Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה נראה כמו שלב ראשון בתרגיל עלוב כלשהו
זה לא תרגיל, זו רק ההתחלה של משהו שצעקנו כאן לפני שלושה חודשים שיקרה.
הפועל בגרעון והכסף שיש יספיק למשכורות עד מרץ.
הערבויות שנחתמו בבקרה הן פיקטיביות ואין באמת מה לממש גם אם ירצו.
אורלנדיץ', כמו בסי, הגיע ממימון של חג'ג'. הוא משלם את ההשאלה, הוא משלם את המשכורת, הוא יקנה את כרטיס השחקן והוא יקח את הכסף שיכנס מהמכירה שלהם. הפועל זה רק הפלטפורמה להשבחה.
מוכרים אותנו בזול. זה לא יפריע לסקפטים כאן להמשיך לחשוב שהכל בסדר ואיזה מסכן חיים רמון והוא בכלל אמר שהוא עוזב אז מה רוצים ממנו.
1. ערבויות פיקטיביות. מה זה אומר? הם הפקידו בבקרה רב-תו פג תוקף?
2. יקח את הכסף. איך בדיוק? איך אפשר לקנות כרטיס שחקן מקבוצה? אני יכול מחר לקנות את הכרטיס שחקן של חוטבא? איך הוא ימשוך כסף? בהעברה בנקאית, או פשוט ימשוך מזומן?
אין לי בעיה עם נבואות הזעם, אני רוצה את רמון בחוץ בדיוק כמוך. אבל לרשום שטויות כאלה זה לא דבר שמקדם אותי, אותך או את הפועל לקראת המטרה.
1. ערבויות פיקטיביות הן ערבויות שמעבר לחתימה הפורמלית אין מאחוריהן משהו ממשי. הן שוות בדיוק כמו הנייר שעליו מתנוססת חתימתו של חיים רמון.
לרמון אין כסף נזיל בגודל הערבות שהוא חתום עליה, הוא לא מתכוון למשכן את הבית שלו בשביל הפועל (בצדק) ולכן גם אם ירצו לממש אין את מה. לכן יש אסקלציה - קודם מנסים למכור נכסים, אח"כ מקצצים משכורות, אח"כ מפסיקים לשלם אותן לגמרי ושהבקרה ירדפו אחרי רמון עד מחר.
לא חסר קבוצות בליגה שהשחקנים לא קיבלו/מקבלים משכורות. אהמ לוזונים.
2.אין כזה דבר באמת כרטיס שחקן ,יש זכויות כלכליות בתמורה להעברת שירותיו של השחקן מקבוצה א' לקבוצה ב'.
עידו חג'ג' חותם על הסכם מול רמון שהוא מביא את הכסף עבור השחקן ואם מוכרים את השחקן אז הכסף מגיע אליו, בקיזוז של סכום האופציה שנשאר בידי הפועל ת"א.
אני אקח אותך שבועיים אחורה לסיפור עם דמארי ועמוס לוזון.
לוזון התכוון להזרים כסף כהלוואת בעלים למכבי פ"ת, לקנות מהפועל בחזרה את הזכויות עבור 50% מהמכירה העתידית של דמארי, ואז הכסף מהמכירה של דמארי בקיץ יגיע לכיס שלו. הדבר היחיד שהכשיל את כל העיסקה הזו (וזה הדבר שהשאיר את דמארי בהפועל) הוא שדמארי היה חייב לחתום על חוזה במכבי פ"ת כדי שעמוס לוזון יוכל למכור אותו בקיץ.
מה שקורה עם חג'ג' ושני השחקנים האלו זה אחד לאחד מה שלוזון רצה לעשות עם דמארי.
שום נבואות זעם ושום בטיח, ראית בעצמך שכל מה שהיה צפוי שיקרה אכן קרה בסוף.
אני לא באמת חושב שזה יזיז משהו למישהו כאן או ביציע, זו לא המטרה. פשוט חבל לי לראות איך המועדון מתפרק לנו מול העיניים.