תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קאונסיל
הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
לא, היו לו כמה מהלכים שפשוט מחייבים אשכול. אתה עושה צעד וחצי, אתה מנתר אתה פאקינג רק צריך לשים כדור בטבעת, אבל הרכז הטהור שרק הוא יודע להפעיל את הארפר פשוט מפוצץ להארפר את הפנים וגורם לאיבוד כדור. לפחות בזכות הניצחון וזה שיש זר אפשר לצחוק על זה

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קאונסיל
הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 23:54 
אין תועלת בלחבוט בסוס מת. זהו. היסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
אשכול פרידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 00:03 
איך הוא בדיוק היה אמור לתפקד כשהוא יודע שעוד שבוע הוא כנראה לא פה?
0/4 מהקו זה חוסר ביטחון.
נכון שהוא לא מתאים וכל מה הדברים שנאמרו ב5 חודשים האחרונים, אבל צריך לזכור שהוא שיחק היום כשהוא יודע שהוא בחוץ. ארז הבין את הטעות ובגלל זה כנראה קאונסיל לא ראה שניה במחצית השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
אני עוד מפחד מאיזה שחרור פתאומי של מארשל אחרי ש"לא התאקלם" או משהו וקאונסיל נשאר עד סוף העונה. לא חוגג עד שמארשל לא עולה במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
היום זה היה הכי מביך עד כה.
במו ידיו כמעט החריב לנו את המשחק שהיה בידיים שלנו עוד בשלב מוקדם.
עשה הערב נזק עצום שבנס נגמר בטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אני עוד מפחד מאיזה שחרור פתאומי של מארשל אחרי ש"לא התאקלם" או משהו וקאונסיל נשאר עד סוף העונה. לא חוגג עד שמארשל לא עולה במקומו.

אני לא חוגג עד שאני רואה את קאונסל על מטוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 00:47 
יובל כתב:
אני עוד מפחד מאיזה שחרור פתאומי של מארשל אחרי ש"לא התאקלם" או משהו

זה הפחד הכי גדול שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
בסוף יגלו לו רישרוש באוזן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 02:24 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד לקאונסיל היום הוא הוכיח שהמשתמש פרויס שורט באנגלית כתב שטויות.
קוביין הרבה יותר גרוע ממנו. כשהם היו ביחד על המגרש קאונסיל ממש נראה כמו ג'ון סטוקטון לידו ופתחנו הפרש עליהם.
אז קוביין יצא וקאונסיל נשאר והם עשו מהפך.
אז קאונסיל יצא ואנחנו חזרנו להוביל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 03:25 
סמל אישי של המשתמש
קוביין לפחות דפק לעצמו סלאג למוח,
קוביאן נשאר במגרש (ופרנקו סבבה עם זה) ומחריב אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 10:42 
מדד מינוס ארבע.
אבל טהור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 10:50 
לא במקום. הבן אדם עוד שנייה כבר לא פה, אין טעם להתעלל בגופה.
אפשר להגיד עליו שהוא שחקן נוראי, אבל אני מעריך אותו על דבר אחד, על זה שמתחילת העונה הוא יודע שאף אחד לא רוצה אותו והוא ברירת מחדל ועדיין עלה כל פעם מהספסל ונתן 100%. זה שהוא פשוט לא טוב, זה כבר משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 11:04 
הצרה הכי גדולה של קאונסיל זה לא שהוא שחקן רע (הוא שחקן רע) אלא שהוא לא מודע למגבלות שלו או שלא נראה שהמגבלות שלו מאוד מטרידות אותו. הוא ממשיך לזרוק זריקות לא לעניין, לנסות לחדור למרות שאין לו אתלטיות שמאפשרת חדירות כאלה, לאלתר דברים וליזום.
זה מחזיר אותי לדיון שהיה פה אחרי המשחק נגד נתניה על אריאלי מול קאונסיל.
ושוב אתמול ראו שעם אריאלי הפועל משחקת הרבה יותר טוב. מסיבה פשוטה: טמיר אריאלי לא מנסה לעשות מה שהוא לא יודע. הוא לא ישתולל ולא יקח סתם כדור לסל. יש לו זריקה פנויה? יזרוק. אין לו? ימסור וימשיך לנוע.
קאונסיל גורם נזק.
ובעיני לתת מאה אחוז זה קודם כל להכיר במגבלות שלך. קאונסיל מתעלם מהמגבלות שלו.
בוא נקווה שאתמול אכן היה המשחק האחרון שלו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 15:13 
purvis short כתב:
הצרה הכי גדולה של קאונסיל זה לא שהוא שחקן רע (הוא שחקן רע) אלא שהוא לא מודע למגבלות שלו או שלא נראה שהמגבלות שלו מאוד מטרידות אותו. הוא ממשיך לזרוק זריקות לא לעניין, לנסות לחדור למרות שאין לו אתלטיות שמאפשרת חדירות כאלה, לאלתר דברים וליזום.
ושוב אתמול ראו שעם אריאלי הפועל משחקת הרבה יותר טוב. מסיבה פשוטה: טמיר אריאלי לא מנסה לעשות מה שהוא לא יודע. הוא לא ישתולל ולא יקח סתם כדור לסל. יש לו זריקה פנויה? יזרוק. אין לו? ימסור וימשיך לנוע.
קאונסיל גורם נזק.

לקאונסיל יש כל כך הרבה מגבלות שאם הוא יכיר בהן הוא לא ישחק כדורסל. ואני אומר את זה ברצינות ולא כדי לרדת עליו. הבעיה שלו היא לא שהוא לא מודע למגבלות שלו אלא שהן פשוט כל כך מרובות שזה לא משאיר לו הרבה אופציות. הוא דוקא פיתח מודעות לזה שהקליעה שלו גרועה במהלך העונה ולוקח פחות זריקות מטופשות, אבל מה המשמעות של זה? שהוא מנסה לחדור. וגם לזה הוא לא מסוגל. או למסור לגבוהים. שגם בזה הוא בינוני מאוד. הרי 90% מהעונה אנשים פה "שיבחו" את קאונסיל שהוא לפחות לא מנסה מה שהוא לא יודע... הבעיה שלו זה ממש לא המודעות, ולהיות סטטיסט כמו טמיר אריאלי זה בטח לא פיתרון לשום דבר (אני כבר מעדיף שחקן שלפחות מעז לקחת על עצמו משהו). הבעיה שלו זה חוסר כישרון מובהק ומוחלט.

וטמיר אריאלי, נו שוויין. בחיים לא ראיתי שחקן כל כך סטטיסט מקבל כל כך הרבה מחמאות על זה שהוא נורא משתדל לא להפריע. אז יופי שהוא "מודע למגבלות" אבל התרומה שלו היא די אפסית כל העונה הזאת (ולא סתם המדד הממוצע שלו הוא 1, הוא לא עבר את ה-5 נקודות באף משחק כל העונה, והאחוזים שלו מהשדה 28% למרות שהוא זורק רק זריקות חופשיות). אתמול גולן גוט היה הרבה יותר טוב ממנו בדקות ששיחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
purvis short כתב:
קאונסיל גורם נזק.

לקאונסיל יש כל כך הרבה מגבלות שאם הוא יכיר בהן הוא לא ישחק כדורסל. ואני אומר את זה ברצינות ולא כדי לרדת עליו. הבעיה שלו היא לא שהוא לא מודע למגבלות שלו אלא שהן פשוט כל כך מרובות שזה לא משאיר לו הרבה אופציות. הוא דוקא פיתח מודעות לזה שהקליעה שלו גרועה במהלך העונה ולוקח פחות זריקות מטופשות, אבל מה המשמעות של זה? שהוא מנסה לחדור. וגם לזה הוא לא מסוגל. או למסור לגבוהים. שגם בזה הוא בינוני מאוד. הרי 90% מהעונה אנשים פה "שיבחו" את קאונסיל שהוא לפחות לא מנסה מה שהוא לא יודע... הבעיה שלו זה ממש לא המודעות, ולהיות סטטיסט כמו טמיר אריאלי זה בטח לא פיתרון לשום דבר (אני כבר מעדיף שחקן שלפחות מעז לקחת על עצמו משהו). הבעיה שלו זה חוסר כישרון מובהק ומוחלט.

וטמיר אריאלי, נו שוויין. בחיים לא ראיתי שחקן כל כך סטטיסט מקבל כל כך הרבה מחמאות על זה שהוא נורא משתדל לא להפריע. אז יופי שהוא "מודע למגבלות" אבל התרומה שלו היא די אפסית כל העונה הזאת (ולא סתם המדד הממוצע שלו הוא 1, הוא לא עבר את ה-5 נקודות באף משחק כל העונה, והאחוזים שלו מהשדה 28% למרות שהוא זורק רק זריקות חופשיות). אתמול גולן גוט היה הרבה יותר טוב ממנו בדקות ששיחק.

כל מילה. אם קאונסיל היה מנסה לעשות רק דברים שהוא טוב בהם, הוא לא היה עושה כלום. וגם לגבי אריאליאריאלי מה שכתבת נכון, אני מחכה לרגע שיהיו לנו שלושה גארדים אפקטיביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: