תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרבי אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:25 
מיק, הציטוט לא התייחס לזרים אלא לחוק הרוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
לא ציפיתי שננצח אבל זה כל העניין הוא שבמקום לחזק את הקבוצה בזמן, הוא דחה עוד ועוד ועוד את הנושא הזה ועכשיו עם הפציעות זה מתפוצץ לנו בפנים. פשוט מתסכל בקטע אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
alachover כתב:

ראיתי עכשיו בחדשות הספורט הוא דיבר על החוק הרוסי ואז אמר שהוא מחפש שני זרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:28 
הפועל כתב:
אני מניח שהוא התכוון לישראלים. זה הציטוט בYNET
ציטוט:
אדלשטיין הוסיף: "אני לא מאחל לאף אחד להפצע, אבל מה ירושלים הייתה עושה בלי הלפרין ואליהו אם הם היו נפצעים? מאיפה נביא שחקנים? אין לנו עשרה שחקנים באימון. שניים נפצעו, יוני ניר עבר לאשדוד ופרש".

ותכלס, קחו כמעט כל קבוצה בליגה (חוץ אולי מירשלים וחיפה), תקחו לה את שני הישראלים הבכירים, שימו אותה ביד אליהו מול 10 אלף צהובים שמתים לזיין אותה, וזה נגמר 20-30 הפרש, אפילו מול מכבי של העונה.
רבאק תראו איך חיפה נראתה בלי מורן רוט, וזה רק ישראלי בכיר אחד.

בואו לא נהפוך את התבוסה היום לאיזה משהו קיצוני, כאילו אם היה גארד נורמלי במקום קאונסיל ומשיהו קצת פחות רכרוכי מהארפר זה היה נגמר שונה בהרבה.
יש לנו בעיה עם הזרים מן הסתם, אבל המשחק היום זה לא מדד לכלום.

התבוסה היתה צפויה במצבנו אבל היא בהחלט משהו קיצוני וכן מדד מסוים למה שעובר על הקבוצה.
כמו שיובל ציין, זה משהו כמעט חסר תקדים העונה. חולון עם שני זרים היו רחוקים קליעת עונשין מניצחון, נס ציונה בלי דן והאניקט (ועם גודס כבר על המטוס בקושי משחק) שלטו חלק גדול מהמשחק וכמעט ניצחו, נתניה בלי זר כמעט ניצחו אותם. כל זה בתקופה האחרונה.

אנחנו רק בזכות יום קליעה חלש שלהם מבחוץ יצאנו עם פחות מ40-50 הפרש. זה אולי לא משקף יותר מדי אבל אי אפשר להגיד שזה לא אומר כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
alachover כתב:

ראיתי עכשיו בחדשות הספורט הוא דיבר על החוק הרוסי ואז אמר שהוא מחפש שני זרים

הוא אמר שאם זר נפצע לך יש מאיפה להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
הוא אמר ששני זרים אפשר להחליף ושני ישראלים לא.
אבל זה לא משנה.
מה שמשנה הוא שאנשים מחכים לארז בפינה כאילו הוא איסה אויב הפועל.
חבורה של ממורמרים נהיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הוא אמר ששני זרים אפשר להחליף ושני ישראלים לא.
אבל זה לא משנה.
מה שמשנה הוא שאנשים מחכים לארז בפינה כאילו הוא איסה אויב הפועל.
חבורה של ממורמרים נהיינו.

אז שיחליף כבר!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:39 
Fez כתב:
הפועל כתב:
אני מניח שהוא התכוון לישראלים. זה הציטוט בYNET
ציטוט:
אדלשטיין הוסיף: "אני לא מאחל לאף אחד להפצע, אבל מה ירושלים הייתה עושה בלי הלפרין ואליהו אם הם היו נפצעים? מאיפה נביא שחקנים? אין לנו עשרה שחקנים באימון. שניים נפצעו, יוני ניר עבר לאשדוד ופרש".

ותכלס, קחו כמעט כל קבוצה בליגה (חוץ אולי מירשלים וחיפה), תקחו לה את שני הישראלים הבכירים, שימו אותה ביד אליהו מול 10 אלף צהובים שמתים לזיין אותה, וזה נגמר 20-30 הפרש, אפילו מול מכבי של העונה.
רבאק תראו איך חיפה נראתה בלי מורן רוט, וזה רק ישראלי בכיר אחד.

בואו לא נהפוך את התבוסה היום לאיזה משהו קיצוני, כאילו אם היה גארד נורמלי במקום קאונסיל ומשיהו קצת פחות רכרוכי מהארפר זה היה נגמר שונה בהרבה.
יש לנו בעיה עם הזרים מן הסתם, אבל המשחק היום זה לא מדד לכלום.

התבוסה היתה צפויה במצבנו אבל היא בהחלט משהו קיצוני וכן מדד מסוים למה שעובר על הקבוצה.
כמו שיובל ציין, זה משהו כמעט חסר תקדים העונה. חולון עם שני זרים היו רחוקים קליעת עונשין מניצחון, נס ציונה בלי דן והאניקט (ועם גודס כבר על המטוס בקושי משחק) שלטו חלק גדול מהמשחק וכמעט ניצחו, נתניה בלי זר כמעט ניצחו אותם. כל זה בתקופה האחרונה.

אנחנו רק בזכות יום קליעה חלש שלהם מבחוץ יצאנו עם פחות מ40-50 הפרש. זה אולי לא משקף יותר מדי אבל אי אפשר להגיד שזה לא אומר כלום.

חולון,נס ציונה או קרית אתא. לאף אחת מהן הנבלות לא מתכוננות כמו לדרבי. מול אף אחת מהן ההיכל לא מלא, אפילו לא חצי מלא. אולי יש בו כמה ילדי כאפות ורולקסים. מול אף אחת מהן הדון לא מעביר שיחת רעל כאילו יוצאים למלחמת ששת
הימים. ואף אחת מהן לא קיבלה גהנום והפסד צורב במשחק הקודם. נכון שהם ניצחו את מכבי, אבל אין לזה באז כמו הפסד בדרבי. בקיצור - אי אפשר להשוות דרבי למשחק של מכבי מול נס ציונה. בשום פרמטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:47 
לא קונה את זה.
המשחק היום היה די רדום, בתקשורת וברולקסים. הפועל באו עם הרכב שגרם לזלזול.
הדריסה בסוף הרבע האחרון היתה בגלל שאנחנו הפועל (והזרים העלובים שלנו לא הבינו את זה), כל השאר היה משחק רגיל לחלוטין של מכבי בליגה. ואפילו משחק די חלש שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:49 
בסדר, רק תזכור שיום לפני נס ציונה הזרים של מכבי לא יודעים מי אלה בכלל, ועל הדרבי הם שומעים
בערך מהיום הראשון שלהם כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לא קונה את זה.
המשחק היום היה די רדום, בתקשורת וברולקסים.
הדריסה בסוף הרבע האחרון היתה בגלל שאנחנו הפועל (והזרים העלובים שלנו לא הבינו את זה), כל השאר היה משחק רגיל לחלוטין של מכבי בליגה. ואפילו משחק די חלש שלהם.

ממש רדום. גיא פניני חגג בריקוד כמו אחרי גול אחרי שהם חטפו לנו כדור בתחילת הרבע השלישי. הם באו לאנוס.
ולא שאני חושב שיש תירוץ לכזאת תבוסה גם אם הינו עולים בלי יהונתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:58 
אני לא מסתכל על זה ככה, כן באו לאנוס לא באו לאנוס. סיבוב ראשון בדרבי הם לא ״באו לאנוס״? שיחקו היום אותו דבר כמו בשאר משחקי הליגה עם אותם הרכבים ואותה יכולת. לא היתה איזו אוירה של משחק גדול סביב המשחק הזה. ההבדל היחיד שבגארבג׳ במקום שיעלו בן אלטיט וארד הררי הם המשיכו ללחוץ על הדוושה (ולצערי אנחנו נתנו להם). זה הכל, זה כל ההבדל.
שורה תחתונה אנחנו היינו בשר תותחים הרבה יותר משמכבי היו כאלה טורפים. חלק מזה באופן טבעי בגלל הפציעות וחלק מזה לא מוצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 00:07 
הרעל של הפורום הזה הוא משהו מיוחד. צריך להחליף את הזרים וצריך להחליף לכם את הפיוזים חבורה של משוגעים. פצועים לכם שני שחקני חמישיה. אם גודס היה במקום קאונסיל היינו מנצחים? לא! כששני שחקני חמישייה קריטיים שלך פצועים והקבוצה השנייה היא העשירה בליגה- אתה תפסיד. בטח ובטח בליגה של החוק הרוסי עם 2 ישראלים בכירים.

בכל אופן היינו צריכים להחליף את קאונסיל ממזמן. מהטעויות מישהו ג'ינג'י צריך ללמוד ולהפנים בשביל השנה הבאה. הגיע הזמן שאתם תרגעו עם הרעל שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
ההפסד היום הוא בכלל לא העניין. העניין זה ההתעקשות לעשות את הקבוצה הזאת לנכה, למוגבלת, סתם בגלל עקשנות או אגו או אי יכולת קבלת החלטות יותר מהירה, או הסבר אחר שאני מפספס. זה פשוט משגע אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
יש הסבר.
ארז בן זונה. לא הקשבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני לא מסתכל על זה ככה, כן באו לאנוס לא באו לאנוס. סיבוב ראשון בדרבי הם לא ״באו לאנוס״? שיחקו היום אותו דבר כמו בשאר משחקי הליגה עם אותם הרכבים ואותה יכולת. לא היתה איזו אוירה של משחק גדול סביב המשחק הזה. ההבדל היחיד שבגארבג׳ במקום שיעלו בן אלטיט וארד הררי הם המשיכו ללחוץ על הדוושה (ולצערי אנחנו נתנו להם). זה הכל, זה כל ההבדל.
שורה תחתונה אנחנו היינו בשר תותחים הרבה יותר משמכבי היו כאלה טורפים. חלק מזה באופן טבעי בגלל הפציעות וחלק מזה לא מוצדק.

בסיבוב הראשון הם היו קבוצה אחרת בלי אלכס טיוס וחצי שון ג'ימס בגבוהים. וטייריס רייס וריקי היקמן שעוד היו בים.
ההפסד שלהם לנו ולויטוריה עד ההפסד במלחה היה הפיק של היכולת הרעה שלהם העונה. משם הם יצאו לסדרה של נצחונות וביכולת מעולה לפרקים.

כמו כל דבר בחיים, ניצול הזדמנויות זה שם המשחק. ותפסת את מכבי בתקופה שחורה שלה. היום הם תפסו אותנו.
ושהם תופסים אותך זה 20 הפרש בחימום ו40 ביציאה מהחניה. היה ניתן למנוע את זה ולצערי שיחקנו היום מחפיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
ההפסד לא נורא.
גם העונה הזאת רחוקה מלהיות נוראה, רחוקה.
הפספוס ומה שידענו שיקרה פה חודשים לפני שזה קרה, מבאס תתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
כמעט אף קבוצה (ראשון ואולי נתניה), גם בלי שני הישראלים הבכירים שלה, לא הייתה נראית כמונו מול מכבי כי לאף קבוצה אין רביעיית זרים כל כך חלשה, שבמקום להיות הבסיס שמסביבם הישראלים נותנים תוספת, שלושה מהם הם שחקנים משלימים ושניים מהם לא טובים אפילו בתור כאלה. הרצליה, מראש קבוצה בינונית, שיחקה נגד מכבי בלי בן שימול שהיה חצי קבוצה שם ומכבי ניצלה בנס מהפסד. נס ציונה שיחקו במחצית הראשונה בנוקיה בפועל כמעט בלי שני הישראלים הבכירים שלהם (בלי טל דן וטפירו שהיה לא טוב ונקלע לבעיית עבירות) ואפילו בלי הזר הבכיר שלהם וניצחו את המחצית כי היו להם שלושה זרים מצוינים על המגרש.
אבל הם ידעו להביא את דיימון סימפסון במחיר מציאה במקום זר חלש, ולהביא את אנתוני גודס במחיר מציאה במקום זר פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 00:49 
הנהלת הקבוצה, בחרה להשקיע כ-25% בלבד מתקציב הצוות המקצועי ב-4 זרים ש-3 מהם אמורים להיות שחקני חמישה.

במקרה צריך ניסים והיה רק אחד (בראון).

ולמרות זאת, היתה תקופה שהקבוצה שיחקה מדהים למשל ירושלים בגביע.

זוהי החלטת מדיניות, אתה יכול להסכים איתה או לנסות לשנות אותה למשל בבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דרבי אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 00:59 
מה הקשר למדיניות? אם כבר, המדיניות צריכה להיות שלהפועל תל אביב בכדורסל תהיה את הקבוצה הטובה ביותר שהיא יכולה להרכיב במסגרת התקציב. זה המצב כיום? לא בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד, אני שמח שראיתי רק את המחצית הראשונה,
מצד שני, אולי אם הייתי רואה גם את השנייה היה נגמר יותר טוב.
מצד שלישי, אין סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 01:45 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
לא יצא לי לראות את הדקות האחרונות, מישהו יכול להגיד לי מה היה ההרכב של הנבלות ב- 4-5 דקות האחרונות?
כי אם הם שיחקו בהרכב החזק ביותר שלהם ולא נתנו לילדים לרוץ, ברור שזאת הוראה של הדון, להשפיל, לדרוס, לראות דם.
אוי כמה שאני מתעב את המועדון הזה. אוי כמה שאני מחכה להם בהדר יוסף. לחבורת טינופות הזאת.
משימון ועד פניני, ועכשיו גם הצטרף אינגלס שנותן מרפק לשולדי בלי קשר לחיים.

כאילו שאתה במצב הפוך לא היית מצפה מהשחקנים שלך לאותו דבר.
הסיבה האחרונה שיכולה להיות למישהו לתעב אותם, במיוחד כשיש אינספור סיבות אחרות ראויות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 01:59 
סמל אישי של המשתמש
סיכום מקצועי של הדרבי הזה:

ארז אדלשטיין הוא בן זונה גדול.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 06:23 
beny כתב:
הנהלת הקבוצה, בחרה להשקיע כ-25% בלבד מתקציב הצוות המקצועי ב-4 זרים ש-3 מהם אמורים להיות שחקני חמישה.

פשוט קשקוש. כל כך לא הנקודה.
תגיד, גם לא להחליף זרים כושלים זו חלק מהמדיניות? כי בקבוצה עם תקציב זרים מוגבל ו-4 זרים חדשים, זו הדרך היחידה ליצור מצבת זרים נורמלית. היחידה. מכיוון שאין פונקציה כזאת בהפועל אנחנו משחקים עם כאלה זרים חלשים.
זו הבעיה של הקבוצה, זו הבעיה שאנחנו מדברים עליה.

זו לא בעיה של מדיניות ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 06:40 
Fez כתב:
beny כתב:

פשוט קשקוש. כל כך לא הנקודה.
תגיד, גם לא להחליף זרים כושלים זו חלק מהמדיניות? כי בקבוצה עם תקציב זרים מוגבל ו-4 זרים חדשים, זו הדרך היחידה ליצור מצבת זרים נורמלית. היחידה. מכיוון שאין פונקציה כזאת בהפועל אנחנו משחקים עם כאלה זרים חלשים.
זו הבעיה של הקבוצה, זו הבעיה שאנחנו מדברים עליה.

זו לא בעיה של מדיניות ולא נעליים.

המדיניות גרמה לכך, שאתה נאלץ להסתפק בזראים בינוניים ולא יכולת למשל להביא את סימפסון בתחילת העונה.
אי החלפת קאונסיל היא רשלנות מתמשכת, ואי החלפת הרפר חביבך זו כבר בעיה תקציבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 06:47 
סימפסון עולה כמו הארפר ויכלת להביא אותו בתחילת העונה. הוא גם היה מועמד רציני. זה שהוא לא בא נובע מ-״מדיניות״ של מר מאמן לא להביא זרים ששיחקו בארץ כמעט בשום אופן (למעט מקרים יוצאי דופן) אבל לא מסיבה תקציבית.
אין דבר כזה שאין כסף להחליף את הארפר. זה לא נכון וזה מגוחך מעצם הטענה. משלמים לו שכר עד סוף החודש ומביאים שחקן אחר כמו כל קבוצה באירופה שמחליפה שחקנים. דוקא בגלל השכר הלא פרופורציונלי שלו אפשר תיאורטית גם להביא מחליף אליו ועוד לחסוך.
מעניין שרק הפועל תל אביב ״לא יכולה״. לאשדוד ונתניה וראשון וחולון יש ״כסף״ להחליף 2-4 זרים ורק הפועל לא יכולה להחליף אפילו אחד לשלושה חודשים.
המגבלה בהחלפת הזרים היא לא תקציבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 06:56 
Fez כתב:
סימפסון עולה כמו הארפר ויכלת להביא אותו בתחילת העונה. הוא גם היה מועמד רציני. זה שהוא לא בא נובע מ-״מדיניות״ של מר מאמן לא להביא זרים ששיחקו בארץ כמעט בשום אופן (למעט מקרים יוצאי דופן) אבל לא מסיבה תקציבית.
אין דבר כזה שאין כסף להחליף את הארפר. זה לא נכון וזה מגוחך מעצם הטענה. משלמים לו שכר עד סוף החודש ומביאים שחקן אחר כמו כל קבוצה באירופה שמחליפה שחקנים. דוקא בגלל השכר הלא פרופורציונלי שלו אפשר תיאורטית גם להביא מחליף אליו ועוד לחסוך.
מעניין שרק הפועל תל אביב ״לא יכולה״. לאשדוד ונתניה וראשון וחולון יש ״כסף״ להחליף 2-4 זרים ורק הפועל לא יכולה להחליף אפילו אחד לשלושה חודשים.

אני חושב שהחוזה של הרפר הוא מסוג "no cut" במידה ואתה צודק, אני גם אשמח לראות אותו מוחלף.

לגבי אשדוד וראשון לפחות, השיטה היא שמשכנעים את העיריה להכניס עוד כסף לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 07:00 
beny כתב:
Fez כתב:

אני חושב שהחוזה של הרפר הוא מסוג "no cut" במידה ואתה צודק, אני גם אשמח לראות אותו מוחלף.

לגבי אשדוד וראשון לפחות, השיטה היא שמשכנעים את העיריה להכניס עוד כסף לקבוצה.

עשרות שחקנים עם חוזי נו קאט נחתכים מדיי חודש. מספיק כבר עם האגדות האלה.
רק להפועל קשה.
רק הפועל לא מתפשרת
רק הפועל לא מוצאת זרים.
רק הפועל לא יכולה לחתוך זרים.
רק הפועל תשחק עם הולוגרמה כמו קאונסיל כי אין בנמצא רכז טהור.
רק הפועל כבר עונה שנייה מתבזה בסוגיית הזרים.
ורק אוהדי הפועל רואים את ההתנהלות העצובה הזו ומוצאים לה הסברים מקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 07:02 
רוב החוזים בליגה ובאירופה הם כאלה, כמעט אין חוזי קאט (רק במקרים מיוחדים). ועדיין חותכים שחקנים על ימין ועל שמאל. משלמים להם שכר עד סוף החודש וביי ביי. ככה זה עובד.
לחתוך את הארפר זה יותר זול מלחתוך את אוונס עבור מחליף נתון (בגלל הבדלי השכר). זו מתמטיקה פשוטה, אתה אולי משלם יותר פיצוי אבל חוסך יותר בהמשך. ועדיין את אוונס עמדו לחתוך הרבה פעמים לפי הדיווחים. ואין לו חוזה קאט.
אין שום בעיה תקציבית כאן. יש בעיה מקצועית.

תקציבית יכלת להיות היום עם אנתוני גודס ופרנק האסל, ומצבת זרים מהטובות בליגה. וזו עובדה. מקצועית זה לא אפשרי בגלל המאמן שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

סימפסון עלה כמו הארפר בתחילת העונה. כשנס ציונה הביאו אותו חודש וחצי מפתיחת העונה הוא כבר עלה להם 70 אלף דולר. זו עוד נקודה, אמנם במהלך העונה יש הרבה פחות אופציות אבל כשכן יש בשוק כמה שחקנים בודדים ברמה גבוהה, יש סיכוי הרבה יותר גבוה להביא אותם כי הם מתפשרים על שכר נמוך יותר מאשר בקיץ (וגם צריך לשלם פחות משכורות). כמו רנדל, כמו גודס (פעמיים), כמו סימפסון.

מה שיפה זה הזיגזוג המאוד מרשים במהלך החודשים האחרונים בין התירוצים השונים שכל אחד מהם יותר קלוש מהשני.
פעם אין כסף (למרות שיש) ופעם יש כסף אבל גם ככה אין לנו סיכוי לכלום אז עדיף לחסוך (למרות שהזדמנות כמו העונה היא נדירה ואין שום דבר אחר לחסוך בשבילו), פעם זו הכימיה הקבוצתית העדינה והנדירה שלא קיימת בשום קבוצה אחרת בעולם (למרות שברגע שלימונד הלך אז אפשר לראות מה שווה הכימיה הזאת), ופעם אם נביא חלילה שחקן טוב במקום קאונסיל הוא ייקח את המקום של בראון ולימונד (למרות הגישה הרווחת בעולם הספורט שגורסת כי עדיף להחזיק שלושה שחקנים טובים מאשר שניים), ופעם אם זה לא שבור אז אל תתקן (למרות שנחשו מה, זה אמנם לא היה שבור אבל מאוד שביר), ופעם הקבוצה רצה אז יש זמן למצוא את השחקן המתאים (למרות שהמציאות הוכיחה אחרת), ופעם אם זה מה שארז החליט אז הוא יודע הכי טוב כי הוא הרי גאון הכדורסל המוחלט (למרות שהוא מעולם זכה בתואר וגם עכשיו לא מצעיד אותנו להישגים יוצאי דופן בשום קנה מידה רציונלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: