תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:36 
אוגוסטוס היל כתב:
האדום הצורר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
בק"ש הוא ממש לא בנה לבד. איזי מעורב שם בכל פיפס.
כשאין (לכל הפחות) מערכת פיקוח ובקרה שיטתית, אז נופלים (או לא) על סמך מזל בעיקר ועל סמך הקשרים של מאמן שמחר הולך לקבוצה אחרת.

אז איזי שירצקי/חיים רמון, אנשים שמעולם לא שיחקו או אימנו במסגרת של כדורגל מקצועני, הם אלו שצריכים להחליט על ניהול תקציב לפני המאמן?
הגיוני מאוד, מה אגיד לך.
עם הטענה לפיה צוות מקצועי צריך לקבל את ההחלטות, ולא רק איש אחד, אני מסכים לחלוטין, וזה תופס לכל תחום בעיניי. לעומת זאת, אם בעל ההון מעוניין להתערב באימון הקבוצה - הוא לא צריך מאמן, הוא יכול להיות על הקווים בעצמו.

ממש לא רמון או שירצקי (אני לא יודע מי מטעמו מעורב) . צריך לבנות מערכת פנימית שמסתכלת מערכתית עם הסתכלות עתידית ולא לתת למאמן עם ראייה צרה לקבל לבד החלטות. זה הכל.
להגיד - "קח ותבנה קבוצה איך שאתה מבין" זו פשוט התנהלות ביזיונית.

להגנתם, או לגנותם של מקומות אחרים, יש עדיין מקומות ומועדונים בעולם שזה עובד ככה, עם תקציבים גדולים פי עשרות מהפועל.
דוגמא מפורסמת זו טוטנהאם שתוך שנה מכרה, וקנתה בחזרה,את ג'רמיין דפו ואת רובי קין, כי הגיע מאמן שלא רצה אותם, ואחר כך ישר הגיע מאמן שדווקא כן רצה אותם.

כשיש מערכת של כמה וכמה אנשים שמעורבים בעניינים האלה, יש יותר סיכוי שהראייה תהיה עתידית ומתמשכת, כי הסיכוי שמחר מחר כולם יקומו ויילכו באותו זמן הוא די אפסי. אם מישהו הולך, אלה שנשארים גם יכולים להמליץ על מחליף לאותו תפקיד ולחוות דיעה. זה גם קטע מטופש שהבעלים הוא המחליט הבלעדי והדיעה היחידה, ואין מי שייעץ לו על איזה אנשי מקצוע הוא מביא לו לקבוצה. ברור שבסופו של דבר הסיי הוא שלו, והוא זה שמרכיב את הצוות, והוא גם יכול לטעות, כמו כל אחד. אבל יהיה לו סיכוי גדול יותר להצליח, אם הוא ימלא את הקבוצה באנשי מקצוע מוכשרים שיודעים מה הם עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל, יום שני 17.2 (כנראה ואילך)
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 21:41 
מזמן התבקש שלתקווה יהיה תפקיד משפיע בהפועל.
במינימום ליעץ לרמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 21:48 
איך אני אוהב שאנשים מתווכחים עם עובדות קיימות ומוכחות.

ניצן שירזי קיבל מרמון מליונים "לבנות עוגה" ונכשל
יוסי אבוקסיס קיבל מרמון מליונים "לבנות עוגה" ונכשל
רן בן שמעון קיבל מרמון מליונים "לבנות עוגה" ונכשל

ועדיין יבואו החכמים שיגידו שאין פה שום בעיה והכל בסדר כאילו בשנה וחצי לא נשפכו פה עשרות מליונים לחינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
מזה עובדות
ניצן ממש קיבל צ'ק פתוח.. שתי העסקאות הגדולות של הקיץ הקודם לא קשורות אליו, שהן טבח וגילי. כל השאר גרושים.
יוסי קיבל מה? את ההזדמנות להביא בינואר 3 שחקנים כושלים במחירי רצפה? מדהים.

ואף אחד לא אמר שהכל בסדר. ברור שיש מקום לשיפור. תראה איך אנחנו נראים מכל הבחינות
אבל לא צריך להקצין. זה לגיטימי לגמרי לתת לסמכות מקצועית לנהל את תקציב הרכש.
גם אם אין לו שם הולנדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 23:09 
אדום נחמד כתב:
מזה עובדות
ניצן ממש קיבל צ'ק פתוח.. שתי העסקאות הגדולות של הקיץ הקודם לא קשורות אליו, שהן טבח וגילי. כל השאר גרושים.
יוסי קיבל מה? את ההזדמנות להביא בינואר 3 שחקנים כושלים במחירי רצפה? מדהים.

ואף אחד לא אמר שהכל בסדר. ברור שיש מקום לשיפור. תראה איך אנחנו נראים מכל הבחינות
אבל לא צריך להקצין. זה לגיטימי לגמרי לתת לסמכות מקצועית לנהל את תקציב הרכש.
גם אם אין לו שם הולנדי.

אתה מבין, זו בדיוק הבעיה.. שכנראה שם למעלה חושבים כמוך "כל השאר גרושים.." נו טוב
פטקוביץ', קוטיניו, דג'מבה, פנסטיל, חיימוביץ, פאביצ'ביץ', דנין, ניר נחום, רוצ'לה, קוסטה, אלמוג כהן
ללא ספק אלה שחקנים שעולים אגורות.. ממש כל קבוצת תחתית יכולה להביא את הרשימה הזו ..
אני לא יודע בן כמה אתה אבל כנראה יש כלל שטרם למדת במהלך חייך- "כסף לא גדל על העצים".
כל השחקנים שציינתי פה עלו כסף אם אתה לא מבין, ודי הרבה כסף
במיוחד עבור מועדון עם תקציב מוגבל שצריך להשקיע כל גרוש שיש לו בחכמה

יש מקום לשיפור? אין ספק. אנחנו מושפלים מול הגדולות, מודחים מהגביע, עפים מאירופה ולא מצליחים לשלם משכורות
אבל סך הכל המצב בסדר.. יש קצת מקום לשיפור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
הרשימה שאמרת,, ברובה, לא שונה ממה שמביאות סכנין וחברותיה כל שנה
ואנא רענן את זכרוני, מה היו דמי ההעברה על כל אלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 23:56 
יש לך שם בקלות 7 מיליון ש"ח במינימום. לא כסף קטן בכלל וממש לא סכנין. שורה תחתונה העפנו סוחר כושל שכונה והבאנו במקומו פוליטיקאי עוד יותר כושל שכונה. יש עדיין מקום לשיפור ללא ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
עד מה שאני זוכר, רוב הרשימה באו בהעברה חופשית
וחוץ מאלמוג כהן, מי מהשחקנים מתאים לרמה שהיא לא אמצע-תחתית טבלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל, יום שני 17.2 (כנראה ואילך)
הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
רוני לוי קיבל צ׳ק פתוח, אלישע לוי קיבל צ׳ק פתוח, רב״ש קיבל צ׳ק פתוח, המאמנים של גאידמק קיבלו צ׳ק פתוח. איזה קטע, אתה לא מאמין - גם לפני ג׳ורדי האליל קבוצות זכו כאן באליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:02 
אדום נחמד כתב:

אבל מה עם המשכורות שלהם? אתה לא רוצה לדעת כמה רצ'ולה הרוויח... זה די מדכא. וגם אם אתה צודק ואף אחד מהם לא מתאים לסכנין, עדיין הם שיחקו בהפועל, כי מישהו הביא אותם להפועל ומישהו מינה את המישהו שהביא אותם להפועל ואת ההוא שהיה לפני המישהו הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
שוב, רמון נתן לאבוקסיס תקציב מסוים. אני מנחש שהוא לא גבוה כי לא היתה סיבה להתפרע בינואר האחרון אחרי רצף הכשלונות.
אני מסכים שזה נחמד אם יהיה במערכת מישהו שחושב לטווח ארוך, ואין ספק שמה שהיה שנה שעברה היה הכל חוץ משפוי.
אבל זה לא הופך את ההחלטה של רמון בזמנו לשגויה.
וגם בקיץ, עד שכבר הגיע מאמן בסדר גודל שקיווינו לו, עד כדי כך לא סביר לתת לו לנהל את תקציב הרכש כראות עיניו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:08 
Eros Ramazzotti כתב:
רוני לוי קיבל צ׳ק פתוח, אלישע לוי קיבל צ׳ק פתוח, רב״ש קיבל צ׳ק פתוח, המאמנים של גאידמק קיבלו צ׳ק פתוח. איזה קטע, אתה לא מאמין - גם לפני ג׳ורדי האליל קבוצות זכו כאן באליפות

אבל איזה קטע אתה לא מאמין- לא עובד לנו, איזה עצוב שכבר 3 מאמנים מקבלים אצלנו יד חופשית ולא עובד לנו.
אבל אתה בטח צודק, זאת הדרך לאליפות נמשיך בשיטה הזאת גם שנה הבאה ויהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:11 
אדום נחמד כתב:
שוב, רמון נתן לאבוקסיס תקציב מסוים. אני מנחש שהוא לא גבוה כי לא היתה סיבה להתפרע בינואר האחרון אחרי רצף הכשלונות.
אני מסכים שזה נחמד אם יהיה במערכת מישהו שחושב לטווח ארוך, ואין ספק שמה שהיה שנה שעברה היה הכל חוץ משפוי.
אבל זה לא הופך את ההחלטה של רמון בזמנו לשגויה.
וגם בקיץ, עד שכבר הגיע מאמן בסדר גודל שקיווינו לו, עד כדי כך לא סביר לתת לו לנהל את תקציב הרכש כראות עיניו?

אני יכול לומר לך שההחלטה הראשונה של רמון להשאיר את שירזי, אני כבר אז (סליחה 19, אני ישראלי וזה) אמרתי שזו טעות שתעלה לנו ביוקר, ולצערי צדקתי, ואחרי זה להביא את אבוקסיס ולהחתים אותו לעוד עונה כשהוא היה כישלון טוטאלי, גם זו טעות של בן אדם שאין לו מושג, שעלתה לנו עוד שלושה מיליון על שני מאמנים כושלים. הביאו את רן בן שמעון אני לא אומר שזה היה מהלך שגוי, אבל אולי היו צריכים להתחיל עם מנהל מקצועי ותוכנית הבראה. ולשאלתך, כן אני הייתי תומך במהלך כזה על חשבון אירופה אם רק היו מסבירים את המצב כמו שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:11 
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אבל איזה קטע אתה לא מאמין- לא עובד לנו, איזה עצוב שכבר 3 מאמנים מקבלים אצלנו יד חופשית ולא עובד לנו.

הוא גם אומר דברים לא נכונים, אבל עזוב. הכל בסדר, זה הכל אשמת המאמן. הנהלה מעולה. יהיה נחמד אם נתנהל כמו שצריך אבל זה לא נורא.
עיוורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
ההחלטה להשאיר את ניצן היתה תוצאה של חוזה שטביב חתם איתו וכבל את ידינו. יכול להיות שהיה שווה לספוג את הסכום ולא לפתוח איתו את העונה.
בכלל, אני לא מבין איך אפשר לבוא בטענות למה שהיה שנה שעברה, שהיתה לחוצה מתחילתה ועד סופה.
כלומר, ברור שהיו טעויות, אבל זה לא שהיה זמן לחשוב כמו שצריך. היינו צריכים קבוצה שתעלה לאירופה והתחלנו לבנות את הקבוצה שבועיים לפני המשחק הראשון.

לגבי הקיץ, הסכמתי איתך. היה עדיף להיות רגועים יותר ולספוג עונה סבירה.
אבל הלכו על מהלך טיפה ריסקי, שכלל פיגורה מקצועית שכולם פה היו בטוחים שהוא זה שמגיע לו לנהל את הצד המקצועי.
אנחנו שוב בגלגל שלא מפסיק להתגלגל, ואני שוב מציע לעזוב את נושא הטעויות ולהתמקד בנושא הכשלים
הראשון שבהם, הכשל למצוא רוכש
השני, הסחבת עם ספרי החשבונות והחובות
השלישי, מידור בעלי האחוזים והתעלמות מהעמותה.
הרביעי, הספינים שזורקים עלינו מדי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:22 
אדום נחמד כתב:

תגיד סתם מעניין אותי לדעת
אתה יכול לבדוק לי כמה כסף השקיעה קבוצת המיליונים של מכבי ת"א בהחתמה של מהרן ראדי שהוא אולי הקשר האחורי הכי טוב בליגה?
להזכירך, זה שחקן שהסתובב פה בליגה בקבוצות כמו מכבי הרצליה במשך שנים ואני מבטיח לך שעלה להם הרבה פחות מאלמוג כהן שעלה לנו פאקינג מליון וחצי שקל לשלושה חודשים.

אתה מבין? לבלבל על זה שאין כסף ויוסי/ רב"ש/ ניצן המסכנים קיבלו גרושים ועשו איתם מה שיכלו זה קל מאוד
בפועל עם הכסף שהושקע בשנה וחצי האחרונות היה אפשר לעשות הרבה הרבה יותר ולהימנע מהמצב האבסורדי שנקלעת אליו עכשיו שבו גם בזבזנו לא מעט כסף וגם הגענו לאפס הישגים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
פוגי, אתה מתחיל להתבדר פה. אתה קופץ בין טיעונים ופחות או יותר סותר את עצמך.
לא אמרתי שניצלו את הכסף כמו שצריך. אפילו לא קרוב.
אבל מה ההצעה שלך, שיגידו ליוסי תביא את השחקן הזה ולא את ההוא?
מה הקשר בין חשיבה לטווח ארוך ולהביא את ראדי? הייתי מביא אותו גם אם כל מה שהיה מענין אותי זה המשחק הבא. היה ברור לכולם חוץ מלהפועל שויתרה עליו לפני 4 שנים (נדמה לי) שהוא שחקן מעולה.

אה כן, ויוסי וניצן היו די מסכנים, אבל רבש ממש לא. היה יכול בכסף שניתן לו לעשות הרבה יותר טוב ממה שעשה. וגם עם הסגל שבנה, היה צריך להצליח יותר ממה שהצליח.
ולכן, אוגוסטוס הציניקן המושבע, רב"ש נכשל ללא קשר להנהלה (כמובן שכל זה לא כולל את פיאסקו הקיצוצים האחרון, אבל בכל מקרה אני מדבר על פתיחת העונה)

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 21 פברואר 2014, 00:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:28 
אדום נחמד כתב:
ההחלטה להשאיר את ניצן היתה תוצאה של חוזה שטביב חתם איתו וכבל את ידינו. יכול להיות שהיה שווה לספוג את הסכום ולא לפתוח איתו את העונה.
בכלל, אני לא מבין איך אפשר לבוא בטענות למה שהיה שנה שעברה, שהיתה לחוצה מתחילתה ועד סופה.
כלומר, ברור שהיו טעויות, אבל זה לא שהיה זמן לחשוב כמו שצריך. היינו צריכים קבוצה שתעלה לאירופה והתחלנו לבנות את הקבוצה שבועיים לפני המשחק הראשון.

לגבי הקיץ, הסכמתי איתך. היה עדיף להיות רגועים יותר ולספוג עונה סבירה.
אבל הלכו על מהלך טיפה ריסקי, שכלל פיגורה מקצועית שכולם פה היו בטוחים שהוא זה שמגיע לו לנהל את הצד המקצועי.
אנחנו שוב בגלגל שלא מפסיק להתגלגל, ואני שוב מציע לעזוב את נושא הטעויות ולהתמקד בנושא הכשלים
הראשון שבהם, הכשל למצוא רוכש
השני, הסחבת עם ספרי החשבונות והחובות
השלישי, מידור בעלי האחוזים והתעלמות מהעמותה.
הרביעי, הספינים שזורקים עלינו מדי פעם.

זה פשוט לא נכון, אף אחד לא כבל את רמון. ובטח שלא כבלו אותו לתת חוזה מראש של מיליונים לאבוקסיס.
זה כן נכון שקשה לבוא בטענות בעונה הראשונה על השלושה חודשים הראשונים.
מסכים איתך לגבי החוסר תכליתיות של לדוש בעבר, כל הנקודות שהעלת נכונות ואולי תהיה תקווה משהו מהם יטופל, אבל זה יקרה אך ורק אם רמון ילך הביתה ויקח איתו את ליובין חג'ג' ותאומים. בשלב השני אני מתפלל שהאנשים בדירקטוריון יצילחו לעשות את הנס ולתפקד ושמישהו מהם ישים אנשים ראויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל, יום שני 17.2 (כנראה ואילך)
הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

הוא גם אומר דברים לא נכונים, אבל עזוב. הכל בסדר, זה הכל אשמת המאמן. הנהלה מעולה. יהיה נחמד אם נתנהל כמו שצריך אבל זה לא נורא.
עיוורים

שלום תקווה, זה מה שיביא לנו אליפות. לא בעלים עם כסף. מה פתאום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:33 
אדום נחמד כתב:
מה הקשר בין חשיבה לטווח ארוך ולהביא את ראדי? הייתי מביא אותו גם אם כל מה שהיה מענין אותי זה המשחק הבא. היה ברור לכולם חוץ מלהפועל שויתרה עליו לפני 4 שנים (נדמה לי) שהוא שחקן מעולה.

אה כן, ויוסי וניצן היו די מסכנים, אבל רבש ממש לא. היה יכול בכסף שניתן לו לעשות הרבה יותר טוב ממה שעשה. וגם עם הסגל שבנה, היה צריך להצליח יותר ממה שהצליח.
ולכן, אוגוסטוס הציניקן המושבע, רב"ש נכשל ללא קשר להנהלה (כמובן שכל זה לא כולל את פיאסקו הקיצוצים האחרון, אבל בכל מקרה אני מדבר על פתיחת העונה)

טוב כנראה שצריך לדבר איתך בעברית יותר פשוטה

עם התקציב שהיה להפועל בשנה וחצי האחרונות היה אפשר להביא שחקנים טובים. לדוגמא: מכבי הביאו את ראדי באותו כסף שגם ניצן, גם יוסי וגם רב"ש הבאת בו כשלונות

ניסחתי את זה יותר ברור?

לילה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
רמון היה כבול בכמה נושאים שהגיע. הארכת החוזה לאבוקסיס לא היתה אחד מהם, אבל אתה באמת תדרוש את הראש שלו על המהלך הזה? יש מאחוריו הגיון עבור מישהו שמנהל למרות שהוא לא יודע לנהל.
ואני מקוה שזו ההתיחסות האחרונה גם שלי לטעויות העבר, ואני שמח שאתה מסכים איתי שזה מיותר.
לגבי החונטה שנמצאת במועדון שלנו, באמת שעייפתי מהשמועות ומהסיפורים על כמה שתאומים ולובין הורסים את הפועל וכולי.
אין לי מושג מה באמת הולך שם ואני בספק אם מישהו מהידענים פה באמת יודע.
אז אני פשוט אקווה שהם ילכו ויבואו אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אדום נחמד כתב:

טוב כנראה שצריך לדבר איתך בעברית יותר פשוטה

עם התקציב שהיה להפועל בשנה וחצי האחרונות היה אפשר להביא שחקנים טובים. לדוגמא: מכבי הביאו את ראדי באותו כסף שגם ניצן, גם יוסי וגם רב"ש הבאת בו כשלונות

ניסחתי את זה יותר ברור?

לילה טוב

אתה לא נורמלי. ברור שהיה אפשר לעשות יותר טוב. גם אמרתי את זה אני. מה הקשר בין זה לבין הטענות שלך לרמון?

אבל עזוב. הבנתי שאתה נעול על כיוון. בהחלט לילה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 00:51 
אדום נחמד כתב:
רמון היה כבול בכמה נושאים שהגיע. הארכת החוזה לאבוקסיס לא היתה אחד מהם, אבל אתה באמת תדרוש את הראש שלו על המהלך הזה? יש מאחוריו הגיון עבור מישהו שמנהל למרות שהוא לא יודע לנהל.
ואני מקוה שזו ההתיחסות האחרונה גם שלי לטעויות העבר, ואני שמח שאתה מסכים איתי שזה מיותר.
לגבי החונטה שנמצאת במועדון שלנו, באמת שעייפתי מהשמועות ומהסיפורים על כמה שתאומים ולובין הורסים את הפועל וכולי.
אין לי מושג מה באמת הולך שם ואני בספק אם מישהו מהידענים פה באמת יודע.
אז אני פשוט אקווה שהם ילכו ויבואו אחרים.

לא יודע חונטה, יודע שכולם אנשים כושלים שמסוכנים לעתיד המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל, יום שני 17.2 (כנראה ואילך)
הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 06:37 
Eros Ramazzotti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

עיוורים

שלום תקווה, זה מה שיביא לנו אליפות. לא בעלים עם כסף. מה פתאום

הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
אבא של רגב כתב:
מסכים.
מצד שני אם המאמן מעדיף להביא 10 שחקנים בינוניים מינוס בשקל תשעים כל אחד ולהתפלל שאחד מהם יתגלה ככוכב לעומת להביא 2-3 שחקנים טובים, אז או שהוא חי בסרט, או שהוא אידיוט, או שיש לו שגעון גדלות והוא מאמין שהוא פרופסור וש"השיטה" שלו (שעד היום לא ברור מהי) תנצח, לא משנה אם יהיו לו שחקנים טובים או לא, או שהוא שילוב של הכל ביחד.
מבחינתי, רב"ש האשם המרכזי בכל מה שהולך השנה בקבוצה, הרבה לפני ההנהלה או היעדר ההנהלה.

לא זה ולא זה ולא זה
אופורטיוניסט שמעניין אותו האחוז ועמלת השיפור שלו בחוזה הבא של השחקן שבמקרה של שחקנים בינוניים מינוס היא העמלה הגבוהה ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
גרזיץ' תורגל במקום סאשה, אנטבי על הספסל
הפועל ממשיכה בהכנותיה לקראת משחק החוץ מול מכ' חיפה בשני, במטרה ברורה לחזור עם ניצחון. ליאור לוי בספק, עמותת האדומים דאגה לרכבות מוזלות

http://one.co.il/Article/229843.html

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 12:31 
פשוט שובר אותי עם הגרזציץ הזה !!!
יאללה הבנו שאתה רוצה בכח להצדיק את ההבאה שלו ושל עמוס, אבל רבאק שחרר כבר, תן למי שצריך לשחק כבר
עמוס וגרזציץ .... לא תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
פשוט שובר אותי עם הגרזציץ הזה !!!
יאללה הבנו שאתה רוצה בכח להצדיק את ההבאה שלו ושל עמוס, אבל רבאק שחרר כבר, תן למי שצריך לשחק כבר
עמוס וגרזציץ .... לא תודה

:ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
רעיון ענק לפתוח בלי סאשה ועם שי וגרזיץ מול ההתקפות של חיפה
הוא חושב על זה לבד או שהוא מתייעץ עם קוראת בקפה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2014, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
אוי ואבוי, עם כל הכבוד לברייאן הוא לא מתאים למשחק כזה
לוקאס חייב לפתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: