תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות שלישי 25.2
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
כי לפני כמה ימים המוטיבטור הגדול דרש שהשחקנים לא יהיו ילדות בכייניות.
עכשיו הוא מאיים שמי שירים ידיים לא יהיה בקבוצה.
תמיד מדבר על השחקנים במקום לטפל בבעיה האמיתית, שהיא הוא וה"דרך" שלו, או פשוט עדיף שלא ידבר.
מה גם שהאמירות שלו פתטיות, בגלל שממה שקורה בתקופה האחרונה בהפועל ובכדורגל בארץ, הסיכוי שהוא יהיה בהפועל בשנה הבאה שואף לאפס. אז מספיק - שישחרר אותנו עם האמירות הטפשיות שלו, זה לא עושה על אף אחד רושם, וגורם לסתם אנטי מהשחקנים שלא מוכנים להסתכל עליו.
ברור שביום שהוא יעזוב השחקנים יפתחו עליו את הפה ויוציאו את האמת על כל השיטה, הדרך והפרופסורה שלו. יותר מחצי ליגה עברה, ועד היום אף אחד לא יודע איפה הוא עומד על המגרש ואם הוא הולך להיות במגרש (אה סליחה, חוץ מעמוס, שהוא באנקר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק. עוד ידובר ויסופר על ההתנהלות המביכה של בן שמעון בהפועל. מניח שגם אז יהיו עיוורים שימשיכו לספר לעצמם מעשיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
ניתוח טקטי של ההפסד שלנו לחיפה:
http://debuzzer.sport5.co.il/nivdal/201 ... %D7%A8-23/
יש שם חלק מאוד מעניין שמראה את התרומה של גילי. וגם מסתבר שצ'קול היה השחקן שנגע הכי הרבה בכדור

יש משהו פתטי בריבוי המסירות של גילי, שי ואחרים לצ'קול.
ההתקפה מתחילה, הם לא תמיד יודעים מה לעשות אז מוסרים לו שיתחיל את ההתקפה ומתחבאים כאילו שהוא השחקן המוביל. הוא מצידו מקבל את דין התנועה ועושה כמיטב יכולתו כי הם כאמור מתחבאים. :SHOCK3:

זה פשוט לא נכון. שני המגנים שלנו תמיד חופשיים כי לא שומרים אותם, והם אופציית המסירה היחידה כי כל השחקנים הקדמיים שלנו פשוט סטטיים באמצע.
כמו כן, המגנים שלנו, לא משנה מי מהם, תמיד יקבלו את הכדור כשהם מול שני שחקנים של היריבה, כך שגם אם דני אלבס ישחק אצלנו באגף הוא ייראה חלש (בלי קשר לזה שהמגנים שלנו חלשים גם ככה), וזה כי אין להם שום עזרה מהקשרים. בעולם נורמלי זה אמור להיות הפוך. כלומר, שחקן הכנף מקבל את הכדור מול שני שחקני היריבה, והמגן עושה עקיפה כדי לבודד אותו מול שחקן אחד או לאפשר לו להכניס כדור לרחבה. אצלנו זה לא קיים מתחילת העונה, וזה עוד אספקט בעייתי שפשוט מונצח ע"י המאמן ולא משתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2724479
הפועל ניר רמה"ש לא תשחק באירופה גם אם תזכה בגביע
המועדון לא הגיש בזמן בקשה לקבלת רישיון, לכן מכבי חיפה או הפועל תל אביב יוכלו להעפיל במקומה מהמקום הרביעי

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
האוהד שהפיל אותו כותב בפורום של מכבי, זה לא מתחזה זה 100% נפילה בפח של פרימו. פרימו מנצל את הכלים התקשורתיים (פייסבוק, רדיו, 'הארץ' ואתמול גם צינור לילה) כדי לנסות בתוקף לשכנע שהוא לא נפל בפח אבל גם ראו אותו ממש כמה שניות לפני שהוא עלה עם ה"סקופ" בשידור מסתמס בטלפון (הוא היה כל הזמן עם הראש למטה ונראה שהוא התעסק בפלאפון). לכן הוא יכול להמשיך לקשקש עד מחר אבל כל הכבוד לאוהדי מכבי שהצליחו לדחוף לו חרטא ולהביך אותו בשידור חי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות שלישי 25.2
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:34 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
האוהד שהפיל אותו כותב בפורום של מכבי, זה לא מתחזה זה 100% נפילה בפח של פרימו. פרימו מנצל את הכלים התקשורתיים (פייסבוק, רדיו, 'הארץ' ואתמול גם צינור לילה) כדי לנסות בתוקף לשכנע שהוא לא נפל בפח אבל גם ראו אותו ממש כמה שניות לפני שהוא עלה עם ה"סקופ" בשידור מסתמס בטלפון (הוא היה כל הזמן עם הראש למטה ונראה שהוא התעסק בפלאפון). לכן הוא יכול להמשיך לקשקש עד מחר אבל כל הכבוד לאוהדי מכבי שהצליחו לדחוף לו חרטא ולהביך אותו בשידור חי.

נראה לי שהוא מתכוון מתחזה כי הוא אמר לו שהוא מישהו מההתאחדות.
הוא בעצמו מודה שהוא מכיר את הבן אדם והוא שולח לו "עשרות הודעות ביום", אז איך הוא מתחזה פתאום?

חוץ מלצחוק על חשבונו, אין באמת פונקציה אחרת לפרימו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:39 
לא הבנתי, אבל אם הידיעה הזאת כבר פורסמה בעבר אז איך בדיוק הם "הפילו אותו בפח"?
הריי הידיעה כשלעצמה נכונה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:42 
הטוטאליות העדרית הזאת בקטילה של רב"ש פשוט ילדותית והופכת את הביקורת הלגיטימית והמוצדקת לפחות רצינית.
יש הרבה מאוד בעיות בקבוצה ואני בהחלט מאוכזב ממנו. יחד עם זאת בחלקים גדולים של המשחקים הפועל מציגה משחק טוב ואפילו טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות שלישי 25.2
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:43 
לירון האדום כתב:

זה לא הידיעה כמו החשיפה לאיך מתנהלת עיתונות הספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
אבא של רגב כתב:
בן שמעון: "שחקן שירים ידיים פשוט לא יהיה פה"
מאמן הפועל ת"א במסר תקיף לקראת סוף העונה: "יש הרבה נקודות בקופה". אם הכרטיס לאירופה יתרחק, השחקנים הצעירים יקבלו יותר הזדמנויות

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 64469.html

איך תמיד הכל נופל על השחקנים, והפרופסור אף פעם לא טעה בכלום... מדהים :bang:

איזה כיף, סוף סוף נראה את השחקנים הצעירים הנהדרים ששורפים את הדשא... אה אופס אנחנו בהפועל תל אביב לא במכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
לירון האדום כתב:

זה לא הידיעה כמו החשיפה לאיך מתנהלת עיתונות הספורט

בדיוק. פרימו צודק כביכול שזה משהו ידוע מפעם, אבל עצם העובדה שמישהו אלמוני שלח לו אסמס והוא ישר פרץ לשידור עם "סקופ פרסום ראשון!!!!!!!! יש מסמכים בהתאחדות הספרדית לאזרח את גרסיה!!!", מראה לך כמה חרטא הוא יכול לדחוף במשפט אחד, מאסמס שגם אני וגם אתה יכולים היינו לשלוח לו, כשרמת האמינות שלו שואפת לאפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הטוטאליות העדרית הזאת בקטילה של רב"ש פשוט ילדותית והופכת את הביקורת הלגיטימית והמוצדקת לפחות רצינית.
יש הרבה מאוד בעיות בקבוצה ואני בהחלט מאוכזב ממנו. יחד עם זאת בחלקים גדולים של המשחקים הפועל מציגה משחק טוב ואפילו טוב מאוד.

המשחקים האלה שאתה מדבר עליהם, הם כנראה משחקים מעונת הדאבל האחרונה שאתה רואה ביוטיוב, או משחקים נגד קבוצות תחתית שלא חשבו אפילו לעשות התקפה, לכן לא בעטו למסגרת, והפועל כבשה שער ראשונה ומוקדם במשחק. השליטה האופטית הזאת שבאה לידי ביטוי בהחזקה בכדור של 60-40 היא לא מדד לתצוגה של משחק טוב. בפועל, ההזדמנויות לרוב להבקעת שער הם די ספורות אם בכלל, אין משחק מהאגפים בכלל, המון החזקת כדור היא במרכז המגרש או בחלק של הפועל, מסירות בין בלמים וכו', שחקני הקישור לא מגיעים בכלל אחורה בשביל לקבל את הכדור עד שדגני / איליץ' מתקדמים בעצמם עם הכדור ודוחפים אותו להתקפה (מה שגורם לשתי בעיות: 1. הבלם מאבד את הכדור והחלוצים של היריבה לבד מול עמוס, שזה גול של 95%, ו-(2) זה יוצר פקק של שחקנים של הפועל ושל היריבה באיזור ה16-30 מטר מהשער של היריבה, ומשם הדרך לאיבוד כדור די קצרה) והרוב מתנקז דרך האמצע ללא הצלחה.
היריבות כבר למדו איך לשחק מול המשחק השבלוני הזה, וזה לא ממש מסובך - מצופפים הגנה מאחורה באיזור הרחבה, משאירים את המגנים חופשיים כי הם גם ככה לא יעשו עם הכדור כלום, ומשאירים שני שחקנים קצת יותר למעלה ללחץ על הבלמים של הפועל וכפונטציאל למתפרצות.
אני ממש מצטער, זה לא כדורגל טוב.
זה אולי טוב לסטטסטיקה במנג'ר של החזקה בכדור ואחוז הצלחה גבוה של מסירות (אבל לא טוב לבעיטות לשער והבקעת שערים רחמנא ליצלן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 17:12 
טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 17:24 
למה אתה חושב שזה עדריות? כי אתה ובודדים חושבים אחרת? לכל אחד יש את המדד שלו ל"כדורגל טוב" הפועל משחקת שבלוני, שקוף, אין לה פתרון לבונקר, והקישור לא מתפקד וההגנה מפורקת. אנחנו תלויים בשחקן אחד שקוראים לו גילי ורמוט, ועוד חלוץ - דמארי. בלי שני השחקנים האלה אתה חוזר לשחק מסירות אחורה לבלמים ופאניקה בקישור. אתה יכול לנסות ללכת אחורה להיזכר בכדורגל המחריד לפני גילי, ואחרי גילי. אני מניח שאם היה לשירזי / אבוקסיס את ורמוט היית רואה אותו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות שלישי 25.2
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
עד שרמהש תיקח גביע אנחנו נסיים חמישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
אני בטוח שעם שחקנים יותר טובים מצ'קול ועמוס (ועוד ועוד...), המצב היה נראה אחרת.
(לא בקטע של להסיר אחריות מסופגי, אבל אני באמת חושב שהכדורגל לא כזה נורא, ונגד חיפה דווקא שיחקנו טוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אני בטוח שעם שחקנים יותר טובים מצ'קול ועמוס (ועוד ועוד...), המצב היה נראה אחרת.
(לא בקטע של להסיר אחריות מסופגי, אבל אני באמת חושב שהכדורגל לא כזה נורא, ונגד חיפה דווקא שיחקנו טוב)

כמו שכתבתי גם באשכול אחר, אני די מסכים לגבי צ'וקול ועמוס.
אבל, אני גם חושב שנגד חיפה זה בעיקר נראה טוב, אבל לא היה כדוגל טוב או תכליתי, ולמעט טועמה שעשה שינוי כלשהו, יכלנו להמשיך "לשלוט" ככה מולם עוד שלוש שעות בכיף... (וככה גם במשחק מול ב"ש, מכבי ועוד)
סומך כתב:
נהינו קבוצה נאיבית קלאסית.
משחקים כאילו יפה אבל חסרי תכלית לחלוטין.
התיאור שלת"א נתן פה איפשהו הוא הכי ממצה- אנחנו משחקים התקפות כדוריד מסביב לרחבת היריב, וזה נותן תחושה של שליטה, אבל אין לנו כמעט מצבים לגול ואנחנו מאוד פגיעים בעורף למתפרצות.

זה היה יכול להיראות אחרת אם היה שוער יותר טוב ואם היו לנו מגינים סבירים.
ורב"ש הוא זה שבחר את השחקנים האלו.

אנחנו אמנם נראים הרבה יותר טוב מהעונה שעברה, אבל זאת לא חכמה, בעונה שעברה כאב בעיניים לראות משחקים של הפועל.

ועם כל זה, אני חושב שרב"ש צריך להישאר, לעשות תיקונים, להתחיל להריץ שחקנים שיהוו את התשתית לשנה הבאה ולקוות שניקח איזה דרבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:22 
בדיוק
בדרבי אוננו מחצית שלמה עד שדקה 85 דגני שחרר בעיטה סוף סוף, ומציגים את זה כמשחק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:26 
מה שנכון הוא שאנחנו מחזיקים בכדור יותר מהיריבות. אלא שרוב החזקת הכדור הזו אלו מסירות בין הקישור האחורי לשחקני ההגנה. כמה פעמים הנעת הכדור הזו הופכת למהלך שבאמת מסכן את היריבה?

וכמה פעמים היא הופכת לטעות שחושפת את העורף המבולבל שלנו?

לא בכדי אנחנו מחזיקים בממוצע ספיגה מחפיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:45 
אני חושב שאנשים נתקעים פה על תחילת העונה, יש פרוגרסיביות ביכולת של הקבוצה אבל בגלל שזו קבוצה די חדשה שעדיין נמצאת בתהליך ניסוי והטעייה (ונעזוב רגע בצד את עניין מה עושים עם התהליך הזה) הגרף הינו מראה עקומה חדה אלא קפיצות קטנות ואפילו נפילות ביחס הזה של החזקת הכדור אל מול התכלית שלו
אבל עדיין הפקק הזה של האמצע שהיה בתחילת העונה הצטמצם עד מאוד אנחנו מגיעים להרבה יותר מצבים עכשיו והלחץ שלנו יותר אפקטיבי
אבל הבעיות המובנות שלנו כל הזמן לוקחות אותנו חזרה לנק' האפס, כי אין לנו מגנים (למעט לוי) שעושים פעולות אפקטיביות בהגנה או בהתקפה, ושי לנו בעיה ש יותר מ 50% מהבעיטות שנבעטות למסגרת נכנסות ועדיין הבלמים שלנו עושים בין פעם לפעמיים במשחק טעות קריטית שמשפעיה על המשחק
כל אלו בעיות שאינן קשורות בהנעת הכדור
אבל כנראה שהוויכוח כבר הוכרע כי יש כמה "עיוורים" שהחליטו לא ללכת עם הזרם של הפורום, אז כל מה שאנחנו אומרים לא רלוונטי בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אני חושב שאנשים נתקעים פה על תחילת העונה, יש פרוגרסיביות ביכולת של הקבוצה אבל בגלל שזו קבוצה די חדשה שעדיין נמצאת בתהליך ניסוי והטעייה (ונעזוב רגע בצד את עניין מה עושים עם התהליך הזה) הגרף הינו מראה עקומה חדה אלא קפיצות קטנות ואפילו נפילות ביחס הזה של החזקת הכדור אל מול התכלית שלו
אבל עדיין הפקק הזה של האמצע שהיה בתחילת העונה הצטמצם עד מאוד אנחנו מגיעים להרבה יותר מצבים עכשיו והלחץ שלנו יותר אפקטיבי
אבל הבעיות המובנות שלנו כל הזמן לוקחות אותנו חזרה לנק' האפס, כי אין לנו מגנים (למעט לוי) שעושים פעולות אפקטיביות בהגנה או בהתקפה, ושי לנו בעיה ש יותר מ 50% מהבעיטות שנבעטות למסגרת נכנסות ועדיין הבלמים שלנו עושים בין פעם לפעמיים במשחק טעות קריטית שמשפעיה על המשחק
אבל כנראה שהוויכוח כבר הוכרע כי יש כמה "עיוורים" שהחליטו לא ללכת עם הזרם של הפורום, אז כל מה שאנחנו אומרים לא רלוונטי בכלל

אני ממש לא מסכים עם המשפט הזה שלך, זה נכון שיש פחות תחושה של פקק במרכז ויותר תחושה שהקבוצה משחקת משחק יותר שוטף
אבל זאת טעות אופטית.
ממה שאני רואה, ההבדל המשמעותי הוא שבמקום לשחק מסירות אחורה לבלמים או ניסיונות לדאבל פאסים דרך באמצע עם ראש בקיר, שהיו בעיקר בתחילת העונה, עכשיו יש יותר מסירות מסביב לרחבת ה16, באזור ה20-30 מטר מהשער.
וזה נותן תחושה שהפקק השתחרר והשליטה יותר אסתטית בעין.
אבל איזה מצבים אתה רואה? כמה בעיטות למסגרת אנחנו מספקים במשחקים האלו?! מעט מאוד, זה סתם התקפות כדוריד מרגל לרגל מצד ימין לשמאל, דרך המרכז, עד שאחד השחקנים שלנו נופל למלכודת שעושים לו שני שחקני יריבה, ומכאן, הדרך לאיבוד כדור ומתפרצת קטלנית, קצרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 19:00 
סומך כתב:
סימרוטיץ כתב:

אני ממש לא מסכים עם המשפט הזה שלך, זה נכון שיש פחות תחושה של פקק במרכז ויותר תחושה שהקבוצה משחקת משחק יותר שוטף
אבל זאת טעות אופטית.
ממה שאני רואה, ההבדל המשמעותי הוא שבמקום לשחק מסירות אחורה לבלמים או ניסיונות לדאבל פאסים דרך באמצע עם ראש בקיר, שהיו בעיקר בתחילת העונה, עכשיו יש יותר מסירות מסביב לרחבת ה16, באזור ה20-30 מטר מהשער.
וזה נותן תחושה שהפקק השתחרר והשליטה יותר אסתטית בעין.
אבל איזה מצבים אתה רואה? כמה בעיטות למסגרת אנחנו מספקים במשחקים האלו?! מעט מאוד, זה סתם התקפות כדוריד מרגל לרגל מצד ימין לשמאל, דרך המרכז, עד שאחד השחקנים שלנו נופל למלכודת שעושים לו שני שחקני יריבה, ומכאן, הדרך לאיבוד כדור ומתפרצת קטלנית, קצרה...

יש עליה בכמות המצבים של הפועל בסיבוב השני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 19:03 
סימרוטיץ כתב:

די נו. די.

במשחק מול חיפה חיפה הייתה קרובה יותר לתת לנו 4 ו-5 מאשר שאנחנו נשווה, בעוד שאנחנו ייצרנו אולי 2 או 3 הזדמנויות ממשיות משך 90 דקות. זו לא בעיה של טעות נקודתית של שחקן הגנה או שוער. זו בעיה של קבוצה שכל מערכי המשחק שלה בעייתיים. כמה אפשר להתפלסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 19:07 
נועם שחם כתב:
סימרוטיץ כתב:

די נו. די.

במשחק מול חיפה חיפה הייתה קרובה יותר לתת לנו 4 ו-5 מאשר שאנחנו נשווה, בעוד שאנחנו ייצרנו אולי 2 או 3 הזדמנויות ממשיות משך 90 דקות. זו לא בעיה של טעות נקודתית של שחקן הגנה או שוער. זו בעיה של קבוצה שכל מערכי המשחק שלה בעייתיים. כמה אפשר להתפלסף?

אפשר הרבה , אתה עושה את זה גם די בקלות, אולי שכחת שהפועל היו ב 10 שחקנים והפקירו באופן מודע את הקו האחורי (כמה מצבים היו לחיפה לפני ההרחקה ?)
אני חושב שהיו מספיק מצבים כדי להשוות את המשחק ועד להרחקה היו גם יותר ממה שהיה לחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 19:09 
פעם זה קיבלנו אדום(כמה משחקים "טובים" ניצחנו והיריב קיבל בהם אדום?), פעם זה השופט, פעם זה מזל, פעם ההוא היה חסר.

קבוצה בינונית מינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 19:21 
התלפצפויות בלי סוף, תפנימו שהרכב שכולל את עמוס-צקול-הרוש-סשה-זגורי ועבדורחימי שווה פה בערך מקום 8. בזכות גילי, דמארי וכמה משחקים טובים שסיפקו בסי ושי אנחנו קצת מעל זה.
הבלמים שלנו שווים בערך את המקום בטבלה. די מייצג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 19:28 
במשחק מול חיפה
היו לחיפה 9 מצבים להבקעת שער (7-8 מתוכם במחצית השניה)
ולהפועל בכל המשחק היו 5 מצבים להבקעת שער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
טוב סימו, זה לא באמת נתון מענין. הרבה מהמצבים היו אחרי שהיינו כולנו למעלה. עד ה2-0 כולל היו להם בדיוק 3 מצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 20:22 
שיחקנו טוב נגד חיפה ועדיין אדרי זינק פעם אחת וזה לכדור של דמארי שהלך החוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 20:23 
מעבר להרחקה כמות איומים לא מספרת את הסיפור. כמו במשחקים אחרים הייתה לנו מחצית ראשונה סבירה בה גם הגענו למצבים של 100% ובמקרה הזה מזל מנע מאיתנו ( הצלה גדולה מהקו ומשקוף ) להבקיע, הבעיה היא שכל בעיטה נגדנו היא 3/4 גול ולכן משחקים טוב או רע לא רלוונטי, זה קורה בגלל השוער החלש וההגנה שמסביבו שעושה לא מעט חורים. בנוסף סף השבירה שלנו נמוך. אז כן, המשחק שלנו שוטף יותר, אבל שוב איכות שחקנים דופקת אותנו, מגינים חלשים, אבוטבול המוגבל, בסי וזגורי שנעלמים לזמן ממושך במשחק, גילי שלא מאיים מספיק על השער ובכלל חוסר באיום מרחוק כשרוב הנסיונות שלנו להבקיע הם בדריבל וצ'יפים לתוך הרחבה. אלה דברים שקשה לפתור בסגל הנוכחי, והמאמן שהרכיב אותו לא עוזר עם ההתעקשות על עמוס בשער וחילופים הזויים, והתנהלות היהירה. אז נניע כדור עד מחר, אפילו נגד מכבי שלטנו והנענו אבל לא הגענו למצבים. נגד קבוצות טובות אתה משלם מחיר של כל החסרונות האלה ולכן המאזן מול קבוצות פלייאוף עליון. מאחר ואם נעלה לפלייאוף הזה אלה המשחקים שנותרו לנו מעתה ועד הסוף, תקווה גדולה שמשהו ישתנה אין ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: