תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 11:23 
nirog כתב:
התחילו לספור לו אחוזי הצלחה
והביאו לו את הנאחס

לעולם לא נדע מה הדיבורים על קיצוץ השכר עשו.
בסך הכל, הבעיה הספורטיבית הגדולה בקבוצה אינה הכדורגל, כמו שראינו 25 דקות אחרונות אתמול. הבעיה היא מנטלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 11:31 
גבעתיים כתב:
nirog כתב:
והביאו לו את הנאחס

בסך הכל, הבעיה הספורטיבית הגדולה בקבוצה אינה הכדורגל, כמו שראינו 25 דקות אחרונות אתמול. הבעיה היא מנטלית.

הבעיה היא ממש לא מנטילת
אין בעיה אחת , יש הרבה בעיות
- שוער שלא מסוגל להביא נקודות גם שהקבוצה חלשה או שההגנה עושה טעות
- הגנה חלשה שעושה טעויות מצחיקות
- קישור אחורי מצחיק
- התקפה שהיא פחות או יותר שחקן וחצי
- ספסל לא קיים

בטוח שכחתי עוד כמה דברים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 14:57 
redead כתב:
גבעתיים כתב:
nirog כתב:
והביאו לו את הנאחס

הבעיה היא ממש לא מנטילת
- קישור אחורי מצחיק
- ספסל לא קיים

ואיך מסובר הפער בין 5 הנצחונות ל-2 המשחקים האחרונים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 14:59 
כצפוי, מלפפון נוסף בנושא עמדת המאמן של חיפה - בנאדו.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4488825,00.html

למה זה מעניןם אותנו ? כי הידיעה על רן היתה פריכה כמיטב העוגות שאופירה מכינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
nirog כתב:
והביאו לו את הנאחס

אתה רציני? הבעיה של הקבוצה הזאת זה אך ורק הכדורגל. ושום הסבר לא מקצועי לא מתקבל על הדעת, עם כל הכבוד לקיזוז השכר וכו'.
גם הפועל רעננה יושבת על בני יהודה ב-25 הדקות האחרונות של המשחק אם היא הייתה בפיגור של שני שערים (מול נועלת הטבלה). אנשים כמוך שמסתנוורים מנצחונות של הפועל על קבוצות כמו רמה"ש או קבוצות בעשרה שחקנים מרחיקים מאיתנו עוד ועוד את הפיטורים של רב"ש ואיתם את הסיכוי של המועדון למשהו בזמן הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 15:08 
גבעתיים כתב:
redead כתב:
גבעתיים כתב:
nirog כתב:
והביאו לו את הנאחס

הבעיה היא ממש לא מנטילת
- קישור אחורי מצחיק
- ספסל לא קיים

ואיך מסובר הפער בין 5 הנצחונות ל-2 המשחקים האחרונים ?

היריבות ששיחקנו מולם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 15:09 
יש אוהדים שמיחסים לנושא המנטלי משקל פחות או יותר. אני מאלה שמיחסים משקל גדול יחסית, ומה לעשות שזה מבחן התוצאה:
1 הירידה החלה אחרי הדיברוים על השכר והתעצמה אחרי שהפכו לקיצוץ.
2 25 הדקות האחרונות מראות שלא חסר כדורגל.

ברור שזה לא מדע מדויק ויש חילוקי דעות. אבל, יש מצב שבעיות השכר למרות שלטעמי אינן מקצועניות (אבל, איפה אנחנו והמקצוענות ?) השפיעו. גם בפורום היו שציינו עוד לפני המשחק בעכו שרצף הנצחונות עולה על שרטון בשל היוזמה להוריד 5%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
יש אוהדים שמיחסים לנושא המנטלי משקל פחות או יותר. אני מאלה שמיחסים משקל גדול יחסית, ומה לעשות שזה מבחן התוצאה:

ברור שזה לא מדע מדויק ויש חילוקי דעות. אבל, יש מצב שבעיות השכר למרות שלטעמי אינן מקצועניות (אבל, איפה אנחנו והמקצוענות ?) השפיעו. גם בפורום היו שציינו עוד לפני המשחק בעכו שרצף הנצחונות עולה על שרטון בשל היוזמה להוריד 5%.

הירידה? כולה ניצחת כמה משחקים, אל תשכח שלפניהם היית בשפל אפילו יותר גדול.
ואני מסכים שלהפועל יש את הכלים לשחק טוב, זאת בדיוק הסיבה שאני תולה את רוב האשמה במאמן.
לא רק שהפועל משחקת נורא ומגיעה לכל משחק ממש לא מוכנה, הוא גם זה שבנה את הסגל והביא 13 שחקנים. לא יודע מי מאלו שהוא הביא ייזכר כהצלחה או יישאר בהפועל הרבה אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 15:19 
רואה שחורות כתב:
גבעתיים כתב:

ואני מסכים שלהפועל יש את הכלים לשחק טוב, זאת בדיוק הסיבה שאני תולה את רוב האשמה במאמן.
לא רק שהפועל משחקת נורא ומגיעה לכל משחק ממש לא מוכנה, הוא גם זה שבנה את הסגל והביא 13 שחקנים. לא יודע מי מאלו שהוא הביא ייזכר כהצלחה או יישאר בהפועל הרבה אחריו.

המאמן "אשם" רק בזה שאין לו אופי מולד למשחקים רצינים.
כאשר סיימנו את סידרת 4 המשחקים הרצינים הגיעה סידרת 7 משחקים התפורים למימדי הפועל של רן.
עכשיו אנחנו לפני סדרת 4 משחקים רצינים, ואני מקווה שגם רן וגם השחקנים יקחו את עצמם בידים. אולי, מתוך יאוש כמו אתמול בדקה ה-70.
בטוח שכדורגל יש לנו, כמובן יחסית לליגת העל. אבל, לדוגמא, כאשר מייד בתחילת המשחק איליץ' משחק כאילו הוא מכר את המשחק (ואני מניח שהוא לא מכר), זה כבר לא כדורגל אלא רפיון מנטלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 15:22 
יש חוקיות ברורה וזה הולך בערך ככה-
משחקים גרועים- זה בגלל המאמן
משחקים סבירים הם בעצם גרועים כי המאמן חרא והאוהדים חסרי מושג
משחקים שמשחקים טוב, מחמיצים וסופגים- קבוצה חרא מאמן אפס
משחקים טובים- זה בגלל בסי/דמארי/גילי/יריבה הכי חלשה בליגה/ פוקס

עולם שלור לבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 15:22 
אופי מולד, בסדר.
איזה עולם קסום זה כשאתה מחליט משהו והוא הופך לאקסיומה.
מוריניו לא יכול לבד, סוארז לא מבקיע ולא טוב מול הגדולות, רוג'רס נחות ולבן שמעון אין "אופי מולד".

וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
רואה שחורות כתב:
גבעתיים כתב:

המאמן "אשם" רק בזה שאין לו אופי מולד למשחקים רצינים.
כאשר סיימנו את סידרת 4 המשחקים הרצינים הגיעה סידרת 7 משחקים התפורים למימדי הפועל של רן.
עכשיו אנחנו לפני סדרת 4 משחקים רצינים, ואני מקווה שגם רן וגם השחקנים יקחו את עצמם בידים. אולי, מתוך יאוש כמו אתמול בדקה ה-70.
בטוח שכדורגל יש לנו, כמובן יחסית לליגת העל. אבל, לדוגמא, כאשר מייד בתחילת המשחק איליץ' משחק כאילו הוא מכר את המשחק (ואני מניח שהוא לא מכר), זה כבר לא כדורגל אלא רפיון מנטלי.

האיבוד של ברנקו היה מטומטם, אבל בקבוצה טובה שיש לה צורה ומשחק מעבר נורמלי יותר משל הפועל הסבירות של איבוד כזה הייתה הרבה יותר נמוכה.
זה כמו שכועסים על עמוס (גם אני, מודה) הרבה פעמים שהוא לא מוציא כדור מהיר להתקפה בלי להתחשב בזה שהעשרה שמשחקים איתו לא באמת עושים תנועה או ריצה שמצדיקים הוצאה מהירה שכזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 21:19 
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:
לא יודע על מה אתם מדברים אני ראיתי במשחק הזה אחלה דרך

(למעט ה-70 דקות הראשונות בהן הגענו לאפס מצבים והיינו צריכים לחטוף רבעיה מול קבוצה עלובה שנאנסה על ידי כל הליגה)

הם לא אנסו אפילו את ב"ש שבקושי גנבה שם נצחון בדקה ה92,לאף קבוצה לא היה קל מולם והם קבוצה מאוד מוכשרת.
אבל תמשיך להמציא עובדות בשביל לטפח את האג'נדה שלך יא שתול.

קודם כל שתול תקרא לאבא שלך חתיכת משתמש מפגר

אני בניגוד אליך לא התחלתי לראות כדורגל אתמול אז תנסה למכור לי שבני יהודה זו אימפריה כי זו קבוצה שנמצאת במקום האחרון אחרי שכל הליגה עברה עליה. אתמול, במשחק בית לעיני אלפי אוהדים שהטריחו את עצמם בגשם הפועל לא בעטה לשער במשך 70 דקות כשבנס הם לא תקעו לנו רביעיה תודות להגנה המביכה שהמאמן המוכשר שלך בנה.

אני ממליץ לך לעשות מנוי לצ׳רלטון בהקדם אם עוד אין לך
כי זו תהיה התחנה הבאה של המאמן הכושל הזה שאחראי על אחת הקבוצות המביכות שהיו להפועל בשנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
הקבוצה של שנה שעברה הייתה הרבה יותר מביכה,
מהקבוצה הזאת אני דווקא נהנתי העונה בהרבה משחקים.
הלוואי רן יישאר עוד עונה, רק שיקצץ בשכר, כי הוא באמת אוכל לנו יותר מדי מהתקציב ואף מאמן בליגה לא ראוי לכזה שכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 22:09 
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:

(למעט ה-70 דקות הראשונות בהן הגענו לאפס מצבים והיינו צריכים לחטוף רבעיה מול קבוצה עלובה שנאנסה על ידי כל הליגה)

הם לא אנסו אפילו את ב"ש שבקושי גנבה שם נצחון בדקה ה92,לאף קבוצה לא היה קל מולם והם קבוצה מאוד מוכשרת.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 22:31 
לדבריו הפועל תל אביב בסוף תהיה קבוצת צמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:

קודם כל שתול תקרא לאבא שלך חתיכת משתמש מפגר

אני בניגוד אליך לא התחלתי לראות כדורגל אתמול אז תנסה למכור לי שבני יהודה זו אימפריה כי זו קבוצה שנמצאת במקום האחרון אחרי שכל הליגה עברה עליה. אתמול, במשחק בית לעיני אלפי אוהדים שהטריחו את עצמם בגשם הפועל לא בעטה לשער במשך 70 דקות כשבנס הם לא תקעו לנו רביעיה תודות להגנה המביכה שהמאמן המוכשר שלך בנה.

אני ממליץ לך לעשות מנוי לצ׳רלטון בהקדם אם עוד אין לך
כי זו תהיה התחנה הבאה של המאמן הכושל הזה שאחראי על אחת הקבוצות המביכות שהיו להפועל בשנים האחרונות

צר לי שהטרחת את עצמך לבלומפילד ונרטבת.
תמשיך לטפח,בסוף עוד נאמין שאתה חושב לגמרי לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 22:51 
David Silva כתב:
הקבוצה של שנה שעברה הייתה הרבה יותר מביכה,
מהקבוצה הזאת אני דווקא נהנתי העונה בהרבה משחקים.
הלוואי רן יישאר עוד עונה, רק שיקצץ בשכר, כי הוא באמת אוכל לנו יותר מדי מהתקציב ואף מאמן בליגה לא ראוי לכזה שכר.

אל תדאג רן יישאר עוד עונה

קשה לי להאמין שיש מפגר שייקח אותו
(ואהבתי שהוא מנסה לשווק את עצמו דרך חבריו העיתונאים למכבי חיפה אבל שחר לא עד כדי כך מטומטם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2014, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם מישהו דיבר על זה פה בימים האחרונים,
אבל רק המאמן הדביל הזה מסוגל לעשות חילוף שניה אחרי שהפועל שמים 2-2.
הוא כאילו אמר, אוקיי, יש מומנטום, אבל עדיין על הזין שלי. אולי פדידה יביא גול ויגידו שאני ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 00:58 
דרך אגב החיקוי שלו בבובה של לילה ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 09:04 
האדס כתב:
הוא כאילו אמר, אוקיי, יש מומנטום, אבל עדיין על הזין שלי. אולי פדידה יביא גול ויגידו שאני ענק.

זה לא כזה בעיה אם יש שחקן עייף על הדשא.

אגב, אני הייתי מנסה לפתוח עם פדידה במקום זגורי(שמתם לב שלא דיברתי עליו שבועיים?).
נמאס לי מהאפס תרומה התקפית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 09:45 
כן, פדידה. זה לא שהוא הראה עד היום משהו ולו גם קמצוץ פוטנציאל. כלום. נאדה. זירו. מילא הפיקסציה שלך על זגורי שמוכרת לעייפה, אבל לפחות היית מציע תחליף נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 10:14 
joshsoos כתב:
כן, פדידה. זה לא שהוא הראה עד היום משהו ולו גם קמצוץ פוטנציאל. כלום. נאדה. זירו. מילא הפיקסציה שלך על זגורי שמוכרת לעייפה, אבל לפחות היית מציע תחליף נורמלי.

הוא לא קיבל יותר מרבע שעה.
בכנות, אני לא יודע מה נקבל ממנו. אני זוכר 2-3 פעולות שלו שדווקא כן התרשמתי לטובה ועניין אותי יותר לראות יותר. אני מעדיף לנסות דברים חדשים במקום להיתקע עם מה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 10:20 
הוא עלה בכל המשחקים האחרונים, ולא נתן מהלך אחד ראוי. לא ברור לי למה הוא מועדף על שון מלכה. בכל מקרה הוא לא מתקרב למה שיש לזגורי להציע, שעם חסרונותיו הוא שחקן לגיטימי בליגה ולא מחליף דהוי כמו פדידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 10:27 
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:

זה לא כזה בעיה אם יש שחקן עייף על הדשא.

אגב, אני הייתי מנסה לפתוח עם פדידה במקום זגורי(שמתם לב שלא דיברתי עליו שבועיים?).
נמאס לי מהאפס תרומה התקפית שלו.

מהמעט והקמצוץ שראיתי אני חושב שרואים שהוא שחקן, ולא הייתי מתבייש לתת לו צ'אנס מתישהו שנהיה בגארבג' טיים. או שלפחות יתנו לו 30 או 45 דקות במקום זגורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
mbracha כתב:
כולי תקווה שימשיך עוד עונה. הקבוצה הזאת בעיקר צריכה Tuning, אבל יש בה הרבה נקודות אור - גם מבחינה התקפית כוללת (שניים רק למכבי ת"א בכיבושים), גם מבחינת כמה וכמה שחקנים שהביא שלטעמי מלאים פוטנציאל (לוי, דגני, צ'קול, זגורי, סשה, עבדורחימי) ומהווים בסיס טוב והכי חשוב זה שלדעתי יש יד מכוונת גם אם לא הולך. במשחק מול עכו אנשים פה אמרו במחצית שזו המחצית הכי טובה שהם ראו מהפועל בשנים האחרונות, אותו דבר בדרבי שהפסדנו ויש כמובן עוד דוגמאות.

הבעיה הכי גדולה של הפועל היא ההגנה, אם הייתה הגנה טובה היינו במקום אחר לגמרי גם באירופה, גם בליגה וגם בגביע. לוי, דגני וצ'קול משאירים הרבה מקום לאופטימיות. לקראת העונה הבאה צריך לחשוב איך מביאים לפה שוער ובלם שישדרגו אותנו משמעותית, ואז אפשר אולי יהיה למצות את הפוטנציאל של הקבוצה.

רב"ש :HEART2:

ההתקפה השניה בליגה תהיה שווה משהו בלי דמארי בחוד?

מאיפה אני יכול לדעת? כבר היו הפתעות מעולם, והדברים מאוד תלויים במי יבוא במקומו, איך יראה הקישור בעונה הבאה ועוד מיליון גורמים. דווקא את העונה דמארי פתח רע, אפילו רע מאוד. דמארי יכול היה להעביר אותנו שלב באירופה ולנצח לנו את המשחקים הראשונים של העונה, אבל הוא היה חלש להחריד וחסר חשק (תחזור לאשכולות מתחילת שנה). לא נראה לך שיש פה איזו יד של מאמן וצוות מקצועי שמכוונת את השחקן? או כמו שכתבתו פה אולי השחקנים גדולים בניצחונות והמאמן פח בהפסדים?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4489088,00.html

ציטוט:
חיים רמון לרן בן שמעון: "שכרך מקוצץ"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
120.00₪ זוהי תרומתו של רבש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2014, 18:57 
להחתים היום לעוד חמש שנים הלוואי
עשה טעויות ויעשה עוד טעויות אבל הקבוצה ברוב המשחקים נראתה טוב בעייני ( במיוחד לאור החלפת כמעט כל הסגל מהעונה שעברה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
אמר אחרי המשחק "אנחנו סופגים שערים בקלות מדי"
טוב שעלית על זה, חשבת אולי למה ? אולי זה שוער שלא הביא נקודה אחת מתחילת העונה ? שרק משרה לחץ ופאניקה על ההגנה ?
אולי זה שכל שבוע עולה מגן אחר בכל צד במגרש ואין תיאום בשיט ?
אולי זה בגלל שאתה לא מסביר לשחקנים שרחבה שמקום שאסור לעשות בו פאול או לגעת ביד ?

אולי אחרי המשפט הזה ייפול לו האסימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: