צור ש. כתב:
פרוויס, הבעיה היא, ונדמה לי שהיא בעיקר בפורום,
שיש חוסר מידתיות בין התלונות על נושא קאונסיל לבין הפרגון לארז והשחקנים.
יש פה אנשים שאשכרה שולחים אותו הביתה או סתם מזלזלים בצורה דוחה בעונה שהקבוצה עושה.
מסכים לגמרי, אבל לדידי הבעייתיות היא בהרבה מעבר לעניני סגנון, אלא בגישה הבסיסית. אי-שם בתחילת העונה השתרשה כאן הקביעה הקטגורית שקאונסיל הוא שחקן גרוע (ועוד תארים מזלזלים למכביר), ושמקומו לא איתנו. מאז זרמו מים בירקון, אבל כל פרק חדש בתהפוכות העונה סונן באמצעות הפילטר הזה. מפסידים/משחקים רע- ברור, קאונסיל. מנצחים/משחקים טוב- איזה פספוס, יכולנו להיות כל-כך יותר טובים אילו רק הוחלף קאונסיל. אקסיומה שאין בילתה והכל סובב סביבה, ממש כמו שגרמי השמים מסתובבים סביב כדור הארץ. אבל הענין לא מסתיים כאן. אם כ"כ ברור שקאונסיל הוא אבו-נזק, כיצד ייתכן שהוא עוד איתנו? אז הנה הנחת בטון-יצוק נוספת: בעיות מהתחום האישי/התנהגותי אצל אדלשטיין, "מאמן (מצויין, ימהרו (חלק) להוסיף) שלא מסוגל להחליט על מחליפים מתאימים".
אז אני מבקש לכפור כאן ב"אמיתות" האלה ולהציע נקודת-מבט אחרת-- שאדלשטיין מונחה בראש ובראשונה ע"י שיקולים מקצועיים, שהוא (ויתר הצוות) יודעים היטב מה שהם עושים, ובהקשר הנוכחי-שהשיקולים (שוב-המקצועיים) האלה עומדים מאחורי מבנה הסגל במתכונתו הנוכחית, שהוכיח ועוד יוכיח את עצמו.
אז אתה מבקש לכפור באמיתות (אין צורך במרכאות כאן) ואני מבקש לכפור בזה שלך יש הבנה מינימלית בכדורסל כי כל אחד שיש לו כזאת היה מקבל את האמיתות האלה כאמיתות כולל ההנהלה שעוד לפני המשחק הראשון בגביע וינר שמה כסף בצד (בנוסף לכסף שהיה נחסך מהמשכורת של קאונסיל) לצורך החלפת רכז וכולל אדלשטיין שאמר גם בשיחות אישיות (שכבר פורסמו בפורום על ידי אנשים נטולי סורק) וגם בחדשות הספורט/חמישיות שהוא לא רצה את קאונסיל ולא רוצה את קאונסיל אבל הוא לא מצליח למצוא שחקן אחר שיענה על הדרישות שלו אז הוא לא משחרר אותו בלי תחליף.