תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה אומרים למשקית ת"ש?
הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 20:33 
יש לי מחר בבוקר פגישה עם משקית ת"ש לפני הגיוס.
אני מעוניין לשרת קרוב לבית, יציאות נוחות ואישור עבודה..
על מה אפשר להתבכיין לה שם? חוץ מזה שההורים שלי גרושים? מה עובד על הצבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה אומרים למשקית ת"ש?
הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 20:40 
קשה לך לישון מחוץ לבית קשה לך ריחוק
כשישנת אצל חברים ולא בבית היה לך קשה
וכו׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
את האמת.
זה לא קב"ן,מש"קית ת"ש עובדת עם נתונים וטפסים,יש לה אפס שיקול דעת.
אם יש לך צורך לשרת קרוב לבית סתם מפינוק אז תנסה להסביר את זה בצורה מעודנת,בסופו של יום אם אתה לא הולך להיות לוחם אין סיבה שלא יתנו לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 20:55 
הקטע הוא שאני פרופיל 97 ומייעדים לי תפקיד קרבי, אז אני מנסה בעזרת המשקית ת"ש להוריד אותם מזה..
עוד הצעות? שגילו תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 21:09 
mor mc כתב:
הקטע הוא שאני פרופיל 97 ומייעדים לי תפקיד קרבי, אז אני מנסה בעזרת המשקית ת"ש להוריד אותם מזה..

יש לך חובות לשוק האפור וההורים לא יודעים.
אתה צריך לצאת לעבוד כדי לכסות את החוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
תגיד לה שאתה עושה פיפי כשאתה בלחץ
ואז תעשה פיפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 07:44 
לירון האדום כתב:
mor mc כתב:

יש לך חובות לשוק האפור וההורים לא יודעים.
אתה צריך לצאת לעבוד כדי לכסות את החוב

:BOW: ללא ספק הכי יצירתי ששמעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 16:05 
ציני?
זה טריק ידוע שהמון משתמשים בו.

תנסה גם להגיד שאתה לא בקשר טוב עם ההורים והם מבחינתם מפסיקים לממן אותך בגיל 18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
המשקית תשששש יש לה אופנועעעעעע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מה אומרים למשקית ת"ש?
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
המשקית תשששש יש לה אופנועעעעעע

כשהיא עולה עליו רואים לה ת'מנועעע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
1) לאחר שהתקבלת ליחידה סודית, נסה להוציא אישור יציאה לחו"ל בטענה שאתה ממש רוצה לבקר את הנופים המדהימים באיראן, הקרובים שלך בדמשק והחברים בבגדד.

2) לאחר שהתגייסת ואתה על מדים, כל הזמן תחפש משהו. כאשר ישאלו אותך "מה קורה?" או "מה אתה מחפש?" אל תענה ותתמיד במשימה. פשוט תמשיך לחפש. גם בכיסים של המפקדים: אולי זה שם? להמשיך לחפש ולחפש. בסופו של דבר הקב"ן יביא לך טופס עם הפניה לפרופיל 21 ואתה תיקח את זה ותגיד:" מצאתי!!"

3) תגיע לצבא מגולח ראש וכשישאלו אותך איפה אתה רוצה לשרת, תגיד: "זיג ואן גרופן ס"ס קומנדוס". זהירות, על סעיף זה אתה עלול לקבל גם מכות.

4) להגיד לקב"ן: "נעשה את זה פשוט. אתה תביא לי דף עם רשימת ההפרעות הנפשיות, ואני אסמן X על מה שאין לי". לאחר מכן תגיש לו דך בלי X אחד ותגיד לו: "הכל בסדר, יש לי את כל הדברים".

5) לבוא עם קופסת חיילי פלסטיק, לשפוך אותם על השולחן ולנסות לשכנע את הקב"ן לבדוק אם יש להם פרופיל קרבי, כי אתה רוצה שיבואו איתך לקרב (עובד גם עם נמלים, פשפשים וסרדינים).

6) תבוא מחופש לצ'אק נוריס ותגיד שאתה מתכנן להפחיד את כל האויבים של מדינת ישראל. כשהקב"ן ינסה לבדוק אותך, תגיד לו: "אף אחד לא בודק את צ'אק נוריס!"

7) לבוא עם המספר טלפון של הבקו"ם חרוט על היד ולהגיד שאתה בחיים לא תשכח את הרגע המאושר של חייך שהצבא שלח לך צו. מיד לאחר מכן להסביר לקב"ן שאתה מתכנן לחרוט גם את המספר האישי שלך, מידת הנעליים שלך, סוג הדם שלך ואת השם של הקב"ן ופקידת הקבלה על החזה.

8) "איפה אתה רוצה לשרת?" "ביחידת הפאוור ריינג'רס!" - עובד מעולה!

9) כל שאלה שהקב"ן שואל, לשאול את עצמך בגוף שני, לענות לעצמך ואז להעביר את התשובה לקב"ן. תסביר לו שאתה קדום צריך לשאול את עצמך. גם להתייעץ לא יזיק לפעמים, לפני שאתה עונה. השתדל לא לעשות לעצמך סצנות וליצור ריבים קולניים.

10) לבוא עם פנים מאופרות בצבעי מלחמה כאשר אתה מצוייד בחץ וקשת ומספר סכינים כאשר אחד מהם אתה מחזיק בפיך. בכל פעם שאתה מתקרב לדוחן כלשהו, לעשות גלגול או זחילה אינדיאנית. אפשר להוסיף מספר נוצות על הראש. תספר לכולם את האמת עליך: "אני הלוחם הגדול נשר לבן. באתי להלחם בשבט החמאס!"

11) תבוא לבקו"ם כאשר שכחת לעשות בדיקת שתן. כאשר יביאו לך את הכוס לבדיקת השתן, קח אותה ותשתין ממש במרכז המזדרון.

12) קח את בדיקת השתן, לך לשרותים, תמלא את זה בלימונדה ומספר שניות לאחר שהנחת את זה על הדלפק, תתחרט, תקפוץ על זה, ועם המילים "לעולם לא תקבלו את זה!" תשתה את זה לעיני כולם. (זהירות לא לקחת בטעות דגימת שתן של מישהו אחר, מישהו כבר עשה את זה פעם)

13) בכל פעם שמישהו קורא לך, אתה עונה בנביחה. כאשר אתה תראה בחורה יפה, תרחרח אותה מסביב. תעשה כך גם לפקידה בדרך וגם לקב"ן עצמו. במידה ויצעקו עליך שאתה מפגר, תתחיל ליילל ולאחר מכן תתעצבן ותנבח על מי שהעליב אותך. אל תשכח להוכיח לו שאתה לא רק נובח אלא גם נושך - אתה לא כלב ג'ובניק, אתה רוצה להיות בסיירת!

14) בזמן שאתה מנסה להתקבל ליחידה סודית, תצטרך לרשום לפחות 4 אנשים שמכירים אותך טוב. תספר להם על הקשר שלך עם אלויס פרסלי, אלברט אינשיין, חסן נסראללה ושרית חדד. אם לא נסראללה, אז שרית חדד תעשה את העבודה...

15) לבוא לבקו"ם עם האיפור שהיה לג'ק ספארו בסרט שודדי הקאריבים 2.

16) לבוא עם חרב זוהרת כמו במלחמת הכוכבים ולדבר כמו יודה. תסביר לו שאתה ג'דאי מוסמך ואתה רוצה לשרת ביחידה מובחרת. תבקש שירה בך כדי שתוכל להדגים כיצד אתה עוצר תחמושת. תיהיה מנומס, תציע לקב"ן לעבור אצלך קורס ג'דאי.

17) לבוא לראיון האישי כאשר אתה חושד בכל דבר קטן. בכל פעם שהמראיינת שואלת אותך שאלה, תנסה להתחמק ממנה. עד שבסופו של דבר זה יימאס עליך ואתה תצעק עליה שתדבר רק עם העורך דין שלך! בכלל, אתה ישנת אתמול בלילה ואתה לא יודע שום דבר על הגופה שהייתה אצלך בחצר האחורית.

18) תביא את הכלב שלך כאשר הוא לבוש בבגדים צבאיים וקסדה על הראש. במקום "שב!", "בוא", "דיי", דבר איתו ב"הקשב!", "יש לך 5 שניות לתת לי הקשב", "חייל מה זה השטויות האלה?", "אתה רוצה לסגור מלונה בשבת?" תגיד שאתה לא מוכן ללכת בלעדיו לצבא. הכלב שלך לא פחות מוכשר ממך והוא יעבור את יום הסיירות בדיוק כמוך!

19) אם ישאלו אותך מה אתה רוצה להיות אחרי הצבא, תענה בכנות - ספיידרמן! האמת היא, שהרבה אנשים רוצים להיות ספיידרמן.

20) להביא טרמוז עם תה ולהציע לקב"ן תה כל כמה דקות. לאחר מכן תתלונן שאתה צריך דחוף לשרותים. הקב"ן יגיד לך שעוד כמה דקות אתה יכול ללכת. אתה תגיד שזה בסדר ותשתין מתחת לשולחן לתוך הטרמוז. לאחר מכן תיהיה מנומס ותציע לו שוב תה.

21) לבוא עם שיני ערפד בתוך הפה וכשהמזכירה תגיד לך לחכות לתור שלך, תיכנס לארון בפוזת דרקולה ותבקש שיקראו לך כשהשמש תשקע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 20:12 
:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
הודעה ענקית :BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 00:47 
3) תגיע לצבא מגולח ראש וכשישאלו אותך איפה אתה רוצה לשרת, תגיד: "זיג ואן גרופן ס"ס קומנדוס". זהירות, על סעיף זה אתה עלול לקבל גם מכות.

:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
הודעה ענקית :BOW: :LOL2:

חופשי...
שברת אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 10:15 
מעבר לרעיונות הכבירים שהועלו פה, בהתחשב בעובדה שההורים שלך גרושים לדעתי אחד מהם יצטרך לחתום שהוא מאשר שתיהיה בקרבי (אולי זה רלוונטי רק אם אתה בן יחדי, אני לא בטוח).

אם פשוט אף אחד מהם לא יחתום על ההצהרה הזאת לא תוכל להיות קרבי, משם לדאוג לשירות ליד הבית כבר יהיה קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 11:39 
מילפורד כתב:
מעבר לרעיונות הכבירים שהועלו פה, בהתחשב בעובדה שההורים שלך גרושים לדעתי אחד מהם יצטרך לחתום שהוא מאשר שתיהיה בקרבי (אולי זה רלוונטי רק אם אתה בן יחדי, אני לא בטוח).

אם פשוט אף אחד מהם לא יחתום על ההצהרה הזאת לא תוכל להיות קרבי, משם לדאוג לשירות ליד הבית כבר יהיה קל.

א. זה רלוונטי רק אם הוא בן יחיד לאחד משני ההורים.
ב. שני ההורים צריכים לחתום במקרה כזה.
ג. אתה לא יכול להיות בתפקידי לחימה אבל יכול להיות למשל אפסנאי בגדוד חי"ר. אין קשר לקרבה לבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 23:47 
אתם גדולים :LOL2: :LOL2:

בקיצור הייתי אצלה והתבכיינתי לה שקשה לי רחוק מהבית ואני עוזר לאמא שלי ובלה בלה בלה אבל הם אמרו שאם זו לא בעיה סיעודית אז אין להם מה לעשות עם זה עכשיו חוץ מלרשום את כל הבעיות. וכשאגיע ליום הגיוס יטפלו בי.

בהקשר אחר, הורדת פרופיל- איך אני עושה את זה? להוציא אישורים רפואיים? לשלוח למי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 23:59 
למה אתה לא רוצה להיות לוחם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 00:04 
hapoeltlv כתב:
למה אתה לא רוצה להיות לוחם?

לא מתחבר לזה. לא מתאים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
mor mc כתב:
אתם גדולים :LOL2: :LOL2:

בקיצור הייתי אצלה והתבכיינתי לה שקשה לי רחוק מהבית ואני עוזר לאמא שלי ובלה בלה בלה אבל הם אמרו שאם זו לא בעיה סיעודית אז אין להם מה לעשות עם זה עכשיו חוץ מלרשום את כל הבעיות. וכשאגיע ליום הגיוס יטפלו בי.

בהקשר אחר, הורדת פרופיל- איך אני עושה את זה? להוציא אישורים רפואיים? לשלוח למי?

זה כבר הרבה יותר קל.
אם יש בעיות אז תתקשר לקו הזה של המלשבים ותבקש לערער על הפרופיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: