pogi כתב:
נועם שחם כתב:
אתה חושב שהראל וטביב ניהלו טוב יותר?
לדעתי האישית? כן
טביב והראל ניהלו את המועדון כמו מכולת, אין ספק.
אבל , הם לא זרקו כספים כמו שרמון זרק, והכסף שכן הושקע (לא יודע אם מהכיס שלהם או לא וזה לא רלוונטי) כן הביא בסופו של דבר הישגים.
חיים רמון, לעומת זאת, עושה דברים שאם לא הייתי יודע שזה הוא הייתי בטוח שאחראי עליהם ילד בן 10.
אני שואל אותך, בתור אדם ראציונאלי, אם אתה מנהל קבוצה עם תקציב מוגבל, ויש לך את קליימן שהוא לכל הפחות שוער בינוני לליגה, את מוציא עכשיו מליון שקל על דני עמוס?
אם יש לך מאמן כמו אבוקסיס שכבר הבנת שנפלת איתו חזק, אתה מחתים אותו לשנה נוספת?
אם אתה במצב שאתה לא מסוגל לשלם משכורות, זה הזמן להחתים ל4 שנים שחקן מהפועל ירושלים?
אני לא מבין איך הוא מצליח לחשוב על הדברים האלה. תמיד שאני בטוח שהגענו לשיא הוא מביא החלטה יותר מטומטמת מהקודמת.
והנה בסוף אנחנו מגיעים למצב שבגלל בונוסים על נצחונות צריך לקצץ במשכורת.
כמה אתה יכול לבלבל את המוח?
חיים רמון התנהל בקיץ באופן מעורר כבוד. בשיא הרצינות. אני מלא בביקורת כלפיו, אבל בכל מה שקשור להכנת הקבוצה בקיץ הוא עשה מעל ומעבר למה שכל אחד כאן ציפה. כן מימון חיצוני לא מימון חיצוני, זה הכל בלבולי ביצים. אם שכטר היה עכשיו במכבי עם 15 גולים הייתם אומרים שהוא קמצן ומקללים אותו. אם שכטר היה בהפועל בשלב הבתים ובמאבק האליפות הדיון הזה לא היה מתקיים בכלל.
יש הרבה דברים שאפשר להגיד, אבל כל התזה שלך לא קרובה אליהם אפילו. חיים רמון העמיד אחלה של תקציב. מה הצוות המקצועי עושה איתו זה עניין אחר, ואין לו שום קשר לזה.
השחקנים עצמם טוענים בכל הזדמנות שבכל הנוגע לתנאים שהם מקבלים אין להם ולו חצי טענה - יש להם את כל התנאים להצליח.
הבעיה היא בהתנהלות בין מחזיקי המניות ובהתנהלות המועדון מול התקשורת בעקבות אי-ההעפלה לבתים וכל הבלאגן שזה יצר. להגיד שהוא "זרק כספים" זה מטומטם לגמרי.
אנחנו כפויי טובה, אפשר להגיד את זה. בפה מלא. אבל חיים רמון צריך ללכת.