תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 213 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משיח על חמור (מגיע רכז במקום קאונסיל) ?
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
מדובר ברוד סטריקלנד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:41 
ברגר כתב:
בוריס כתב:
ברגר כתב:
יש עוד שלושה אימונים עד המשחק, ארז יתהה על קנקנו ויחליט. מקווה שהוא ייתן לו לשחק.

קאונסיל חלש ואנחנו יודעים את זה אבל אני חושב שבסיטואציה הזאת צריך לתת לקאונסיל את המקום בסגל,מרשאל (קודם שיחתום) יכול רק להזיק כי יהיה ב-3 אימונים בלבד (אחד מהם ביום המשחק בבוקר) אני גם מעריך שלא יתאמן לפני יום שישי במידה ויחתום,זה משחק חשוב ואין מקום לטעויות למרות שלהלביש את קאונסיל זה טעות בפני עצמה זאת הסיטואציה העדיפה ושוב: כל עוד לא יצאה הודעה באתר המועדון,הכל רק בתיאוריה

מארשל יכול רק להזיק? איך בדיוק? אם הוא יראה קצת כדורסל, משהו מינימלי, הוא צריך להתלבש

התכוונתי לפאן החברתי,הוא רק הגיע הוא בקושי מכיר תשמות של השחקנים,את הסגנון משחק שלהם שלא נדבר על התרגילים ועל הגנה שלא יספיק ללמוד אבל מי יודע הלוואי ואני טועה הלוואי!!

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:44 
ועכשיו לשאלת מיליון הדולר: איזה מספר יהיה על גבו?
אני מהמר על 10
אך לא אתנגד למספר 13 :LOL2:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:45 
בוריס כתב:
אני מהמר על 10

רק לא 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:46 
בוריס כתב:
ברגר כתב:
בוריס כתב:
ברגר כתב:
יש עוד שלושה אימונים עד המשחק, ארז יתהה על קנקנו ויחליט. מקווה שהוא ייתן לו לשחק.

קאונסיל חלש ואנחנו יודעים את זה אבל אני חושב שבסיטואציה הזאת צריך לתת לקאונסיל את המקום בסגל,מרשאל (קודם שיחתום) יכול רק להזיק כי יהיה ב-3 אימונים בלבד (אחד מהם ביום המשחק בבוקר) אני גם מעריך שלא יתאמן לפני יום שישי במידה ויחתום,זה משחק חשוב ואין מקום לטעויות למרות שלהלביש את קאונסיל זה טעות בפני עצמה זאת הסיטואציה העדיפה ושוב: כל עוד לא יצאה הודעה באתר המועדון,הכל רק בתיאוריה

מארשל יכול רק להזיק? איך בדיוק? אם הוא יראה קצת כדורסל, משהו מינימלי, הוא צריך להתלבש

התכוונתי לפאן החברתי,הוא רק הגיע הוא בקושי מכיר תשמות של השחקנים,את הסגנון משחק שלהם שלא נדבר על התרגילים ועל הגנה שלא יספיק ללמוד אבל מי יודע הלוואי ואני טועה הלוואי!!

פן חברתי? אנחנו קבוצת כדורסל מקצוענית, לא קייטנה. מה סגנון משחק מה, תרגילים לומדים בשלושה ימים והגנה הוא יודע מספיק טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:57 
ברגר כתב:
בוריס כתב:
ברגר כתב:
בוריס כתב:
ברגר כתב:

פן חברתי? אנחנו קבוצת כדורסל מקצוענית, לא קייטנה. מה סגנון משחק מה, תרגילים לומדים בשלושה ימים והגנה הוא יודע מספיק טוב

אמרתי ואזכיר זאת שוב,מקרה אנתוני גודס בדרבי זה דוגמא קלאסית לחוסר התמקמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:58 
מילפורד כתב:
בוריס כתב:
אני מהמר על 10

רק לא 4

4 תפוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: משיח על חמור (מגיע רכז במקום קאונסיל) ?
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 19:00 
בוריס כתב:
ברגר כתב:
בוריס כתב:
ברגר כתב:
בוריס כתב:
[quote="ברגר"] יש עוד שלושה אימונים עד המשחק, ארז יתהה על קנקנו ויחליט. מקווה שהוא ייתן לו לשחק.

אמרתי ואזכיר זאת שוב,מקרה אנתוני גודס בדרבי זה דוגמא קלאסית לחוסר התמקמות[/quote]

וויליאם אייברי בדרבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 19:09 
יש גם מקרים חריגים לזה לא אתכחש,אבל בדרך כלל יש קושי הסתגלות,אני לא מתנגד שישותף מול חיפה אני פשוט חושב שלשתף את קאונסיל זה יותר מתאים למצב כמה שזה נשמע מטופש,אבל כבר אמרתי: יכול להיות ואני נקווה שאני טועה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
בעיקרון אני נגד ששחקן שזה עתה הגיע ייזרק ישר למגרש בלי הכנה ובלי כלום,
אבל זה לא מקרה רגיל. הוא לא נשלח להציל את המולדת, ולא מצפים ממנו להופעת ענק.
גם אם ייתן משחק חלש ביותר, התרומה שלו כנראה תהיה דומה לשל קאונסיל, כך שאין עוד מה להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 19:21 
ארז אוהב שמות מכובדים של אוניברסיטאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משיח על חמור (מגיע רכז במקום קאונסיל) ?
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
זה עוד לא נאמר כאן, אבל בלי כל הבלגן הפוליטי באוקראינה אני לא יודע כמה היינו יכולים לשכנע את הקבוצה שלו לשחרר אותו. עוד אינדיקציה על כך שמדובר בשחקן ראוי

Indeed I tremble for my country when reflect that God is just: that his justice cannot sleep for ever.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 19:26 
אם ארז נעול עליו הרבה זמן ובטוח שהוא שחקן טוב, למה אנחנו לא מחתימים זר ליותר מעד סוף העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
אני מרגיש שכל הדיבור על זה ש"הוא בטוח יותר טוב מקאונסיל" הולך להתגלות כמגה-נאחס.
הלוואי ואתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
הוא קומבו-גארד פיזי ואתלטי שזה תמיד טוב. הוא אמור להיות חודר מעולה, בזכות האתלטיות והאגרסיביות שלו, יודע לעבור את השומר שלו ומסיים מצוין ליד הטבעת. מנגד הבעיה שלו זו זריקה בינונית, האחוזים שלו נמוכים גם לשלוש וגם מהקו. אנחנו צפויים להישאר קבוצת שלשות חלשה (אמנם האחוזים שלנו נסבלים אבל אנחנו קולעים הכי מעט שלשות למשחק אחרי ראשל"צ), מצד שני יהיו לנו שלושה חודרים טובים (אם רביב יחזור לכושר מלא ולא יפחד לחדור באגרסיביות כמו שהוא עשה עד הפציעה) ויהיה מעניין לראות איך זה יעבוד ואיך היריבות יתמודדו נגד זה. נגד נס ציונה למשל, את טפירו הם החביאו בהגנה כשנתנו לו לשמור על מתן, זה יהיה קשה יותר אם נשחק עם שלושה גארדים כמו בראון, לימונד ומארשל.
מבחינת יכולות של רכז הוא אמור להיות מוסר טוב אבל נוטה לאבד הרבה. הוא גם שומר מעולה שזה תמיד חשוב, במיוחד בקבוצה שלנו שמתחילה קודם כל בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 20:25 
הוא חודר הרבה פחות טוב, מול הגנה מסודרת לפי אתרי הסקאוטינג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
הוא חודר הרבה פחות טוב, מול הגנה מסודרת לפי אתרי הסקאוטינג

אני מבין אחרת, לפי אתרי הסקאוטינג, בקולג'ים הוא היה חודר פחות פעמים נגד הגנה מסודרת (שזה מובן בהתחשב שהוא היה אופציה שלישית-רביעית בקבוצה התקפית מוכשרת והיה עסוק בעיקר בלמסור). אבל מבחינת יעילות, הוא היה מקום ראשון מבין הרכזים בכל המדינה (66%).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 20:55 
כל כך מתסכל אם הוא ייאלץ לשחק איתנו ב5-12 ולא ב1-4 בגלל נקודה אחת...
כמה חשוב המשחק בחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 21:20 
הקבוצה שלו עד שהתחיל שם הבלאגן והפסיקו לשלם היו בטופ 4 עם מאזן 11-5. בחודש האחרון הם התפרקו, נניח למשחק מול מיקולאייב החודש הם עלו בלי 3 זרים וחטפו 40 הפרש, אח"כ מרשון פאוול עזב אותם לאזובמש, אח"כ מארשל עזב. אבל בעיקרון עד שהפסיקו לשלם הם היו אחת הקבוצות החזקות בליגה, לתת 16.5 נק' למשחק בקבוצה כזאת (מקום 5 בטבלת הקלעים של הליגה) זה לא צחוק. הוא חייב להיות שחקן מוכשר וסקורר. נראה שחקן מאוד מגוון אבל באמת בעייתי בקליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 21:50 
דווקא נשמע מאוד מתאים לנו ולשיטה.הרבה חדירות ומשחק חיתוכים.
הצבע שלנו פתוח ושנים מתוך שלטשת הגבוהים קולעים טוב מבחוץ.
יכול להיות מאוד מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
itamarrose כתב:
ברגר כתב:
אמור להגיע בלילה. קאנסיל נשאר כדי לא להגיע לחיפה עם שלושה זרים, עדיין לא ברור אם מארשל ישחק בחיפה. הבנתי שארז מאוד רצה אותו, שיהיה בהצלחה!

אחרי מאות פעמים שפתחתי את הפורום כדי לראות אשכול החתמה הנה הוא הגיע.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הללו - פריקינג - יה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משיח על חמור (מגיע רכז במקום קאונסיל) ?
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 22:01 
שיהיה לו ולנו בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
מספרים טובים...איך הליגה באוקראינה? אם יש מישהו ששמע בכלל על זה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 22:39 
הליגה האוקראינית סבירה. שתי קבוצות יורוקאפ מפוצצות בכסף, עוד שתי קבוצות VTB League שגם להן לא חסר, והשאר בינוניות כאלה עם זרים של 70-100 אלף דולר כמו בקבוצות דרג שני בארץ. הקבוצה של מארשל היא בדיוק על התפר, אין להם את הכסף של 4 העשירות אבל הם כל שנה נותנים פייט בצמרת, והם גילו הרבה זרים צעירים כשרוניים בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 22:48 
אני אתעלם מהאחוזים לשלוש ואגיד שהוא נשמע סבבה לגמרי
לא שאני מבין או אבין אי פעם את ההחלטה לא להביא את אנתוני גודס, כי אם קאונסיל נשאר אז מה הייתה הבעיה ואם לא אז מארשל לא נשמע כמו רכז "טהור!!!", אבל מה אני מתלונן בכלל? רק שימריא, ינחת ויתחיל לשחק.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה! :hapoel:
חשוב מאד מאד מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 23:40 
המריא ונחת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 02:29 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
יש גם מקרים חריגים לזה לא אתכחש,אבל בדרך כלל יש קושי הסתגלות,אני לא מתנגד שישותף מול חיפה אני פשוט חושב שלשתף את קאונסיל זה יותר מתאים למצב כמה שזה נשמע מטופש,אבל כבר אמרתי: יכול להיות ואני נקווה שאני טועה!

ממה שזכור לי גודס היה פקטור הגנתי חשוב מאוד בנצחון בדרבי.
חוץ מזה שבוע אחר כך בחולון הוא כבר איפס את היד (מי שלא למד את השיטה אחרי 3 ימים יספיק ללמוד אותה אחרי 9 ימים?), מה שסביר להניח שלא היה קורה אם לא היו נותנים לו לשחק בדרבי.
חוץ מזה בשביל מה להביא מחליף לקאונסיל אם משאירים אותו מחוץ לסגל בזמן שקאונסיל כן בסגל?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014, 06:50 
קית׳ לנגפורד לעניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 213 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: