תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 15:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל היום
הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 15:57 
ירדן כתב:
והטמטום החדש - נתת שיוויון, יש אווירה של התעוררות ואנרגיות בקהל, כל האיצטדיון עושה את ה"אווווו" המוכר ומוכנים לקרוע את הגרון ב"אדום עולה, אדום עולה עולה עולה " (שאגב בין השירים היחידים שעדיין לא הרסו ועדיין אפקטיבים)

ומה עושים? כל מי שלובש אדום קופץ. מי שמוביל את העידוד צריך להתחלף ומהר. כבר 2-3 עונות אנחנו קהל פח בכל מה שקשור לבחירה וכתיבת שירים, ואל תגידו לי יא כפוי טובה בוא תוביל עידוד אם אתה זה וכו' וכו'.

יש אנשים שלקחו על זה אחריות, אנשים שבאו לטובת הפועל ואני מאוד מעריך אותם על כך. ככה או ככה, שישנו פאזה כי זה לא עובד. כמו שהחזירו את "הפועל עולה " הישן והטוב, גם בשאר הדברים הם יכולים להגיע להחלטות נכונות. אבל לפחות אני באופן אישי ממש מתבאס מסצנת העידוד שיש היום בקרב הקהל.

!!!!
זה היה ככה כל המשחק. הניתוק שלהם ממה שקורה במגרש ועל לוח התוצאות פשוט מרתיח. השירים הכי לא מתאימים בזמן הכי לא מתאים. אם הייתי לוקח אייפוד עם כל השירים של הפועל ושם על shuffle זה כנראה היה יוצא יותר אפקטיבי ודוחף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 07:58 
ירדן כתב:
והטמטום החדש - נתת שיוויון, יש אווירה של התעוררות ואנרגיות בקהל, כל האיצטדיון עושה את ה"אווווו" המוכר ומוכנים לקרוע את הגרון ב"אדום עולה, אדום עולה עולה עולה " (שאגב בין השירים היחידים שעדיין לא הרסו ועדיין אפקטיבים)

ומה עושים? כל מי שלובש אדום קופץ. מי שמוביל את העידוד צריך להתחלף ומהר. כבר 2-3 עונות אנחנו קהל פח בכל מה שקשור לבחירה וכתיבת שירים, ואל תגידו לי יא כפוי טובה בוא תוביל עידוד אם אתה זה וכו' וכו'.

יש אנשים שלקחו על זה אחריות, אנשים שבאו לטובת הפועל ואני מאוד מעריך אותם על כך. ככה או ככה, שישנו פאזה כי זה לא עובד. כמו שהחזירו את "הפועל עולה " הישן והטוב, גם בשאר הדברים הם יכולים להגיע להחלטות נכונות. אבל לפחות אני באופן אישי ממש מתבאס מסצנת העידוד שיש היום בקרב הקהל.

בגדול זה נכון. השיר הזה גרוע ואני לא יודע על אילו מילים אתה מדבר, כי אין לו מילים.
יותר חמור היה שאחרי ה- 2-1, במקום לנסות להעיר את בלומפילד, לפחות ל- כמה שניות, שרו כמו תקליט שבור את "מי המציא את המילה".
אבל מי שהרבה פחות קשור למציאות, זה אתה. אם אתה חושב שיש שיר כלשהו שהיה מעיר את בלומפילד ליותר מ- 5 שניות, אתה טועה. לי יש הרבה ביקורת על ניהול הקהל בזמן המשחק, אבל תאמין לי שאם תיתן לי עכשיו רשימה של 5 שירים שכל בלומפיד ישיר, אני דואג שישירו את זה. זה לא יקרה.
אולי במקום להאשים את אלה במנסים, ללא הצלחה, להעיר את הקהל, תאשים את הקהל ששכח מה זה לעודד. שער 7 יכול לבוא בטענות עד מחר על 1,000 דברים, אבל זה שכ"כ אחד שם יסכתכל על עצמו ויראה איזה בית קברות הם עשו מהשער הזה ושכ"א יגיד לעצמו אם הוא באמת נותן את המקסימום שלו בשביל הפועל.
ולמה ללכת עד שער 7? בשער 5 אנשים פשוט לא מעודדים ולא משנה באיזה שיר. אנשים שבתחילת העונה ניסו לקחת חלק בבחירת שירים, פשוט סותמים את הפה משחק שלם.
אתה מדבר על "אדום עולה" כשיר חזק? תשמע פעם מהצד איך השיר הזה נשמע כשהוא בשיא שלו. גם מי ששר, לא טורח לשיר את כל השיר, אלא רק את החלק הראשון וזה הורס את כל האפקטיביות של השיר.
הקהל של הפועל זה הקהל הכי טיפש וחלש בליגה. אם מובילי העידוד הייתה הבעיה שלנו, אז תוך 10 דקות הבעיה הייתה נפתרת.
אתה מדבר על לפני 2-3 שנים? גם כשהאנשים שעמדו אז על הברזלים, עומדים היום, הקהל לא מעודד, אז מה אתם מזיינים את השכל?
שכ"א אחד שמעביר ביקורת על הקהל מבחינת עידוד, ישאל את עצמו אם הוא באמת מעודד 90 דקות. מוכן להתערב שכמעט כל מי שהעביר כאן ביקורת, רק חושב שהוא מעודד, אבל הוא לא באמת שר 90 דקות והוא לא באמת שורק בוז או מקלל שופטים כשצריך. מקסימום עושה עם השפתיים ואז מעביר ביקורת בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
רק שיהיה ברור, אני מעודד , ובטח ובטח שורק בוז ומקלל מי שצריך במשך 90 דקות. אתה יודע מה אני עושה כשאין לי כוח או כשלא יוצא? אני זז הצידה, למקום בו לנוח כמה דקות זה בסדר.

אבל העניין הוא מעגלי . מי אחראי על זה שהקהל חרא? האוהדים המאוכזבים מהעידוד ולא שרים או המובילים שאף אחד לא הולך אחריהם?

אני מסכים איתך שבסופו של יום האוהדים מכל האיזור שלא מעודדים הם הבעיה. כי ראיתי מצבים שגם שיר דבילי כזה הצליח להכניס אנרגיות (פשוט בגלל מה שהלך במגרש).

אבל הגוש המעודד הכבד, משנה לשנה הולך ומצתמצם ומתכווץ. מי שיושב באמצע שער 5 מגיע לו כל הביקורת. אבל מה שלדעתי פספסת, זה שהקהל של שער 7 לדוגמה,
לא מעניין אותו שהוא מעודד חרא. לא מעניין אותו שירי שחקנים, לא מעניין אותו שהשירים טובים / לא טובים, ולא מעניין אותם ה"אווירה" כמו שהיא מעניינת אותי ואותך לצורך העניין. מעניין אותם הפועל.

כל השאר זה פונקציה של מה שקורה סביב הקבוצה. ולבוא לביקורת שהשער הזה הוא בית קברות ולשים זין עליהם זה לא פתרון, כי זה כמו להאשים ילד קטן ששובר משהו בבית ולא מבין מה לא בסדר.

בסוף, השירים צריכים לסחוף את הקהל. צריך ללכת איתו יד ביד ולראות מה הוא אוהב ומה לא, כי ללכת סתם ראש בקיר לא עוזר לאף אחד.

ואיך שלא תסובב זה, איך שמובילים את העידוד ומקבלים החלטות מתי עושים מה, הוא דיי נוראי, בין עם זה הכנסת שירים לא קשורים, או התעלמות מוחלטת מהקורה של המגרש, אם כבר אתה מדבר
על שריקות בוז קללות וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 08:42 
לא מעניין אותו, אבל לבלבל במוח מאד מעניין אותו.
מי שרוצה לעודד שיעודד, מי שלא רוצה שלא יעודד.
לבוא בטענות לאחרים שהם לא מלהיבים אותך ובגלל זה אתה לא מעודד זה מטופש. בשביל לעודד כולה צריך לעודד, זה הכל, ככה פשוט. בכדורסל אנשים רוצים לעודד, אז לא מזיינים בשכל על איזה שיר שרו באיזו דקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הקהל היום
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
ירדן כתב:

בגדול זה נכון. השיר הזה גרוע ואני לא יודע על אילו מילים אתה מדבר, כי אין לו מילים.
יותר חמור היה שאחרי ה- 2-1, במקום לנסות להעיר את בלומפילד, לפחות ל- כמה שניות, שרו כמו תקליט שבור את "מי המציא את המילה".
אבל מי שהרבה פחות קשור למציאות, זה אתה. אם אתה חושב שיש שיר כלשהו שהיה מעיר את בלומפילד ליותר מ- 5 שניות, אתה טועה. לי יש הרבה ביקורת על ניהול הקהל בזמן המשחק, אבל תאמין לי שאם תיתן לי עכשיו רשימה של 5 שירים שכל בלומפיד ישיר, אני דואג שישירו את זה. זה לא יקרה.
אולי במקום להאשים את אלה במנסים, ללא הצלחה, להעיר את הקהל, תאשים את הקהל ששכח מה זה לעודד. שער 7 יכול לבוא בטענות עד מחר על 1,000 דברים, אבל זה שכ"כ אחד שם יסכתכל על עצמו ויראה איזה בית קברות הם עשו מהשער הזה ושכ"א יגיד לעצמו אם הוא באמת נותן את המקסימום שלו בשביל הפועל.
ולמה ללכת עד שער 7? בשער 5 אנשים פשוט לא מעודדים ולא משנה באיזה שיר. אנשים שבתחילת העונה ניסו לקחת חלק בבחירת שירים, פשוט סותמים את הפה משחק שלם.
אתה מדבר על "אדום עולה" כשיר חזק? תשמע פעם מהצד איך השיר הזה נשמע כשהוא בשיא שלו. גם מי ששר, לא טורח לשיר את כל השיר, אלא רק את החלק הראשון וזה הורס את כל האפקטיביות של השיר.
הקהל של הפועל זה הקהל הכי טיפש וחלש בליגה. אם מובילי העידוד הייתה הבעיה שלנו, אז תוך 10 דקות הבעיה הייתה נפתרת.
אתה מדבר על לפני 2-3 שנים? גם כשהאנשים שעמדו אז על הברזלים, עומדים היום, הקהל לא מעודד, אז מה אתם מזיינים את השכל?
שכ"א אחד שמעביר ביקורת על הקהל מבחינת עידוד, ישאל את עצמו אם הוא באמת מעודד 90 דקות. מוכן להתערב שכמעט כל מי שהעביר כאן ביקורת, רק חושב שהוא מעודד, אבל הוא לא באמת שר 90 דקות והוא לא באמת שורק בוז או מקלל שופטים כשצריך. מקסימום עושה עם השפתיים ואז מעביר ביקורת בפורום.

אלה ממש לא אותם האנשים.
פואד ומאור הראל פשוט ידעו להרים את הקהל.
שער 7 תמיד היה מצטרף לעידוד רק כשבאמת כל בלומפילד היה רועד,אף פעם לא עודדו שם כל המשחק.
יש בעיה עם הבחירה של השירים,מנסים לדחוף שירים חדשים במקום להתמקד ב10 שירים בערך שכבר רצים טוב בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לבוא בטענות לאחרים שהם לא מלהיבים אותך ובגלל זה אתה לא מעודד זה מטופש. בשביל לעודד כולה צריך לעודד, זה הכל, ככה פשוט. בכדורסל אנשים רוצים לעודד, אז לא מזיינים בשכל על איזה שיר שרו באיזו דקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
19 כתב:

הכדורסל והכדורגל זה שני עולמות שונים לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
הם שונים לא רק בכמות האוהדים (שהיא פחות מכל שער 5 במשחק בית), אלא גם במהות העידוד ומהות הקבוצה.
אבל הוא דיבר על הפועל "לעודד" שבתאכלס, גם אם אתה בשער 13 אתה יכול לעשות את זה, הכל שאלה של רצון. לכן הגיוני שאלו ש"רוצים" ישבו בשער 5, כי הרבה יותר כיף לעודד עם עוד אנשים לידך.
אני נגיד לא רוצה לעודד כל המשחק, זה ממש לא מעסיק אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 09:49 
הבעיה היא גם שכל שיר חורשים אותו רבע שעה. יש לנו רפרטואר רחב, למה לא לשיר כל שיר פעמיים שלוש ולעבור לשיר הבא? זה הרבה יותר סוחף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 10:39 
אני גם חושב שהבחירת שירים מזעזעת, ושהאנשים על הברזל לא מזכירים את פואד, אלעד ומאור.
אבל למרות זאת בלומפילד נראה כמו בית קברות, לא בגלל האנשים על הברזל ובחירת השירים. ההרגשה היא שלקהל פחות איכפת, הוא מיואש, יותר קל לעודד בהצלחות.
אנשים לא קורעים את הגרון, מגיעים מאוחר, עומדים בשער 5 באמצע של הגוש המעודד עם הסלולרי ומחכים שמישהו אחר יעשה משהו ששווה לצלם.
בשנות ה-90 לא היו כל כך הרבה שירים כמו היום ואנשים היו מעודדים 90 דקות, לעודד זה לא רק לשיר בצורה רפטטיבית את כל השירים אחד אחרי השני.
בכדורסל לדוגמא עושים לחץ על היריבה עם שריקות בוז כשהם מחזיקים בכדור, והמון המון צעקות על השופטים, בכדורגל הגוש שר 90 דקות ולא מפסיק בשביל לשרוק בוז לקבוצה השנייה, או להלחיץ את השופט כשצריך, ואפילו המנהג הזה של לשרוק בוז כשהשוער של הקבוצה השנייה מבזבז זמן כבר נעלם.
בשער 5 יש יותר עסקנים מאוהדים, כבר כמעט כולם בקבוצה הפכו מאוהדים לבעלי עניין ואג'נדה וכמעט לכל מי שהיה פעם מוביל דעה בקהל שלנו יש עכשיו מה לאבד בתחום העסקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
MENTELCASE כתב:
הבעיה היא גם שכל שיר חורשים אותו רבע שעה. יש לנו רפרטואר רחב, למה לא לשיר כל שיר פעמיים שלוש ולעבור לשיר הבא? זה הרבה יותר סוחף

משפט המפתח לדעתי בבעיה של הקהל של הפועל.

הקהל צריך רעננות, כל הזמן להחליף שירים. יש כל כך הרבה, אם שרים כל שיר 5 דקות יש לך 18 שירים במשחק בממוצע. כל שיר כזה נשמע טוב במגרש, חזק, למה לא להחליף כל פעם.. לא מבין את זה. אחרי 2-3 חזרות על אותו שיר כל הקהל מתעייף כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

המטרה של עידוד היא לדחוף את הקבוצה, לא להוריד חולצה ולהנות עם עצמך, וכדי לדחוף את הקבוצה אתה צריך שכמה שיותר אנשים ישירו וירעידו את האיצטדיון. אף אחד פה לא התכוון להתלונן ש"לא מלהיבים אותו" כי די ברור שמי שכתב אוהב ורוצה לעודד, התלונה היא על כך שהשירים לא מלהיבים את שאר הקהל. מותר וצריך לפעמים להסתכל ימינה ושמאלה, אל הקהלים של שאר הקבוצות הגדולות. בלי קשר למספר שלהם ביציע או לעונה שהם עוברים, יש תחושה שהגוש המעודד שם מצליח לסחוף אחריו הרבה יותר אנשים למשך הרבה יותר זמן. אני זוכר לא מעט משחקים שבהם היינו בעדיפות מספרית משמעותית, אפילו עדיפות על המגרש ולוח התוצאות לפעמים, ועדיין עשו לנו בית ספר מבחינת עידוד.

לא צריך להעלב ולהפגע כל פעם שמישהו מדבר על זה, יהיה הרבה יותר מועיל אם מי שיושב בגוש המעודד יפתח את הראש ויקבל קצת ביקורת שהמטרה שלה היא טובה, ולא נאמרת סתם כדי להתריס או לנגח. אין פה באמת מלחמה בין הגוש המעודד לשאר הקהל, יש פה איזה נסיון לשותפות שיכול להועיל לכולם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
19 כתב:

המטרה של עידוד היא לדחוף את הקבוצה, לא להוריד חולצה ולהנות עם עצמך, וכדי לדחוף את הקבוצה אתה צריך שכמה שיותר אנשים ישירו וירעידו את האיצטדיון. אף אחד פה לא התכוון להתלונן ש"לא מלהיבים אותו" כי די ברור שמי שכתב אוהב ורוצה לעודד, התלונה היא על כך שהשירים לא מלהיבים את שאר הקהל. מותר וצריך לפעמים להסתכל ימינה ושמאלה, אל הקהלים של שאר הקבוצות הגדולות. בלי קשר למספר שלהם ביציע או לעונה שהם עוברים, יש תחושה שהגוש המעודד שם מצליח לסחוף אחריו הרבה יותר אנשים למשך הרבה יותר זמן. אני זוכר לא מעט משחקים שבהם היינו בעדיפות מספרית משמעותית, אפילו עדיפות על המגרש ולוח התוצאות לפעמים, ועדיין עשו לנו בית ספר מבחינת עידוד.

לא צריך להעלב ולהפגע כל פעם שמישהו מדבר על זה, יהיה הרבה יותר מועיל אם מי שיושב בגוש המעודד יפתח את הראש ויקבל קצת ביקורת שהמטרה שלה היא טובה, ולא נאמרת סתם כדי להתריס או לנגח. אין פה באמת מלחמה בין הגוש המעודד לשאר הקהל, יש פה איזה נסיון לשותפות שיכול להועיל לכולם.

זה כמעט כל השנים היה כך. קהלי הקבוצות הגדולות האחרות, יותר אפקטיביים בדחיפה ובשירה. גם יותר אנשים שרים שם וגם כששרים אז שרים חזק ולא מזמזמים לעצמם את השיר ובנושא החשוב ביותר(הרבה יותר משירה) הם יותר מעורבים, חיים ומגיבים בנעשה במגרש. הן בהתקפות והן בתרעומת.
יש לגוש המעודד השפעה גדולה על זה, אבל גם זה עניין של אופי של האוהדים כאנשים. בממוצע קצת יותר שקטים, "נחמדים" ומתורבתים מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: