תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רבש
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
נפלתם על הראש בחיי.
הקבוצה שיחקה מצויין במשחקים האחרונים והיום הייתה פאשלה.
הפורום השתגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:34 
רב"ש פשוט לא לומד מטעויות לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
מחצית ר3שונה מצויינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:35 
כי הגאון אף פעם לא טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:39 
dino כתב:
מחצית ר3שונה מצויינת

נכון אני לא מבין מה אנשים רוצים
נתנו מחצית שלמה מצויינת ואפילו שמנו גול ועוד נגד קבוצה כמו הפועל עכו
אחרי זה יש עוד דרישות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:40 
pogi כתב:
dino כתב:
מחצית ר3שונה מצויינת

אחרי זה יש עוד דרישות?

אוי די, כולם כבר הבינו את השנינות שלך. דלג הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:40 
הפורום השתגע.
הקבוצה משגשגת והגיעה כבר למקום ה-4, רחוקה רק 20 נקודות מהמקום הראשון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:43 
אוגוסטוס היל כתב:
pogi כתב:
dino כתב:
מחצית ר3שונה מצויינת

אחרי זה יש עוד דרישות?

למה שנינות אני מתכוון לכל מילה
אתה כתבת כל העונה בדיוק את אותם הדברים, לי אסור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:44 
איתי כתב:
אני בעיקר מתגעגע למועדון שפוי, ואוהדים שנמצאים ביציע ולא פותחים את הבוקר בקראוונים בחודורוב.

כל השאר יסתדר מעצמו, אני בטוח.

היה כזה הבלחה בשנות ה90, חתיגת נוסטלגיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

pogi כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
pogi כתב:
dino כתב:
מחצית ר3שונה מצויינת

אחרי זה יש עוד דרישות?

למה שנינות אני מתכוון לכל מילה
אתה כתבת כל העונה בדיוק את אותם הדברים, לי אסור?

בול. אחד לאחד. סע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הפועל משחקת כדורגל חיובי והתקפי. להפועל אין שוער ואין משחק הגנה.
רב"ש אחראי גם לטוב וגם לרע, ועדיין, חייב להמשיך בעונה הבאה, ואני מאמין שהוא יכול לתקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
dino כתב:
מחצית ר3שונה מצויינת

אחרי זה יש עוד דרישות?

רק מכניס לפרופורציות. התארים שמעניקים פה לרב"ש הם בסגנון הגזמות של שייע פייגנבויים. שחקן מליגה א הוא שחקן ענק. רב"ש מאמן גרוע או הכי גרוע בארץ ומה עוד

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 10 פברואר 2014, 22:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:46 
שימשיך שלא ימשיך, אנחנו בדרך למטה בדרך הבטוחה כמו שהקבוצה נראית במחצית השניה לכל אורך העונה, זה משהו שאפשר להמר עליו בבטחה.
צריך לומר תודה לרב"ש שבזכותו אנחנו מגיעים לתחתית מוקדם מהצפוי לפחות חסך לנו שנה של הזיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:47 
זה מה יש
זו הקבוצה
עוד שלושה חודשים בערך נגמרת העונה, מכבי זו מכבי של העונה, ב"ש זו ב"ש של העונה, פ"ת זו פ"ת של העונה, והפועל זו הפועל של העונה. הכל ינוע סביב אותו סדר גודל של יכולת, פעם קצת יותר טוב, פעם קצת פחות טוב.

מי שרוצה להתרגש מהמשחקים הטובים יותר או הטובים פחות בשביל להגיד לאחרים אחר כך "אמרתי לכם", שיהיה לו לבריאות.

זה מה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
מאמן טוב רואה שהקבוצה שלו עלתה גרוע למחצית השנייה, רואה שהשווין של היריבה באוויר ועושה חילוף לפני שהיא משווה
מאמן בינוני עושה חילוף ישר כשהקבוצה שלו סופגת שוויון כדי לתת לקבוצה שלו כמה שיותר זמן להחזיר את היתרון
מאמן חלש מחכה 15 דקות אחרי שהקבוצה שלו חוטפת שוויון, ועושה חילוף ראשון רק בדקה ה82

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
מגיע לכם פרדי דוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
מגיע לכם פרדי דוד

מגיע לנו מאמן שעושה חילוף לפני הדקה ה82

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר המבחן שלו יהיה בפלייאוף.
עד אז יש לנו משחקים די קשים לעומת חיפה שיש לה משחקים נוחים על הנייר לפחות.
בשביל להיות באירופה צריך לתת פלייאוף טוב שיכול להחזיר את האמונה לשחקנים, את האהבה, את הריגוש, את הלחימה.
אם זה יקרה ברור שצריך לתת לו להמשיך, גם כי אין אופציה טובה ממנו וגם בגלל הסוף.
אם זה לא קורה, ברור שזה בזבוז להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:55 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
מאמן טוב רואה שהקבוצה שלו עלתה גרוע למחצית השנייה, רואה שהשווין של היריבה באוויר ועושה חילוף לפני שהיא משווה
מאמן בינוני עושה חילוף ישר כשהקבוצה שלו סופגת שוויון כדי לתת לקבוצה שלו כמה שיותר זמן להחזיר את היתרון
מאמן חלש מחכה 15 דקות אחרי שהקבוצה שלו חוטפת שוויון, ועושה חילוף ראשון רק בדקה ה82

קשטן עשה על זה קריירה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רבש
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
עומרי קנדה כתב:
מגיע לכם פרדי דוד

אתה רוצה לאמן?
בבקשה תתנדב,אנחנו רגילים לאוהדים מתנדבים.
עד שיש פה איש מקצוע שעושה את העבודה שלו לא נותנים לו רגע שקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:59 
19 כתב:
זה מה יש
זו הקבוצה
עוד שלושה חודשים בערך נגמרת העונה, מכבי זו מכבי של העונה, ב"ש זו ב"ש של העונה, פ"ת זו פ"ת של העונה, והפועל זו הפועל של העונה. הכל ינוע סביב אותו סדר גודל של יכולת, פעם קצת יותר טוב, פעם קצת פחות טוב.

מי שרוצה להתרגש מהמשחקים הטובים יותר או הטובים פחות בשביל להגיד לאחרים אחר כך "אמרתי לכם", שיהיה לו לבריאות.

זה מה יש.

אני לא מסכים שזה מה יש. מה יש זה החצי הראשון שהוא הדברים הטובים ברב"ש (ולא משנה נגד מי שיחקנו).
לצערי בא החצי השני ואין מה לעשות, הוא חתום על ההפסד הזה ב-100%. כבר אחרי 5 דקות ראו שהקבוצה עלתה נרפית והוא היה חייב להגיב.
גם בחילופים (עבדורחימי היה חייב לצאת כי הוא פשוט חרב את המשחק) וגם בלתת להם איזו בעיטה שימשיכו לעשות לחץ כמו בחצי הראשון.
דרך אגב, גם לגבי החצי הראשון שהיה טוב יחסית, עדיין, קבלת ההחלטות בסוף ההתקפות היו לא מספיק טובות, המון רבעי וחצאי מצבים שהלכו לאיבוד שעם קצת יותר ריכוז המשחק הזה לא היה מסתבך בכלל.
וכמובן שאי אפשר להוריד את האשמה מהשחקנים. בשביל כזה משחק לא צריך מאמן ולא צריך חילופים. שחקני כדורגל אמורים להבין מה צריך לעשות נגד קבוצה כמו עכו. הנרפות שלהם היתה חרפה. לא רוצה לומר זלזול. כאילו לא ממש רצו לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
סמל אישי של המשתמש
קנדה תרגיע קצת. מותר להתעצבן על מי שגרם לנו לעוד לילה של תסכול. תנוח הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רבש
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
עומרי קנדה כתב:
מגיע לכם פרדי דוד

אתה רוצה לאמן?
בבקשה תתנדב,אנחנו רגילים לאוהדים מתנדבים.
עד שיש פה איש מקצוע שעושה את העבודה שלו לא נותנים לו רגע שקט.

הלוואי
אתה מתלהב מרב"ש כאילו הוא מנצח פה איזה קבוצות מרשימות. כולה עשינו 5 נצחונות על 5 קבוצות תחתית חלשות. זה אמור להיות מובן מאליו שננצח קבוצות כאלו, יש לנו תקציב גדול משלהם פי כמה. זה לא שניצחנו בזכות איזה גאונות טקטית שלו. יש לנו פשוט שחקנים הרבה יותר מוכשרים
לקח לו חצי שנה למצוא שיטת משחק סבירה, והניהול משחק שלו מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:03 
redrony כתב:
19 כתב:
זה מה יש
זו הקבוצה

זה מה יש.

אני לא מסכים שזה מה יש. מה יש זה החצי הראשון שהוא הדברים הטובים ברב"ש (ולא משנה נגד מי שיחקנו).
לצערי בא החצי השני ואין מה לעשות, הוא חתום על ההפסד הזה ב-100%. כבר אחרי 5 דקות ראו שהקבוצה עלתה נרפית והוא היה חייב להגיב.
גם בחילופים (עבדורחימי היה חייב לצאת כי הוא פשוט חרב את המשחק) וגם בלתת להם איזו בעיטה שימשיכו לעשות לחץ כמו בחצי הראשון.
דרך אגב, גם לגבי החצי הראשון שהיה טוב יחסית, עדיין, קבלת ההחלטות בסוף ההתקפות היו לא מספיק טובות, המון רבעי וחצאי מצבים שהלכו לאיבוד שעם קצת יותר ריכוז המשחק הזה לא היה מסתבך בכלל.
וכמובן שאי אפשר להוריד את האשמה מהשחקנים. בשביל כזה משחק לא צריך מאמן ולא צריך חילופים. שחקני כדורגל אמורים להבין מה צריך לעשות נגד קבוצה כמו עכו. הנרפות שלהם היתה חרפה. לא רוצה לומר זלזול. כאילו לא ממש רצו לנצח.

לא
להגיד שמה שיש זה הטוב
זה כמו אלה שיגידו שמה שיש זה החצי השני

מה שיש זו קבוצה בינונית שפעם תשחק בינוני פלוס, ופעם בינוני מינוס. גם בתוך משחקים היא תתן מחצית בינונית פלוס ומחצית חלשה, כמו היום.

להאמין ששיא היכולת של הפועל (שגם הוא בינוני פלוס עד עכשיו) יהפוך לממוצע זה האמא של הווישפול ט'ינקינג. למה שהרע לא יהפוך לממוצע?
נראה מה יהיה עד סוף הסיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
זה ממש לא מה יש,
מה שיש זה עתיד של מועדון שלם שמונח על העונה הזו.
בהנחה ולא יגיע איזה רוכש על מהחלל, אנחנו לפני התרסקות מטורפת בקיץ הקרוב אם לא נגיע לאירופה.
נכון לעכשיו מתחרות איתנו 4 קבוצות על כרטיס אחד, והתסריט הרע הוא שאחת מהן זו מכבי חיפה, שהיא קבוצה עם קהל גדול ומסורת.
הוא איבד לנו את אירופה בתחילת העונה בגלל הרכב בזיוני וזלזול, ועכשיו אנחנו בדרך לאבד את הכרטיס לעונה הבאה.

אם כבר, מה שיש זה שאין לנו בעלים, אין לנו הכנסה כלכלית חוץ ממכירת שחקנים, מנויים וספונסרים. זה מה שיש, וכמו שזה נראה, אנחנו הולכים לרדת בכל הפרמטרים האלו מעונה לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:10 
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:
זה מה יש
זו הקבוצה

זה מה יש.

לא
להגיד שמה שיש זה הטוב
זה כמו אלה שיגידו שמה שיש זה החצי השני

מה שיש זו קבוצה בינונית שפעם תשחק בינוני פלוס, ופעם בינוני מינוס. גם בתוך משחקים היא תתן מחצית בינונית פלוס ומחצית חלשה, כמו היום.

להאמין ששיא היכולת של הפועל (שגם הוא בינוני פלוס עד עכשיו) יהפוך לממוצע זה האמא של הווישפול ט'ינקינג. למה שהרע לא יהפוך לממוצע?
נראה מה יהיה עד סוף הסיבוב.

לא יודע מה יהיה עד סוף הסיבוב. אני יודע מה הפוטנציאל. צריך להבין למה יש נפילות כאלה שקרו יותר מדי העונה. אין שום סיבה שמשחק כמו היום יסתבך. אם לבן שמעון יש נקודות חלשות, הוא צריך לשפר אותן. אם הוא לא לומד מהטעויות שלו, זו בעיה קשה. אם הוא לא מבין שהוא טועה, זו בעיה עוד יותר קשה.
ועדיין, יש קבוצת כדורגל שיודעת מה היא רוצה מעצמה (רב הזמן), מיישמת חלק מהדברים בצורה נכונה, אבל עדיין לא מספיק איכותי ולא למספיק זמן.
יש הרבה סיבות, חלק טעויות של המאמן, חלק שחקנים, חלק בטחון. אני באמת שלא רואה מישהו טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:12 
האדס כתב:
זה ממש לא מה יש,
מה שיש זה עתיד של מועדון שלם שמונח על העונה הזו.
בהנחה ולא יגיע איזה רוכש על מהחלל, אנחנו לפני התרסקות מטורפת בקיץ הקרוב אם לא נגיע לאירופה.
נכון לעכשיו מתחרות איתנו 4 קבוצות על כרטיס אחד, והתסריט הרע הוא שאחת מהן זו מכבי חיפה, שהיא קבוצה עם קהל גדול ומסורת.
הוא איבד לנו את אירופה בתחילת העונה בגלל הרכב בזיוני וזלזול, ועכשיו אנחנו בדרך לאבד את הכרטיס לעונה הבאה.

אם כבר, מה שיש זה שאין לנו בעלים, אין לנו הכנסה כלכלית חוץ ממכירת שחקנים, מנויים וספונסרים. זה מה שיש, וכמו שזה נראה, אנחנו הולכים לרדת בכל הפרמטרים האלו מעונה לעונה.

אם אתה חושב שהעתיד של המועדון תלוי בהגעה לאירופה, אז יש לך אותו חזון בדיוק כמו של אלה שמנהלים אותו. עתיד המועדון תלוי במציאת רוכש. גם בלי רוכש, 22 מיליון שקל אמורים להספיק להישאר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:13 
אירופה זה החרטה הכי גדולה שהמועדון יכול להמציא.
מי מבטיח שנעבור 3 סיבובים בהנחה ונשיג את הכרטיס לאירופה? ומי מבטיח שאם נעלה לבתים,עונה אחר כך נגיע לאירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:17 
זה שאין מישהו שעדיף עליו כרגע, זו כנראה התכונה הכי בולטת שלו בחצי השנה שלו בהפועל. זה נכון.
שיסיים את העונה, ישפטו אותו בסופה, יחליטו מה רוצים לעשות, הוא יחליט מה הוא רוצה לעשות.

אין יותר מדי טעם לדוש בזה במאניה דיפרסיה כל שבוע מחדש.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 10 פברואר 2014, 23:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
א. רשמתי אם לא יגיע רוכש, לכן ברור גם לי שזו הדרך היחידה להצלחה ממשית.
ב. הראיה הכללית הזו של 22 מיליון שקל היא לא נכונה ומוטעת. כרגע האנשים היחידים ששמים כסף בהפועל הם האוהדים, ברגע שהרמה המקצועית תרד, גם ההכנסה הזו תרד.
אני לא רואה סיטואציה שיש בעונה הבאה יותר מ-6000 מנויים אם לא יבנו פה קבוצה טובה, וקבוצה טובה יבנו רק על בסיס הכנסה מאירופה.
ג. אני שמח שזה מספיק עבורך בשביל להישאר בליגה, אבל זה לא הפועל כדורסל, השאיפות אמורות להיות מעט יותר גבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: