תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
לא ראיתי שניה מהמשחק,
אבל האם קאונסל אשכרה נתן משחק טוב?

אם אתה משווה לשחקן כדורסל, לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 22:30 
משחק גרוע שלנו. ממש גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
די נו איך זה לא היה עבירה עכשיו על לימונד זה לא אמיתי

אתה גם שופט בכדורסל ?
;)

רחוק מכך
אני לא מבין כלום
מי שיושב איתי במשחקים סובל כי כל המשחק אני שואל שאלות

זה פשוט היה נראה כמו פאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
משחק גרוע שלנו. ממש גרוע.

אבל ניצחנו זה מה שחשוב. אחרי שלימונד יוריד את החלודה, כבר נראה יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 22:47 
יש מצב. אבל לשבוע הבא בחיפה נצטרך להביא אקסטרות שאני לא בטוח שיש לנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 22:51 
גביזון כתב:
KingAlpaca כתב:
לא ראיתי שניה מהמשחק,

לא תמיד צריך לחפש איפה שאין.... וינס נתן אחלה משחק היום...
היה לו כמה מהלכים טובים וחיוביים, תרומת נקודות טובה ומהלכים הגנתיים טובים
אתם מדברים כאילו קרלון (אלוהים!!) לא משתולל מתי שבא לו וזורק זריקות הזויות כל שניה בפייד אוויי או שאוונס חף מטעיות משל עצמו..
חאלס כבר! קבלו את העובדה שוינס נשאר פה עד סוף העונה ולא תמיד צריך לחפש אותו...
היום היו שחקנים שעשו פי אלף יותר טעויות ממנו ואני לא רואה אף אחד פה יורד עליהם ברמה שוינס מקבל ירידות השנה...
אז הוא לא השחקן הכי טוב בעולם ואולי לחלק נראה מוזר הקשר שלו לכדורסל אבל דבר אחד שאפשר להגיד עליו זה שכל משחק הוא משאיר את הנשמה
שלו על הפרקט.... ואני רואה שיפור ביכולת.. אולי זה בגלל החולשה של נתניה, לא יודעת אבל הוא איתנו עד סוף השנה אז כדאי שהוא יתחיל לקבל קצת
תמיכה ולא ירידות שבועיות אחרי כל משחק (גם כשהוא משחק סביר+/טוב)

יאללה הפועל! שבוע הבא מלחמה! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 22:53 
יותם יחזור לרוממה אני מעריך
מתן לא אני משער

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 22:58 
הפועל אצלי בלב כתב:
גביזון כתב:
KingAlpaca כתב:
לא ראיתי שניה מהמשחק,

אתם מדברים כאילו קרלון (אלוהים!!) לא משתולל מתי שבא לו וזורק זריקות הזויות כל שניה בפייד אוויי או שאוונס חף מטעיות משל עצמו..
היום היו שחקנים שעשו פי אלף יותר טעויות ממנו ואני לא רואה אף אחד פה יורד עליהם ברמה שוינס מקבל ירידות השנה...
אז הוא לא השחקן הכי טוב בעולם ואולי לחלק נראה מוזר הקשר שלו לכדורסל אבל דבר אחד שאפשר להגיד עליו זה שכל משחק הוא משאיר את הנשמה
שלו על הפרקט.... ואני רואה שיפור ביכולת.. אולי זה בגלל החולשה של נתניה, לא יודעת אבל הוא איתנו עד סוף השנה אז כדאי שהוא יתחיל לקבל קצת

די כבר נו, קאנסיל לא שחקן כדורסל וכל רגע שהוא דורך על הפרקט הוא עצוב. גם כשהמהלכים שלו מסתיימים באופן חיובי, רואים שאין לו מושג. איזה שיפור ביכולת אתה רואה? ראית את המשחק שלו במלחה? ראית אותו בדרבי? ראית אותו נגד חולון או גליל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 22:59 
אני לא מסכים שהפועל שיחקה גרוע. במשך שלושה רבעים הפועל שיחקה בסדר גמור, כולל רגעים מאוד מהנים, רק שכמו הפועל, לא היה קילר אינסטינקט, ובכל פעם שהיה אפשר לעשות 18-20 ולגמור את המשחק, באו שתי שטויות שהפכו את המשחק לצמוד.
ברבע האחרון מה שכמעט הפסיד את המשחק זה ההשארה של קאונסיל על המגרש. מצטער, האיש לא בענף. מכדרר כל התקפה בלי סוף, לא מסוגל למסור כמו שצריך, כולל מסירות פשוטות, נגר. אני לא מאמין שכוא עדיין בקבוצה.
טמיר אריאלי. יופי של משחק לטעמי. אם הוא היה משחק את הרבע האחרון ולא קאונסיל לדעתי לא היינו מגיעים למשחק צמוד. כשאריאלי היה על המגרש, המשחק שטף.
בראון. לא משחק טוב. אבל קלע סל מאוד חשוב.
הארפר. אולי המשחק הראשון שלו בהפועל שהוא נראה כמו גבוה לגיטימי. לקח ריבאונד, שמר לא רע, עשה קצת פוסט אפ. נו, אולי יש תקווה.
לימונד. גם כשהוא לא בכושר, איתו הפועל קבוצה שונה לגמרי. כיף לראות אותך בחזרה, רביב.
גולן גוט. פייטר, נקווה ,הזריקות ייכנסו. שיחק כמו שצריך, בקשיחות.
אואנס. לדעתי ההכנסה שלו בסוף במקום הארפר, חילוף שלא הבנתי למה ואיך, היה מאוד משמעותי, כי בחילופים האוטומטיים הוא יכול לעצור גארדים.
ארז. בדקות שהפועל שיחקה את הכדורסל שלה זה היה פשוט כיף. כולל שני תרגילי חוץ שהם מופת של כדורסל. לדעתי טעה ברבע האחרון כשהעדיף את קאונסיל על אריאלי, ושלא לקח טיים אאוט לפני שהמשחק נצמד, כי היו כמה דקות שהפועל פשוט שיחקה רע ולא נענשה.
רק תחליף את קאונסיל. זה כל כך ישפר את הקבוצה שלך, ארז, ואתה גם מאמן מעולה, כך שלא תהיה לך בעיה לחבר שחקן חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
הארפר עם מדד 26, אוונס 15
אבל מצד שני הארפר עם +/- של מינוס 3, אוונס עם פלוס 14

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:01 
ציטוט:
אני לא מסכים שהפועל שיחקה גרוע. במשך שלושה רבעים הפועל שיחקה בסדר גמור, כולל רגעים מאוד מהנים, רק שכמו הפועל, לא היה קילר אינסטינקט, ובכל פעם שהיה אפשר לעשות 18-20 ולגמור את המשחק, באו שתי שטויות שהפכו את המשחק לצמוד.

מסכים
החטאנו המון זריקות קלות שהגענו אליהן מכדורסל טוב.
אמרתי למי שהיה לידי שזה מרגיש לאורך כל המשחק כמו 20 הפרש, ובסוף עוד נסתבך כי אנחנו נעים סביב ה8 כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
הפועל אצלי בלב כתב:
גביזון כתב:
KingAlpaca כתב:
לא ראיתי שניה מהמשחק,

מה לעזאזל הקשר בין תמיכה במגרש לניתוח יכולת?

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 23 פברואר 2014, 23:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:03 
קאונסיל היום: 24 דק׳, 13 נק, 4 מ-6 ל-2, 1 מ-1 ל-3, 2 ריב, 4 אס, 3 איבודים. מדד 19, הכי גבוה בקבוצה
אחרי הארפר. משחק טוב שלו, וגם של הארפר לשם שינוי. חבל שהם לא באים ככה כל משחק.
בראון בערב פושר, ובגדול המזל שלנו שנתניה הכי חלשים בליגה לדעתי.
אריאלי קיבל פאקינג 20 דקות, לעומת רק 5 של גוט, שבבחירה בין שניהם הייתי מחלק את זה בערך הפוך.
צר לי, אבל קאונסיל (או גל איתן לצורך העניין) עדיפים על אריאלי ב-3 דרגות לפחות. הוא פשוט שחקן של ליגה ארצית, או לאומית גג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
קאונסיל מועיל יחסית, והרבה הרבה יותר מבתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:07 
19 כתב:
ציטוט:

מסכים
החטאנו המון זריקות קלות שהגענו אליהן מכדורסל טוב.
אמרתי למי שהיה לידי שזה מרגיש לאורך כל המשחק כמו 20 הפרש, ובסוף עוד נסתבך כי אנחנו נעים סביב ה8 כל הזמן.

קח אפילו את סוף המחצית הראשונה. הפועל הובילה ב-14. ובגלל שטויות, לא הגנה של נתניה, אלא שטויות של הפועל זה נגמר 9 ולא 18.
זה היה משחק שבקלות יכול להסתיים 20 הפרש. אבל אז זו לא היתה הפועל...
ושוב, מבחינת רמת אימון, רמת כדורסל, הבנת משחק, תנועה, אין בכלל מה להשוות בין הקבוצות, פשוט להפועל חסר כישרון (שחקן במקום קאונסיל) כדי לממש בצורה יותר טובה את הכדורסל שהיא משחקת. כי בדקות הטובות הפועל משחקת כדורסל שאני מאוד מאוד אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:09 
ranjef כתב:
קאונסיל היום: 24 דק׳, 13 נק, 4 מ-6 ל-2, 1 מ-1 ל-3, 2 ריב, 4 אס, 3 איבודים. מדד 19, הכי גבוה בקבוצה
אריאלי קיבל פאקינג 20 דקות, לעומת רק 5 של גוט, שבבחירה בין שניהם הייתי מחלק את זה בערך הפוך.
צר לי, אבל קאונסיל (או גל איתן לצורך העניין) עדיפים על אריאלי ב-3 דרגות לפחות. הוא פשוט שחקן של ליגה ארצית, או לאומית גג.

אריאלי היה מעולה היום בהגנה (כן כן) ובהתקפה הוא הריץ את המשחק יפה מאוד. הוא נתן אחלה משחק. רכז טהור? אריאלי נתן היום משחק של רכז טהור. כמעט בכל דקה עשה את השחקנים סביבו לטובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:09 
לגמרי. ההעדפה של קאונסיל (כמה אפשר לכדרר בלי מטרה? כמה??) על פני אריאלי כמעט עלתה לנו במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
יש מצב. אבל לשבוע הבא בחיפה נצטרך להביא אקסטרות שאני לא בטוח שיש לנו...

למרבה הצער אני לא רואה אותנו מנצחים שם. בדיעבד, מכל הסיפור של לימונד, אנחנו אוכלים אותה בגלל ההפסד לחולון, שאלא אם יקרה נס, שלח אותנו לפלייאוף התחתון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:16 
purvis short כתב:
ranjef כתב:

אריאלי היה מעולה היום בהגנה (כן כן) ובהתקפה הוא הריץ את המשחק יפה מאוד. הוא נתן אחלה משחק. רכז טהור? אריאלי נתן היום משחק של רכז טהור. כמעט בכל דקה עשה את השחקנים סביבו לטובים יותר.

אתה (קצת) לא אובייקטיבי לגבי קאונסיל. הוא גם היום, וגם בכלל, יותר טוב מאריאלי ב-3 דרגות.
לא שזאת גאווה גדולה בתור זר, אבל זאת האמת. גם גל איתן עולה על אריאלי בכל פרמטר.
אריאלי, בדיוק כמו במערכון של נשרק׳ה, מבוהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא. פשוט לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:20 
קאונסיל היה אחראי כמעט בלעדי על איבוד ההפרש, החזיק בכדור סתם, תקע את ההתקפות ואיבד כדורים כמו ילד בגן. זה שחקן זר מביך.
כשאריאלי היה על המגרש המשחק רץ, הכדור נע, שחקנים קיבלו את הכדור במקומות נוחים, עם מבטם נוחים, רק מעצם זה שאריאלי חושב מהר על מסירה, כמו רכז. יש לו טונה של חסרונות, בעיקר פיזיים, אבל את המשחק הוא מבין. גם הזריקות שהחטיא היו טובות.
קאונסיל זה מביך. מביך. כל כך מעט כישרון. מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:22 
ranjef כתב:
purvis short כתב:
ranjef כתב:

אתה (קצת) לא אובייקטיבי לגבי קאונסיל. הוא גם היום, וגם בכלל, יותר טוב מאריאלי ב-3 דרגות.
לא שזאת גאווה גדולה בתור זר, אבל זאת האמת. גם גל איתן עולה על אריאלי בכל פרמטר.
אריאלי, בדיוק כמו במערכון של נשרק׳ה, מבוהל.

שטויות במיץ.
אריאלי שחקן טוב יותר ממנו ומועיל הרבה יותר ממנו.
הנזק שקאונסיל עושה כשהוא תוקע את המשחק הוא פשוט עצום. הוא גורם לאיבודים שנגרמים כתוצאה מהמצבים שלתוכם הוא תוקע את הקבוצה ולזריקות רעות.
פשוט שחקן מחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
קאונסיל קלע זריקות שכל שחקן צריך לקלוע (כמו כל הנקודות שלו בכל המשחקים). שלושה ליי-אפים אם אני לא טועה שכל הקרדיט הם למוסרים ועוד שלשה פנויה לגמרי, אלה היו ארבעה מחמשת הסלים שלו. זה לא הופך את המשחק שלו לטוב. היו 4 אסיסטים ו-3 איבודים, לרכז זה רע והוא אכן היה רע בתור רכז כמו שאמרו פה. איתו הקבוצה פשוט פחות טובה. בדקות האחרונות הכדור הלך איזה פעמיים אליו וזה היה פשוט אסון, מסירה הזויה לאוונס ועוד זריקה מטומטמת.

אבל גם אריאלי שחקן חלש. גם אם היום הוא היה סביר, זה לא זה. לא קולע, שומר חלש, רכז מדהים הוא בטח לא. היתרון שלו על קאונסיל זה שכשהוא על המגרש אז הכדור פחות בידיים שלו ויותר בידיים של לימונד/בראון, וכשקאונסיל על המגרש אז הכדור בידיים שלו הרבה יותר כי הוא כביכול הרכז בקבוצה למרות שבראון רכז הרבה יותר טוב ממנו.

גולן גוט לעומת זאת, ואני האחרון שנוהג להתלהב מכל ילד שעושה כמה פעולות טובות, חתיכת כשרון. אתלט מעולה, שומר אדיר, פייטר, לדעתי הוא צריך לקבל יותר דקות. ממילא גם כשאריאלי במגרש הכדור לא צריך בידיים שלו, אז עדיף את גוט שייתן את האקסטרות בהגנה.

לימונד בערך ב-50% ממה שהוא היה לפני הפציעה (שגם זה תוספת אדירה). מול קבוצה עלובה נגד נתניה, בכושר מלא הוא היה קולע בעיניים עצומות עוד כמה זריקות שהחטיא ומגיע בקלות ל-25 נקודות.

והארפר, איפה אלה שאמרו שהוא יותר חלש מקאונסיל? היה מעולה היום. אמנם לנתניה אין שחקן טבעי בעמדה 4 אז היה לו יותר קל, אבל עדיין השינוי הגדול היה אצלו. יש לו חסרונות מקצועיים - ידיים איטיות, חוסר מוחלט בזריזות, שומר חלש, הוא לא ווינר בכל מה שקשור לכדורים אבודים (גם כשהוא מנסה), אבל מספיק שהוא עושה את השינוי בראש ובא יותר מרוכז ואגרסיבי והוא שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:29 
יובל, אני לא מסכים לגבי ההגנה של אריאלי היום.
שמר פשוט מצוין, עצר את רובינסון בזכות הגוף החזק שלו. גם כשהוא שמר את בית יוסף או שולמן עשה את זה נהדר.
לאריאלי היה יופי של משחק. הוא גם לקח זריקות טובות, לא הכניס אותן. קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
שמר פשוט מצוין, עצר את רובינסון בזכות הגוף החזק שלו. גם כשהוא שמר את בית יוסף או שולמן עשה את זה נהדר.

מצטער, אריאלי שחקן רוטציה לא טוב, אפילו רע מאוד. אולי היום הוא היה בסדר, לא יותר מזה (גם, אפשר לחשוב אילו תותחים הוא שמר).
לא הכניס אותן - קורה? מתי קרה הפוך? עונה שלישית שהוא שחקן של למעלה מ-10 דקות בליגת העל, תסתכל על האחוזים שלו מהשדה. 33% מ-2, 27% מ-3, שזה עלוב. והוא הלך לקו 4 פעמים כל העונה, שזה הרבה יותר עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:

מסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קאונסיל לב לב לב
הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
עזבו שניה את קאונסיל - מה ההבדל בין +/- למדד?
(אני מנחש ש +/- זה כמה נקודות הקבוצה עשתה/חטפה בזמן שהשחקן על המגרש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 23:59 
מדד זו לא איזו נוסחא של נקודות פלוס אסיסטים כפול ריבאונדים מינוס איבודים חלקי עבירות פלוס בונוס אם קראת לשחקן יריב נאצי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קאונסיל לב לב לב
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
pelegs כתב:

כן, והמדד זה סכום הפעולות החיוביות (נקודות + אסיסטים + ריבאונדים + סחיטת עבירות + חסימות + חטיפות) פחות פעולות שליליות (החטאות + עבירות + איבודים + פעמים שנחסמת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קאונסיל לב לב לב
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
pelegs כתב:

כן, והמדד זה סכום הפעולות החיוביות (נקודות + אסיסטים + ריבאונדים + סחיטת עבירות + חסימות + חטיפות) פחות פעולות שליליות (החטאות + עבירות + איבודים + פעמים שנחסמת).

אז עכשיו ברור לי איך יכול להיות ששחקן יהיה עם מדד חיובי אבל +/- שלילי. או להיפך.
מרגש, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: