purvis short כתב:
הצרה הכי גדולה של קאונסיל זה לא שהוא שחקן רע (הוא שחקן רע) אלא שהוא לא מודע למגבלות שלו או שלא נראה שהמגבלות שלו מאוד מטרידות אותו. הוא ממשיך לזרוק זריקות לא לעניין, לנסות לחדור למרות שאין לו אתלטיות שמאפשרת חדירות כאלה, לאלתר דברים וליזום.
זה מחזיר אותי לדיון שהיה פה אחרי המשחק נגד נתניה על אריאלי מול קאונסיל.
ושוב אתמול ראו שעם אריאלי הפועל משחקת הרבה יותר טוב. מסיבה פשוטה: טמיר אריאלי לא מנסה לעשות מה שהוא לא יודע. הוא לא ישתולל ולא יקח סתם כדור לסל. יש לו זריקה פנויה? יזרוק. אין לו? ימסור וימשיך לנוע.
קאונסיל גורם נזק.
ובעיני לתת מאה אחוז זה קודם כל להכיר במגבלות שלך. קאונסיל מתעלם מהמגבלות שלו.
בוא נקווה שאתמול אכן היה המשחק האחרון שלו בהפועל.
לקאונסיל יש כל כך הרבה מגבלות שאם הוא יכיר בהן הוא לא ישחק כדורסל. ואני אומר את זה ברצינות ולא כדי לרדת עליו. הבעיה שלו היא לא שהוא לא מודע למגבלות שלו אלא שהן פשוט כל כך מרובות שזה לא משאיר לו הרבה אופציות. הוא דוקא פיתח מודעות לזה שהקליעה שלו גרועה במהלך העונה ולוקח פחות זריקות מטופשות, אבל מה המשמעות של זה? שהוא מנסה לחדור. וגם לזה הוא לא מסוגל. או למסור לגבוהים. שגם בזה הוא בינוני מאוד. הרי 90% מהעונה אנשים פה "שיבחו" את קאונסיל שהוא לפחות לא מנסה מה שהוא לא יודע... הבעיה שלו זה ממש לא המודעות, ולהיות סטטיסט כמו טמיר אריאלי זה בטח לא פיתרון לשום דבר (אני כבר מעדיף שחקן שלפחות מעז לקחת על עצמו משהו). הבעיה שלו זה חוסר כישרון מובהק ומוחלט.
וטמיר אריאלי, נו שוויין. בחיים לא ראיתי שחקן כל כך סטטיסט מקבל כל כך הרבה מחמאות על זה שהוא נורא משתדל לא להפריע. אז יופי שהוא "מודע למגבלות" אבל התרומה שלו היא די אפסית כל העונה הזאת (ולא סתם המדד הממוצע שלו הוא 1, הוא לא עבר את ה-5 נקודות באף משחק כל העונה, והאחוזים שלו מהשדה 28% למרות שהוא זורק רק זריקות חופשיות). אתמול גולן גוט היה הרבה יותר טוב ממנו בדקות ששיחק.