סביר להניח שמדובר ביבואן המקביל.
אני מניח שהמוצרים הם זהים (לא בדקתי), אבל על פניו יש הבדל בתנאי האחריות, ואולי גם בכל מיני צ'ופרים (קורס נהיגה על המיקסר או משהו כזה ;) ) וצריך להביא גם אותם בחשבון.

אני דווקא קיבלתי רושם הפוך מאימי. שועלית וותיקה באפייה. שדווקא קנווד קיי מיקס הוא יותר חזק מהדגם הישן שהיה לה.

אגב, אם כבר ללכת על מחיר כמו של הקיצ'נאייד, אז לבוש יש כמה דגמים מוצלחים מאוד. פחות נראים חיצונית כמו מיקסר, אבל סוסי עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 08:45 
לי יש את הKitchenAid ואני ממש מבסוטה.
אני מכינה הרבה לחם ועוגות בבית והאמת היא שהוא עושה בשבילי את רב העבודה.
לא ניסיתי את קנווד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2014, 16:20 
מיקסר קנווד דגם 630 אחלה מיקסר שבעולם!
גם הקיצצנאייד מעולה
אם אתה מכיר מישהו שטס לחו"ל בימים הקרובים אז תבקש ממנו לקנות לך בדיוטפרי זה עולה חצי במחיר וזה במסגרת הסכום שמותר לבן אדם להעביר במכס(200$ מוצרי חשמל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: