גיא האדום כתב:
אדום מטלי כתב:
מעניין שאין כאן נושא בעניין. האם הטלויזיה הישראלית מכסה את האירוע הזה?
(בד"כ כשמישהו שואל על סקי יש כאן הרבה מומחים).
באוסטרליה הארוע מכוסה ברמה של אולימפיאדה או גביע העולם (טוב, יש להם משלחת של 50 אתלטים שם...).
מוכרח לומר, כמי שבכלל לא צופה בטלויזיה, שאני נהנה מאד. ענפי ספורט מדהימים מכל בחינה, והצילומים וההילוכים החוזרים ברמה סופית מוסיפים המון.
מעניינים במיוחד ענפי הספורט החדשים יחסית (סנובורד וכו'), שבד"כ מעצבנים אותי באתרי הסקי. החבר'ה האלה עושים דברים מטורפים, וגם לוקחים את הספורט בכיף.
מומלץ.
אני חושב שיש מדינות בודדות בעולם שבהן הארוע הזה מכוסה ברמה של אוליפיאדת קיץ. מפתיע קצת שאוסטרליה היא אחת מהן אבל ניחא.
בארה"ב יש למיטב ידיעתי הבדל של בערך 25% ברייטינג היום יומי בין אולימפיאדות הקיץ והחורף והעניין הכללי נמוך עוד יותר מזה.
ברמה העולמית אין כמובן שום בסיס להשוואה בין אולימפיאדת קיץ או גביע העולם ואולימפיאדת החורף עם כל השלג, הקרח, ההחלקה האומנותית, ואחד פוטין.
אכן מפתיע שבאוסטרליה זה מכוסה ברמה כזו, כמו שמפתיע שיש לה שם משלחת של 50 ספורטאים שעושים הרבה גמרים, וגם מדליות.
אני יכול לחשוב על שתי סיבות: 1. מספיק משעמם כאן ולא קורה הרבה, אז יש סיבה לקצת התרגשות. 2. זו אומה של ספורט במובן העממי שלו, לדעתי הרבה יותר מכל אומה אחרת בעולם.
בכל מקרה, אני לא יודע כלום על רייטינג והמספרים שהצגת לא אומרים לי כלום. ממה שאני רואה באולימפיאדה הזו, אני מאד נהנה.