לירון האדום כתב:
shaharot כתב:
אני לא מבין מזה ההגנה הזאת על עמוס?
דיי השוער פח,אחד הגרועים אצלנו מזה הרבה שנים. כל פעם שאנחנו במומנטום,שולטים במגרש בצורה שהיריבה לא עוברת את החצי איזה 20 דקות בא התקפה אחת מסכנה ועמוס שוב מפשל. נכון ההגנה שלנו גרועה אבל גם של חיפה ושאר הקבוצות, וזה לא הפריעה לאדרי השמן להציל כמה כדורים קריטים.
בשביל מה משלמים לו כ"כ הרבה כסף שהוא לא הביא לנו נקודה אחת העונה! כל הפסד חתום על שמו. וכל ניצחון זה כי לא בעטו לו לשער.
קליימן הולך להיות השוער הבא של הכדורגל ואין לי ספק. אבל הפועל מספיק מפגרים בשביל לא להבין את זה. כנראה שעונה הבאה נראה אותו אצל חיפה ונבכה.
שמע כל ההודעה שלך היא קיצונית ומוגזמת.
א. עמוס לא השוער הכי גרוע שיש
ב. לא כל הפסד חתום על שמו
ג. אדרי אתמול לא לקח שום כדור
ד. בוריס ממש לא כמו שעושים ממנו
א. אתה צודק, אני כנראה יותר גרוע.
ב. גם כן נכון, אבל עוד לא קיבלתי ממנו משחק שבו הוא לא הטריף אותי במסירות לשחקנים עם שמירה קרובה עליהם,
שחקנים בעמדות שלא יצליחו לצאת להתקפה, כדורי שוער לשום מקום בו יש לך עדיפות מספרית, השראת בטחון
על המגינים/בלמים שלו, לקיחת אחריות ומקום גם דרך שאגות!!! לפני האירוע ולא אחריו
ג. מעניין לי ת'זין אדרי.
ד. צודק, רק שלבוריס יש עתיד, איזה? ימים יגידו. עד אז, את כל הגולים שדני חוטף, מבחינתי שבוריס יחטוף
ושכל ה"מלעיזים" יאלמו דום. אתה מביא שחקן רכש/זר לחיזוק עמדה במגרש לא ל"חילוש" ולא לתחרות על מקום.
אם בוריס לא מספיק טוב לך, אדל היה מוכן לחזור, אאל"ט, לפחות זה מה שפורסם בהרבה פחות ממה שהציעו לו.
תביא שוער ותיק, כמו דודו גורש, ויעביר לו מהנסיון שלו.