זה לא נכון, כי לא מדובר רק בדרקסלר ומאייר. מדובר גם בסיאד קולסינאק, מגן שמאלי מצוין שגם פותח בנבחרת הצעירה, בקיריאקוס פאפאדופולוס שכולם מכירים אני מניח, בלאון גורצקה, שהייתה עליו מלחמה בקיץ ואחרי אפילו מאבקים משפטיים עם בוכום הוא עבר לשאלקה, אחד הקשרים הדינמיים הכי מדוברים בגרמניה בשכבת הגיל שלו ואמור להיות הרומן נוישטטר הבא, תוסיף גם את נוישטטר עצמו, את מאטיפ שאם יעבוד על עצמו קצת מנטלית הוא יהיה הרבה יותר טוב, הונטלאאר, פארפאן, בואטנג..
אגב, יש עוד שחקנים שלא הזכרתי שבונים עליהם בגדול לשנים הבאות, כמו קאן אייחאן, מגן ימני/קשר, דוניס אבדייאי, חלוץ בן 17 וחצי. זה לבינתיים.. אין לי מה לשכנע אותך שבפועל, אני צודק

אני רק אומר, שנבנה כאן משהו טוב שבשנים הקרובות אני בטוח שיביא לימים כמו שהיו לדורטמונד ממש לאחרונה, ואני מזכיר לך שדורטמונד הגיעה לאירופה רק בזכות האליפות שלקחה, לפני כן היא לא ממש הייתה פקטור אירופאי, שאלקה כבר עם ניסיון אירופאי ומגיעה בכל עונה לשלבים האלה, בכל עונה המטרות שלה זה מקומות 1-3 בבונדסליגה.. אמנם המועדון מעולם לא לקח אליפות בבונדסליגה, אבל עדיין הוא אחד משלושת המועדונים הגדולים בגרמניה, עם קהל אוהדים עצום, ובאמת שאם היה קצת יותר כסף (ואין, זה ידוע שהמועדון נמצא בבעיות כלכליות ומוגבל כלכלית למרות הוצאות כאלו ואחרות בכל עונה כי פשוט אין ברירה), אז המצב היה נראה אחרת. אבל, במהלך העונה הזו אני שם לב להרבה דברים חיוביים שקורים, על אף כל מיני מכשולים בדרך כמו מכת פציעות מפחידה לאורך כל העונה, וזה נותן לי אופטימיות לעונה הבאה, עם כל מיני שחקנים שמשתחררים מהמועדון ואני רואה שהמועדון הולך לכיוון אחר, ואני אוהב את זה מאוד.