תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 15:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 08:38 
מתמטיקה גרסת רמון - היה גרעון של 5 מיליון, קיצצו 4 מיליון, כמה גרעון יש עכשיו? נכון! לפחות 5 מליון אם לא יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל הורידה 10% לעובדי המועדון בלי להודיע
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
אבל הם הבטיחו לי שהם יתנו 4 מיליון! אוף...
וגם כשבאתי לקבוצה הרבה אנשים הבטיחו לי כסף ולא קיימו.
למה זה תמיד קורה לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 09:36 
אנטיגונה כתב:
אבל הם הבטיחו לי שהם יתנו 4 מיליון! אוף...
וגם כשבאתי לקבוצה הרבה אנשים הבטיחו לי כסף ולא קיימו.
למה זה תמיד קורה לי?

כן, טוב... אני יכול למצוא לך כאן אנשים שעוד תומכים בגרסה הזאת כלגיטימית ועוד מדביקים לה שמות כמו מה זה היה? אה כן "שימוש במימון ועסקאות ממונפות עם מעט מאד הון עצמי"

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 17 פברואר 2014, 09:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 09:37 
קטנוניים, אתם מפריעים לרמון לעבוד
"אנשים שוכחים שרמון מנסה לעשות הכל"
הבעלים של הפועל ת"א ממשיך בניסיונות להציל את קופת המועדון: מלבד הקיצוץ הצפוי, רמון בחן אפשרות לארח את הדרבי הקרוב באיצטדיון ר"ג. סלים טועמה: "אנחנו מחכים שיבוא וידבר איתנו. אני מסכים לקיצוץ"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4489088,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
אגב, השתנה התקנון וקבוצה יכולה לארח משחק איפה שבא לה?
כי אם אני זוכר נכון מתקופת לוזון, חוץ מרדיוסים, אילוצים בגלל שזרוע או בהוראת המשטרה, כל קבוצה חייבת לארח את משחקי הבית שלה רק במגרשה הביתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 09:47 
בגלל זה הוא ירד מהרעיון המזהיר.
העיקר שיש גרעון של עשרות מיליונים, מעניין מתי נגיע למאות מיליונים, אין על מוישיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
כן, עכשיו נכנסתי לכתבה.
כבר כמה שבועות מדברים על זה, גם בהצעות של כמה מחברי הפורום, ואף אחד לא ציין את העובדה הזאת שגם אם רוצים להעביר זה לא אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
אין לי ספק שאם יחליטו לעשות את הביזיון הזה, ההתאחדות כבר תמצא את הדרך להכשיר את השרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 11:05 
1 למרות ההשמצות ההנהלה נראית לי רצינית, ולכן התקציב המקורי נראה בסדר מה גם שעבר אישור הבקרה התקציבית.
כלומר, חסרים בערך כ-10 מליון של עליה לשלב הבתים. נראה שפחות, כי חסכו בקטן.
מצד שני בהתחייבות לשנים, מכירת שכטר יכולה לשפר את המצב ובכל מקרה יש עוד ערבויות. ואפשרות להרוויח על 2 היגוסלבים.

לסיכום, לכאורה המצב לא משהו אבל לא קטסטרופה-ספינים. באמת צריך לחתוך כמה מליונים.
אני יודע שאוהדים כועסים על רמון וחג'ג' שאינם מוכנים לישתמשו במליונים ששמו בערבויות. מצד שני, בודדים במקומם היו מתנדבים לכך. מי בהיסטוריה של ליגת העל שילם מליונים על ערבויות ? הבעיה היא שבצורה תמוהה טרם נמצא קונה.

2 מכירה ראויה של דמארי בקיץ יכולה לשפר פלאים את המצב. אבל, הסיבה האמיתית למכירתו הראויה, בניגוד לסכומים שרצו לאחרונה, היא שהוא רוצה אירופה. גם כלכלית אסור למכור אותו.
הצעד באמיתי שנידרש הוא מציאת קונה. אני לא יודע אם רמון (חוץ ממנו אף אחד לא יכול למכור, גם לא קליין, כי איזה קונה יתיחס לפניה שאינה פניה מהלב של בעל זכות החתימה ?) טיפש או רשע או התעכב ונקלע ללחץ ולקוצר זמן. אבל, בטוח שהוא אשם באי המכירה. בכל מקרה, אי מכירה היא מכירת דמארי ועוד נקיונות שאחריהם סביר עיסקית למכור את הקבוצה.
סביר גם עם זנבות כמו טביב והגרושה של מוני. אנשי עסקים יודעים להתמודד עם כאלה. עובדה שבשלב מסוים עגיב התאייד. ובכלל, לבלגן המסוים יש גם יתרון כמסנן דגי רקק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 15:47 
כל כך מתאימות עכשיו הפרסומות של יובל סגל וקרן מור ללאומי קארד,
אלא רק שבמקום - לפנק, לפנק, לפנק
הם יאמרו - לקצץ, לקצץ, לקצץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 16:05 
טור כמעט מדויק של לרנר (רמון לא יכול להיות בעלים בשום מצב) בספורט 5

בגיל 63 חיים רמון מגלה סוף סוף את החיים האמיתיים. אחרי שבילה כמעט את כל חייו הבוגרים במסגרות ציבוריות, הוא מגלה איך נראים החיים בלי המטרייה המגוננת של המסגרת הציבורית. כשרמון החליט בקריירה הציבורית שלו, על מהלכים דרמטיים, שלחלקם היה מחיר גבוה, כלכלי וציבורי כאחד, תמיד בסופו של דבר לא הוא היה זה שצריך היה לשלם את המחיר האמיתי. תמיד היה את הציבור, והמדינה, ותמיד כשרמון קם מהשולחן, אנחנו נשארנו לשלם את המחיר, גם אם לארוחה עצמה לא הוזמנו.
אין לי כל רצון להיכנס לדיון, האם רמון היה טוב או רע כחבר כנסת, יו''ר הסתדרות או שר, זה לא המקום. דבר אחד ברור לי, שתמיד קל יותר לקבל החלטות דרמטיות, ולספר לנו על אומץ לב ציבורי, כשבסופו של דבר בתוצאות נושא מישהו אחר. הבעיה מתחילה, כפתאום כשמגיע החשבון, מתברר שמשום מה מצפים שאתה תשלם אותו, ורמון הגיע בדיוק לבעיה הזאת בהפועל תל אביב.
כשבקיץ לפני שנתיים קפץ רמון וקנה את הפועל תל אביב מידיו של אלי טביב, כולם הריעו לו (גם אני ביניהם) ואמרו ברוך שפטרנו מעונשו של זה. האמינו שרמון יידע לנהל את הקבוצה באופן ראוי, ואז התברר שרמון לא למד כלום במהלך חייו הציבוריים, לא לנהל, לא להנהיג, לא להבטיח דברים שאינו יכול לקיים ובודאי שלא להפעיל שיקול דעת בוגר ואחראי.
כשרמון קנה את הפועל תל אביב הוא היה יכול לעשות כמעט ככל העולה על רוחו, האוהדים רק רצו שטביב יילך, והיו מוכנים להסכים כמעט לכל דבר. אם רמון היה אדם עם רגליים על הקרקע הוא היה מציע להם אופק אמיתי ותיאור ריאלי של המציאות, גם אם אינה נעימה. הוא היה אומר להם שאי אפשר להתמודד עם מכבי תל אביב ומכבי חיפה במגרש הפיננסי, שצריך לעבור הליך איטי של הבראה, ושאפשר להנות גם אם לא לוקחים תארים וגם אם לא נוסעים כל שנה לאירופה. הוא היה צריך להבין שהקהל של הפועל הוא קהל שהיה מקבל את זה, ומתאים את עצמו למציאות.
הבעיה היא שרמון לא רצה להסתכל לאמת בעיניים ורמון, כמו רמון הפולטיקאי, תמיד חלם חלומות ותמיד הלך בגדול. אז הוא בנה תקציב לא סביר, החליף מאמנים כגרביים, הביא שחקנים שלא היה בהם כל שימוש, וכשהגיע הקיץ הראשון, במקום ללמוד מהטעויות ולעצור הוא המשיך לדהור אל התהום. הוא החתים עוד שחקנים שלא צריכים, במחירים שהוא לא יכול לעמוד בהם, והמשיך להסתכל על הילדים העשירים בכיתה בקנאה ולרצות גם הוא להיות כמוהם ולא משנה מה המחיר.
הבעיה היא שבסוף מגיע רגע האמת, והרגע הזה הגיע בסוף השנה האחרונה. פתאום רמון הבין שזה לא הולך. שהקבוצה לא טובה מספיק, שמכרו לו הרבה זבל ואמרו לו שזה זהב, והוא האמין, ושאין מה לעשות החגיגה הזאת לא יכולה להמשיך, ושמישהו צריך להביא כסף בשביל לשלם על כל זה. פה בדיוק התחילה הבעיה, עם המישהו הזה. כל חייו התרגל רמון, שיש אח גדול שמביא את הכסף, המדינה. מה זה משנה כמה עמוק הבור, הכיס של המדינה תמיד עמוק יותר, וראה זה פלא הפעם אין מדינה ואין אח גדול, והכיס היחידי שצריך להביא את הכסף, הוא הכיס של חיימקה שלנו. בשלב הזה רמון הוכיח שוב כמה הוא התבגר בשנים האחרונות, ועשה את מה שהוא יודע לעשות טוב מכל, הוא פשוט שבר את הכלים, והכריז שלא משחקים.
הוא הפסיק לבוא למשחקי הקבוצה, כי כמה ילדים העזו למחות כנגדו. אכן מנהיגות ראויה, במקום לצעוק אחרי ואני אהיה שם כשאתם צריכים אותי, אני בבית כי נעלבתי.
הוא החליט שאם חסר כסף, אז הפתרון הראוי, הוא פשוט לא לשלם אותו, ולעזאזל אם הוא התחייב על התשלום רק לפני כמה חודשים. ואז החל משחק הספינים. הוא מציע קיצוץ של 5% במשכורות, כמובן גם בדרך לא דרך, ואז כשמישהו מעז להתנגד, הוא שוב נעלב. עכשיו הוא כבר ממש יראה להם, לא רק שהוא לא יבוא למשחקים, הוא גם יעניש אותם. לא רצו 5% הוא יקזז 10% באופן חד צדדי וללא הודעה מוקדמת. הוא כמובן גם יעשה את זה לפני משחק, וכמובן הוא לא יתייעץ עם אף אחד. וכך אחרי כמעט שנתיים השוקת שבורה ולרמון אין שום פתרון, וכדור השלג מתגלגל ומתגלגל, תוך שהוא גדל וגדל, ודורס תחתיו את הפועל.
היום כבר ברור, שחיים רמון הוא כשלון מוחלט, ואפילו הוא מעיד על זה בעצמו, כשהוא מונה בפירוט את כל ההחלטות השגויות שלו. השאלה היא מה הפתרון, והאם יש משהו שניתן לעשות? וזהו שיש. אני מאמין שהפועל תל אביב יקרה לחיים רמון, ולכן הדבר הראשון שצריך רמון הוא לבוא ולומר את האמת כפי שהיא, ולהציג את העובדות בשקיפות מלאה. בלי ספינים מאחורי הקלעים, בלי פגישות עם עיתונאים שלא לציטוט ובלי לחפש את האשמים בכל מקום, חוץ מאשר בו.
הדבר השני והחשוב מכל הוא למנות לקבוצה הנהלה רצינית בראשות מנהל שיודע לנהל ולהנהיג, ולהודיע כי לו, לחיים רמון, לא יהיה כל חלק בניהול השוטף והוא יתפקד רק כבעלים. כאשר אותה הנהלה צריכה להציג תוכנית הבראה שאינה תלויה בניסים, או בדוד עשיר שיבוא ויציל את הקבוצה, אלא להכין תוכנית ריאלית, של קבוצה בתקציב בינוני, בלי לבנות על אירופה, חסדים של תורמים או הבטחות של חפצי פירסום למיניהם. תוכנית שתשים דגש על בנייה הדרגתית של הקבוצה, ופיתוח נוער ושחקנים שניתן להשביח אותם, ותוך שמירת הפיקדון הגדול הזה שמופקד כעת בידיו של רמון – הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 16:19 
הפועל כתב:
אין לי ספק שאם יחליטו לעשות את הביזיון הזה, ההתאחדות כבר תמצא את הדרך להכשיר את השרץ.

אם זה היה אפשרי הייתי מעביר את כל הפלייאוף לרמת גן מכסה את הגירעון ודורש מרמון לעוף מהקבוצה בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 16:35 
מה זה אם היה אפשרי? הרי ברור לכולנו שיגיע היום ולמחלה יהיה משחק אליפות לא משנה מול מי והם יעבירו את המשחק אחר כבוד לרמת גן בטענה
שהם רוצים שכל הילדים המקקים ישתתפו בחגיגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל הורידה 10% לעובדי המועדון בלי להודיע
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 19:03 
רמון כל הזמן אומר שאנשים שהבטיחו לא שמו את הכסף. בינתיים, היחידי שלא שם שקל זה הוא עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
רמון כל הזמן אומר שאנשים שהבטיחו לא שמו את הכסף. בינתיים, היחידי שלא שם שקל זה הוא עצמו.

הוא הבטיח ולא שם הוא לא משקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל הורידה 10% לעובדי המועדון בלי להודיע
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 20:39 
Asafas כתב:

הוא פשוט ממנף אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: