תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הסגל שלנו
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 19:55 
עזבו את המשחק היום,באופן כללי, קבוצת כדורסל רצינית לא יכולה לשחק עם 5 שחקנים בלבד שיודעים לשחק כדורסל, מתן,בראון,לימונד,שולדי,ואוונס השחקני כדורסל היחידים בקבוצה. הארפר קאונסיל ושירן לא שחקנים לליגת העל בישראל. הנהלה/ארז להתעורר!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הסגל שלנו
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:08 
מדויק.

הפועל תל אביב הביאה 4 זרים חדשים. אי אפשר לפגוע בול עם 4 זרים חדשים בתקציבים שלנו, זה לא אפשרי.
הדרך היחידה להתמודד עם זה היא לתקן תוך כדי העונה, כמו שעושות כל קבוצות ליגת העל ברמות התקציב שלנו.

כל קבוצות ליגת העל מלבד הפועל תל אביב.

לכן כיום להפועל תל אביב יש את סגל הזרים החלש בליגה, למרות שמשחק אצלה אחד הזרים הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הסגל שלנו
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מדויק.

הפועל תל אביב הביאה 4 זרים חדשים. אי אפשר לפגוע בול עם 4 זרים חדשים בתקציבים שלנו, זה לא אפשרי.
הדרך היחידה להתמודד עם זה היא לתקן תוך כדי העונה, כמו שעושות כל קבוצות ליגת העל ברמות התקציב שלנו.

כל קבוצות ליגת העל מלבד הפועל תל אביב.

לכן כיום להפועל תל אביב יש את סגל הזרים החלש בליגה, למרות שמשחק אצלה אחד הזרים הטובים בליגה.

שלא נדבר על יותם שירן שהוא שחקן שאני באמת לא ראיתי ממנו כלום העונה חוץ מכמה הברקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:45 
יותם שירן חלש מאוד ואני אומר את זה הרבה זמן, אבל הוא לא הבעיה של הפועל תל אביב. הוא לא שחקן שאמור לשחק יותר מ5-10 דקות במשחק. קרה שיש לנו פציעות והוא צריך לשחק יותר. מה לעשות.

קאונסיל והארפר הם שחקנים זרים. הם צריכים להיות שחקנים שסוחבים את הקבוצה. הארפר הובא בתור הזר היקר ביותר בקבוצה, שחקן שהיה אמור להיות העוגן שלך מתחת לסל. קאונסיל אמנם זול, אבל בכסף שיש להחליף אותו אפשר היה להביא שחקן שהיה משדרג את הקבוצה בשתי רמות (כולל אנתוני גודס).

קאונסיל והארפר הם חד משמעית הבעיה של הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
מכיוון שלא נראה שבאמת הולך להיות שינוי העונה בסגל הייתי דווקא מעדיף יותר דקות לגוט/גפן/אריאלי, גם אם קאנסיל יותר טוב מהם (והוא יותר) עדיין לטווח הארוך הערך של 5 דקות לגוט גדול יותר מ5 דקות נוספות לקאונסיל.
אם כבר להתבאס אז אני מעדיף להתבאס מהחטאה של גוט או גפן ולא מקאונסיל.

נקווה שלימונד ומתן יחזרו בזמן להציל את העונה, או שמישהו יתעשת מהר ויספיק להחליף את הארפר/קאונסיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:01 
Keisar88 כתב:
מכיוון שלא נראה שבאמת הולך להיות שינוי העונה בסגל הייתי דווקא מעדיף יותר דקות לגוט/גפן/אריאלי, גם אם קאנסיל יותר טוב מהם (והוא יותר) עדיין לטווח הארוך הערך של 5 דקות לגוט גדול יותר מ5 דקות נוספות לקאונסיל.
אם כבר להתבאס אז אני מעדיף להתבאס מהחטאה של גוט או גפן ולא מקאונסיל.

נקווה שלימונד ומתן יחזרו בזמן להציל את העונה, או שמישהו יתעשת מהר ויספיק להחליף את הארפר/קאונסיל

אם לא יהיה שינוי בסגל, אני לא אופתע אם נסיים בסוף מקום 7-8 (אם נשחק בבית התחתון).

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 09 פברואר 2014, 21:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
אם עד היום חשבתי שקאונסיל הוא החוליה החלשה בגזרת הזרים שלנו, אני די משוכנע אחרי המשחק הערב שדווקא הבחירה בהארפר היא שגרמה לנו את הנזק הגדול ביותר. נראה תלוש רוב המשחק, מפחד ממגע, רך כמו חמאה ולא מגיב בזמן. סוג של יגאל אנטבי של הכדורסל. מכבי שיחקה גרוע מאוד בחצי הראשון וסיימה אותו ב-10 הפרש מכיוון שבכל התקפה היו לה 3-4 זריקות - תוצר של אינסוף ריבאונדים בהתקפה. מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:06 
היכולת של הארפר היא בערך אותה יכולת (בטח בהגנה ובריבאונד) מאז שהגיע. נוח היה לכולם להסיט את הזרקורים לקאונסיל, אבל כמו שאמרתי: מבחינת גארדים יש גם את בראון ולימונד. בגבוהים אין כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
למרבה הצער באמת הארפר מתחיל לתת פייט לקאונסיל. רק שקאונסיל מרכז, והארפר לא, אז הטעויות שלו הרבה יותר בולטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:17 
לגבי הארפר, בלי שום קשר למשחק הזה שהיה גרוע מאד מבחינתו ברור שביחס למחיר הוא לא משחק מספיק טוב אבל כשהקבוצה רצה ומשחקת טוב אז גם הוא בדרך כלל משחק טוב.
כשהמשחק תלוי בו ומשחקים עליו יותר מידי הוא מתחיל להרוס.
קאונסיל גם כשהקבוצה רצה טוב הוא מצליח לאבד לנו את המומנטום ולהרוס התקפות.
אם היה מחליף לקאונסיל זה היה מספיק טוב.
את הארפר אפשר לסבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:22 
עד כה הארפר הוא אחד הזריפ הגרועים העונה בליגה. בוודאי ביחס לשכר שלו.
בכל קבוצה עם התנהלות נכונה ויכולת לקבל החלטות הוא היה מוחלף מזמן.
אבל קשה לצפות ממי שלא מצליח להחליף את אחד הזרים הגרועים בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי, כבר במשך כמעט חמישה חודשים, שיצליח להחליף זר שהוא סתם גרוע ואכזבה גדולה מתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
אם זכור לי נכון להארפר אין חוזה שבועי בניגוד לקאונסיל. כך שלהחליף אותו זה הרבה יותר קשה.
בכל מקרה היכולת שלו לא גרועה באופן עקבי כמו קאונסיל. בשבועות האחרונים כשהלחץ יותר עליו, הוא מוכיח שהוא עדין לא בשל לזה.
כשלימונד יחזור לכושר אני מאמין שהארפר גם ישתפר. כמו רוב הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:29 
הפועל כתב:
אם זכור לי נכון להארפר אין חוזה שבועי בניגוד לקאונסיל. כך שלהחליף אותו זה הרבה יותר קשה.
בכל מקרה היכולת שלו לא גרועה באופן עקבי כמו קאונסיל. בשבועות האחרונים כשהלחץ יותר עליו, הוא מוכיח שהוא עדין לא בשל לזה.

לא כזה קשה.
כלומר, זה קשה עד בלתי אפשרי למי שלא מסוגל להחליף את קאונסיל. זה ברור. זה קשה עד בלתי אפשרי למי שבעונה שעברה שיחק ושיחק ושיחק ושיחק עם שני זרים כי לא היה מסוגל להחתים מישהו.
קשה, מעניין שלנס ציונה לא קשה ולאילת לא קשה.
רק להפועל תל אביב קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:33 
הפועל כתב:

גם כשלימונד שיחק הארפר היה חלש. הוא לא טוב וזהו. באמת שציפיתי, באמת שרציתי, אבל הוא פשוט רע וכבר מזמן צריך היה להפסיק עם האשליות.
לכל הזרים בליגה אין חוזה שבועי והם עדיין נחתכים. משלימים להם את השכר עד סוף החודש ואומרים יפה שלום. במידה מסוימת זה יהיה יותר "זול" לחתוך אותו כי לפחות תחסוך חלק מהשכר המפלצתי שלו (בניגוד לקאונסיל שאמנם לא צריך לשלם לו פיצויים, אבל מצד שני גם מקבל מעט מאוד).
בקיצור, זה לא תירוץ. עצם זה שמדברים על החלפת זר אצלנו ככזה פרויקט בלתי אפשרי זה מספר את כל הסיפור. בשום קבוצה אחרת בליגה זה לא ככה. אני אפילו לא מדבר על אילת או חיפה שלקח להן לאחרונה בדיוק יומיים להחליף זר. כל קבוצה בליגה מחליפה זרים בלי שום בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
היו להארפר כמה וכמה משחקים לא רעים, ואפילו כמה משחקים עם הגנה סבירה. קאונסיל זה לא (בניגוד לרושם שהארפר מתעקש לתת במשחקים האחרונים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 21:53 
מסכים שהוא לא קאונסיל, אבל הוא גם מרוויח יותר מפי 2 מקאונסיל. מה שרלוונטי זה שהוא חלש מאוד מהרגע שהגיע ובכל מקום אחר הוא היה על המטוס. זה שהסטנדרט שלך לבחון זר זה וינסנט קאונסיל נובע ממצב שהוא מלכתחילה רחוק מלהיות תקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 22:39 
קאונסיל טוב בהגנה והארפר בהתקפה... ממש דני בונדר ועומרי קנדה.

בסופו של יום שניהם חלשים ולא מוסיפים לנו ערך מוסף כזרים.
הייתי מעדיף לראות זר כמו גיינס שיכול לתת גוף או לפחות אחד כזה שיקח ריבאונד ויעשה קצת הגנה אם
הוא כבר משחק בחוץ למרות הגובה שלו. אבל הארפר הוא פשוט מרגרינה בהגנה.
בהתקפה יש לו ימים שהוא דווקא בסדר ונותן נקודות בעיקר כשהקבוצה רצה, בטוח שלא עכשיו שההתקפה תקועה.

לגבי קאונסיל הכל כבר נאמר ואין מה להוסיף :bang: .

ארז נראה לי פשוט מתקשה להגיד שטעה ועכשיו אם יחליף אנשים יתחילו להגיד למה לא עשה את זה לפני?! אבל לדעתי יש פה
חולשה של ההנהלה מבחינה מקצועית, חיבים להעיר על דברים כאלו במהלך העונה גם אם המאמן הוא חצי אלוהים. בשביל מה משלמים לאורי
שלף אם הוא יכול להגיד מילה למאמן או להביא זרים?!

ארז אמר ובצדק שישראלים בכירים שנפצעים זה בעיה קשה כי אין מאיפה להביא אחרים במיוחד לאור החוק הרוסי. אבל אם היו לו זרים נורמלים
אז לפחות היה מי שמחזיק קצת את הקבוצה בתקופה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:47 
קשקשנים איפה הייתם לפני חודש וחצי?
תוציאו מכל קבוצה חוץ ממכבי את שני הישראלים הבכירים שלה ותחשבו לבד איך זה יראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 23:51 
עמית וייס כתב:

כנראה לא הפנמת
הנקודה היא לא התבוסה היום אלא איך שהקבוצה בנויה והערך המוסף של הזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 01:02 
עמית וייס כתב:

הו שלום לך, עמית וייס, סניגור חדש בפורום שמעולם לא נשמע קולו עד היום. איפה הייתי לפני חודשיים? אז ככה, שלושה ימים לפני הפציעה של לימונד כתבתי בנושא שעסק בעומס על שחקני מפתח שזה לא הגיוני שלימונד ובראון צריכים לשחק 35-40 דקות בכל ערב (מוזר שאז קאונסיל לא היה מספיק טוב ליותר מ-10 דקות שגם בהם הוא עשה נזק) ושכנראה עד שלימונד לא ייפצע קאונסיל לא יוחלף. מה חשבתי לעצמי, הרי גם זה לא הספיק למר כדורסל כדי להתחזק.
איפה היינו לפני חודשיים? התחננו ממר כדורסל להחתים את אנתוני גודס, אבל הוא סירב. השחקן עצמו ביקש ממנו שיחתים אותו, אבל הוא סירב.
איפה היינו לפני חודשיים? זעקנו שדווקא בשיא סדרת ניצחונות וקבוצה שהתחברה יפה, יש אפשרות לעשות משהו העונה. בטח בחצי גמר גביע, רק צריך גארד זר במקום קאונסיל. גם צריך בשביל זה טיפה חזון, הבנה שזו קבוצת כדורסל תחרותית עם קהל שרוצה תואר ולא קבוצת מכללות שבה התפקיד שלך זה לשפר את יכולות הכדורסל של קאונסיל (אין כאלה) או את משחק ההגנה של הארפר (כנ"ל, אין דבר כזה, ביי פאר הזר הכי גרוע בליגה ביחס לשכר שלו), אלא להעמיד את הקבוצה הכי חזקה שאתה יכול למעמד חצי גמר גביע. במקום זה, מר כדורסל, אדם שחסר כל יכולת לקבל החלטה, אדם שגם בתקציב הכי גבוה בתולדות הפועל ת"א, לא הצליח להחתים גארד זר עד חודש פברואר (וגם אז זה היה בסוף וויל אייברי, לא איזה עילוי) - מקבל פה אינספור מיני מליצי יושר כאילו הוא הביא אותנו להישג חסר תקדים - מתמודד על מקום רביעי מול קבוצה באותו תקציב כמו שלו שהיא גם העולה החדשה. מקום שבעונה שעברה סיימה בו נתניה עם תקציב נמוך משלו. וכל זה כשיש לו אווירה ביתית בכל אולם ואולם בזכות הקהל, דבר שבנתניה ובנס ציונה יכולים רק לחלום עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יותם שירן חלש מאוד ואני אומר את זה הרבה זמן, אבל הוא לא הבעיה של הפועל תל אביב. הוא לא שחקן שאמור לשחק יותר מ5-10 דקות במשחק. קרה שיש לנו פציעות והוא צריך לשחק יותר. מה לעשות.

קאונסיל והארפר הם שחקנים זרים. הם צריכים להיות שחקנים שסוחבים את הקבוצה. הארפר הובא בתור הזר היקר ביותר בקבוצה, שחקן שהיה אמור להיות העוגן שלך מתחת לסל. קאונסיל אמנם זול, אבל בכסף שיש להחליף אותו אפשר היה להביא שחקן שהיה משדרג את הקבוצה בשתי רמות (כולל אנתוני גודס).

קאונסיל והארפר הם חד משמעית הבעיה של הפועל תל אביב.

הם הסימפטומים הבולטים של הבעיה האמיתית של הקבוצה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 01:52 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
לגבי הארפר...כשהקבוצה רצה ומשחקת טוב אז גם הוא בדרך כלל משחק טוב.

לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 15:42 
bergkamp כתב:
עמית וייס כתב:

הו שלום לך, עמית וייס, סניגור חדש בפורום שמעולם לא נשמע קולו עד היום. איפה הייתי לפני חודשיים? אז ככה, שלושה ימים לפני הפציעה של לימונד כתבתי בנושא שעסק בעומס על שחקני מפתח שזה לא הגיוני שלימונד ובראון צריכים לשחק 35-40 דקות בכל ערב (מוזר שאז קאונסיל לא היה מספיק טוב ליותר מ-10 דקות שגם בהם הוא עשה נזק) ושכנראה עד שלימונד לא ייפצע קאונסיל לא יוחלף. מה חשבתי לעצמי, הרי גם זה לא הספיק למר כדורסל כדי להתחזק.
איפה היינו לפני חודשיים? התחננו ממר כדורסל להחתים את אנתוני גודס, אבל הוא סירב. השחקן עצמו ביקש ממנו שיחתים אותו, אבל הוא סירב.
איפה היינו לפני חודשיים? זעקנו שדווקא בשיא סדרת ניצחונות וקבוצה שהתחברה יפה, יש אפשרות לעשות משהו העונה. בטח בחצי גמר גביע, רק צריך גארד זר במקום קאונסיל. גם צריך בשביל זה טיפה חזון, הבנה שזו קבוצת כדורסל תחרותית עם קהל שרוצה תואר ולא קבוצת מכללות שבה התפקיד שלך זה לשפר את יכולות הכדורסל של קאונסיל (אין כאלה) או את משחק ההגנה של הארפר (כנ"ל, אין דבר כזה, ביי פאר הזר הכי גרוע בליגה ביחס לשכר שלו), אלא להעמיד את הקבוצה הכי חזקה שאתה יכול למעמד חצי גמר גביע. במקום זה, מר כדורסל, אדם שחסר כל יכולת לקבל החלטה, אדם שגם בתקציב הכי גבוה בתולדות הפועל ת"א, לא הצליח להחתים גארד זר עד חודש פברואר (וגם אז זה היה בסוף וויל אייברי, לא איזה עילוי) - מקבל פה אינספור מיני מליצי יושר כאילו הוא הביא אותנו להישג חסר תקדים - מתמודד על מקום רביעי מול קבוצה באותו תקציב כמו שלו שהיא גם העולה החדשה. מקום שבעונה שעברה סיימה בו נתניה עם תקציב נמוך משלו. וכל זה כשיש לו אווירה ביתית בכל אולם ואולם בזכות הקהל, דבר שבנתניה ובנס ציונה יכולים רק לחלום עליו.

הגיוני מאוד שרביב לימונד וקרלון בראון ישחקו 35-40 דקות כל שבוע. אחרי הדרבי האחרון לא ראיתי אותך בא בטענות למר כדורסל.
מקום 4, 18 משחקים, 11 נצחונות. חברים יקרים תיכנסו לפרפורציות. אנתוני גודס בחיים לא היה גומר בהפועל את העונה כמו שלא גמר בנס ציונה.
מר כדורסל הוא זה שבזכותו אתה בליגת העל, מר כדורסל הוא זה שבזכותו רביב נראה כמו שהוא נראה ומר כדורסל הוא זה שבזכותו ניצחת דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 15:48 
למה כל כך קשה לך לשמוע קצת ביקורת עניינית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
למה אנתוני גודס לא היה גומר את העונה בהפועל? הוא עזב את נס ציונה רק כי הם העדיפו להחזיר את האניקט בתום הפציעה שלו, ולא לעבור ל5 זרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 16:16 
הפועל כתב:
למה אנתוני גודס לא היה גומר את העונה בהפועל? הוא עזב את נס ציונה רק כי הם העדיפו להחזיר את האניקט בתום הפציעה שלו, ולא לעבור ל5 זרים

מה זאת אומרת למה? כי הוא לא רכז טהור!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 16:44 
כמו שארז בנה קבוצה מאומנת נפלא והביא אותנו לנצחונות אדירים בתחילת העונה כך הוא דואג לחרב את העונה בכל רגע שעובר
לא יודע אם כל יתרון האימון שלו שווה כשהוא פשוט הורס הכל בקבלת החלטות מחפירה בנושא הזרים
אם אף זר בעולם לא טוב לו כבר במשך חודשים איך לעזאזל הוא ממשיך עם שני כשלונות כמו קאונסיל והארפר?
על קאונסיל כבר דיברנו מספיק ואני מעדיף כבר להפסיק להתעצבן ולדבר עליו, אבל הזר הכי יקר בקבוצה היה בפער השחקן הכי גרוע על המגרש כשמשחקים שם גם קאונסיל וגם ילד שזרק לסל בפעם השניה העונה
כמו שאין אף מאמן שהיינו נראים איתו כמו שנראינו בדרבי הראשון ומול ירושלים בגביע, ככה אין אף מאמן שלא היה מחליף לפחות את קאונסיל ומנסה להוציא משהו מהעונה הזו.
האם היתרונות עולים על החסרונות? זו שאלה לקיץ.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 19:20 
KingAlpaca כתב:
ofir כתב:

לא נכון.

למה לא נכון.
אני לא זוכר שהארפר הרס לנו מומנטום עם רצף החלטות שגויות.
אני לא זוכר שהארפר גרם לנו לאבד יתרון דו ספרתי בפחות מ5 דקות.
אז נכון הוא רך בהגנה וגם בהתקפה הוא לא תמיד הכי טוב,אבל יש לו תרומה מסויימת.
תרומה שב90% מהמשחקים עולה על הנזק שהוא גורם(והיו כמה משחקים שהוא היה הטוב ביותר אצלנו).
ברור שאלו לא הציפיות מהזר הכי יקר שלך אבל הוא עדיין לא הגיע לרמה של קאונסיל שמצליח לשבור שיאים שלילים משבוע לשבוע.
*לכתוב "לא נכון" בלי להסביר את עצמך זה לא שווה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
עמית וייס כתב:

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 22:05 
ofir כתב:
KingAlpaca כתב:
ofir כתב:

לא נכון.

למה לא נכון.
אני לא זוכר שהארפר הרס לנו מומנטום עם רצף החלטות שגויות.
אני לא זוכר שהארפר גרם לנו לאבד יתרון דו ספרתי בפחות מ5 דקות.
אז נכון הוא רך בהגנה וגם בהתקפה הוא לא תמיד הכי טוב,אבל יש לו תרומה מסויימת.
תרומה שב90% מהמשחקים עולה על הנזק שהוא גורם(והיו כמה משחקים שהוא היה הטוב ביותר אצלנו).
ברור שאלו לא הציפיות מהזר הכי יקר שלך אבל הוא עדיין לא הגיע לרמה של קאונסיל שמצליח לשבור שיאים שלילים משבוע לשבוע.
*לכתוב "לא נכון" בלי להסביר את עצמך זה לא שווה כלום.

בדיוק ההיפך. ב-90% מהמשחקים בנזק שהוא גורם עולה על התרומה שלו.

התרומה היחידה שלו היא בקליעות מבחוץ כשהוא חופשי. כשזה עובד - יש לו תרומה חיובית. כשזה לא עובד - הוא מזיק נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: