תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: קב
הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
מה שאפו אמר ואל תקשיב לעמרי קנדה (שום דבר אישי, לא מכיר אותך, פשוט כתבת ערימה של שטויות)
אתה תהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קב"ן
הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 10:16 
שום דבר בלהתהג רגיל לא יעזור לו.
גם אם הוא לא משקר ובאמת קשה לו (אגב, כמעט לאף אחד לא קל, אבל נניח שאצלך זה באמת מקרה מיוחד) הוא חייב להקצין את זה.
אתה חייב לא לעשות כלום. אל תראה התנהגות נורמטיבית, כי אז לא יטפלו בך וימרחו אותך. אם יש לך הורים מבחוץ שיכולים לשלוח מכתב שהם דואגים לשלומך ולפנות לקבילות, עוד יותר טוב.

קנדה, אתה חסר מושג.
סתם בשביל שאני לא אראה כמו אחד ששמע סיפורים, אני הצלחתי לצאת בתחילת השירות מיחידה שהייתה לי סיוט תוך 5 ימים, כשאנשים שם נשלחו לכלא חזרו, שוב פעם הגיעו לכלא ועדיין לא ויתרו להם.
צריך להיות מאוד ממוקד במה אתה רוצה ובאיך להשיג את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 10:34 
הצבא השתנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 10:44 
זה היה לפני מספר שנים בודדות, אני לא כזה זקן :)

חוץ מזה, זה משהו שלא יכול להשתנות. אין תועלת בחייל שלא מסוגל לעשות כלום ומתעקש על זה שהוא לא יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
את העצה שלי קיבלת מניסיון,כאחד שעזב תפקיד בעזרת קב"ן ולפני התהליך זכה לקבל לא מעט עצות טיפשיות בסופו של דבר אמרתי את האמת והצלחתי לצאת על אף התנגדות נחרצת של המפקדים,הקב"ן עמד לצידי מהרגע הראשון.
אני תמיד מציע להגיד את האמת באיחוד במקרה הזה שאתה יושב מול אדם שהמקצוע שלו זה לטפל בנפש שלך.
בהצלחה בכל דרך שתבחר עידן,אם אתה צריך עזרה או עצה אתה מוזמן לפנות בפרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 13:02 
NARKOTIKA כתב:
זה היה לפני מספר שנים בודדות, אני לא כזה זקן :)

חוץ מזה, זה משהו שלא יכול להשתנות. אין תועלת בחייל שלא מסוגל לעשות כלום ומתעקש על זה שהוא לא יכול.

התגובה לא הייתה מכוונת אליך. :)
התכוונתי מאז הזמן שלי הצבא והחיילים השתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 15:12 
איציק, אתה חתיכת בנאדם דוחה. מהסוג שרואים ילד בקושי בן 18 במצוקה ומספרים עליו בדיחות.

פותח האשכול, עזוב רגע את כל הסיפורים שאומרים לך לספר- אתה צריך עזרה, לך תקבל אותה בלי הצגות וקשקושים.
תנסה לעשות את ההכי טוב שאתה יכול כדי לקבל את העזרה שאתה צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קב"ן
הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 15:14 
לא תתפוס אותי כתב:
איציק, אתה חתיכת בנאדם דוחה. מהסוג שרואים ילד בקושי בן 18 במצוקה ומספרים עליו בדיחות.

פותח האשכול, עזוב רגע את כל הסיפורים שאומרים לך לספר- אתה צריך עזרה, לך תקבל אותה בלי הצגות וקשקושים.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: קב
הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

בדיוק

על איציק או על העזרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 15:16 
בטוח על ב', סיכוי טוב גם על א'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
עידנדוש, כמו שכבר אמר לך אפו, תמשיך לא לעשות כלום בטענה שאתה לא מסוגל, ותעשה את הדבר הכי טוב בשביל עצמך לעזור לעצמך.
הדבר הכי חשוב, אל תברח, אל תעשה דברים שייתנו להם עילה לשלוח אותך לכלא, כי שאתה בכלא או ברחת מהצבא כל טיפול שנתת לת"ש, קב"ן או כל דבר אחר נדחה בגלל זה, הם לא יכולים להמשיך בטיפול שלך ברגע שאתה בורח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתווכח על היותי דוחה, זה ענין של טעם ולכל אחד יש אחד אחר, אבל למה נראה למישהו שהתבדחתי?
אם הייתי סובל בקרבי והייתי רוצה לעוף משם, הייתי דואג ללכת לכלא באותו היום, ומחסנית באוויר זו הדרך הכי בטוחה. כל עוד אני נזהר לא לפגוע באף אחד, על הזין שלי חוקי הצבא.
מאד יכול להיות שזה פתרון שהיה מתאים רק לי. כל בני האדם שונים, פתרון של אחד לא תמיד מתאים לאחר. אני לא מייעץ, אני מציע עוד אופציה, זו שהיתה מתאימה לי אישית.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אני לא מתווכח על היותי דוחה, זה ענין של טעם ולכל אחד יש אחד אחר, אבל למה נראה למישהו שהתבדחתי?
אם הייתי סובל בקרבי והייתי רוצה לעוף משם, הייתי דואג ללכת לכלא באותו היום, ומחסנית באוויר זו הדרך הכי בטוחה. כל עוד אני נזהר לא לפגוע באף אחד, על הזין שלי חוקי הצבא.
מאד יכול להיות שזה פתרון שהיה מתאים רק לי. כל בני האדם שונים, פתרון של אחד לא תמיד מתאים לאחר. אני לא מייעץ, אני מציע עוד אופציה, זו שהיתה מתאימה לי אישית.

אם הילדים שלכם יגיעו לקרבי, והם ירצו לצאת משם. אז זה מה שתציע להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
its-sick כתב:

זה תלוי במי שהם יהיו ואיך הם ירגישו. אם הם יהיו דומים לי מאד באופי ובתפישת העולם, אז בוודאי.
כמו שזה נראה הילדים של היום יותר מפונקים מאשר בזמני, ייתכן וכלא לזמן קצר יהיה להם יותר קשה מבחינת התחושה מאשר בקרבי לזמן ארוך. אני מתקשה להעריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 15:38 
its-sick כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
its-sick כתב:

זה תלוי במי שהם יהיו ואיך הם ירגישו. אם הם יהיו דומים לי מאד באופי ובתפישת העולם, אז בוודאי.
כמו שזה נראה הילדים של היום יותר מפונקים מאשר בזמני, ייתכן וכלא לזמן קצר יהיה להם יותר קשה מבחינת התחושה מאשר בקרבי לזמן ארוך. אני מתקשה להעריך.

שמע, פוזת הרובוט המיתמם לא עובדת עלי, אבל אני אגיד את זה ככה- אני מאוד מקווה שהילדים שלך לא יגיעו למצב בו הם יבקשו עזרה בנושא רציני ואדם בוגר יזרוק להם תשובה קצרה ולקונית עם השלכות מסוכנות מאוד. נראה לי שגם אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
מה ההשלכות המסוכנות? אם נותנים לי לירות תוך כדי ריצה (כן, עם עצירה לשניה) בטירונות (קרבית, כן?), אני מניח שאני גם מסוגל לירות באוויר בלי לפגוע באף אחד.
בעוד שכל סיבה אחרת לכלא עלולה להחזיר לקרבי, "חוסר אחריות" עם הנשק נראית לי דרך בטוחה שלא יתנו לי נשק שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 16:00 
לא נראה לי שנגיע להבנות, אז אני אנסה פשוט למחוק אותך כשתקרא את ההודעה
קוד:
' drop table its-sick --

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 16:07 
עכשיו אני יודע מי אמר לג'ורג' לפרוץ למגרש של היאנקיז בחליפת גוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
גם אני שמעתי רק ציקצוקים מהחברים שלי בצבא כשהלכתי בדרך "מיוחדת" בשביל לצאת משם. זה עבד לי באופן מושלם.
הצבא מכיר את כל הדרכים הרגילות ולרוב מצליח לדפוק את החיילים בכל זאת. דרכים מיוחדות עובדות בצבא יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין אם איציק רציני. בכל מקרה, יריית כדור באוויר זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות כדי לצאת מהצבא או קרבי. אולי שני רק ליריית כדור על בן אדם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
לפותח האשכול,
הכי פשוט - פעם הבאה שאתה בבית תפנה למיון. תסביר שנורא קשה לך, אתה לא ישן, יש לך מחשבות אובדניות וחייך אינם חיים מאז שהתגייסת. (גם אם לא הכל נכון, בצבא אם לא תראה שהתחרפנת לגמרי אף אחד לא יתייחס).
עם חוו"ד ממיון בודאות יפנו אותך לטיפול קב"ן והלאה מזה..

*אם ההורים תומכים ומבינים רצוי שתגיע איתם, להראות שהנושא רציני.

-החיסרון-
יתכן שתצטרך לשלם על הפנייה למיון אם הפסיכיאטר יחליט שזה לא היה מספיק רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 14:24 
Maor7 כתב:
לפותח האשכול,
הכי פשוט - פעם הבאה שאתה בבית תפנה למיון. תסביר שנורא קשה לך, אתה לא ישן, יש לך מחשבות אובדניות וחייך אינם חיים מאז שהתגייסת. (גם אם לא הכל נכון, בצבא אם לא תראה שהתחרפנת לגמרי אף אחד לא יתייחס).

-החיסרון-

אם הוא אומר שיש לו מחשבות אובדניות באותו רגע הוא מקבל 21.
ההורים זה הנושא הכי חזק בצהל,שהורים מתערבים צהל מתייחס לזה ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
Maor7 כתב:
לפותח האשכול,

-החיסרון-

אם הוא אומר שיש לו מחשבות אובדניות באותו רגע הוא מקבל 21.
ההורים זה הנושא הכי חזק בצהל,שהורים מתערבים צהל מתייחס לזה ברצינות.

אם כל חייל שהיה אומר שיש לו מחשבות אובדניות היה מקבל 21 בצה"ל היו 21 חיילים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 16:53 
its-sick כתב:
גם אני שמעתי רק ציקצוקים מהחברים שלי בצבא כשהלכתי בדרך "מיוחדת" בשביל לצאת משם. זה עבד לי באופן מושלם.
הצבא מכיר את כל הדרכים הרגילות ולרוב מצליח לדפוק את החיילים בכל זאת. דרכים מיוחדות עובדות בצבא יופי.

מה היתה הדרך המיוחדת שלך להשתחרר מצה"ל?
ירית כדור באוויר? פירקת מחסנית באוויר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 21:37 
קב"ן לא יכול לשחרר אותך אלא רק פסיכיאטר. במקרה שלי, הקב"ן היה קשוח יותר מהפסיכיאטר שאמר לי פשוט "אני מסכים שיש אנשים שלא מתאימים למסגרת ואתה אחד מהם" ושיחרר אותי.
אני אישית לא שיקרתי בכלום אבל גם באתי עם המלצה של פסיכולוג לראות קב"ן. אם תצליח להיפגש עם פסיכולוג זה בטוח יעזור לך.
תהיה חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
בתכלס תהיה אמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
קב"ן לא יכול לשחרר אותך אלא רק פסיכיאטר. במקרה שלי, הקב"ן היה קשוח יותר מהפסיכיאטר שאמר לי פשוט "אני מסכים שיש אנשים שלא מתאימים למסגרת ואתה אחד מהם" ושיחרר אותי.
אני אישית לא שיקרתי בכלום אבל גם באתי עם המלצה של פסיכולוג לראות קב"ן. אם תצליח להיפגש עם פסיכולוג זה בטוח יעזור לך.
תהיה חזק.

הוא לא רוצה להשתחרר מהצבא, הוא רוצה לשרת במקום אחר.
במקרה כזה, פסיכיאטר אומנם יכול מאוד לעזור לו להשפיע על שיבוץ מחדש מקב"ן, אבל לרוב למקרים כאלה זה נגמר אצל קב"ן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 09:38 
סבבה. אז עדיין, אם יצליח לפגוש פסיכולוג זה יכול מאוד לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 מרץ 2014, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
סבבה. אז עדיין, אם יצליח לפגוש פסיכולוג זה יכול מאוד לעזור.

בזה אתה צודק, אם הוא יבוא עם חוות דעת של פסיכולוג, זה יכול מאוד להשפיע לטובתו החוות דעת שלו.
בסך הכל צריך לזכור שהקב"נים בצבא, הם בדיוק כמו הרופאי שיניים בצבא, סטז'רים, כך שהם בניגוד לפסיכולוג שהוא כבר עבר הרבה מטופלים, יש להם פחות ידע מפסיכולוג.
ותוסיף לזה שהצבא מנסה להתנער כל הזמן ממקרים נפשיים, ובטח שבטח הקב"ן המטפל, אז לא יהיה לו סיבה לא להסכים עם החוות דעת, או לפחות ללכת לקראתה.
ובמקרה שלא, קבילה בקבילות רפואיות יעשה את העבודה, וישנה את דעתו של הקב"ן ב180 מעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: