תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 14:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למרות הכל - משחקים טוב
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע הכל,
אפילו לא קרוב,
ולא טענתי שום דבר כזה.

אני רק לא חושב שהאספקט היחידי בכדורגל הוא אחוזי שליטה בכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:24 
KingAlpaca כתב:
אני לא יודע הכל,
אפילו לא קרוב,
ולא טענתי שום דבר כזה.

KingAlpaca כתב:
ציטוט:

שקלתי לצטט פה איזה טור שלך,
אבל זה כמו להילחם בטחנות רוח.

עיוורות.

באשליות.

על חומרים מפוקפקים.

ברגע שאתה רושם דבר כזה אתה לא יכול להסתתר אז אולי אתה לא יודע הכל אבל אתה בטוח שאלו שבדעה ההפוכה לשלך לא יודעים כלום
אה, ואיפה רשמתי שאחוזי שליטה בכדור הוא האספקט היחידי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אחת העונות האפורות והמגעילות ביותר בשני העשורים האחרונים שאפילו הצליחה לעשות את הבלתי יאומן ולגבור על השנה הקודמת. עם כמעט 0 רגעים מרגשים (למעט הנצחון על בית"ר), גם בעונות הכמעט ירידה שלנו , נצחנו דרבים, משחקים גדולים ועשינו דברים באירופה.

לא מרגשים אותך? נכון העונה אפורה אבל "רק" בגלל תוצאות, ולא בגלל המשחק, כי מבחינת "ענין" המשחקים של הפועל הכי מעניים כי אנחנו תוקפים טוב נכון ומגיעים להרבה הזדמנויות אבל סופגים מכל שטות.

שחר כתב:
בהתחשב בעובדה שאין שום תהליך ובשנה הבאה תהיה פה שוב קבוצה חדשה לגמר, אני לא לוקח מהעונה הזו שום דבר...אולי ההתפרצות של בסי, שבינתיים נראית כמו ניצוץ קטן.

כבר קבעת מה יהיה שנה הבאה, שחקן שעשה משחק וחצי טוב הוא הניצוץ שלך (ולא דגני שהוסב כבר 3 חודשים לעמדת הבלם ועושה עבודה נהדרת) וכו'.

שחר כתב:
החזקת כדור ושליטה בקצב המשחק באמת מעניינים את התחת....

ברור כי כמו שכבר אמרתי מה שמענין זה רק תוצאה הסופית, לכן גם ה"דרך" היא לא מעניית, נכשלנו תוצאית אז צריך להעיף את כולם ולבנות מחדש, ובסי שנתן משחק טוב מול בית"ר וריגש אותך הוא הנק אור שלך מהעונה, כאמור הכל סביב מבחן התוצאה.

שחר כתב:
העובדה שבעונה הזו "גילינו" שחקנים כמו אבוטבול וטועמה מדגישה עד כמה הקבוצה הזו אפורה. בלי דמארי וגילי אנחנו גם יורדים בעונה כזו ליגה, או לפחות נלחמים על הירידה עד השנייה האחרונה

גילית שחקנים כמו אבוטבול וטועמה כי הם נאלצים להיות אצלך בסגל, טעות הייתה לנסות להביא אחרים במקומם כי הם יושבים אל משכורת גבוהה, לכן אין לך באמת אופציה להביא שחקן טוב למשבצת הזאת, במקום להכיר בזה מהתחלה (ופה גם הטעות שלי), אנחנו כל שנה נופלים לבור הזה. דר"א מה ב"ש עושה בלי ברדה ובוזאגלו? חיפה בלי חן עזרא ותורג'מן (מי?)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:47 
el dudernio כתב:
שחר כתב:
אחת העונות האפורות והמגעילות ביותר בשני העשורים האחרונים שאפילו הצליחה לעשות את הבלתי יאומן ולגבור על השנה הקודמת. עם כמעט 0 רגעים מרגשים (למעט הנצחון על בית"ר), גם בעונות הכמעט ירידה שלנו , נצחנו דרבים, משחקים גדולים ועשינו דברים באירופה.

לא מרגשים אותך? נכון העונה אפורה אבל "רק" בגלל תוצאות, ולא בגלל המשחק, כי מבחינת "ענין" המשחקים של הפועל הכי מעניים כי אנחנו תוקפים טוב נכון ומגיעים להרבה הזדמנויות אבל סופגים מכל שטות.

שחר כתב:
בהתחשב בעובדה שאין שום תהליך ובשנה הבאה תהיה פה שוב קבוצה חדשה לגמר, אני לא לוקח מהעונה הזו שום דבר...אולי ההתפרצות של בסי, שבינתיים נראית כמו ניצוץ קטן.

כבר קבעת מה יהיה שנה הבאה, שחקן שעשה משחק וחצי טוב הוא הניצוץ שלך (ולא דגני שהוסב כבר 3 חודשים לעמדת הבלם ועושה עבודה נהדרת) וכו'.

שחר כתב:

ברור כי כמו שכבר אמרתי מה שמענין זה רק תוצאה הסופית, לכן גם ה"דרך" היא לא מעניית, נכשלנו תוצאית אז צריך להעיף את כולם ולבנות מחדש, ובסי שנתן משחק טוב מול בית"ר וריגש אותך הוא הנק אור שלך מהעונה, כאמור הכל סביב מבחן התוצאה.

שחר כתב:
העובדה שבעונה הזו "גילינו" שחקנים כמו אבוטבול וטועמה מדגישה עד כמה הקבוצה הזו אפורה. בלי דמארי וגילי אנחנו גם יורדים בעונה כזו ליגה, או לפחות נלחמים על הירידה עד השנייה האחרונה

גילית שחקנים כמו אבוטבול וטועמה כי הם נאלצים להיות אצלך בסגל, טעות הייתה לנסות להביא אחרים במקומם כי הם יושבים אל משכורת גבוהה, לכן אין לך באמת אופציה להביא שחקן טוב למשבצת הזאת, במקום להכיר בזה מהתחלה (ופה גם הטעות שלי), אנחנו כל שנה נופלים לבור הזה. דר"א מה ב"ש עושה בלי ברדה ובוזאגלו? חיפה בלי חן עזרא ותורג'מן (מי?)?

1- אני אוהד הפועל תל אביב, לא אוהד כדורגל שמעדיף הפסד של 4-3 על נצחון 1-0 קטן כמו שום. בוודאי שתוצאות טובות של הפועל תל אביב מרגשות אותי על פני כל דבר אחר , בטח שזה עדיף הנעת כדור סתמית ומשעממת עד מוות שכמעט תמיד נגמרת באיבוד כדור שמוביל למתפרצת קטלנית.
2-הפועל מצהירה בכל מקום ששנה הבאה היא מוכרת את השחקן שכבש כמעט מחצית משערי הקבוצה, שהיא משחררת מאמן וזה עוד לפני שדברנו על כל מיני שחקנים שחתומים פה גם כך על חוזה עד סוף העונה. דגני אם לא שמת לב הוא ברירת מחדל ובינתיים מתגלה כאופציה בעייתית מאוד שאחראי לכמה טעויות, פנדלים מיותרים ועל האדום מול חיפה אין טעם להרחיב. מצד שני, מי ששחקן כמו אלרואי כהן ריגש אותו כנראה רואה דברים באופן שונה ממני.
3-כן, בכדורגל הכל סביב מבחן התוצאה. אתה מכיר ליגה או מקום בעולם שמבחן התוצאה לא קובע?
4-את המשפט הזה לא הצלחתי להבין...אני חוזר לקן שלי במעוז השמאל..

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 26 פברואר 2014, 10:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
KingAlpaca כתב:
אני לא יודע הכל,
אפילו לא קרוב,
ולא טענתי שום דבר כזה.

KingAlpaca כתב:
ציטוט:

עיוורות.

באשליות.

על חומרים מפוקפקים.

ברגע שאתה רושם דבר כזה אתה לא יכול להסתתר אז אולי אתה לא יודע הכל אבל אתה בטוח שאלו שבדעה ההפוכה לשלך לא יודעים כלום

זה לא עניין של לדעת או לא,
אלה שעוד מרוצים ממה שהולך, מחלקים לשני סוגים:
1. כאלה שמנותקים מהמציאות. (משלל סיבות, משקרים לעצמם; מדחיקים; אומרים שעכשיו רע, אבל יהיה טוב; שפעם היה יותר רע אז עכשיו זה טוב וכו')
2. כאלה שחושבים ששליטה בכדור היא חזות הכל.

אתה ללא ספק שייך ל2,
אתה דה פקטו רושם את זה בהדעות שלך.

עזוב מה אני או אחרים חושבים,
רק בהודעות שלך יש מספיק ביקורת ואכזבה מהקבוצה שמציירות אסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

1- אני אוהד הפועל תל אביב, לא אוהד כדורגל שמעדיף הפסד של 4-3 על נצחון 1-0 קטן כמו שום. בוודאי שתוצאות טובות של הפועל תל אביב מרגשות אותי על פני כל דבר אחר , בטח שזה עדיף הנעת כדור סתמית ומשעממת עד מוות שכמעט תמיד נגמרת באיבוד כדור שמוביל למתפרצת קטלנית.
2-הפועל מצהירה בכל מקום ששנה הבאה היא מוכרת את השחקן שכבש כמעט מחצית משערי הקבוצה, שהיא משחררת מאמן וזה עוד לפני שדברנו על כל מיני שחקנים שחתומים פה גם כך על חוזה עד סוף העונה. דגני אם לא שמת לב הוא ברירת מחדל ובינתיים מתגלה כאופציה בעייתית מאוד שאחראי לכמה טעויות, פנדלים מיותרים ועל האדום מול חיפה אין טעם להרחיב. מצד שני, מי ששחקן כמו אלרואי כהן ריגש אותו כנראה רואה דברים באופן שונה ממני.
3-כן, בכדורגל הכל סביב מבחן התוצאה. אתה מכיר ליגה או מקום בעולם שמבחן התוצאה לא קובע?
4-את המשפט הזה לא הצלחתי להבין...אני חוזר לקן שלי במעוז השמאל..

1. גם אני מעדיף לשחק חרא ולקחת אליפות, כמו שאמרתי אבל זה לא קשור לכדורגל ול"אפרוריות" שאתה מדבר על זה.
2. לא שמעתי עוד שום הצהרה רישמית לגבי העונה הבאה, אבל את דאמרי צריכים למכור בשביל שיהיה כסף (לצער כולנו) ואת רבש אתה לא רוצה אז מה אתה בוכה על זה? ד"א אני מקווה שרב"ש ישאר. אבל בסדר מי שמתעסק עדין באלרואי כהן כנראה באמת לא קשור למציאות =)
3. בסדר טוב לדעת, אז למה בדיוק העפנו את טביב?
4. מה לא הבנת? שי וטועמה יושבים על חוזים של 200 אלף, הם חלק מהתקציב המוגבל שלך, בשביל להביא שחקנים אחרים לעמדות שלהם אתה צריך צריך להשקיע את ה 200 אלף פלוס עבורם או שהם לא יהיו מספיק טובים כמו אלו שישנם. את הכסף להשקיע אין לך, לכן כדאי להישאר איתם ולהשקיע את הכסף שיש במקום אחר.
לגבי האמירה על לרדת ליגה ללא דאמרי וורמוט, אני לא חושב שזה היה המצב, אבל אם תוציא לחיפה את עזרא ותורג'מן הם גם "יורדים" ליגה וככה גם ב"ש ללא בוזגלו וברדה (בעצם זה מה שהיה איתם ב 4 שנים האחרונות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 11:30 
שחר כתב:
בהתחשב בעובדה שאין שום תהליך ובשנה הבאה תהיה פה שוב קבוצה חדשה לגמר, אני לא לוקח מהעונה הזו שום דבר...אולי ההתפרצות של בסי, שבינתיים נראית כמו ניצוץ קטן..
העובדה שבעונה הזו "גילינו" שחקנים כמו אבוטבול וטועמה מדגישה עד כמה הקבוצה הזו אפורה. בלי דמארי וגילי אנחנו גם יורדים בעונה כזו ליגה, או לפחות נלחמים על הירידה עד השנייה האחרונה.

אני רק רוצה להוסיף לזה - חצי עונה ראשונה מזעזעת "כדורים אחורה ועוד פעם אחורה מסירות בין בלמים מוגבלים" עד שגילי חזר להרכב, איכשהו העובדה שהקבוצה הזאת לא שיחקה כדורגל והיתה חושך זה נעלם לתוך השכחה. אוהדי כדורגל זיכרון קצרצר. בלי גילי או דמארי הקבוצה הזאת כנראה היתה בפליאוף תחתון, אבל גם אז היו מרוצים מהדרך.
אני שמחתי שרן בן שמעון הגיע כי חשבתי שהוא ישחזר את העונה של ק"ש עם קישור והגנה פלדה ו1:0 קטן, כי זה מה שחשבתי שהפועל במצבה צריכה לשחק, והאמת שאני מאמין בכדורגל כזה יותר מכל מיני מסירות דלוחות חסרות משמעות והגנה של ליצנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
צודק פותח הפוסט
ויש מקום לתקווה לו ידענו (כולל הקבוצה) היום שתהיה המשכיות לסגל הזה בתחלופה של קשר אחורי, בלם, ומגן
פה המצב של ההנהלה דיי מוסיף גועל נפש והרגשה חרא
אולי יתמזל מזלנו בקיץ
אולי לא
ולכן זה דיי חרא עונה למרות שהם משחקים טוב יותר גילי וכו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:49 
KingAlpaca כתב:
סימרוטיץ כתב:
KingAlpaca כתב:
אני לא יודע הכל,
אפילו לא קרוב,
ולא טענתי שום דבר כזה.

KingAlpaca כתב:
ציטוט:

עיוורות.

באשליות.

על חומרים מפוקפקים.

זה לא עניין של לדעת או לא,
אלה שעוד מרוצים ממה שהולך, מחלקים לשני סוגים:
1. כאלה שמנותקים מהמציאות. (משלל סיבות, משקרים לעצמם; מדחיקים; אומרים שעכשיו רע, אבל יהיה טוב; שפעם היה יותר רע אז עכשיו זה טוב וכו')
2. כאלה שחושבים ששליטה בכדור היא חזות הכל.

אתה ללא ספק שייך ל2,
אתה דה פקטו רושם את זה בהדעות שלך.

עזוב מה אני או אחרים חושבים,
רק בהודעות שלך יש מספיק ביקורת ואכזבה מהקבוצה שמציירות אסון.

הבנתי אתה מנתח את מה שאני כותב בצורה שנוחה לך ועל זה אתה בונה תאוריה שבה אתה משייך אותי לפרדיגמה שמתאימה לך
אני לא חושב שהחזקת כדור זה חזות הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
נאיביות וחוסר קילריות,משחק הגנה,רכות ,טיפשות במשחק ההגנה,מצבים נייחים כולל חוצים וקרנות,חכמה קבוצתית

שוער - אין מה להרחיב
מגינים - למעט ליאור לוי אין אחד ראוי
קישור אחורי - השחקן שליד סשה פשוט לא מספיק טוב
קישור והתקפה - לא בסי ולא זגורי נותנים את האקסטרה חכמה כדי שהתוצאות יגיעו

בנוגע לרב"ש ... ישנה הרגשה שהוא פועל מתוך אגו עקשן ואינו משנה את דעתו,
הוא הגיע לכאן עם אידאולוגית משחק מסוימת וניסה לכפות אותה על סגל שהוא בנה אך לא בדיוק מתאים למה שהוא רוצה, צורת המשחק מאוד השתנתה מתחילת העונה אך ישנה תחושה שהעקשנות שלו מחזירה אותנו כל הזמן אחורה למה שהוא האמין שיכול לעבוד
אם הוא לא יצליח לשנות ולהשתחרר מהעבר שלו הוא לא יצליח להביא את השינוי המיוחל

...רואים בעיות שנוצרו בבניית הסגל שכרגע מקשים עלינו לעשות את קפיצת המדרגה (שוער,בלם,מגן שמאלי,קשר אחורי) ולכן יש את בעיית הרכות הזו כי לא משנה כמה טוב משחקים עדיין זה נראה כמו הילד שעומד עם האצבע בסכר כי את הגול שלנו נחטוף מאחד מנק' התורפה האלו

את זה לא כתבו עשרות משתמשים נרגנים,
אלא משתמש אחד,
רוצה לנחש מי זה?
וכל זה רק באשכול אחד (היה עוד שפע באשכולות אחרים).

בי זה מעורר רצון לספוקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 21:33 
"משחקים טוב" זה פשוט גניבת דעת.
למרות שיש מצב שאנחנו משחקים טוב (יחסית לרמה"ש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 23:27 
אפשר "לשחק טוב" גם כשיש לך הגנה בעייתית שחוטפת גול מהשליש מצב הראשון של היריבה.

בסופו של דבר, הפועל נותנת כל משחק את הגול שניים (או יותר) שלה. גם בקריית אליעזר הפועל בסופו של דבר הגיעה לשני מצבים טובים במחצית הראשונה(הראשון נגמר בהצלה מהקו והשני במשקוף), עוד אחד מצוין בשניה (דמארי לשמיים) וכבשה שער.
הבעיה היא בעיקר "משחק ההגנה" מה שנקרא. עם הגנה יותר (הרבה יותר) נורמלית/חזקה/יציבה, המצב היה הרבה יותר טוב.

אם יש איזה "כפתור" שאפשר ללחוץ עליו שיכול היה לשנות את כל התמונה ב180 מעלות, זה כנראה כל הקטע של ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למרות הכל - משחקים טוב
הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 00:07 
נתחיל במסביב- ההנהלה שלנו שערורייתית ולא נותנת לשחקנים שקל ליטם אחד. המאמן מתעקש לפעמים סתם ( לא מבין למה צריך את גרזיציץ׳ ועמוס) וחלק מהקהל שלנו שיוצר לחץ מיותר וגם גורם לעונשי רדיוס באופן קבוע.
בקטע המקצועי- הקישור האחורי שלנו רך מאוד. צריך מישהו ״גרזן״ באמצע בסטייל של ידין בעונת הדאבל. המגן הימיני שלנו בד״כ בדיחה וקבוצה שמחזיקה את אנטבי בסגל שלא תצפה לטובות.
ייתכן מאוד שזה נשמע הזוי, אבל בתחילת העונה הבאה צריך לשחרר את כל השרידים של תחילת שנות האלפיים והביא במקומם שחקנים צעירים. לשחרר את עמוס וגרזיציץ׳ ולחסוך הרבה כסף.
אני גם חושב שהקבוצה מתקדמת ואיבדנו נקודות כמו נאיבים. יש לנו בסיס טוב שנקווה שיחזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 12:14 
כאשר נשחק טוב וננצח קבוצה מהחלק הגבוה של בטבלה נוכל להגיד ש"שיחקנו טוב".
פרגוסון לקח לפני עונה אליפות מוחצת בפרמייר בלי ל"שחק טוב".
הנקודה היא שמנטליות הקבוצה מושפעת מאוד ממנטליות המאמן.

אז, נכון שהתוצאות נגד עכו ובני יהודה הושפעו ממשחקי הקיצוצים של ההנהלה (שמוטב היה לדחותם, תמיד אפשר לקץ במשכורות הבאות) עצרו את הקבוצה. ויתכן שעם 7 נצחונות חשובים וכושר אישי עדיף היינו מנצחים בחיפה. אבל, נגמר, וכרגע הקבוצה במסלול התרסקות גם עם ל"שחק טוב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 15:21 
מבחן התוצאה הוא לא חזות הכל, אבל כדורגל זו לא אומנות מודרנית. בסופו של דבר, אם אתה כולש בצורה שיטתית בהשגת התוצאה, אז כנראה שיש לך בעיה גם בדרך.

אגב, אל דוד, בן שמעון לא מצליח לפתור את "בעיית הפאניקה"? אולי הוא אחד הגורמים לבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 16:32 
הוא לא אחד הגורמים- הוא הגורם העיקרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 17:21 
לשחק טוב= להביא תוצאות.
קבוצה שמניעה כדור אבל מקבלת גול כל התקפה מתפרצת לא משחקת טוב.
קבוצה שלא נלחמת על כל כדור בטח שלא משחקת טוב.
קבוצה שלא מצליחה לחזור מפיגור משחקת גרוע.
קבוצה שיש לה המון אוהדים שדוחפים כל משחק ולא מצליחה לנצח שום קבוצה מהחלק העליון היא קבוצה כושלת.
השנה לצערינו הפועל לא עמדה בשום מבחן (אירופה לא פחות רחוקה מהאליפות) ובשנה הבאה נשלם על זה ובגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר:
למרות הכל זה רק 4 נקודות.
למרות הכל הולך להיות פלייאוף עליון שלא יהיה בו משחק אחד קל, וזה לא רק לנו.
למרות הכל חיפה וק"ש לא יותר טובות מאיתנו והן איבדו נקודות במהלך העונה בדיוק איפה שאנחנו איבדנו.
למרות הכל לאף אחת מהקבוצות, אולי פרט לחיפה שתשחק מול רמת השרון, אין משחק "קל" עד לפלייאוף העליון, ובראש ובראשונה אנחנו מארחים את ק"ש בשבת.
למרות הכל יש לנו את דמארי וגילי שמביאים נקודות גם במשחקים רעים, שחקנים שבחיפה ובק"ש היו מתפללים לאחד כמוהם.
למרות הכל יש לנו קהל תומך, אולי טיפה יותר מחיפה והרבה יותר מק"ש שתגיע למשחקי חוץ עם 0 תמיכה.
למרות העובדה שאנחנו לא משחקים מדהים רוב העונה, אנחנו עוד שם במאבק הכי ראלי שלנו מהרגע שהעונה הזו נפתחה-מקום באירופה. מי שחשב על אליפות הוא דביל יותר ממי שחושב שאנחנו משחקים טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 19:04 
אם רב"ש רוצה שהקהל לא יישב עליו כל משחק בית,שיביא תדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
כן, זאת הסיבה לנצח את הדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 19:10 
האדס כתב:
כן, זאת הסיבה לנצח את הדרבי.

לא,זאת הסיבה שיתנו לו קצת שקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מרץ 2014, 03:52 
סמל אישי של המשתמש
העיניים זה הזמן שאומרים את זה. אם בתחילת העונה אומרים שאנחנו משחקים טוב אבל משום מה לא מצליחים להביא נקודות, ניחא. אפשר לתת לזה את הזמן.
אבל אנחנו רגע לפני סוף הסיבוב השני, ואם משחק אחרי משחק אנחנו משחקים יותר טוב מהיריב אבל לא מצליחים להביא נקודות, כנראה שהבעיה היא בשיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למרות הכל - משחקים טוב
הודעהפורסם: 01 מרץ 2014, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
אני למוד שבחיים לא פחות חשוב מלעשות עבודה טובה - חשוב להראות טובה כשעושים אותה.

מצטער, לעשות עבודה לא טובה ולהראות טוב כשעושים אותה - זה פשוט לא תופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2014, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
גם היום, משחקים יותר טוב מהיריבה אבל ההגנה מתעקשת לחלק מתנות.

עם הגנה כזאת אי אפשר לסיים מקום 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2014, 17:29 
IdanTheLittle כתב:

גם עם התקפה כזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2014, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
לודאי כתב:
IdanTheLittle כתב:

גם עם התקפה כזאת

לא מסכים.
כבשנו כמו ב"ש, יש לך שחקנים כמו ורמוט ודמארי.
מצד שני אתה סופג כמו קבוצת תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מרץ 2014, 17:34 
ממשיכים לשחק מצויין.
כמו כן, לא רק שניצחנו באחזקת הכדור, גם ניצחנו בקרנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2014, 17:39 
IdanTheLittle כתב:
לודאי כתב:
IdanTheLittle כתב:

גם עם התקפה כזאת

לא מסכים.
כבשנו כמו ב"ש, יש לך שחקנים כמו ורמוט ודמארי.
מצד שני אתה סופג כמו קבוצת תחתית.

לכמה מצבי הבקעה אתה מגיע בכל משחק מול הקבוצות הגדולות ?
3 גג 4 מצבים, זה לא מספיק.
חוץ מדמארי אף אחד לא שווה אזכור, גם גילי שמנסה לעשות הכל לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2014, 17:57 
אשכול שכולו פרודיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2014, 17:57 
משחקים אששששששש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: