תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרבי אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:03 
ranjef כתב:
purvis short כתב:
ברכות להארפר. הוא מצליח להיות יותר גרוע מקאונסיל.

אני אומר את זה כבר חודש וחצי לפחות. מתמקדים בקאונסיל וסיכול ממוקד והכל טוב ויפה.
הארפר לא פחות גרוע ממנו, ביחס לשכר - הרבה יותר גרוע ממנו.

הארפר נפילה ענקית והיה צריך להיות על המטוס מזמן.
בקבוצה שלא מצליחה להחליף את וינסנט קאונסיל במשך 5 חודשים אין מה לייחל אפילו להחלפה של הארפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:04 
ranjef כתב:
לא יצא לי לראות את הדקות האחרונות, מישהו יכול להגיד לי מה היה ההרכב של הנבלות ב- 4-5 דקות האחרונות?
כי אם הם שיחקו בהרכב החזק ביותר שלהם ולא נתנו לילדים לרוץ, ברור שזאת הוראה של הדון, להשפיל, לדרוס, לראות דם.
אוי כמה שאני מתעב את המועדון הזה. אוי כמה שאני מחכה להם בהדר יוסף. לחבורת טינופות הזאת.
משימון ועד פניני, ועכשיו גם הצטרף אינגלס שנותן מרפק לשולדי בלי קשר לחיים.

אין ספק שהיתה הוראה מלמעלה של הדון לא להוריד את הרגל מהגז.
חבל רק שהשחקנים הרכרוכיים של הפועל לא הבינו את זה, וכמו שתיארתי, עמדו והסתכלו מהצד במבט של "למה אתם מתאמצים באמא שלכם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
הארפר - גרוע מאוד.
קאונסיל - אין מה לדבר.
שירן - חלש. ואני רואה את זה כמעט כל פעם כשהוא משחק.
אריאלי וגולן גוט - נקודות אור, אריאלי עדיף על קאונסיל.

זהו, הוצאתי. 78-66

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:15 
האמת שאני לא יכול לבוא בטענות לרוב השחקנים שלנו. בסגל כזה, פעם ראשונה בדרבי בהיכל, כשהנבלות
באים כאילו לגמר יורוליג.
בטח לא לשחקנים כמו שירן או גוט, ששיחקו עד עכשיו בערך כלום העונה ופתאום נזרקים לזירה.
שחקנים הרבה יותר גדולים משירן ואריאלי קיבלו בראש הרבה יותר מהם בהיכל הרשע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
כי גם המאמן שלך לא הבין את זה.

לא שצילמתי למשהו אחר אבל הרבה האחרון היה חתיכת ביזיון של כולם,
במיוחד של האיש על הקווים.

אתם מפספסים את התפקיד של שירן. לתת גוף 10 דקות. בהגנה לתת למתן לנוח לקלוט 4-5 נק ולקחת 2-3 ריבאונד לא יותר מזה, ולזה הוא בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:19 
אין דבר כזה השפלה במעמד צד אחד.
אני לא מרגיש מושפל, אפילו לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:22 
באמת מעניין מה הסיבה של ארז לאי שינוי סגל הזרים שלנו, הרי יש כסף...
מתי המועד האחרון להחתמת שחקנים?

נערך לאחרונה על ידי Adom Bdam בתאריך 09 פברואר 2014, 20:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:22 
הביזיון לא היה הרבע האחרון, וגם לא התוצאה. סגלים טובים יותר של הפועל חטפו ככה ממכבי.
הביזיון זה להופיע עם קאונסיל והארפר למשחק כזה.
הביזיון זה לא להחליף אותם מתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:25 
רק אתה ארז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:32 
פתאום כולם נהיים תמימים - למה הכלבים לא העלו את הילדים לשחק? - ואני שואל אם היתה לנו אפשרות לתת להם 30 הפרש לא היינו רוצים? היינו דוחפים את השחקנים לתת גם 40 הפרש.
אנחנו כל פעם כאילו מופתעים מהרוע שלהם - אבל לא מבינים שזה טבוע בהם.
אותי הטריף ריבאונד הגנה שלא היה קיים, הם לקחו כמעט 20 ריבאונד התקפה וזה ביזיון ולא מעניין מי שיחק כי לקחת ריבאונד הגנה לא צריך את מתן נאור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:47 
שולדבראנד קצת התבלבל וחשב שהוא מייקל ג'ורדן וניסה לעשות דברים מטופשים
ולקח על עצמו הרבה יותר מדי אחריות ובכלל השחקנים הלא נכונים כבר פעמיים לוקחים על עצמם את האחרות
לא שירן לא שולדבראנד בטח שלא קאונסיל צריכים לעשות את זה.. הזוי שרק לקראת סוף הרבע ה3
האחריות עוברת לאיש הנכון-בראון שבעייני השחקן הכי טוב בארץ ואני מקווה שלא נכנסו למכבי היום רעינוות לראש
ושבסוף העונה הוא יקבל חוזה בNBA הבן אדם אייסמן שחקן אדיר

הפועל צריכה היתה מזמן להחליף את קאונסיל וגם הארפר לא מספיק טוב אם היה לנו סנטר טוב
שהיה יכול להתמודד עם טיוס ורכז טוב שיעזור לבראון המשחק הזה היה נגמר אחרת

אז אם הפועל רוצה להציל לעצמה את העונה ואולי לתת פייט על האליפות זה מה שהיא צריכה לעשות
מצער שהשחקנים הפסיקו לשחק באמצע הרבע הרביעי והתבזו בצורה כזו.. תילחמו תפריעו לא יכול להיות
שאתם נותנים להם כל כך בקלות.. עד הרבע ה3 נתנו מלחמה שמרנו טוב ושיחקנו כדורסל יפה
וכל הכבוד שידענו לבוא ולעשות את זה בלי מתן ורביב למרות שציפיתי מהשחקנים שילחמו היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
לבוא לשולדי בטענות זאת חוצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:53 
הטענות היחידות צריכות להיות למי שלא מחליף את קאונסיל והארפר.
זה הכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:09 
להתחיל לנתח משחק כזה ולראות את הדברים הרעים זה מטופש.

צריך לראות מה הרווחנו מהמשחק:
הרווחנו שחקן - טמיר אריאלי, ואוונס חזר לתת משחק טוב מאד.
וכמובן הקהל שהיה מדהים !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:19 
beny כתב:

לא הרווחת שום דבר כל עוד אריאלי ישחק ליד קאונסיל והארפר.
כמו שכתבתי בעבר, אריאלי לא שחקן מבריק, אבל ליד שני גארדים טובים בקו האחורי הוא יהיה בסדר.
אם כבר הרווחת משהו במשחק הזה זו הצצה. למציאות: הפועל שוב התייצבה למשחק עם הרכב זרים מזלזל ומביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:51 
beny כתב:

אם אחרי משחק סביר של אריאלי "הרווחת" אותו זה אומר שאחרי משחק חלש של קרלון "הפסדת" אותו? מה זה השטויות האלה?
בוא נכנס קצת לפרופורציות, אריאלי היה סביר אבל עדיין סיים עם מדד 0. וזה בסה"כ משחק אחד. מכאן ועד "הרווחנו שחקן"...

העובדות הן ששני הישראלים הבכירים שלנו פצועים ויש לנו שני זרים שנותנים תפוקה איומה לאורך העונה. לא צריך "לנתח" בשביל לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר חוץ מהעצבים אין שום דבר חדש מהמשחק הזה. החזקנו מעמד בצורה מאד מפתיעה עד שנגמר הכח ברבע הרביעי. אני ציפיתי שיהיה היום 40-50, נגמר רק 32. היה נחמד אם היינו קצת יותר אגרסיביים בריבאונד, אבל זה כבר בשוליים.
המסקנה האמיתית היחידה שיש מהמשחק הזה, היא אותה מסקנה שיש מכל קודמיו. אין חדש תחת השמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 22:24 
Fez כתב:
beny כתב:

אם אחרי משחק סביר של אריאלי "הרווחת" אותו זה אומר שאחרי משחק חלש של קרלון "הפסדת" אותו? מה זה השטויות האלה?
בוא נכנס קצת לפרופורציות, אריאלי היה סביר אבל עדיין סיים עם מדד 0. וזה בסה"כ משחק אחד. מכאן ועד "הרווחנו שחקן"...

העובדות הן ששני הישראלים הבכירים שלנו פצועים ויש לנו שני זרים שנותנים תפוקה איומה לאורך העונה. לא צריך "לנתח" בשביל לראות את זה.

אריאלי היה רק 8- במדד +/-, במשחק של 32 הפרש זה יפה.
אחרי רבע רביעי טוב בחצי הגמר ומשחק טוב היום (מה היו הציפיות שלך ממנו למדד 20). הרווחת שחקן ליגיטימי לרוטציה. מה שהוא לאהיה רוב העונה.

לגבי האיכות של קאונסיל, והרפר ששרת לו שירי הלל בתחילת השנה, לא צריך את הדרבי כדי ללמוד על "תרומתם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 22:36 
תגיד משהו, לפי התיאוריות שלך איך זה שאחרי הדרבי הקודם לא ״הרווחנו״ את יותם שירן? נתן משחק טוב נקודתי וזהו, אחרי זה חזר להיות לא קשור לענף. משחק זה משחק ותו לא. הלוואי שימשיך ככה ואז נדבר.

לגבי הנתונים שנתת, +\- זה קשקוש גדול. ואני לא ״ציפיתי למדד 20״ אבל קצת מצחיק לגמור את ההלל על אריאלי אחרי משחק של מדד 0. בינתיים הוא היה סביר במשחק אחד וזהו, זה כל מה שזה. אם אתה רוצה לשכנע את עצמך שהמשחק היה נפלא וכולו רק רווח אז לך על זה. מצחיקה הגישה שזה משחק שלא משקף ולכן אפשר ללמוד ממנו רק דברים חיוביים ולא שליליים, אהבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 22:47 
Fez כתב:
תגיד משהו, לפי התיאוריות שלך איך זה שאחרי הדרבי הקודם לא ״הרווחנו״ את יותם שירן? נתן משחק טוב נקודתי וזהו, אחרי זה חזר להיות לא קשור לענף. משחק זה משחק ותו לא. הלוואי שימשיך ככה ואז נדבר.

לגבי הנתונים שנתת, +\- זה קשקוש גדול. ואני לא ״ציפיתי למדד 20״ אבל קצת מצחיק לגמור את ההלל על אריאלי אחרי משחק של מדד 0. בינתיים הוא היה סביר במשחק אחד וזהו, זה כל מה שזה. אם אתה רוצה לשכנע את עצמך שהמשחק היה נפלא וכולו רק רווח אז לך על זה. מצחיקה הגישה שזה משחק שלא משקף ולכן אפשר ללמוד ממנו רק דברים חיוביים ולא שליליים, אהבתי.

הכל זה ביחס לציפיות. ודאי שהיו דברים שליליים אבל לא חדשים, אז חבל ל"טחון" אותם שוב. לדעתי היו נקודות אור, לדעתך לא וזה בסדר.

יותם לצערי, לא נראה השנה כמו שחקן שמתאים לליגת העל. לפני שנתיים כשהחליף בדרבי ביד אליהו את מתן שנפצע נראה טוב, ומאז הוא מתדרדר, חלק גדול באשמתו, אבל יתכן שלא מתאים לו מאמן כמו ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
בסופו של דבר חוץ מהעצבים אין שום דבר חדש מהמשחק הזה. החזקנו מעמד בצורה מאד מפתיעה עד שנגמר הכח ברבע הרביעי. אני ציפיתי שיהיה היום 40-50, נגמר רק 32. היה נחמד אם היינו קצת יותר אגרסיביים בריבאונד, אבל זה כבר בשוליים.
המסקנה האמיתית היחידה שיש מהמשחק הזה, היא אותה מסקנה שיש מכל קודמיו. אין חדש תחת השמש

מכבי לא הצליחה לדרוס אף קבוצה העונה, וכמעט כל הניצחונות שלה היו בשיניים. אפילו כשחולון הגיעו עם שני זרים הם כמעט ניצחו את מכבי בנוקיה. כנ"ל לגבי קבוצות בינוניות ומטה כמו גליל, הרצליה ואשדוד.
כרגע הפועל היא הקבוצה הכי חלשה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:07 
"אני מחפש שני שחקנים, תגידו לי מאיפה להביא".
ארז אדלשטיין אתה בן זונה. זהו, הוצאתי את זה. ועכשיו כשהוצאתי את זה, אני אוסיף: ארור האיש שמחתים את הבן זונה הזה על חוזה חדש. מאמן שיורק על קהל שמביא בליגה האפורה הזו מספרים חסרי תקדים לכל מגרש בארץ. מאמן שמחוק בכל קבוצה בארץ ורק בהפועל יכול לעשות מה שהוא רוצה ואף אחד לא ידרוש הסברים למה הוא לא מחתים זרים חדשים (על אנתוני גודס שמעת, או שאני זה שהייתי צריך להכין לו טיוטת חוזה?). חלאס, הביתה! שיקבל את הנבחרת מצדי. אף קבוצה בארץ גם ככה לא תגע בסכיזופרן הזה. פשוט לך מאיתנו. לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:11 
מאיפה הציטוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:11 
חבל על המילים.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 09 פברואר 2014, 23:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
כמה רעל כמה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
הוא אמר את זה בהקשר לחוק הרוסי. והוסיף "אם לירושלים היו נפצעים הלפרין ואליהו מה הם היו עושים?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שהוא התכוון לישראלים. זה הציטוט בYNET
ציטוט:
אדלשטיין הוסיף: "אני לא מאחל לאף אחד להפצע, אבל מה ירושלים הייתה עושה בלי הלפרין ואליהו אם הם היו נפצעים? מאיפה נביא שחקנים? אין לנו עשרה שחקנים באימון. שניים נפצעו, יוני ניר עבר לאשדוד ופרש".

ותכלס, קחו כמעט כל קבוצה בליגה (חוץ אולי מירשלים וחיפה), תקחו לה את שני הישראלים הבכירים, שימו אותה ביד אליהו מול 10 אלף צהובים שמתים לזיין אותה, וזה נגמר 20-30 הפרש, אפילו מול מכבי של העונה.
רבאק תראו איך חיפה נראתה בלי מורן רוט, וזה רק ישראלי בכיר אחד.

בואו לא נהפוך את התבוסה היום לאיזה משהו קיצוני, כאילו אם היה גארד נורמלי במקום קאונסיל ומשיהו קצת פחות רכרוכי מהארפר זה היה נגמר שונה בהרבה.
יש לנו בעיה עם הזרים מן הסתם, אבל המשחק היום זה לא מדד לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
"אני מחפש שני שחקנים, תגידו לי מאיפה להביא".
ארז אדלשטיין אתה בן זונה. זהו, הוצאתי את זה. ועכשיו כשהוצאתי את זה, אני אוסיף: ארור האיש שמחתים את הבן זונה הזה על חוזה חדש. מאמן שיורק על קהל שמביא בליגה האפורה הזו מספרים חסרי תקדים לכל מגרש בארץ. מאמן שמחוק בכל קבוצה בארץ ורק בהפועל יכול לעשות מה שהוא רוצה ואף אחד לא ידרוש הסברים למה הוא לא מחתים זרים חדשים (על אנתוני גודס שמעת, או שאני זה שהייתי צריך להכין לו טיוטת חוזה?). חלאס, הביתה! שיקבל את הנבחרת מצדי. אף קבוצה בארץ גם ככה לא תגע בסכיזופרן הזה. פשוט לך מאיתנו. לך.

ב- one הציטוט נשמע קצת אחרת:
"יש לנו בעיה עם החוק הרוסי ואני לא מאחל לאף קבוצה ששחקניה יפצעו, לא לאליהו והלפרין מהפועל ולא לבלו ואוחיון ממכבי.  מאיפה אני אביא שחקנים אחרי שנפצעו לי שני שחקנים בכירים? לשחק הישראלי יש משמעות בחוק הרוסי ואין פיתרון לזה״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
הוא אמר את הציטוט שברגקמפ הביא במסיבת העיתונאים שאחרי המשחק...הבנאדם הרס לי את הבריאות עם הגניבת דעת שלו, כל יום מפציצים אותו באופציות לחיזוק אבל הוא בשלו: לוקח ילדים בני עשרים ומשהו אחרי קולג׳ ואם הם פגיעה בול כמו קרלון הוא גאון ואם הם פח אשפה כמו קאונסיל וג׳סטין ״שם זין על הגנה לא מוכן לקחת ריבאונד ופוחד להכנס לצבע ״ הארפר אז הוא יקשקש על אין כסף ואין אופציות. חלאס you can fool some ppl sometime but you cant all the ppl all the time

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
זה לא משנה מה ארז אמר. הוא כבר בן זונה. מה נעשה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: