לירון האדום כתב:
קרפסו- אומנם אני יושב שער 2, אבל האמן לי שאני יודע איך השוטרים מדברים ואיך הם מתנהגים.
אני מגיע לכל משחק של הפועל בית וחוץ ככה שאני מבין את מה שאתה כותב.
אבל וזה אבל גדול, צריך להבין שאבא של בועז היה תת ניצב במשטרה, זה לא סתם שהוחלט על משחק ראווה נגד המשטרה.
ושוב מדוע השלט הזה? אי אפשר להבליג?
עד כדי כך היה דחוף להכין כזה שלט ולכתוב עליו תתביישו?!
מי ישמע ההנהלה הלכה עכשיו לאותו אוהד עם המשרוקית והרחיקה אותו מהמגרשים (כמו במכבי) -
מה שאני מנסה להגיד זה שיש דברים שבהנהלה לא צריכים להתחשב באולטראס.
המשטרה זה ארגון ענק, יש לא מעט אוהדי הפועל שהם שוטרים, אז מה זה אומר עליהם?
האולטראס הגזימו פה ולא בפעם הראשונה, האנטגוניזם כלפי האולטראטס רק הולך ומתעצם וזה חבל מאד.
לירון, אני יודע בדיוק מי אתה ושאתה מגיע לכל משחק ומכיר את הבעיה. לא דיברתי ספציפית אלייך כשהזכרתי את שער 2, אלא רק רציתי להמחיש את העניין שגם אני בקלות יכול להקטין כמעט לאפס את החיכוך שלי עם המשטרה ולחסוך ממני בעיות ועצבים מיותרים. כל מה שצריך, זה לא להתעסק בעידוד אקטיבי ביציע, אבל מה לעשות שאלה דברים שחשובים לי? למה אני צריך להיענש, אם לא עשיתי שום דבר רע?
ואני נענש בגלל אנשים אטומים וחסרי לב שמשתמשים בכח שלהם לרעה ועושים זאת בחסות המשטרה וכמו שכבר רשמתי, פוגעים בי שבוע אחרי שבוע. מבחינתי, אסור לעבור על זה בשתיקה והשלט הזה שהיה, הוא בערך הדבר הכי סולידי שאפשר לעשות.
אני אומר לך אמיתי שאני רק חושב על משחק הראווה הזה עם קציני המשטרה, שאחראים לגוף הרע הזה שמתעמר בנו, גורם לי לעצבים גם עכשיו. אני באמת חושב שזו יריקה בפרצוף שלנו, אז איך אנחנו אמורים להגיב?
אגב, שיהיה ברור. בחיכוך הבא עם המשטרה, כששוב לא נוכל לעשות נגדם כלום, העצבים נגד ההנהלה ותחושת העלבון יצוצו שוב. זה ברור. בגלל זה היה אסור לקיים כזה משחק.
ותאמין לי שהאנטגוניזם שיש נגד אולטראס הפועל, מפריע לי מאד ואני ממש לא מתעלם ממנו. אם היית יודע כמה שיחות אני עושה כדי שלא יהיה פילוג בקהל. כמה ריבים יש לי עם חברים שלי. גם בנושא שירי שואה, גם בנושא הדגלים, גם בנושא המשרוקית (שלא קשור לאולטראס הפועל, אבל בשורה התחתונה ברגע שמאשימים את האולטראס, אז הנזק נעשה). בנושא משחק הראווה הזה, אף אחד לא ישנע אותי שזה לגיטימי לקיים משחק כזה. וגם כאן, כדי לא ליצור אנטגוניזם, היה נסיום להשתמש במשפט שלא ייערב ולא יפגע במשפחה, אלא יפנה רק להנהלת הפועל. חבל שאתם לא רואים את זה ככה.