תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ארז לנבחרת?
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 13:44 
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.416.164329.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ארז לנבחרת?
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
עובדים על אזרחות לקאונסיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 13:56 
האם זה אומר שלא ימשיך לאמן את :hapoel: ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 13:57 
האמת? המועמד הכי טוב שיכול להיות. מספיק לראות מה הוא עושה עם הסגל שיש לו בהפועל (מבלי להתייחס לסוגיית קאונסיל והארפר שדעתי ידועה עליהם), בנוסף, להסתכל על הכדורסל שארז מאמין בו כדי להבין שאין מועמד טוב יותר לתפקיד לדעתי.
השאלה היא האם את הכדורסל שארז מאמין בו אפשר להנחיל לנבחרת שאותה אתה מדריך פרקי זמן קצרים בכל פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
המאמן הכי טוב שיכול להיות לנבחרת.
אני מקווה שזה לא אומר שהוא עוזב את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 14:08 
לפי חלוץ מאמן נבחרת זה חלטורה, עבודה שניה.
עלי זה לא מקובל, ואני לא חושב שיעשה להפועל רע להתאוורר מארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 14:20 
בלאט וגרשון המתועבים סירבו, למרות שלגרשון לא הפריע לאמן את בולגריה בחינם. העיקר לשחק אותנ אוהב ישראל בכל הזדמנות.
אם זה אכן יקרה אני שמח בשבילו, מקווה שיוכל להמשיך איתנו.
כי אם לא, אנחנו נתגעגע אליו בבכי כשיהיה לנו איזה סגל של נתניה או הרצליה כזה, ויותר חשוב - ניראה כמוהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
האמת? המועמד הכי טוב שיכול להיות. מספיק לראות מה הוא עושה עם הסגל שיש לו בהפועל (מבלי להתייחס לסוגיית קאונסיל והארפר שדעתי ידועה עליהם), בנוסף, להסתכל על הכדורסל שארז מאמין בו כדי להבין שאין מועמד טוב יותר לתפקיד לדעתי.
השאלה היא האם את הכדורסל שארז מאמין בו אפשר להנחיל לנבחרת שאותה אתה מדריך פרקי זמן קצרים בכל פעם.

נשמע קצת דומה לגוטמן בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 14:31 
זה נכון. יש ביניהם הרבה קווי דמיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 14:34 
הלוואי על ארז להיות פוליטיקאי מוצלח כמו גוטמן. וגם קצת פחות חולה נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 15:09 
האיש תפור על התפקיד. גם לא צריך לקבל החלטות לגבי זרים, גם מקבל שני עוזרי מאמן בכירים (קטש סטייל) שיכולים לעזור לו בבעית ניהול המשחק הידועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 15:14 
bergkamp כתב:
האיש תפור על התפקיד. גם לא צריך לקבל החלטות לגבי זרים, גם מקבל שני עוזרי מאמן בכירים (קטש סטייל) שיכולים לעזור לו בבעית ניהול המשחק הידועה.

אין לארז בעיה בניהול המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
אם זה נכון שיהיה לו בהצלחה, ואני ממש מקווה שלא יזמין את קפטן מכבי תל אביב גיא "יא נאצי תחטוף סרטן בראש" פניני לסגל. אבל ממש מקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 15:20 
danired כתב:

תן לי שם של מאמן יותר טוב ממנו, שאתה מוכן שיעמוד על הקווים..
הקטע עם הזרים הוא קטע לא טוב אצל ארז, אבל אולי הוא עובד בדיאלקטיקה- שנה אחת טיילת זרים, שנה שנייה אי קבלת החלטות בנוגע לזרים, שנה שלישית סינתזה.

אני לא חושב שהנבחרת באה על חשבון אימון הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 15:21 
מיק ג'ונס כתב:
אם זה נכון שיהיה לו בהצלחה, ואני ממש מקווה שלא יזמין את קפטן מכבי תל אביב גיא "יא נאצי תחטוף סרטן בראש" פניני לסגל. אבל ממש מקווה.

ארז כבר התבטא בנושא בעבר ואמר שפניני לא ראוי להיות בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 15:23 
זה שאתמול עמד מול הקהל עם בנו הקטן ולימד אותו את המילים (תוך כדי קפיצה) של "כל מי שלובש אדום"....
:BOW:
בלי קשר לרמה המקצועית ובעיקר לטיפוח שחקנים שהוא לדעתי מספר 1 בארץ בפער גדול, לא נמצא מאמן עם חיבור כזה ומחויבות כזאת לקהל ולקבוצה. לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 15:25 
LeeorJuve כתב:
danired כתב:

תן לי שם של מאמן יותר טוב ממנו, שאתה מוכן שיעמוד על הקווים..
הקטע עם הזרים הוא קטע לא טוב אצל ארז, אבל אולי הוא עובד בדיאלקטיקה- שנה אחת טיילת זרים, שנה שנייה אי קבלת החלטות בנוגע לזרים, שנה שלישית סינתזה.

אני לא חושב שהנבחרת באה על חשבון אימון הקבוצה.

יש לי ביקורת על ארז. בעיקר בנוגע לניהול הסגל וכו' וכו'.
אבל ארז מאמן כדורסל מעולה. מעולה. והכדורסל שהוא מאמין בו זה הכדורסל שאני אוהב.
וזו חוכמה קטנה מאוד, לדעתי, להגיד "צריך מאמן אחר" ואז להביא מאמן אחר, פחות טוב...

נערך לאחרונה על ידי purvis short בתאריך 24 פברואר 2014, 15:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
מיק ג'ונס כתב:

מעולה. אני שמח לשמוע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 15:30 
ארז הוא מאמן של שיטה שדורשת זמן ועבודה קשה להנחיל אותה.
זה לא כל כך מתאים לנבחרת שאין לה מספיק ימי אימונים, ולשחקנים אחרי עונה מעייפת אין כח לאימונים קשים מידי.

לנבחרת מתאים יותר מאמן של שחקנים בסגנון של בראד גרינברג בירושלים. לשחקנים יותר נח איתו באופן אישי, והשיטה יותר זורמת עם השחקנים.

בכל מקרה בהנחה שארז ממשיך בשנה הבאה בהפועל, עדיף שינוח בקיץ ויתכונן טוב יותר (בבחירת הזרים) לעונה הבאה מאשר שיהיה בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 15:35 
beny כתב:
זה לא כל כך מתאים לנבחרת שאין לה מספיק ימי אימונים, ולשחקנים אחרי עונה מעייפת אין כח לאימונים קשים מידי.

לנבחרת מתאים יותר מאמן של שחקנים בסגנון של בראד גרינברג בירושלים. לשחקנים יותר נח איתו באופן אישי, והשיטה יותר זורמת עם השחקנים.

בכל מקרה בהנחה שארז ממשיך בשנה הבאה בהפועל, עדיף שינוח בקיץ ויתכונן טוב יותר (בבחירת הזרים) לעונה הבאה מאשר שיהיה בנבחרת.

שטויות במיץ. יש נבחרת שלא דורשת סוויצ' בראש? יש נבחרת ששחקניה לא צריכים להתאושש? אם יש משהו שארז יכול לעשות בזמן קצר זה ללמד את העצלנים של הנבחרת לעשות הגנה. בראד גרינברג עוד יגרום לנבחרת נזקים עם כל הטכניות שהוא חוטף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 15:38 
LeeorJuve כתב:
beny כתב:

שטויות במיץ. יש נבחרת שלא דורשת סוויצ' בראש? יש נבחרת ששחקניה לא צריכים להתאושש? אם יש משהו שארז יכול לעשות בזמן קצר זה ללמד את העצלנים של הנבחרת לעשות הגנה. בראד גרינברג עוד יגרום לנבחרת נזקים עם כל הטכניות שהוא חוטף.

ארז לא חוטף טכניות? :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 15:43 
purvis short כתב:
LeeorJuve כתב:
beny כתב:

ארז לא חוטף טכניות? :SMOKE:

הוא חטף השנה אולי טכנית אחת.. גרינברג לעומת זאת רק נגדנו חטף 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
כן, כי טכניות של המאמן זו הבעיה של נבחרת ישראל...הייתי אומר שהכדורסל הירוד שהיא מציגה זו בעיה קצת יותר חמורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
purvis short כתב:
מיק ג'ונס כתב:

מעולה. אני שמח לשמוע את זה.

תשמח כשבמקרה והוא יהיה מאמן הנבחרת הוא אכן יעיף את הזבל עופות הזה מהנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:

מצד שני, יש גבול כמה הם יוכלו לעזור לו עם ניהול משחק,
ואני גם לא חושב שהוא יוכל להרגיל את השחקנים לשיטת התנועה והמסירות, ב4 דקות שיהיו לו.
אה, והוא גם עלול לייבש אחלה שחקנים ולהתעקש על פחים.
לא בטוח לגבי המינוי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
א. לנבחרת הוא יהיה מצוין. מבחינת אימון נטו הוא ברמה הכי גבוהה שיש ואם הוא לא יצטרך להתעסק עם ניהול סגל שבזה הוא נוראי (כי בנבחרת הוא פשוט צריך לבחור שחקנים מתוך רשימה מסוימת עד תאריך מסוים וזהו) אז הוא יכול להצליח מאוד.

ב. אם הוא ייאמן גם את הנבחרת וגם את הפועל זה יכול לעזור לנו מאוד. אם הוא יתעסק עם הנבחרת בקיץ יהיה יותר קל להעביר לפחות חלקית את האחריות על ניהול הסגל למישהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 16:32 
purvis short כתב:
bergkamp כתב:

אין לארז בעיה בניהול המשחק.

נו באמת, הוא המאמן הכי מקובע שיש. הוא מאמן אימונים מצוין אבל כשתכנית המשחק שלו לא עובדת, הוא הולך לאיבוד ולא מסוגל להגיב. ככה זה היה תמיד, כולל ב-2004 כשניהול משחק שערורייתי שלו עלה בהפסד בחצי גמר הגביע להפועל ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 16:34 
KingAlpaca כתב:
bergkamp כתב:

מצד שני, יש גבול כמה הם יוכלו לעזור לו עם ניהול משחק,
ואני גם לא חושב שהוא יוכל להרגיל את השחקנים לשיטת התנועה והמסירות, ב4 דקות שיהיו לו.
אה, והוא גם עלול לייבש אחלה שחקנים ולהתעקש על פחים.
לא בטוח לגבי המינוי הזה.

שוב, אין לארז בעיה בניהול המשחק. עושה טעויות כמו כל מאמן. אגדת ה"למה הוא לא לקח טיים אאוט, היינו מנצחים", מצטער, מוטעית מיסודה. הוא מנהל משחק בסדר, עושה חילופים בסדר.
הבעיה של ארז היא בניהול סגל השחקנים, בביצוע חילופים תוך כדי עונה, בהחלטה על הבאה והחלפת זרים.
לגבי שיטת המשחק - זו שאלה. השיטה של ארז באמת דורשת זמן. מצד שני בנבחרת יהיו לו שחקנים ברמה יחסית גבוהה, ואני גם חושב שהסגל של הנבחרת די מתאים לשיטת של ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 16:38 
ומצד שלישי - להיות יותר מיושן ומקובע משיבק או שרף, קשה להיות.
הוא עולה עליהם בהבנת הכדורסל וביצירתיות בכמה וכמה דרגות. זה עדיין לא מבטיח לו הצלחה בנבחרת אם ימונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 16:39 
ברגקאמפ, ארז לא מקובע.
אתה יודע מה הכי איכזב אותי בעונה הזאת? שארז התחיל אותה בצורה הכי לא מקובעת שיש. אני מחזיר אותך למשחק גביע ווינר נגד מכבי. עלה עם חמישייה עם קאונסיל וכו'. מחצית ראשונה איומה.
וארז במחצית השניה עלה עם לימונד רכז, בראון לידו, מתן יהונתן ואואנס. זנח את מה שהוא תכנן לעונה הזאת, כי ראה שקאונסיל לא ממש ברמה. פשוט ערבב את הקלפים מחדש, וזה לדעתי הציל את העונה הזאת. אם הוא היה מקובע הוא היה מתעקש על לשחק עם רכז בחמישיייה ליד לימונד.
גם אתמול נגד נתניה ארז שיחק לפרקים עם ארבעה נמוכים וכו'. בגלל זה התבאסתי שאחרי שהוא עשה שינוי כ"כ מהותי (ומעולה, אפילו מבריק) רגע לפני פתיחת העונה, הוא נתקע עם הקאונסיל הזה עונה שלמה.
לגבי המשחק ההוא נגד ירושלים. אולי אתה צודק. אבל כשאני שופט ניהול משחק של מאמן אני לא בוחן את זה בדיעבד, אלא לפי מה שחשבתי ברגע האמת. למשל אתמול חשבתי שצריך לקחת טיים אאוט בשמונה הפרש, וזה היה נכון. וארז לא לקח.
בדרבי השלישי בפלייאוף בעונה שעברה, שאחריו טענו שבגלל שארז לא לקח טיים אאוט מכבי חזרה והפסדנו, באותם רגעים לא חשבתי שצריך לקחת טיים אאוט. אז בדיעבד אולי טעיתי. וארז טעה. אבל זו לא חוכמה לנתח ככה משחק.
ארז מנהל משחק בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: