תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל, יום שני 17.2 (כנראה ואילך)
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
תגידו, היה אי פעם מנהל בהפועל שכן מישהו היה מרוצה ממנו?

כל אלו שמחרפים את תאומים, הראל או רמון- בתקופה שטרם תאומים ושות' היה להפועל ת"א ניהול יותר טוב?

עובדתית, מאז שנת 1998, הפועל ת"א נמצאת בטופ של הכדורגל הישראלי, עם 3-4 עונות בינוניות, 3-4 עונות טובות, ו-3 עונות חלומיות.

חוץ מגולדהאר ושחר, היו בכדורגל הישראלי אי פעם מנהלים מהסוג שאתם מפנטזים עליהם פה?

לא הגיע הזמן קצת להתחבר למציאות?

להוציא את טביב, שהועזב מסיבות לגיטימיות לגמרי, כל מי שהיה מעורב במועדון הזה הגיע על תקן המושיע. אין מחשבה קדימה אלא רק איך שורדים את העונה הקרובה. כל מה שאני רוצה זה רוכשים ומנהלים שיחשבו יותר משתי עונות קדימה. ברקת היא כזאת. כנ"ל גם שניידר, שירצקי, בן-זקן ואפילו גאדימאק וייאמר באיזשהו מובן. נכון שיותר קל למצוא אנשים כאלה במועדון עם תקציבים סבירים ונמוכים, אבל עדיין, אין שום סיבה שלא נוכל למצוא מישהו כזה שיתאים לצרכים של הפועל. בסוף גם נמצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
זה לא בזכות המנהלים. אם הקבוצה נכשלת ובגרעון, זה בגלל המנהלים. אם הקבוצה מצליחה, זה בזכות האוהדים. מה לא ברור?
כל הדיון הזה הוא תלוי דיון שמבוסס בגדול על נסיון הרחקה לא מוצלח של איליץ'.
אם לא היינו חוטפים את הגול הזה מפריירה, חיים רמון גאון, מלך המשיח, שמש העמים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 18:09 
אם אתה בונה אסטרטגיה על גול של פריירה או של דמארי, אתה לא גאון אתה אדיוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
גלגל הטיעונים הזה מסרב לעצור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 18:22 
איך אמר פרויד - לפעמים סיגר הוא פשוט סיגר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
צודק.
הכל היה נראה הרבה יותר טוב אם הקבוצה הייתה מתנהלת רק על בסיס ההכנסות הבטוחות שלה.
אז בטוח היינו עולים לאירופה ולוקחים דאבל קל.
אני לא חושב שרמון גאון, אני בטוח שהוא עשה המון טעויות לאורך הדרך, אבל מפה ועד להפוך אותו להיות אויב הציבור הדרך רחוקה.
בסופו של דבר, אם רב"ש היה מביא שחקן אמצע אחד טוב (במקום סאשה + גרזיצ'יץ + עמוס), יכול להיות שהיינו נראים לגמרי אחרת. בכסף הזה אפילו אולי אחד ערן זין היה מגיע להפועל.
אם במקום להביא את רן יצחק, פדידה, צ'קול ועוד כל מיני שחקנים מוזרים היו מביאים עוד שחקן אחד טוב, גם היינו נראים יותר טוב. גם ככה הם לא משחקים, אז אל תספרו לי סיפורים על זה שצריך סגל רחב, והביאו אותם אחרי שעפנו מאירופה.
יש גם כמה קבוצות בישראל שהביאו בפחות כסף שחקנים יותר טובים מקולין, ויש להם בפחות כסף מגן שמאלי קצת יותר טוב מיגאל + הרוש + ליאור לוי מגן שמאלי.
אבל היי, המנהל אשם. הוא זה שהביא את השחקנים הגרועים האלה. הוא זה שמשחק עם מגנים הפוכים ברגליים. הוא זה ששיחק עם סאשה וגרזיציץ' ביחד שלא מסרו מסירה אחת קדימה כל העונה. הוא זה שמכניס את סלים אחת ל-10 משחקים, וב-10 דקות שהוא בפנים הוא מבשל 2 גולים. הוא זה שייבש את שי חצי עונה, ופתאום כאילו שי הכי חשוב בסגל. הוא זה שנותן לעמוס לשחק. וליגאל. הוא זה שהעלה את ספורי כמה משחקים בהרכב, ופתאום העלים אותו. ואת שון מלכה. הוא זה שהנחיל את השיטה.
הוא האשם הבלעדי.
יאללה מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 19:12 
אבא של רגב כתב:
צודק.
הכל היה נראה הרבה יותר טוב אם הקבוצה הייתה מתנהלת רק על בסיס ההכנסות הבטוחות שלה.
אני לא חושב שרמון גאון, אני בטוח שהוא עשה המון טעויות לאורך הדרך, אבל מפה ועד להפוך אותו להיות אויב הציבור הדרך רחוקה.
בסופו של דבר, אם רב"ש היה מביא שחקן אמצע אחד טוב (במקום סאשה + גרזיצ'יץ + עמוס), יכול להיות שהיינו נראים לגמרי אחרת. בכסף הזה אפילו אולי אחד ערן זין היה מגיע להפועל.
אם במקום להביא את רן יצחק, פדידה, צ'קול ועוד כל מיני שחקנים מוזרים היו מביאים עוד שחקן אחד טוב, גם היינו נראים יותר טוב. גם ככה הם לא משחקים, אז אל תספרו לי סיפורים על זה שצריך סגל רחב, והביאו אותם אחרי שעפנו מאירופה.
יש גם כמה קבוצות בישראל שהביאו בפחות כסף שחקנים יותר טובים מקולין, ויש להם בפחות כסף מגן שמאלי קצת יותר טוב מיגאל + הרוש + ליאור לוי מגן שמאלי.
אבל היי, המנהל אשם. הוא זה שהביא את השחקנים הגרועים האלה. הוא זה שמשחק עם מגנים הפוכים ברגליים. הוא זה ששיחק עם סאשה וגרזיציץ' ביחד שלא מסרו מסירה אחת קדימה כל העונה. הוא זה שמכניס את סלים אחת ל-10 משחקים, וב-10 דקות שהוא בפנים הוא מבשל 2 גולים. הוא זה שייבש את שי חצי עונה, ופתאום כאילו שי הכי חשוב בסגל. הוא זה שנותן לעמוס לשחק. וליגאל. הוא זה שהעלה את ספורי כמה משחקים בהרכב, ופתאום העלים אותו. ואת שון מלכה. הוא זה שהנחיל את השיטה.
הוא האשם הבלעדי.
יאללה מספיק.

כל מילה,לתלות בוולפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 19:20 
כן כל מילה, וליד זה לתלות תזכורת למה בדיוק העפנו טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 19:27 
chimpfive כתב:

אז תשאל את עצמך מי בא במטרה להרוס ולשדוד את הקבוצה ומי בא לנסות להציל את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 19:28 
בכלל לא קשור לרב"ש ולרגש כזה או אחר. ככה לא מנהלים. אפשר לקחת סיכון ולמנף, אבל בחכמה. להציג את זה כשחור לבן זה גניבת דעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 19:45 
Yalla Hapoel כתב:
chimpfive כתב:

אז תשאל את עצמך מי בא במטרה להרוס ולשדוד את הקבוצה ומי בא לנסות להציל את הקבוצה.

בסדר,לפי המניפסט הזה, זה לא באמת משנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 20:05 
אבא של רגב כתב:
צודק.
הוא האשם הבלעדי.
יאללה מספיק.

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 20:22 
חכו שקובסטר ועוד כמה נביאי זעם יראו את ההודעה הזאת, חבל לכם על הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 20:35 
ברור, על שוטף של 20 מיליון לשים תקציב של 40 מיליון על סמך הכנסות פוטנציאליות נוספות של 10 מיליון זה התנהלות ראויה, סבירה ואחראית שכל מטרתה היא להבריא את הקבוצה ולהביא רוכש.
סליחה, אבל אתם פשוט עיוורים. לא במקרה חבורת תאומים שולטת כאן כבר מי יודע כמה שנים.

אה, ולמרות שנורא נח ללכת לשם, אין שום קשר לטעויות של רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לא במקרה חבורת תאומים שולטת כאן כבר מי יודע כמה שנים.

האנדרסטייטמנט של השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 21:04 
כן, חזרנו לסיסמא הידועה שכולכם יודעים להשתמש בה אבל אף אחד לא יודע להסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 21:15 
אוגוסטוס היל כתב:
ברור, על שוטף של 20 מיליון לשים תקציב של 40 מיליון על סמך הכנסות פוטנציאליות נוספות של 10 מיליון זה התנהלות ראויה, סבירה ואחראית שכל מטרתה היא להבריא את הקבוצה ולהביא רוכש.
סליחה, אבל אתם פשוט עיוורים. לא במקרה חבורת תאומים שולטת כאן כבר מי יודע כמה שנים.

הפועל עשתה בדיוק את אותו הדבר בעונת ליגת האלופות... ההבדל היחיד הוא שאז היא העפילה והכניסה כסף. אף אחד לא דיבר אז על ניהול גרוע.
אני לא חושב שהניהול הגרוע קשור בכלל לערבויות הלא ממומשות, יש דברים אחרים שהם הרבה יותר מהותיים (קוראים אותם בעיקר שקיפות ושיתוף פעולה עם עמותת האוהדים).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
השקר העיקרי של רמון הוא הבטחת השקיפות. לא סתם הוא לא עומד בהבטחה הזו. כל הזמן מתפרסמים נתונים סותרים, אף אחד לא יודע מה המצב האמיתי של המועדון, והנתונים מהחשב שלו לא מסתדרים עם מציאות ריאלית. על הבסיס הזה הכל עומד, וזה הנתון היחידי שחשוב. הכנסות, הוצאות, התחייבויות, הלוואות. מכאן ייגזר תקציב עתידי ובעיקר אלה הנתונים שרוכש יראה. זה מה שכל אוהד צריך לעשות, לדרוש את קיום ההבטחה הפעוטה הזו שכל מועדון או גוף ציבורי כלשהו עומדים בהם- פרסום מאזן.

:ROSE:

אם רמון היה נוהג כך לאורך הדרך, גם כאלה שלא מעריכים את היכולת הניהולית שלו היו מתקשים לתקוף אותו.
כשיש שקיפות נידרשים הרבה פחות ספינים ותלויים הרבה פחות בעבודה של פירסומאים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 21:35 
האדום הצורר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הפועל עשתה בדיוק את אותו הדבר בעונת ליגת האלופות... ההבדל היחיד הוא שאז היא העפילה והכניסה כסף. אף אחד לא דיבר אז על ניהול גרוע.
אני לא חושב שהניהול הגרוע קשור בכלל לערבויות הלא ממומשות, יש דברים אחרים שהם הרבה יותר מהותיים (קוראים אותם בעיקר שקיפות ושיתוף פעולה עם עמותת האוהדים).

סיבה ותוצאה. כשאין מה להסתיר אין בעיה לחשוף. והמשפט הראשון ממש לא נכון. בטח שדיברו על ניהול לא שפוי. תזכר קצת בהיסטריה לפני זלצבורג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
הקטע ההזוי הוא שכולנו רוצים את אותו דבר עבור הקבוצה שלנו, ועדיין מצליחים לריב כאילו כל אחד נמצא בצד אחר של הסקאלה.
חוץ מאלפקה שיש לו סקאלה משלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
אז למיטב זכרוני אמרו במפורש שאם לא יעפילו ישחררו שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הקטע ההזוי הוא שכולנו רוצים את אותו דבר עבור הקבוצה שלנו, ועדיין מצליחים לריב כאילו כל אחד נמצא בצד אחר של הסקאלה.
חוץ מאלפקה שיש לו סקאלה משלו.

ספקטרום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
אמא שך

עריכה-
אני צוחק כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 23:57 
אמרו את ההפך.
והיו צרכים להגיד את ההפך.
הפועל עפה מאירופה עוד לפני שהליגה התחילה.
לצאת בשלב הזה ולעדכן שיש משבר כלכלי חמור היה הורג את העונה עוד לפני שהתחילה.
ויש לי תחושה שאם היינו מצליחים השנה 99 אחוז מהתלונות לא היו.
לגבי הסיכון שלקחו,זה לא שונה משנים קודמות.גם בעונה של ליגת האלופות לקחו סיכון דומה.אז זה הצליח הפעם לא.
וחוץ מזה שאני ממש לא בטוח שאם בקיץ היו בונים קבוצה בחצי תקציב לא היו עולות פה תגובות הפוכות מאותם אנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 00:06 
הדיון הזה "היו אומרים לא היו אומרים" לא רלוונטי לכלום.
השאלה היא האם ההתנהלות הזאת נכונה או לא. גם היום וגם אז (למרות שאין מה להשוות כי תנאי הפתיחה הפעם היו אחרים לחלוטין מבחינה פיננסית).
ואל תשכחו שרמון הצהיר חזור והצהר שהוא בא לזמן קצוב כדי למצוא רוכש.
ככה לא מתנהל מי שכל מטרתו היא למצוא רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 01:26 
רוב רובם של האוהדים כבר משוכנעים שרמון נכשל וצריך ללכת והוויכוחים מתנהלים על דברי סרק כגון,הוא גרוע יותר מטביב או לא, הבעיות המיקצועיות באשמתו או לא,משקר או משקר פחות, העמותה כן או לא, מנהל גרוע או מאד גרוע וכ"ו.
מה זה משנה בכלל, העיקר זה שכרגע רמון כאן וממשיך לנהל את הקבוצה בצורה לא מיקצועית שמושכת את כל המערכת למטה.
כרגע אין קונה (ושוב לא משנה אם רוצים למכור או לא) ואין כסף אז מה עושים?
קראתי כאן כמה פעמים רעיון על צוות מיקצועי שינהל את הקבוצה ולדעתי זה מה שצריך לקרוא עד שיבוא המשיח הבא.
האם אפשר להכריח את רמון לפנות את כסאו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
הרוש, מרציאנו וקליימן החלו להתאמן עם הנבחרת
השוערים של בית"ר, אשדוד והפועל ערכו אימון חשאי תחת אנטמן. אוואט לא יזומן כל עוד לא ישחק. לוזון וגוטמן ייצאו לצרפת לקראת הגרלת המוקדמות (16 תגובות)
http://www.one.co.il/Article/229786.html
לא ברור איך קליימן הוזמן, אם אוואט לא יזומן כל עוד לא ישחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 09:21 
נועם שחם כתב:
תגידו, היה אי פעם מנהל בהפועל שכן מישהו היה מרוצה ממנו?

כל אלו שמחרפים את תאומים, הראל או רמון- בתקופה שטרם תאומים ושות' היה להפועל ת"א ניהול יותר טוב?

עובדתית, מאז שנת 1998, הפועל ת"א נמצאת בטופ של הכדורגל הישראלי, עם 3-4 עונות בינוניות, 3-4 עונות טובות, ו-3 עונות חלומיות.

חוץ מגולדהאר ושחר, היו בכדורגל הישראלי אי פעם מנהלים מהסוג שאתם מפנטזים עליהם פה?

לא הגיע הזמן קצת להתחבר למציאות?

באופן מסורתי, הפורום ביקורתי מדי ומגעיל לגבי הבעלים והניהול שפרט ליוצא דופן היה גם רגשי לקבוצה וזה נהדר.
יש לי הפתעה, רוב המנהלים והפרויקטים כושלים מדי פעם. לדוגמא, כולם התפעלו ושמח על רן וכמעט כולם (למעשה, למעט אותי) על שכטר, אבל מניח שמאמן אחר כמו רוני לוי היה מביא אותנו לשלב הבתים. רק שאף אחד לא חזר בו מהאחריות לשמחה שבהחתמת רן ושכטר. כי הפורום פה רק לרדת על אחרים. ובהזדמנות זו, הירידות הצורמות על השוער הראשון של הקבוצה פוגעות בשוער ובקבוצה. אפשר לנסח ואפשר לנסח.

וחסר ביקורת ממשית לגבי אי מציאת קונה. לא מאמין שבכל השנים האלה אי אפשר היה למצוא קונה. אולי שוב בגלל הרגשיות ה-נ"ל של הבעלים והמנהלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 10:16 
דיי מצחיק לחשוב על העובדה ששוער שני מוזמן לנבחרת, בעוד השוער הראשון של אותה קבוצה שהוא גם ישראלי, לא מוזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2014, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
מה שמצחיק זה זהות השוער הראשון של הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: