תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל, יום שני 17.2 (כנראה ואילך)
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד - מספיק.
אתה פוגע בו ובקבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
בוווזזז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
אוהדים יקרים, אנו ממליצים בחום להמתין עם רכישת הכרטיסים למשחק מול חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 11:01 
לירון האדום כתב:
דיי מצחיק לחשוב על העובדה ששוער שני מוזמן לנבחרת, בעוד השוער הראשון של אותה קבוצה שהוא גם ישראלי, לא מוזמן.

כנראה שלמישהו בנבחרת יש עיניים בראש והוא שם לב איך דני עמוס משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 11:21 
עמותת האדומים כתב:
אוהדים יקרים, אנו ממליצים בחום להמתין עם רכישת הכרטיסים למשחק מול חיפה

???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
אבא של רגב כתב:
צודק.
הכל היה נראה הרבה יותר טוב אם הקבוצה הייתה מתנהלת רק על בסיס ההכנסות הבטוחות שלה.
אז בטוח היינו עולים לאירופה ולוקחים דאבל קל.
אני לא חושב שרמון גאון, אני בטוח שהוא עשה המון טעויות לאורך הדרך, אבל מפה ועד להפוך אותו להיות אויב הציבור הדרך רחוקה.
בסופו של דבר, אם רב"ש היה מביא שחקן אמצע אחד טוב (במקום סאשה + גרזיצ'יץ + עמוס), יכול להיות שהיינו נראים לגמרי אחרת. בכסף הזה אפילו אולי אחד ערן זין היה מגיע להפועל.
אם במקום להביא את רן יצחק, פדידה, צ'קול ועוד כל מיני שחקנים מוזרים היו מביאים עוד שחקן אחד טוב, גם היינו נראים יותר טוב. גם ככה הם לא משחקים, אז אל תספרו לי סיפורים על זה שצריך סגל רחב, והביאו אותם אחרי שעפנו מאירופה.
יש גם כמה קבוצות בישראל שהביאו בפחות כסף שחקנים יותר טובים מקולין, ויש להם בפחות כסף מגן שמאלי קצת יותר טוב מיגאל + הרוש + ליאור לוי מגן שמאלי.
אבל היי, המנהל אשם. הוא זה שהביא את השחקנים הגרועים האלה. הוא זה שמשחק עם מגנים הפוכים ברגליים. הוא זה ששיחק עם סאשה וגרזיציץ' ביחד שלא מסרו מסירה אחת קדימה כל העונה. הוא זה שמכניס את סלים אחת ל-10 משחקים, וב-10 דקות שהוא בפנים הוא מבשל 2 גולים. הוא זה שייבש את שי חצי עונה, ופתאום כאילו שי הכי חשוב בסגל. הוא זה שנותן לעמוס לשחק. וליגאל. הוא זה שהעלה את ספורי כמה משחקים בהרכב, ופתאום העלים אותו. ואת שון מלכה. הוא זה שהנחיל את השיטה.
הוא האשם הבלעדי.
יאללה מספיק.

לא שאני חושב שהוא עושה עבודה טובה בתפקיד, אבל אם כבסיס להצלחה אתה בונה על זה שהמאמן יצליח לפגוע בול בכל השחקנים, אתה מועד לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
מסכים.
מצד שני אם המאמן מעדיף להביא 10 שחקנים בינוניים מינוס בשקל תשעים כל אחד ולהתפלל שאחד מהם יתגלה ככוכב לעומת להביא 2-3 שחקנים טובים, אז או שהוא חי בסרט, או שהוא אידיוט, או שיש לו שגעון גדלות והוא מאמין שהוא פרופסור וש"השיטה" שלו (שעד היום לא ברור מהי) תנצח, לא משנה אם יהיו לו שחקנים טובים או לא, או שהוא שילוב של הכל ביחד.
מבחינתי, רב"ש האשם המרכזי בכל מה שהולך השנה בקבוצה, הרבה לפני ההנהלה או היעדר ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 17:58 
פחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל, יום שני 17.2 (כנראה ואילך)
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 18:23 
אבא של רגב כתב:
מסכים.
מצד שני אם המאמן מעדיף להביא 10 שחקנים בינוניים מינוס בשקל תשעים כל אחד ולהתפלל שאחד מהם יתגלה ככוכב לעומת להביא 2-3 שחקנים טובים, אז או שהוא חי בסרט, או שהוא אידיוט, או שיש לו שגעון גדלות והוא מאמין שהוא פרופסור וש"השיטה" שלו (שעד היום לא ברור מהי) תנצח, לא משנה אם יהיו לו שחקנים טובים או לא, או שהוא שילוב של הכל ביחד.
מבחינתי, רב"ש האשם המרכזי בכל מה שהולך השנה בקבוצה, הרבה לפני ההנהלה או היעדר ההנהלה.

זה נכון
אחד הכללים בחלונות העברות לאורך ההיסטוריה, הוא "מאמן חדש תמיד ירצה להוציא הרבה יותר כסף ממה שצריך - אל תתן לו".

אבל השטויות שהוא עשה לא מורידות מהשטויות שעשתה ההנהלה, ולהיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
גם בפורום כדורסל יש שדורשים מההנהלה להציב עובדות למאמן.
אתם שוכחים שמדובר בפיגורה. במאמן עם קבלות ותוכנית מסודרת שהוא בטח הציג להנהלה.
אפשר לבוא בטענות, אבל זה לא שחור ולבן, ואפשר גם להבין למה נתנו לרבש יד חופשית. סומכים עליו וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 19:33 
נכון, אפשר להבין למה מנהלים עם רקורד מוכח של חורבן ממשיכים להתנהל בצורה רעה. בהחלט מובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
נכון, אפשר להבין למה מנהלים עם רקורד מוכח של חורבן ממשיכים להתנהל בצורה רעה. בהחלט מובן

זה קצת מעייף הסילוף הקבוע שלך. אתה יודע את עמדתי ומבין שלא לזה התכוונתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 19:45 
לתת יד חופשית למאמן שתאורטית לא יהיה פה זה הפקרות. ככה פשוט (וכמו אחרים כאן גם אמרתי את זה בזמן אמת והייתי אמור את זה גם אם הסגל היה מושלם )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 19:45 
לתת לאדם בלי שום הכשרה בכלכלה, במנהל עסקים, בניהול מערכות, או בניהול כלשהו, שמה שהוא יודע זה להיות איש מקצוע ולאמן כדורגל, לנהל תקציב של 60 מיליון שקל (או נגיד 40 מיליון מתוכם שמיועדים לרכש ומשכורות), זה טירוף שיכול לקרות רק בכדורגל.

זה כמו שמנהל מחלקה בבית חולים, ינהל את תקציב בית החולים, רק כי הוא רופא מצויין.
מאמן שיאמן, ויביא להנהלה רשימה של שחקנים שהוא היה רוצה על כל עמדה (וגם על זה צריך להיות סוג של פיקוח). לתת לו "יד חופשית" זה מעשה לא רציונלי.

לא יודע איך זה נעשה בפועל בהפועל, אבל אם זה כמו שמתואר כאן, ותואר בתחילת העונה, זו פשוט טיפשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לתת לאדם בלי שום הכשרה בכלכלה, במנהל עסקים, בניהול מערכות, או בניהול כלשהו, שמה שהוא יודע זה להיות איש מקצוע ולאמן כדורגל, לנהל תקציב של 60 מיליון שקל (או נגיד 40 מיליון מתוכם שמיועדים לרכש ומשכורות), זה טירוף שיכול לקרות רק בכדורגל.

זה כמו שמנהל מחלקה בבית חולים, ינהל את תקציב בית החולים, רק כי הוא רופא מצויין.
מאמן שיאמן, ויביא להנהלה רשימה של שחקנים שהוא היה רוצה על כל עמדה (וגם על זה צריך להיות סוג של פיקוח). לתת לו "יד חופשית" זה מעשה לא רציונלי.

לא יודע איך זה נעשה בפועל בהפועל, אבל אם זה כמו שמתואר כאן, ותואר בתחילת העונה, זו פשוט טיפשות.

קודם כל זה לא 60 מיליון, אלא 40-45. דבר שני, הוא לא מנהל את תקציב המועדון אלא מקבל תקציב מוגדר לשחקנים ובוחר מה לעשות איתו, וזה נטו עניין מקצועי.
אתם מדברים כאילו רב"ש קובע את המדיניות הפיננסית והתפעולית של המועדון. בחיי, איבדתם את זה לגמרי. אם לא הייתי מכיר את העובדות, הייתי חושב שהוא הנפיק אג"ח של מיליארד שקל וקנה שחקנים בלי רגליים.

300 שנה הליגה מתנהלת ככה, מביאים מאמן ואומרים לו יש לך X תקציב. תעשה מה שאתה יודע. אבל פורום שדים נזכר בחודשיים האחרונים לתקן את כל התחלואות (שלא היו תחלואות בתקופות מוצלחות יותר) בעולם הכדורגל הישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:01 
למי איכפת איך הליגה מתנהלת 300 שנה? אז 300 שנה היא מתנהלת כמו בסטה בשוק.

ואללה בן אדם היה שחקן, נהיה מאמן, ופתאום הוא גאון כלכלי שמקבל 45 מיליון שקל לידיים לעשות איתם מה שבא לו. מישהו הכשיר אותו לזה?
באמת בעוד מיליון עסקים אחרים זה עובד ככה. מישהו מתכנת טוב, אז מחר הוא מקבל סכומים אדירים כאלה לעשות איתם מה שהוא מבין ואיך שהוא מבין בחברת היי טק שהוא עובד בה, בלי שום פיקוח. "יד חופשית".

אחר כך כולם ידברו פה על מקצוענות ועל "שני אימונים ביום".

הוא, וכל שאר המאמנים, והקבוצות פה, למעט מכבי כנראה, הם שכונה ועולם שלישי ספורטיבי. בדיחה. זורקים כסף לפח, עשרות מיליונים כל שנה. אולי אפילו מאות כל עונה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:03 
שטויות במיץ. חיפה, ק"ש, מכבי מתנהלות ככה שנים. גם קבוצות אחרות יש מעורבות משמעותית של הבעלים.
בעולם הכדורגל רכש הוא נושא מרכזי שאמור להגזר מהאסטרטגיה של המועדון ולהתבסס על מערך מקצועי ומערכת קשרים של המועדון וגם עם הראייה של המאמן.
אם התנהלות של "קח תקציב ותביא מה שאתה חושב" היא סבירה בעיניך, אפשר לסיים את הדיון כידידים שחושבים הפוך לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:06 
19 כתב:

ואללה בן אדם היה שחקן, נהיה מאמן, ופתאום הוא גאון כלכלי שמקבל 45 מיליון שקל לידיים לעשות איתם מה שבא לו. מישהו הכשיר אותו לזה?
באמת בעוד מיליון עסקים אחרים זה עובד ככה. מישהו מתכנת טוב, אז מחר הוא מקבל סכומים אדירים כאלה לעשות איתם מה שהוא מבין ואיך שהוא מבין בחברת היי טק שהוא עובד בה, בלי שום פיקוח. "יד חופשית".

הוא, וכל שאר המאמנים, והקבוצות פה, למעט מכבי כנראה, הם שכונה ועולם שלישי ספורטיבי. בדיחה. זורקים כסף לפח, עשרות מיליונים כל שנה. אולי אפילו מאות כל עונה בליגה.

שמע, אתה קשקשן בלתי נלאה, אמן של השוואות מופרכות ולא רלוונטיות. לג'ורדי קרויף יש תואר לדעתך במנהל עסקים? הוא מבין כדורגל. זה מה שצריך בשביל לנהל תקציב שחקנים - להבין בכדורגל (ובבני אדם). רב"ש כבר בנה קבוצה של עשרות מליוני שקלים ולקח איתה אליפות. נראה לי שזה ניסיון טיפה יותר חשוב ורלוונטי מאשר תואר במנהל עסקים.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הבעלים לא צריך להתערב באיזה שחקן להביא, כי הוא לא מוכשר לזה.
הבעלים צריך ליצור סביבת עבודה, שבה לא רק הגאון התורן, שלרוב מתחלף כל שנה, מחליט מה עושים עם עשרות המיליונים שהוא מקבל.

בארץ לדעתי זה קורה רק במכבי כרגע. וגם זה די חדש שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

כשבריאל מדריד מביאים את גארת' בייל ב100 מיליון (זה הסכום בסוף?) אני לא יודע כמה לבוא בטענות להפועל ושאר ליגת העל זה רציני,
אבל בכל מקרה אני לא יודע מה אתה רוצה. באמת.
יש לו עוגה לבנות ממנה סגל, וזה מה שהוא עשה. אתה טוען שמישהו שלא מבין בכדורגל אמור לחלק את העוגה הזאת? איך בדיוק? צריך להביא סמנכ"ל כספים כדי שיחליט את מי מביאים ובכמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
19 כתב:

שמע, אתה קשקשן בלתי נלאה, אמן של השוואות מופרכות ולא רלוונטיות. לג'ורדי קרויף יש תואר לדעתך במנהל עסקים? הוא מבין כדורגל. זה מה שצריך בשביל לנהל תקציב שחקנים - להבין בכדורגל (ובבני אדם). רב"ש כבר בנה קבוצה של עשרות מליוני שקלים ולקח איתה אליפות. נראה לי שזה ניסיון טיפה יותר חשוב ורלוונטי מאשר תואר במנהל עסקים.

אם אני לא טועה, יש לג'ורדי קרויף תואר במנהל עסקים. או משהו כזה.
אבל אין שום קשר. שים את רב"ש במכבי ואת ג'ורדי וכל המערכת שלו בהפועל עם התקציבים הנוכחיים ותראה איך רב"ש הופך לגווארדיולה כאן בפורום. זה הכל חארטה אחת גדולה.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 20 פברואר 2014, 20:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הבעלים צריך ליצור סביבת עבודה, שבה לא רק הגאון התורן, שלרוב מתחלף כל שנה, מחליט מה עושים עם עשרות המיליונים שהוא מקבל.

מי מבטיח שקרויף או המנהל המקצועי יישאר כאן 20 שנה?
מי אמר שהמדיניות שהוא יתווה היא הנכונה ולא זו של רב"ש? מה ההבדל הגדול ביניהם ביכולת לנהל תקציב שחקנים, התואר במנהל העסקים? יש לך תואר כזה? לי יש. הוא לא נותן הרבה במובן הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:09 
Eros Ramazzotti כתב:
האדום הצורר כתב:
19 כתב:

אם אני לא טועה, יש לג'ורדי קרויף תואר במנהל עסקים. או משהו כזה.
אבל אין שום קשר. שים את רב"ש במכבי ואת ג'ורדי וכל המערכת שלו בהפועל, עם התקציבים הנוכחיים ותראה איך רב"ש הופך לגווארדיולה כאן בפורום. זה הכל חארטה אחת גדולה.

האמת שבדקתי לפני שכתבתי, ולפחות לפי וויקפדיה אין לו שום הסמכה אקדמית. לא שזה רלוונטי למשהו...
עריכה: יש לו תואר בשיווק. אין ספק שזה אלמנט מכריע בבחירה בו בתור מנהל במכבי.

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 20 פברואר 2014, 20:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:10 
בק"ש הוא ממש לא בנה לבד. איזי מעורב שם בכל פיפס.
כשאין (לכל הפחות) מערכת פיקוח ובקרה שיטתית, אז נופלים (או לא) על סמך מזל בעיקר ועל סמך הקשרים של מאמן שמחר הולך לקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:15 
Eros Ramazzotti כתב:
19 כתב:

מי מבטיח שקרויף או המנהל המקצועי יישאר כאן 20 שנה?
מי אמר שהמדיניות שהוא יתווה היא הנכונה ולא זו של רב"ש? מה ההבדל הגדול ביניהם ביכולת לנהל תקציב שחקנים, התואר במנהל העסקים? יש לך תואר כזה? לי יש. הוא לא נותן הרבה במובן הזה

לא, לא רק התואר, צריכה להיות מערכת שלמה של אנשים שקובעת מי מגיע. המאמן, עוד מאמנים שעובדים איתו (עוד משהו שאין כמעט בארץ), כן מנהל ספורטיבי, סקאוטים. זה עניין של חוכמת המונים. גם, בין היתר.
הצוות הזה צריך להגיש להנהלה רשימה של שחקנים שהוא מעוניין בהם, כל כמה חודשים, בהתאם לסגל שלו ומי הוא מעריך שעשוי לעזוב. כל הזמן צריך להיות גיבוי לכולם. עם סדר עדיפות ביניהם וסדר עדיפויות על עמדות. ומהרשימה הזו ההנהלה תביא את מי שאפשר כשאפשר. הוא יגיד מה יותר בוער לו, הם ינסו להביא לו לפי זה.

אין לי כוח לפרט איך דברים מתנהלים במקומות טיפה יותר מקצועניים מפה, זה גם מתנהל אחרת בכל מקום,משתנה ממדינה למדינה וממועדון למועדון בתוך המדינות. זה יהיה לא רציני לעשות את זה על שורה וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:17 
אוגוסטוס היל כתב:
כשאין (לכל הפחות) מערכת פיקוח ובקרה שיטתית, אז נופלים (או לא) על סמך מזל בעיקר ועל סמך הקשרים של מאמן שמחר הולך לקבוצה אחרת.

אז איזי שירצקי/חיים רמון, אנשים שמעולם לא שיחקו או אימנו במסגרת של כדורגל מקצועני, הם אלו שצריכים להחליט על ניהול תקציב לפני המאמן?
הגיוני מאוד, מה אגיד לך.
עם הטענה לפיה צוות מקצועי צריך לקבל את ההחלטות, ולא רק איש אחד, אני מסכים לחלוטין, וזה תופס לכל תחום בעיניי. לעומת זאת, אם בעל ההון מעוניין להתערב באימון הקבוצה - הוא לא צריך מאמן, הוא יכול להיות על הקווים בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
אתם שוב נגררים למקומות לא רלוונטיים.
הנקודה המרכזית לזכור היא שהסמכות המקצועית קיבל גב מוחלט לחלק את העוגה כפי שהוא רואה לנכון.
מה שמצחיק הוא שאתם, המבקרים, גם כן ללא שום הסמכה אבל תמיד יודעים יותר טוב מכולם איך דברים צריכים להתנהל. ניהולית ומקצועית.

נתנו לרבש את הגב להיות הסמכות המקצועית העליונה, ולא ברור במה הוא נופל מקרויף הגדול מלבד הקשרים שלו. וגם איתם הוא הביא זרים די כושלים שהלכו כלאומת שבאו.
לא צריך לתפור אג'נדה על מציאות, והמציאות היא שרבש כשל ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:21 
Eros Ramazzotti כתב:
19 כתב:

כשבריאל מדריד מביאים את גארת' בייל ב100 מיליון (זה הסכום בסוף?) אני לא יודע כמה לבוא בטענות להפועל ושאר ליגת העל זה רציני,
אבל בכל מקרה אני לא יודע מה אתה רוצה. באמת.
יש לו עוגה לבנות ממנה סגל, וזה מה שהוא עשה. אתה טוען שמישהו שלא מבין בכדורגל אמור לחלק את העוגה הזאת? איך בדיוק? צריך להביא סמנכ"ל כספים כדי שיחליט את מי מביאים ובכמה?

אני אומר שלא הגיוני שמועדון יתן לבן אדם שבאופן ממוצע מתחלף אחת ל10 חודשים את השליטה הבלעדית על התקציב השנתי שלו.
זה לגיטימי אולי עבור מועדון שהמנג'ר שלו נמצא כבר 5 שנים במקום וחתום לעוד 5 קדימה.

מועדון צריך לקחת החלטות אסטרטגיות- גם כלכלית וגם מקצועית.
סתם דוגמא ספציפית שאני מתקשה לשכוח, אם היינו עובדים קצת עם שכל, בוזגלו ומוגרבי היו חתומים פה ולו מן הסיבה הפשוטה שהם מנייה בטוחה ונדיר ששחקנים כאלה נמצאים בלי חוזה. המאמן לא רוצה אותם? אפשר להשאיל אותם להפועל ב"ש או קריית שמונה.

היום בוזגלו זה שחקן שאם תרצה לקנות אותו הוא שווה כמה מאות אלפי דולרים טובים. לפני חצי שנה העלות שלו הייתה אפס. אבל המאמן שולט בתקציב, אז הוא העדיף את זגורי יצחק ופדידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:24 
האדום הצורר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אז איזי שירצקי/חיים רמון, אנשים שמעולם לא שיחקו או אימנו במסגרת של כדורגל מקצועני, הם אלו שצריכים להחליט על ניהול תקציב לפני המאמן?
הגיוני מאוד, מה אגיד לך.
עם הטענה לפיה צוות מקצועי צריך לקבל את ההחלטות, ולא רק איש אחד, אני מסכים לחלוטין, וזה תופס לכל תחום בעיניי. לעומת זאת, אם בעל ההון מעוניין להתערב באימון הקבוצה - הוא לא צריך מאמן, הוא יכול להיות על הקווים בעצמו.

ממש לא רמון או שירצקי (אני לא יודע מי מטעמו מעורב) . צריך לבנות מערכת פנימית שמסתכלת מערכתית עם הסתכלות עתידית ולא לתת למאמן עם ראייה צרה לקבל לבד החלטות. זה הכל.
להגיד - "קח ותבנה קבוצה איך שאתה מבין" זו פשוט התנהלות ביזיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 20:32 
אוגוסטוס היל כתב:
האדום הצורר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הגיוני מאוד, מה אגיד לך.

ממש לא רמון או שירצקי (אני לא יודע מי מטעמו מעורב) . צריך לבנות מערכת פנימית שמסתכלת מערכתית עם הסתכלות עתידית ולא לתת למאמן עם ראייה צרה לקבל לבד החלטות. זה הכל.
להגיד - "קח ותבנה קבוצה איך שאתה מבין" זו פשוט התנהלות ביזיונית.

מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: