תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קרלון בראון (אשכול סגידה מספר 38978978)
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 20:24 
ארז בוחר לא להתחזק.איי אפשר גם להישאר חלש מבחירה וגם לקבל קרדיט כאילו אתה מוציא מים מהסלע.

בעונה שקבוצות כמו אילת והרצליה עם תקציבים גבוהים לא התחברו.
והפועל פגעה בזר ברמה של בראון ובחרה לוותר על שחקנים כמו גודס והאסל פחות ממקום רביעי זה לא השיג .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 20:37 
סיכומים עושים בסוף. אם הפועל תגיע לחצי גמר הפלייאוף, זו עונה מוצלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קרלון בראון (אשכול סגידה מספר 38978978)
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 21:56 
מהפכה כתב:
ארז בוחר לא להתחזק.איי אפשר גם להישאר חלש מבחירה וגם לקבל קרדיט כאילו אתה מוציא מים מהסלע.

בעונה שקבוצות כמו אילת והרצליה עם תקציבים גבוהים לא התחברו.
והפועל פגעה בזר ברמה של בראון ובחרה לוותר על שחקנים כמו גודס והאסל פחות ממקום רביעי זה לא השיג .

זאת דמוגגיה, כי אילת כביכול יותר חלשה משנה שעברה (ועדיין חזקה מאיתנו), אבל נס ציונה חזקה (גם חזקה מאיתנו), וירושלים הרבה יותר חזקה משנה שעברה.
להגיד על קבוצה בתקציב שלנו ״פחות ממקום רביעי זה כישלון״ זאת בדיחה לא מצחיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 22:17 
ממש לא דמגוגיה.
נס ציונה זאת דוגמא מצוינת.
שהיא ראתה שיש לה אפשרות לעשות משהו העונה היא הביאה את סימפסון.
ושהאניקט נפצע היא הביאה את גודס.
ובגלל זה נס ציונה היום תלויה בעצמה.בצדק.
ההתנהלות שלה יותר תחרותית מהפועל.
אנחנו צרכים לבדוק מה גורם לחלקים בקהל שלנו לקבל בכזאת נחת את העובדה שיש לנו את צוות הזרים מהחלשים בליגה.
הפועל תל אביב העונה אם הייתה מחליפה רק את קאונסיל הייתה מבטיחה את המקום שלה ב1-4 כבר לפני חודש.
פחות מ1-4 זה לא השיג ואם לא נהייה 1-4 לארז לא מגיע להמשיך.
זאת דעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 22:32 
המאזן של הפועל הוא מוצלח מאוד. לא חושב שיש מישהו שחשב לפני העונה שנהיה במאזן כזה.
העניין שגורם לתסכול, ובצדק גמור, ולביקורת נוקבת, ולטעמי מוצדקת לגמרי, זה הפער בין מה שהושג, שזה יפה מאוד והושג תוך כדי כדורסל טוב ברוב הפעמים (וגם מקורי, בניגוד לרוב הקבוצות שמשחקות פיק אנד רולים משמימים) לבין מה שהיה ניתן להשיג.
אם ההתנהלות עם הזרים הייתה סבירה, לא הייתה אף תלונה. אבל ההתנהלות עם קאונסיל והארפר, לטעמי, כבר מזמן חרגה ממתחם הסבירות.
אפשר לקחת את הגביע כמקרה מייצג. מצד אחד חצי גמר, אחלה, בדרך העפנו את נס ציונה וירושלים עם כדורסל מהנה מאוד. אבל איך שהופענו בחצי הגמר, זה שהגעו למשחק הזה עם קאונסיל והארפר, כשהיה כל כך הרבה זמן להתכונן, מבחינתי גרם לגביע להסתיים בטעם מר מאוד. חצי הגמר, כמו שנראינו שם, היה כישלון גדול, שהעיב עם שני הניצחונות על נס ציונה וירושלים. היה צ׳אנס לעשות משהו גדול והפועל כמעט ויתרה עליו מראש.
ארז מאמן מעולה. ומאוד קשור למועדון. אף מאמן אחר לא היה משיג עם הסגל הזה יותר. אבל אני חושב גם שאף מאמן אחר לא היה מגביל את רמת הכישרון שלו ומשאיר את קאונסיל והארפר כל כך הרבה זמן.
אתה רואה מה ארז עושה עם הסגל שיש לו וחושב מה הוא יכול היה לעשות עם גודס במקום קאנסיל, ובא לך להטיל את הראש בקיר מתסכול.
וזה כל הסיפור. ארז מאמן מעולה. אם הוא יעשה שינוי קטן בדרך החשיבה שלו הוא יוביל את הפועל ואת עצמו להישגים. זה הרבה יותר פשוט מכפי שזה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
השינוי לא יקרה, מה שצריך לקרות זה שארז לא יהיה אחראי (ובטח שלא בלעדי) על ניהול הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 06:37 
פרוויס, הבעיה היא, ונדמה לי שהיא בעיקר בפורום,
שיש חוסר מידתיות בין התלונות על נושא קאונסיל לבין הפרגון לארז והשחקנים.
יש פה אנשים שאשכרה שולחים אותו הביתה או סתם מזלזלים בצורה דוחה בעונה שהקבוצה עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 07:26 
אני יכול לדבר על עצמי.
ארז בעיני הוא אחד המאמנים הכי טובים בארץ. מאמן מעולה. חד משמעית. ואני חושב שאף מאמן אחר לא היה משיג את כמות הניצחונות הזו עם הסגל שיש בהפועל. יתרה מזאת, הכדורסל שהוא דוגל בו, משחק תנועה, הרבה מסירות, לא להתבסס באופן טוטאלי על פיק אנד רול זה בדיוק הכדורסל שאני אוהב.
בגלל הדברים האלה מתסכלת אותי מאוד מאוד ההתנהלות בסוגיית הזרים. כי בעונה כזאת, תלביש את יכולת האימון של ארז על הסגל הזה מחוזק בשני זרים במקום קאונסיל והארפר והיה אפשר לעשות דברים מדהימים, אולי אפילו לזכות בגביע.
הפער הזה בין מה שהושג לבין מה שהיה אפשר להשיג או לפחות לנסות להשיג, ובלי מאמץ יוצא דופן או כניסה להרפתקאה כלכלית, הוא מטריף.
בעיני לטעון שארז לא מאמן ברמה גבוהה זה לא רציני. מבחינת רמת אימון ארז מאמן ברמה גבוהה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 07:30 
אני חושב שאנשים שולחים אותו הביתה בגלל שזה עוד תסמין של ניהול הרכש הכושל ואין מה להתרגש .

אני חושב שההנהלה הייתה צריכה לעשות משהו בנידון ולא לאכול את הלב בצד בגלל ש"לא מתערבים למאמן"  .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אני יכול לדבר על עצמי.
ארז בעיני הוא אחד המאמנים הכי טובים בארץ. מאמן מעולה. חד משמעית. ואני חושב שאף מאמן אחר לא היה משיג את כמות הניצחונות הזו עם הסגל שיש בהפועל. יתרה מזאת, הכדורסל שהוא דוגל בו, משחק תנועה, הרבה מסירות, לא להתבסס באופן טוטאלי על פיק אנד רול זה בדיוק הכדורסל שאני אוהב.
בגלל הדברים האלה מתסכלת אותי מאוד מאוד ההתנהלות בסוגיית הזרים. כי בעונה כזאת, תלביש את יכולת האימון של ארז על הסגל הזה מחוזק בשני זרים במקום קאונסיל והארפר והיה אפשר לעשות דברים מדהימים, אולי אפילו לזכות בגביע.
הפער הזה בין מה שהושג לבין מה שהיה אפשר להשיג או לפחות לנסות להשיג, ובלי מאמץ יוצא דופן או כניסה להרפתקאה כלכלית, הוא מטריף.
בעיני לטעון שארז לא מאמן ברמה גבוהה זה לא רציני. מבחינת רמת אימון ארז מאמן ברמה גבוהה מאוד.

מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 10:22 
מנהל מקצועי (מעבר לזה שזה עוד משכורת) יכול לעבוד רק עם מאמן צעיר, סטייל נדב זילברשטיין כשמעליו עופר ברקוביץ'.
לא חושב שמאמן כמו ארז, או אפי, או אפילו קטש ופרנקו יסכימו לעבוד תחת מנהל מקצועי, מה גם שנס ציונה היא בערך
הדוגמא הראשונה שזה אשכרה עובד בארץ.
ולכן בפורמט סטייל זילברשטיין + עופר ברקוביץ' מול ארז - אני מעדיף את ארז בלי ספק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 10:24 
צור ש. כתב:
פרוויס, הבעיה היא, ונדמה לי שהיא בעיקר בפורום,
שיש חוסר מידתיות בין התלונות על נושא קאונסיל לבין הפרגון לארז והשחקנים.
יש פה אנשים שאשכרה שולחים אותו הביתה או סתם מזלזלים בצורה דוחה בעונה שהקבוצה עושה.

מסכים לגמרי, אבל לדידי הבעייתיות היא בהרבה מעבר לעניני סגנון, אלא בגישה הבסיסית. אי-שם בתחילת העונה השתרשה כאן הקביעה הקטגורית שקאונסיל הוא שחקן גרוע (ועוד תארים מזלזלים למכביר), ושמקומו לא איתנו. מאז זרמו מים בירקון, אבל כל פרק חדש בתהפוכות העונה סונן באמצעות הפילטר הזה. מפסידים/משחקים רע- ברור, קאונסיל. מנצחים/משחקים טוב- איזה פספוס, יכולנו להיות כל-כך יותר טובים אילו רק הוחלף קאונסיל. אקסיומה שאין בילתה והכל סובב סביבה, ממש כמו שגרמי השמים מסתובבים סביב כדור הארץ. אבל הענין לא מסתיים כאן. אם כ"כ ברור שקאונסיל הוא אבו-נזק, כיצד ייתכן שהוא עוד איתנו? אז הנה הנחת בטון-יצוק נוספת: בעיות מהתחום האישי/התנהגותי אצל אדלשטיין, "מאמן (מצויין, ימהרו (חלק) להוסיף) שלא מסוגל להחליט על מחליפים מתאימים".
אז אני מבקש לכפור כאן ב"אמיתות" האלה ולהציע נקודת-מבט אחרת-- שאדלשטיין מונחה בראש ובראשונה ע"י שיקולים מקצועיים, שהוא (ויתר הצוות) יודעים היטב מה שהם עושים, ובהקשר הנוכחי-שהשיקולים (שוב-המקצועיים) האלה עומדים מאחורי מבנה הסגל במתכונתו הנוכחית, שהוכיח ועוד יוכיח את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 10:32 
ranjef כתב:
מנהל מקצועי (מעבר לזה שזה עוד משכורת) יכול לעבוד רק עם מאמן צעיר, סטייל נדב זילברשטיין כשמעליו עופר ברקוביץ'.
לא חושב שמאמן כמו ארז, או אפי, או אפילו קטש ופרנקו יסכימו לעבוד תחת מנהל מקצועי, מה גם שנס ציונה היא בערך
ולכן בפורמט סטייל זילברשטיין + עופר ברקוביץ' מול ארז - אני מעדיף את ארז בלי ספק בכלל.

בעונת 2003/4 ארז עבד נהדר ביחד עם רני כהנא.
זה משהו שכדאי לחשוב עליו. (שוב הם עבדו יחד, היה ביניהם שיתוף פעולה מעולה. לא אחד מעל השני, אלא ביחד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 10:39 
פנאטי, אם תפשפש בהודעות שכתבתי, למשל בתקופה שהיה אפשר להביא את גודס, תראה שכתבתי שאין לי ספק שארז לא רוצה את גודסכי הוא רוצה רכז. זה שיקול מקצועי.
אלא מה, כשאתה לא מביא רכז ונשאר עם קאונסיל, וכשהברירה שלך היא בין, נניח, שחקן טוב אבל לא בעמדה שאתה בדיוק צריך (גודס) לבין אחד הזרים הגרועים בתולדות הכדורסל הישראלי (קאונסיל) ואתה בוחר באחד הזרים הגרועים בתולדות הכדורסל הישראלי - ובכן, יש לי בעיה עם שיקול הדעת הזה. וכשיש לך אפשרות להביא לא מעט שחקנים שבוודאות הם הרבה יותר טובים מקאונסיל, אבל אינם מושלמים, ויש להם חסרונות, וכיוון שהם אינם מתאימים לגמרי, אתה נשאר עם קאונסיל - ובכן, יש לי בעיה עם שיקול הדעת הזה.
מה שאתה כותב זה נחמד, רק שהעובדה היא שהפועל מחפשת מחליף לקאונסיל מתחילת העונה. נראה לך סביר שלא נמצא עד כה אף שחקן טוב יותר ממנו? תעשה לי טובה.
ציטוט:
אי-שם בתחילת העונה השתרשה כאן הקביעה הקטגורית שקאונסיל הוא שחקן גרוע (ועוד תארים מזלזלים למכביר), ושמקומו לא איתנו

לא הבנתי, אתה טוען שקאונסיל לא גרוע? קאונסיל הוא אחד הזרים הגרועים בתולדות הכדורסל הישראלי. אפילו ווינפרד קינג העמיד סטטיסטיקות טובות יותר. אין בעיה להביא מישהו יותר טוב. הרבה יותר מסובך להביא משהו גרוע יותר.

וכן, כל הדברים האלה לא סותרים את העובדה שארז הוא מאמן כדורסל מעולה. וכמו כל אדם יש לו יתרונות וחסרונות. ומה שקורה עם הזרים זה חיסרון שבולט אצל ארז בלא מעט קבוצות שהוא אימן. אתה יכול להתעלם מזה, אבל זו עובדה.
ועדיין, שוב, ארז מאמן מעולה. ואני חוזר וטוען: אף מאמן לא היה משיג עם הסגל הזה את כמות הניצחונות שארז השיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 11:17 
ranjef כתב:

פשוט לא נכון.
לאפי אקוניס בחר את הזרים
לפרנקו גף רוזן בחר זרים
בראשל"צ פרי בחר זרים
בחולון דורסמן בחר זרים.
במכבי,שם מאמן מאמן זוטר שאימן את נבחרת רוסיה ההנהלה מאוד דומיננטית בבחירת הזרים ולא פעם מנחיתה זרים.
המודל של הפועל בו למאמן יש חופש פעולה הוא היוצא מן הכלל
התוצאות של המודל הזה בתקופה של ארז רחוקות מלהיות טובות
וזה התחיל עם הוויתור על יוטר לטובת קלי. והגיע לשיא השנה עם בחירת זרים שקשה לי להבין איך מאמן כלכך יסודי הביא ועוד יותר קשה לי להבין מדוע הוא מסרב לתקן ולהחליף אותם.
ירושלים,מכבי,חיפה,אילת,אשדוד ראשל"צ,הרצליה,נס ציונה,חולון,נתניה,גלבוע-כולם החליפו זרים במהלך העונה במטרה להשתפר
רק הגאון שלנו לא צריך את השטויות האלו.
וכן אני מסכים עם פרוויס שהוא מאמן מצוין ואני אוהב את הכדורסל שלו.
אבל לא ניתן להתעלם מניהול הסגל הכושל.
ולא מעניין אותי שהוא מוציא מים מהסלע.
בן אדם שמציעים לו לקנות בקבוק מים ובמקום זה מעדיף להוציא מים מהסלע הוא משוגע או מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
גם באשדוד בעונה שהם הגיעו למקום שני היה את שי האוזמן. נדמה לי שהמאמן היה עופר ברקוביץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 12:07 
הדבר האחרון שאני רוצה בקבוצה שלי זה שאיזה מגלומן כמו ג׳ף רוזן או הדון האידיוט יבחר למאמן את הזרים.
מאמן שיבחר זרים, הנהלה שתנהל.
יש גם דוגמא טובה לאחרונה שהרציקוביץ׳ (אפרופו מגלומנים) הנחית את נעימי. אכן הנחתה ראויה שעשתה רק טוב לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 12:37 
לא שאני אומר שג'ף רוזן עדיף אבל מאז שהוא שם הם במצב די טוב אתה יודע.. אליפות וזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 12:40 
זה בעיקר כסף וזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 12:42 
זה לא שיש רק שתי אופציות קיצוניות, בעלים כמו רוזן או מאמן כמו ארז. יש גם אמצע, עם מנהל מקצועי או הנהלה שעובדת בשיתוף עם המאמן, המצב הרצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 12:46 
ranjef כתב:
הדבר האחרון שאני רוצה בקבוצה שלי זה שאיזה מגלומן כמו ג׳ף רוזן או הדון האידיוט יבחר למאמן את הזרים.
יש גם דוגמא טובה לאחרונה שהרציקוביץ׳ (אפרופו מגלומנים) הנחית את נעימי. אכן הנחתה ראויה שעשתה רק טוב לקבוצה.

אכן הנחתה ראויה. הלוואי שעל ארז היו מנחיתים את נעימי.
קטש פשוט לא מאמן.
ואני רוצה להבהיר משהו-הכי אני רוצה שארז ימשיך לאמן בהפועל
אני אוהב את הכדורסל שלו ויש לו תרומה למועדון מעבר להיותו מאמן
מצד שני את העובדה שהפועל לא מחזיקה את הסגל הכי חזק שהיא יכולה להעמיד אני לא מוכן לקבל
אני חושב שמאמן אחר שהיא מחליף את קאונסיל היה משיג תוצאות טובות יותר מארז.
ובגלל שאצל ארז ההתנהלות בנושא לא חד פעמית ובהנחה שהוא לא יהיה מוכן לקבל הכתבות מלמעלה בנושא הסגל
אני לא חושב שהוא צריך להמשיך.
מה שכן, במדיה והפועל תצליח לסיים העונה 1-4 אני אבין אם ההנהלה תחליט להאריך לו את החוזה מבלי לפתור את הנושא הזה
מבחן התוצאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 12:55 
מהפכה, לפחות תדייק. ארז לא ויתר על יוטר בשביל קלי, יוטר קיבל חוזה הרבה יותר טוב בראשון מאשר זה שאנחנו הצענו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
היינו יכולים להחתים את יוטר

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 18 פברואר 2014, 13:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 13:09 
יוטר ממש לא קיבל הצעה הרבה יותר גבוה.
תקופה די ארוכה הוא היה על המדף ואף אחד לא רצה אותו. זה לפחות מה שאפי אומר.
הפועל לא החתימה אותו כי ארז לא היה בטוח שהוא רוצה אותו.
ושוב חזרנו לנושא קבלת ההחלטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 13:10 
מהפכה כתב:
ranjef כתב:

אני חושב שמאמן אחר שהיא מחליף את קאונסיל היה משיג תוצאות טובות יותר מארז.

אז אני לא חושב ככה, כי להרבה מאמנים אחרים היה את לימונד (+עוד הרבה שחקנים טובים בהרבה מקאונסיל) והתרסקו על הפרצוף.
על הנייר הכל יפה.
אם אפי (נניח) היה מאמן את הפועל, עם אותו סגל בדיוק, רק עם גודס במקום קאונסיל, אני ממש לא חושב שהתוצאות בפועל היו יותר טובות ממה שכרגע.
לוקחים כמובן מאליו את זה שלימונד הוא הקלעי הכי טוב בליגה (כולל הזרים), רק שוכחים שבמשך 10 שנים עשרות מאמנים לא הוציאו ממנו כלום.
רק על מה שקרה עם לימונד - אני מחתים את ארז עכשיו.
וצריך להאריך לו חוזה גם אם נסיים 5-6 בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 13:17 
שוב אתה מספר אגדות
לימונד בעונה שעברה היה הישראלי הכי טוב של ירושלים.
גם ללימונד מגיע קרדיט על העונה שהוא נותן
זה לא ילד בן 20 שעלה עכשיו מהנוער וארז לא מלמד אותו לשחק כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 13:20 
זו חוכמה קטנה, לטעמי, לפטר או לא להמשיך עם מאמן, ואז להישאר עם אלטרנטיבות רעות.
אם ארז היה מאמן בינוני, אז הייתי אומר לעצמי: "נו, מילא". כיוון שהוא מאמן מעולה, ומחויב והולך עם החולצות של אריק אינשטיין (אני כותב את זה בשיא הרצינות. זה לחלוטין מהו שאני מאוד מכבד ומעריך, וזה נהדר בעיני) ומייצג את הפועל בתקשורת בצורה מעולה - בגלל הדברים האלהההתנהלות עם הזרים מתסכלת אותי יותר.
כי אני באמת מאמין שעם שינוי בהתנהלות ארז יוכל להגיע רחוק ולקחת את הפועל איתו רחוק. הפער הזה בין מה שהושג, לבין מה שהיה אפשר להשיג עם שיי חשיבה די פשוט, ובלי להיכנס להרפתקאות - הוא מטריף.
ועם כל הביקורת, אני מלא הערכה לעבודה של ארז. הוא מאמן מעולה. גם כשהוא מוציא אותי מהכלים הוא מאמן מעולה.

מהפכה - לימונד בשום עונה בקריירה לא התקרב ליכולת שלו העונה. לטעמי זה הרבה מאוד בזכות ארז ושיטת המשחק של הפועל שמייצרת ללימונד המון מצבי קליעה טובים, בזכות עופר רון ובזכות ההנהלה והאוהדים שעוטפים את לימונד ולא גורמים לו ללחץ מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 13:31 
פרוויס, האם יצא לך לעלות את טענותייך בפני חברי הועד המנהל? בפני ארז עצמו? בורכנו בהנהלה ומאמן מאוד קשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
ארז צריך פסיכולוג ספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 14:50 
מתוך האינסטגרם של קרלון בראון - הדאנק המדהים על הראש של פראחובסקי:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: