תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 20:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ג 11.02
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
הפועל כתב:
red_o כתב:
הפועל כתב:
red_o כתב:

בסדר זה לא חדש ולא הנקודה זה המייצגים את ישראל
הנקודה היא שבאים 30 חבר׳ה ומרשים לעצמם לעשותכל העולה על רוחם ודעתם בלי לחשוב על הצדדים שמסביב שנפגעים. בדיוק כמו שירי השואה. מגעיל

וכשהם מעלים שלט "100% אנטי מכבי" הם שואלים מישהו? זה פה לא קומונה שהכל מתנהל בהצבעות רוב של כולם.
גם אני לא מסכים עם המסר שבשלט, אז מה? אם זה מפריע לאנשים, שיניפו שלטים אחרים, שידברו איתם, שיבקרו (כמו שסיימון כץ עושה), שיריבו. אבל לערער על עצם ה"זכות" שלהם להניף את השלט? למה מה קרה?
הם לא צריכים "לחשוב על כל הצדדים". אם אני מחר ארצה להניף שלט בבלומפילד, אני לא אשאל אף אחד ולא אעשה משאל, וככה צריך להיות

כל עוד השלט פוגע במישהו אז כן - אתה לא תניף אותו.

אז אם אני חושב שהשלט "100% אנטי מכבי" הוא מבזה, מעורר שנאה, ולא קשור לכלום? צריך להוריד אותו?
אני מבטיח לך שיש אוהדים שחושבים ככה.
אם יש שלט "הנהלה זונה" צריך להוריד אותו כי יש הרבה אנשי םשנפגעים וחושבים שההנהלה עושה עבודה מעולה? בחיאת.
אין שום קהילה שמתנהלת בצורה הזאת, אלא במקרים קיצוניים ביותר (שלטים גזעניים למשל).
אם מי שהשלט הופנה אליו נפגע ממנו (ואני יכול להבין אותו, ואני מסכים איתו) זה באמת מאד מצער. באמת, בלי טיפת ציניות. אבל עדיין מותר להניף את השלט ולחשוב אחרת ממנו.

לא אמרתי אסור להניף
רק שכשמניפים שלטים צריך לחשוב על ההשלכות של השלט...

וקרספו, נו באמת.... אני מאמין שהמשפחה יזמה את המהלך והזמינה את ההנהלה
ולא אתה ולא אף אחד יבחר למשפחה כיצד להנציח את קרובם.

דומני שהשלט דיבר להנהלת הפועל, לא למשפחה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ג 11.02
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:21 
מתי מישהו פה הכין שלט לאריק איינשטיין? לעלי מוהר? מתי הכנתם שלט עבור הפועל? מתי נשארתם אחרי משחק דקה אחת בחיים שלכם כדי לעזור לקפל ציוד שכולם נהנים ממנו כל משחק? מתי השקעתם זמן פנוי מהחיים שלכם בשביל לגזור קונפטי, להדביק דגלים, להכין תפאורות..?

אין ספק שהתפקיד של אוהד זה להגיע למגרש ולעודד ואף אחד לא מצופה ממנו לעשות מעבר לזה - וגם האנשים שכן עושים מעבר לזה לא חושבים שהם מעל הקהל. פשוט מותר להם להביע את דעתם על דברים שלא נראים להם. כן, מותר להם, כי הם עושים ימים ולילות למען הקהל ולמען הקבוצה. גם אם נראה לכם שהם עושים את זה בשביל הפוזה ובשביל עצמם. כשנוח לכם אתם מבקשים את עזרת האולטראס בדברים וכשלא נוח - יוצאים עליהם.

הארגון היחיד שנותן כבוד לשחקני עבר (בניגוד להנהלות לדורותיהן שלא ידעו כמעט מעולם להיפרד כמו שצריך משחקנים ומאמנים במערכת) זה אולטראס הפועל. מעניין מה סיימון כץ ושאר חבריו בהנהלה עשו כדי לכבד את ההיסטוריה של המועדון הזה.

בזמן שרוב האנשים פה ובמגרש מגיעים ליציע, נכנסים רואים משחק והולכים הביתה, יש לא מעט חבר'ה (תקראו להם ערסים, ילדונים, מה שעושה לכם טוב) שדואגים שהיציע יהיה תמיד צבוע רועש וכדי שהתמיכה בקבוצה תהיה הכי טובה שאפשר. אין לכם מושג מה עובר על אותם חבר'ה מול המשטרה פעמיים בשבוע (כדורגל וכדורסל), וכמו שאמר villa cresp - לעשות משחק ראווה מול הגוף המטונף הזה זה יריקה בפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:21 
בן אדם שמפגין נגד אירוע זניח לזכרו של קצין משטרה אוהד הפועל שכל המשפחה שלו אוהדת הפועל, הוא חסר רגישות.

הקבוצה שלך משתפת פעולה עם המשטרה כל יום ואם תרצה או לא תרצה היא גוף לגיטימי במדינת ישראל.

אני תוהה מתי תגיע דרישה לא לתת הנחה לחיילים למשחקים של הפועל כי צה"ל הוא צבא לו מוסרי.

אני מיואש כי יש פה כמה אנשים ש קיוויותי שיתפקדו כמבוגר אחראי, בטח אתה שמתיימר להיות בהנהלת העמותה בכדורסל, אבל כנראה שזה מקרה אבוד. תמשיכו להיות לוחמי צדק, אני אמשיך לעודד את הפועל.

אין לי כוח להמשיך בדיון האינפנטילי שאמור להתפתח פה.

סלאמאת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום ג 11.02
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:23 
teknoboy כתב:
red_o כתב:
הפועל כתב:
red_o כתב:
הפועל כתב:
[quote="red_o"]

הנקודה היא שבאים 30 חבר׳ה ומרשים לעצמם לעשותכל העולה על רוחם ודעתם בלי לחשוב על הצדדים שמסביב שנפגעים. בדיוק כמו שירי השואה. מגעיל

וכשהם מעלים שלט "100% אנטי מכבי" הם שואלים מישהו? זה פה לא קומונה שהכל מתנהל בהצבעות רוב של כולם.
גם אני לא מסכים עם המסר שבשלט, אז מה? אם זה מפריע לאנשים, שיניפו שלטים אחרים, שידברו איתם, שיבקרו (כמו שסיימון כץ עושה), שיריבו. אבל לערער על עצם ה"זכות" שלהם להניף את השלט? למה מה קרה?
הם לא צריכים "לחשוב על כל הצדדים". אם אני מחר ארצה להניף שלט בבלומפילד, אני לא אשאל אף אחד ולא אעשה משאל, וככה צריך להיות

כל עוד השלט פוגע במישהו אז כן - אתה לא תניף אותו.

אז אם אני חושב שהשלט "100% אנטי מכבי" הוא מבזה, מעורר שנאה, ולא קשור לכלום? צריך להוריד אותו?
אני מבטיח לך שיש אוהדים שחושבים ככה.
אם יש שלט "הנהלה זונה" צריך להוריד אותו כי יש הרבה אנשי םשנפגעים וחושבים שההנהלה עושה עבודה מעולה? בחיאת.
אין שום קהילה שמתנהלת בצורה הזאת, אלא במקרים קיצוניים ביותר (שלטים גזעניים למשל).
אם מי שהשלט הופנה אליו נפגע ממנו (ואני יכול להבין אותו, ואני מסכים איתו) זה באמת מאד מצער. באמת, בלי טיפת ציניות. אבל עדיין מותר להניף את השלט ולחשוב אחרת ממנו.

לא אמרתי אסור להניף

דומני שהשלט דיבר להנהלת הפועל, לא למשפחה.[/quote]

לא הייתי רוצה להיות זה בהנהלה שמודיע למשפחה שלא משתפים פעולה עם המשטרה ולכן הם לא מוכנים להנציח ככה את הקרוב משפחה.
אגב, השיתוף פעולה זה עם המשפחה ולא עם המשטרה אבל שיהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:27 
אדום בכל מקום כתב:
מתי מישהו פה הכין שלט לאריק איינשטיין? לעלי מוהר? מתי הכנתם שלט עבור הפועל? מתי נשארתם אחרי משחק דקה אחת בחיים שלכם כדי לעזור לקפל ציוד שכולם נהנים ממנו כל משחק? מתי השקעתם זמן פנוי מהחיים שלכם בשביל לגזור קונפטי, להדביק דגלים, להכין תפאורות..?

אין ספק שהתפקיד של אוהד זה להגיע למגרש ולעודד ואף אחד לא מצופה ממנו לעשות מעבר לזה - וגם האנשים שכן עושים מעבר לזה לא חושבים שהם מעל הקהל. פשוט מותר להם להביע את דעתם על דברים שלא נראים להם. כן, מותר להם, כי הם עושים ימים ולילות למען הקהל ולמען הקבוצה. גם אם נראה לכם שהם עושים את זה בשביל הפוזה ובשביל עצמם. כשנוח לכם אתם מבקשים את עזרת האולטראס בדברים וכשלא נוח - יוצאים עליהם.

הארגון היחיד שנותן כבוד לשחקני עבר (בניגוד להנהלות לדורותיהן שלא ידעו כמעט מעולם להיפרד כמו שצריך משחקנים ומאמנים במערכת) זה אולטראס הפועל. מעניין מה סיימון כץ ושאר חבריו בהנהלה עשו כדי לכבד את ההיסטוריה של המועדון הזה.

בזמן שרוב האנשים פה ובמגרש מגיעים ליציע, נכנסים רואים משחק והולכים הביתה, יש לא מעט חבר'ה (תקראו להם ערסים, ילדונים, מה שעושה לכם טוב) שדואגים שהיציע יהיה תמיד צבוע רועש וכדי שהתמיכה בקבוצה תהיה הכי טובה שאפשר. אין לכם מושג מה עובר על אותם חבר'ה מול המשטרה פעמיים בשבוע (כדורגל וכדורסל), וכמו שאמר villa cresp - לעשות משחק ראווה מול הגוף המטונף הזה זה יריקה בפרצוף.

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

יש אנשים שמדברים באינטרנט ויש אנשים שבפועל דואגים לתת כבוד ולהנציח.

וכן - משחק ראווה מול המשטרה - אותה משטרה שבמשך שנים מתנכלת לקהל שלנו - זה יריקה בפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:28 
אדום בכל מקום כתב:

כבר שנים שלא נהנים מהציורים המפגרים שלכם.
אם ה"מחיר" של להפסיק עם השריקות, השואות והשלטים הנוראיים הוא גם שלא יהיה ציור של ביג לבובסקי מעשן ג'ויינט ענק שכתוב עליו UH99 אז אני מוכן לשלם את זה.
וברצינות, גם אם המחיר הוא ללא שירים חדשים, בלונים ו"אווירה" (שכבר כמה שנים היא בית קברות ולא מצדיקה את השם שלה, אלא אם כן אנחנו מקבלים איזה שני שערים ואז שער חמש מתעורר), אז אני מעדיף לשלם אותו מלראות את חבורת הזבל הזו מרימה עוד שלט מביש.
:HEART2: סיימון כץ :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:31 
הפועל כתב:
red_o כתב:

אל תהיה נאיבי, אם תרים איזה שלט שתרצה במקרה הטוב יורידו לך אותו ובמקרה הרע תקבל מכות.
כמו שהורידו דגלי ישראל. כמו שבמכבי היו מלחמות של שנים בין הארגונים השונים וכל דגל שניתלה ניתלה באישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:32 
red_o כתב:

לא אמרתי אסור להניף

אילו השלכות יש לשלט הזה בדיוק?
מצידי שיעשו לכבודו גם אלף משחקי ראווה וייתנו לו את הכבוד הכי גדול בעולם.
אבל הקבוצה לא שייכת רק למשפחת שובל, עם כל הכבוד לה. היא שייכת גם להרבה אוהדים שסובלים מנחת ידה של המשטרה שבוע אחרי שבוע. ורבים מאלה שלא סובלים, עוד יסבלו. וכל מי שרק יעז לעבור את אחת העבירות הקשות בספר החוקים ולהיות פעיל בקהל אוהדים, אז יסבול עוד יותר.
אז זכותי המלאה לבקש מהקבוצה שלא לשתף פעולה עם בכירים בגוף שעושה עוול ונזק לאוהדים של אותה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד שמציק בשלט הזה (ואין בדברים כדי לומר שהם חייבים לי משהו), הוא שאין לו קשר להפועל. סתם שלט מחאתי שאין לו תרומה בשום צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
אבל הפועל היא זו שמשחקת נגד קבוצת המשטרה, איך זה לא קשור להפועל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:35 
קרספו- האם השוטרים שישחקו במשחק הראווה אלו אותם שוטרים שמגיעים למגרשים ומתייחסים לא יפה?
בכל זאת המשטרה זה ארגון גדול.
אבא של בועז שובל היה תת ניצב במשטרה ואוהד הפועל, ההיגיון אומר שאם יהיה משחק לזכרו זה יהיה בין המשטרה (מקום עבודתו) לבין הקבוצה אותה הוא ומשפחתו אוהדים.
האם מישהו מהאולטראס ניסה לדבר עם ההנהלה? להסביר להם את זה? לדבר עם המשפחה?
או שפתאום לאולטראס אין קשר להנהלה של הפועל?
האם אתה בתור חבר בועד מנהל בכדורסל היית אוסר על השחקנים לקיים משחק ראווה למשל מול מפקדי משטרה?
מול מפקדי צה"ל?
היכן עובר הגבול?
מדוע להשפיל את המשפחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:37 
בר קולמוסא כתב:
אדום בכל מקום כתב:

אם ה"מחיר" של להפסיק עם השריקות, השואות והשלטים הנוראיים הוא גם שלא יהיה ציור של ביג לבובסקי מעשן ג'ויינט ענק שכתוב עליו UH99 אז אני מוכן לשלם את זה.
וברצינות, גם אם המחיר הוא ללא שירים חדשים, בלונים ו"אווירה" (שכבר כמה שנים היא בית קברות ולא מצדיקה את השם שלה, אלא אם כן אנחנו מקבלים איזה שני שערים ואז שער חמש מתעורר), אז אני מעדיף לשלם אותו מלראות את חבורת הזבל הזו מרימה עוד שלט מביש.

חה חה חה
מה הקשר בין השריקות לאירגון אולטראס הפועל? בפעם האלף.
יש אווירה של בית קברות, לא בגלל אלה ששרים, אלה בגלל אלה שלא שרים (וגם פה אין שום קשר לאולטראס הפועךל. גם בין אלה ששרים וגם בין אלה שלא).
ולמה לך ל"לשלם את המחיר"? אם אתה חושב שזה מחיר, אז אתה יכול פשוט לעשות שלטים ודגלים לבד וגם לכתוב שירים לבד. למישהו יש מונופול על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אבל הפועל היא זו שמשחקת נגד קבוצת המשטרה, איך זה לא קשור להפועל ?

אתה יודע למה התכוונתי. זה לא קשור למשחק. זה לא תורם לאוירה.
ורק בשביל שמשטרת האולטראס לא תצא עלי- אתם לא חייבים לי כלום ותעשו מה שבא לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:44 
villa crespo כתב:
בר קולמוסא כתב:
אדום בכל מקום כתב:

חה חה חה
מה הקשר בין השריקות לאירגון אולטראס הפועל? בפעם האלף.
יש אווירה של בית קברות, לא בגלל אלה ששרים, אלה בגלל אלה שלא שרים (וגם פה אין שום קשר לאולטראס הפועךל. גם בין אלה ששרים וגם בין אלה שלא).
ולמה לך ל"לשלם את המחיר"? אם אתה חושב שזה מחיר, אז אתה יכול פשוט לעשות שלטים ודגלים לבד וגם לכתוב שירים לבד. למישהו יש מונופול על זה?

קודם כל זה לא נכון. כבר ראינו במכבי מה קורה כשעוד ארגון קם.
שנית, הבעיה שלי היא לא עם השלטים החסרים, אלא עם אלו הקיימים. מה יעזור לי להכין שלטים?
ומה הקשר בין השריקות לארגון? כלום, חוץ מזה שאותו בחור הוא מהברנג'ה ותמיד מחליט לשרוק במשרוקית שלו מתוך האיזור של האולטרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:46 
לירון האדום כתב:
קרספו- האם השוטרים שישחקו במשחק הראווה אלו אותם שוטרים שמגיעים למגרשים ומתייחסים לא יפה?
אבא של בועז שובל היה תת ניצב במשטרה ואוהד הפועל, ההיגיון אומר שאם יהיה משחק לזכרו זה יהיה בין המשטרה (מקום עבודתו) לבין הקבוצה אותה הוא ומשפחתו אוהדים.
האם אתה בתור חבר בועד מנהל בכדורסל היית אוסר על השחקנים לקיים משחק ראווה למשל מול מפקדי משטרה?
מול מפקדי צה"ל?
היכן עובר הגבול?
מדוע להשפיל את המשפחה?

אם צה"ל היה מפריע לי בחיי כאוהד הפועל, הייתי מביע את דעתי גם במקרה הזה. הוא לא (חוץ מזה שהוא מונע מאוהדים צעירים עם גב בריא וכושר לעידוד וקפיצות שך 90 דקות להגיע למשחקים וזו בעיה בפני עצמה). מי שכןף שיביע את דעתו.
אם הייתי חבר בוועד המנהל של הפועל והיו מקיימים כזה משחק, הייתי עושה הכל כדי למנוע אותו ואם הוא היה מתקיים, הייתי קם והולך. מבחינתי שיתוף פעולה עם גוף שפוגע בצורה סיסטמטית בקהל האוהדים של הקבוצה, הוא דבר שיהרג ובל יעבור.
בקיצור, נראה לי שהוויכוח הזה מיותר, כי אתם פשוט לא מבינים את התסכול וההתעללות הדו-שבועית שאנחנו עוברים.
אני הייתי צריך לדבר עם המשפחה? למה מי אני בכלל שאבקש מהם לבטל את האירוע? זה כבר לא יהיה במקום. לי אין שום ציפיה ושום טענה למשפחה. יש לי טענות ודרישות רק לקבוצה שלי.
אבל אם כבר הזכרת את המשפחה, אז שבעז שובל יבוא לראות פעם איך מדברים לאוהד בכניסה למגרש או איך שוטר יס"מ מתנהג לאוהד מחוץ למגרש, ואז אולי הוא יבין את הטענות שלנו. לא חכמה להיכנס בשער 2 ולחשוב שזו בעיה רק שלנו. אני לא מוכן לקבל את זה שבגלל שאני מכניס אביזרי עידוד, אז זו בעיה שלי שמנהגים אליי כמו לעבריין. וזה בדיוק מה שאתם עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:53 
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:
מול מפקדי צה"ל?
היכן עובר הגבול?
מדוע להשפיל את המשפחה?

אם צה"ל היה מפריע לי בחיי כאוהד הפועל, הייתי מביע את דעתי גם במקרה הזה. הוא לא (חוץ מזה שהוא מונע מאוהדים צעירים עם גב בריא וכושר לעידוד וקפיצות שך 90 דקות להגיע למשחקים וזו בעיה בפני עצמה). מי שכןף שיביע את דעתו.
אם הייתי חבר בוועד המנהל של הפועל והיו מקיימים כזה משחק, הייתי עושה הכל כדי למנוע אותו ואם הוא היה מתקיים, הייתי קם והולך. מבחינתי שיתוף פעולה עם גוף שפוגע בצורה סיסטמטית בקהל האוהדים של הקבוצה, הוא דבר שיהרג ובל יעבור.
בקיצור, נראה לי שהוויכוח הזה מיותר, כי אתם פשוט לא מבינים את התסכול וההתעללות הדו-שבועית שאנחנו עוברים.
אני הייתי צריך לדבר עם המשפחה? למה מי אני בכלל שאבקש מהם לבטל את האירוע? זה כבר לא יהיה במקום. לי אין שום ציפיה ושום טענה למשפחה. יש לי טענות ודרישות רק לקבוצה שלי.
אבל אם כבר הזכרת את המשפחה, אז שבעז שובל יבוא לראות פעם איך מדברים לאוהד בכניסה למגרש או איך שוטר יס"מ מתנהג לאוהד מחוץ למגרש, ואז אולי הוא יבין את הטענות שלנו. לא חכמה להיכנס בשער 2 ולחשוב שזו בעיה רק שלנו. אני לא מוכן לקבל את זה שבגלל שאני מכניס אביזרי עידוד, אז זו בעיה שלי שמנהגים אליי כמו לעבריין. וזה בדיוק מה שאתם עושים.

! ! !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:56 
בר קולמוסא כתב:

שנית, הבעיה שלי היא לא עם השלטים החסרים, אלא עם אלו הקיימים. מה יעזור לי להכין שלטים?
ומה הקשר בין השריקות לארגון? כלום, חוץ מזה שאותו בחור הוא מהברנג'ה ותמיד מחליט לשרוק במשרוקית שלו מתוך האיזור של האולטרס.

אז מצטער להגיד לך, אבל באמת שאין לך מושג בעניין הזה.
מה זה האזור של האולטראס? באזור שהוא מרכז הגוש המעודד, יושבים אוהדים שהם כביכול מאולטראס הפועל (שוב, זה לא איזה גוף עם חברים פעילים או משהו) ורוב האנשים שיושבים שם, לא הכינו דגל או חתכו קונפטי בחיים שלהם. בינם לבין אולטראס הפועל והתמונה הנוראית שאתה מנסה לצייר, אין כלום ושום דבר. הם בסה"כ הכל אוהדים שבאים לעודד וזה הכי חשוב.
לעומת זאת, אוהדים שאמורים להיות אולטראס, יושבים בכל מיני פינות ביציע ולא פותחים את הפה והם בושה וחרפה ואני אומר להם את זה כל שבוע. אולטראס או לא אולטראס.
והבחור עליו אתה מדבר, מסתובב בכל מקום ביציע ופועל על דעת עצמו בלבד ובניגוד גמור למה שאומרים לו החברים הכי טובים שלו.
אבל מי שרוצה להאשים את אולטראס הפועל בכל בעיה שקיימת בקהל הזה, אז תמיד יהיה לו נוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:56 
קרפסו- אומנם אני יושב שער 2, אבל האמן לי שאני יודע איך השוטרים מדברים ואיך הם מתנהגים.
אני מגיע לכל משחק של הפועל בית וחוץ ככה שאני מבין את מה שאתה כותב.
אבל וזה אבל גדול, צריך להבין שאבא של בועז היה תת ניצב במשטרה, זה לא סתם שהוחלט על משחק ראווה נגד המשטרה.
ושוב מדוע השלט הזה? אי אפשר להבליג?
עד כדי כך היה דחוף להכין כזה שלט ולכתוב עליו תתביישו?!
מי ישמע ההנהלה הלכה עכשיו לאותו אוהד עם המשרוקית והרחיקה אותו מהמגרשים (כמו במכבי) -
מה שאני מנסה להגיד זה שיש דברים שבהנהלה לא צריכים להתחשב באולטראס.
המשטרה זה ארגון ענק, יש לא מעט אוהדי הפועל שהם שוטרים, אז מה זה אומר עליהם?
האולטראס הגזימו פה ולא בפעם הראשונה, האנטגוניזם כלפי האולטראטס רק הולך ומתעצם וזה חבל מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:58 
villa crespo כתב:
בר קולמוסא כתב:

מה זה האזור של האולטראס? באזור שהוא מרכז הגוש המעודד, יושבים אוהדים שהם כביכול מאולטראס הפועל (שוב, זה לא איזה גוף עם חברים פעילים או משהו) ורוב האנשים שיושבים שם, לא הכינו דגל או חתכו קונפטי בחיים שלהם. בינם לבין אולטראס הפועל והתמונה הנוראית שאתה מנסה לצייר, אין כלום ושום דבר. הם בסה"כ הכל אוהדים שבאים לעודד וזה הכי חשוב.
לעומת זאת, אוהדים שאמורים להיות אולטראס, יושבים בכל מיני פינות ביציע ולא פותחים את הפה והם בושה וחרפה ואני אומר להם את זה כל שבוע. אולטראס או לא אולטראס.
והבחור עליו אתה מדבר, מסתובב בכל מקום ביציע ופועל על דעת עצמו בלבד ובניגוד גמור למה שאומרים לו החברים הכי טובים שלו.
אבל מי שרוצה להאשים את אולטראס הפועל בכל בעיה שקיימת בקהל הזה, אז תמיד יהיה לו נוח.

עזוב, אתה מדבר לקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:10 
19 כתב:
villa crespo כתב:
בר קולמוסא כתב:

עזוב, אתה מדבר לקיר.

שניכם מתממים לכל הפחות.
זה שאין איזור בשער חמש שכתוב עליו "הכניסה לחברי האולטרס בלבד" לא אומר שאין סדר ברור ביציע. למשל שבמרכז יעמדו כל חבורת הילדים שעוד מסתכלת על היצור הזה מלמטה. מספיק לי לראות אותו בעיניים שלי במשחקי החוץ ובכדורסל כדי לדעת שהוא מתחבא מאד בנח בסביבה הזו, שם אין ממש מי שיגיד לו להפסיק ואם חלילה תעלה משטרה ליציע יהיו שם כל מני "תמהוניים" לתת לו גב. מישהו משניכם חושב שאם הבחור הזה היה לצורך העניין אני, אדם בלי חברים אוהדים חזקים בשער חמש, הוא היה ממשיך עם זה?

לא כל רעה חולה היא אולטרס הפועל, נוח לכם לעשות דמגוגיה לפיה זו הטענה. המשרוקית, השלטים (והשואות, גם בדרבי כדורסל זו שהתחילה מהגוש המעודד ואנשי הברזלים עצמם בגארבג' טיים) הם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:21 
שימו רגע בצד את הדיון כן משטרה או לא משטרה - ממתי הקבוצה מקיימת משחקים לזכרם של אוהדים?

אני באמת מעריך את הרצון של המשפחה להנציח אוהד ותיק שכבודו במקומו מונח, אבל אני מודה שעד היום לא זכורים לי מחשקים כאלו למעט אולי במקרים מאד חריגים וטראגיים (משחק לזכר חייל שנפל, או משחק שנועד להתרים כספים עבור מישהו שחלה/נפצע).

אני מראש מתנצל אם זה נשמע רע, אבל במה עדיף אוהד X שנפטר על אוהד Y? האם לכל אוהד היו עושים משחק ראווה כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
בן אדם שמפגין נגד אירוע זניח לזכרו של קצין משטרה אוהד הפועל שכל המשפחה שלו אוהדת הפועל, הוא חסר רגישות.

הקבוצה שלך משתפת פעולה עם המשטרה כל יום ואם תרצה או לא תרצה היא גוף לגיטימי במדינת ישראל.

אני תוהה מתי תגיע דרישה לא לתת הנחה לחיילים למשחקים של הפועל כי צה"ל הוא צבא לו מוסרי.

אני מיואש כי יש פה כמה אנשים ש קיוויותי שיתפקדו כמבוגר אחראי, בטח אתה שמתיימר להיות בהנהלת העמותה בכדורסל, אבל כנראה שזה מקרה אבוד. תמשיכו להיות לוחמי צדק, אני אמשיך לעודד את הפועל.

אין לי כוח להמשיך בדיון האינפנטילי שאמור להתפתח פה.

סלאמאת...

אז מה ההבדל בין הרצון של קרספו ושל האולטראס לנצל את הכוח התקשורתי שיש להם כנגד המשטרה
לרצון שלך ושל סיימון להעלות את קרנה של המשטרה בעזרת שיתופי פעולה כאלה

אין הרבה
כולם נצלים את כוחם כדי להשפיע על תדמיתם או על תדמית הארגונים שקנו את תמיכתם

בין החובה שלך לשתף את המשטרה בארגון משחק שהיא חובה חוקית לבין הרצון שלך להשתתף בחינגת התדמיות שהיא ממש חוקית אבל נגוע בגועל נפש אין הרבה קשר לכן אין לך מה לקרוא למה שקורה עם המשטרה שיתוף פעולה אלא אם מדובר במשחק ראווה שבו אתה עוזר להרים את תדמיתה של זו שממררת לחברים שלך את החיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:24 
נועם שחם כתב:
שימו רגע בצד את הדיון כן משטרה או לא משטרה - ממתי הקבוצה מקיימת משחקים לזכרם של אוהדים?

אני באמת מעריך את הרצון של המשפחה להנציח אוהד ותיק שכבודו במקומו מונח, אבל אני מודה שעד היום לא זכורים לי מחשקים כאלו למעט אולי במקרים מאד חריגים וטראגיים (משחק לזכר חייל שנפל, או משחק שנועד להתרים כספים עבור מישהו שחלה/נפצע).

אני מראש מתנצל אם זה נשמע רע, אבל במה עדיף אוהד X שנפטר על אוהד Y? האם לכל אוהד היו עושים משחק ראווה כזה?

גם לי זה קצת מוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:30 
לירון האדום כתב:
קרפסו- אומנם אני יושב שער 2, אבל האמן לי שאני יודע איך השוטרים מדברים ואיך הם מתנהגים.
אני מגיע לכל משחק של הפועל בית וחוץ ככה שאני מבין את מה שאתה כותב.
אבל וזה אבל גדול, צריך להבין שאבא של בועז היה תת ניצב במשטרה, זה לא סתם שהוחלט על משחק ראווה נגד המשטרה.
ושוב מדוע השלט הזה? אי אפשר להבליג?
עד כדי כך היה דחוף להכין כזה שלט ולכתוב עליו תתביישו?!
מי ישמע ההנהלה הלכה עכשיו לאותו אוהד עם המשרוקית והרחיקה אותו מהמגרשים (כמו במכבי) -
מה שאני מנסה להגיד זה שיש דברים שבהנהלה לא צריכים להתחשב באולטראס.
המשטרה זה ארגון ענק, יש לא מעט אוהדי הפועל שהם שוטרים, אז מה זה אומר עליהם?
האולטראס הגזימו פה ולא בפעם הראשונה, האנטגוניזם כלפי האולטראטס רק הולך ומתעצם וזה חבל מאד.

לירון, אני יודע בדיוק מי אתה ושאתה מגיע לכל משחק ומכיר את הבעיה. לא דיברתי ספציפית אלייך כשהזכרתי את שער 2, אלא רק רציתי להמחיש את העניין שגם אני בקלות יכול להקטין כמעט לאפס את החיכוך שלי עם המשטרה ולחסוך ממני בעיות ועצבים מיותרים. כל מה שצריך, זה לא להתעסק בעידוד אקטיבי ביציע, אבל מה לעשות שאלה דברים שחשובים לי? למה אני צריך להיענש, אם לא עשיתי שום דבר רע?
ואני נענש בגלל אנשים אטומים וחסרי לב שמשתמשים בכח שלהם לרעה ועושים זאת בחסות המשטרה וכמו שכבר רשמתי, פוגעים בי שבוע אחרי שבוע. מבחינתי, אסור לעבור על זה בשתיקה והשלט הזה שהיה, הוא בערך הדבר הכי סולידי שאפשר לעשות.
אני אומר לך אמיתי שאני רק חושב על משחק הראווה הזה עם קציני המשטרה, שאחראים לגוף הרע הזה שמתעמר בנו, גורם לי לעצבים גם עכשיו. אני באמת חושב שזו יריקה בפרצוף שלנו, אז איך אנחנו אמורים להגיב?
אגב, שיהיה ברור. בחיכוך הבא עם המשטרה, כששוב לא נוכל לעשות נגדם כלום, העצבים נגד ההנהלה ותחושת העלבון יצוצו שוב. זה ברור. בגלל זה היה אסור לקיים כזה משחק.
ותאמין לי שהאנטגוניזם שיש נגד אולטראס הפועל, מפריע לי מאד ואני ממש לא מתעלם ממנו. אם היית יודע כמה שיחות אני עושה כדי שלא יהיה פילוג בקהל. כמה ריבים יש לי עם חברים שלי. גם בנושא שירי שואה, גם בנושא הדגלים, גם בנושא המשרוקית (שלא קשור לאולטראס הפועל, אבל בשורה התחתונה ברגע שמאשימים את האולטראס, אז הנזק נעשה). בנושא משחק הראווה הזה, אף אחד לא ישנע אותי שזה לגיטימי לקיים משחק כזה. וגם כאן, כדי לא ליצור אנטגוניזם, היה נסיום להשתמש במשפט שלא ייערב ולא יפגע במשפחה, אלא יפנה רק להנהלת הפועל. חבל שאתם לא רואים את זה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
ובכלל כאשר סיימון מערבב את ייצוג ישראל עם זה הוא גם מתייחס לאולטרס כחבורה של ילדים שלא מבינים
כי אין בין השלט של המייצגים כל קשר למערכת המשפטית או למערכת כלשהי במדינה אלא לקבוצה אחרת ששייכת היא למדינה
ויותר מזה כאשר הוא מערבב את הנושאים האלה הוא מנסה לבטל את היחס למשחק הראווה כאילו היה עוד שטות או חלק מאג'נדה ובין אם כן ובין אם לא הערבוב מוציא את האולטראס מקבוצת האוהדים הכללית ומאפשר לסיימון לקבוע את האג'נדה הכללית של הקבוצה בנפרד מזו של האולטרס וסיימון יודע מה כוחה של קבוצה ומה היא יכולה לעשות לתדמיות
ממש לא מוצא חן בעיני וזו בלשון המעטה בלי לשאול מה עם משחקי ראווה לאלה שלא שייכים למערכת המשפטית המשטרטית או המדינית
לא מייצגים את ישראל כי ישראל היא מדינה והפועל זו קבוצה ומה שמייצג את ישראל זה דברים אחרים שקשורים למשפטים שנגמרים ב"בכל מחיר" משליטה בחברון ועד ניצחון
:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שאותה תשוקה ואותן אנרגיות היו מוצגות גם אחרי ששיחררו את שכטר ורימו את כל האוהדים שקנו מנוי.
אה סליחה, היה איזה שלט שהרימו במחצית למשך שתי שניות ורבע שלא באמת אמר משהו.

חבל שלאנשים לא ירד האסימון - האולטראס מאז ומתמיד בוחר לעצמו את המלחמות שלו, וגם בזמן המחאה מול טביב הם הצטרפו אחרי שהמחאה כבר יצאה לדרך. הם לא מייצגים אף אחד מלבד עצמם. לא את ישראל, לא את הפועל, לא את הקהל ואפילו לא את שער 5. מיותר לראות בהם מובילי דעה או מובילי קהל ונראה לי שהם הראשונים שיגידו את זה.
שירימו איזה שלט ואיזה דגל שבא להם. העיקר שיהיו מרוצים מעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
הטעות היא שאנשים מתייחסים לאולטראס בנקודה הזאת ולא לכלל הקהל
אוהד שמלווה את הקבוצה במשך השנים נורמטיבי ככל שיהיה יסבול מהגוף שמתקרא המשטרה בין אם ישירות או בעקיפין(גם החלטה להשאיר אוהדים חצי שעה
בטדי כדי לשאוהדי ההבונים יהיה זמן להתחבא טוב בדרך זאת אשמת המשטרה)

אז האולטראס הרים שלט כי האולטראס תמיד יוצא כנגד מה שמפריע לו ולא כמו רוב האוהדים אוכל את עצמו בפנים בלי לעשות כלום
וכן לעשות משחק ראווה איתם בעיני לגטימי בערך כמו למנות את גמצי לדובר

ואני האחרון שיגן על האולטראס ביחוד בשנים האחרונות

ונקודה יותר חשובה שציינו כאן, רוצים להנציח מעולה תאמצו קבוצת ילדים, תבקשו טקס לפני משחק ,תעשו קבוצה בטורניר אוהדים
מכבד את המת אבל בלי להתאמץ אני חושב על כמה אוהדים מסורים ואהובים לא פחות שהלכו מאיתנו בשנים האחרונות ולא היה שום משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הלוואי שאותה תשוקה ואותן אנרגיות היו מוצגות גם אחרי ששיחררו את שכטר ורימו את כל האוהדים שקנו מנוי.
אה סליחה, היה איזה שלט שהרימו במחצית למשך שתי שניות ורבע שלא באמת אמר משהו.

חבל שלאנשים לא ירד האסימון - האולטראס מאז ומתמיד בוחר לעצמו את המלחמות שלו, וגם בזמן המחאה מול טביב הם הצטרפו אחרי שהמחאה כבר יצאה לדרך. הם לא מייצגים אף אחד מלבד עצמם. לא את ישראל, לא את הפועל, לא את הקהל ואפילו לא את שער 5. מיותר לראות בהם מובילי דעה או מובילי קהל ונראה לי שהם הראשונים שיגידו את זה.
שירימו איזה שלט ואיזה דגל שבא להם. העיקר שיהיו מרוצים מעצמם.

קובסטר אולי אתה צודק בטענות ומקרי הדגלים והשירים תומכים בטיעוניך אבל במקרה הזה השלט גם אם בא מהם מייצג לא מעט מהקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
הפועל מייצגים את הפועל ולא את ישראל?
אז האולטראס מייצגים את עצמם ולא את הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:42 
השלט שאתה תלית בשער 7 העביר את הנקודה מספיק טוב. כל המוסיף גורע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: