תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 19:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות השבוע 9.2-על רקע בקשת קיצוץ השכר ומשחק מול עכו
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 13:32 
שחר כתב:
idan כתב:
שחר כתב:
עידן, אתה חי בבועה ( שלא לומר בסרט)... תבדוק את זה בשבתות, לפעמים הפרש של עשרה או 20 ₪ לכאן או לכאן משנה את כמות הקהל באופן דרסטי. מעבר לעובדה שאם מחיר המנוי ימשיך לעלות האוהדים יהיו הרבה פחות סובלניים...גם לזה יש קשר ישיר ..בכל מקרה אתה ממשיך ומחפש את הפתרונות מתחת לפנס הלא נכון, לדעתי לפחות...

לא חיפשתי פתרונות.
ותן לי דוגמה מתי הפרש של עשרה או 20 ש"ח בכרטיס שינה את כמות הקהל.

פנדורי

דוגמה מעולה שממחישה בדיוק את הנקודה שלי.
הגיעו למשחק סדר גודל של 7,000 צופים, שהם מחצית מתכולת האיצטדיון ושילמו 100 ש"ח לכרטיס = 700,000 ש"ח.
אם ההנהלה הייתה מוכרת כרטיסים ב-50 ש"ח, במקרה הכי טוב היא הייתה ממלאת את כל האיצטדיון ב14,000 רוכשי כרטיסים ואז כמה היה יוצא - 700,000 ש"ח.
אבל ההנהלה ידעה שביום חמישי בערב היא כנראה לא תצליח למלא את כל האיצטדיון, אבל החלק הארי והנרקומני יגיע, אז מבלי לתרץ שזה בשביל לכסות גירעון או להביא שחקן מסויים גבתה מחיר גבוה לכרטיס, ומה בתאכל'ס קרה? כלום. היה אשכול של חמישה עמודים בפורום וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
מה בתאכל'ס קרה? כלום. היה אשכול של חמישה עמודים בפורום וזהו.
מה שבתאכלס קרה זה שעפנו מאירופה. תוריד את זה מה 700 אלף הכנסה :(

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 13:46 
הסיבה לקיצוץ בהפועל? בור של 3 מיליון שקלים
4 מיליון ש"ח היו אמורים להיכנס כהלוואה, אבל רק מיליון הגיעו לקופת הקבוצה. גורם במועדון טוען כי דווקא אחד השחקנים היה זה שהציע את הקיצוץ. אנטבי ימשיך בהרכב מול עכו, אורלנדיץ' בסגל לראשונה

מעל לכל, הנושא שמעסיק את הפועל תל אביב ביממה האחרונה הוא כמובן הניסיון לקצץ בשכר השחקנים. לפחות כרגע, נראה שהשחקנים נוטים שלא להסכים לקיצוץ של 5 עד 10 אחוזים בשכרם, כפי שביקש מהם אתמול (שבת) מחזיק זכויות הניהול, חיים רמון, באמצעות שני הקפטנים שי אבוטבול וגילי ורמוט. במועדון טוענים כי כל החלטה של השחקנים תתקבל ע"י חיים רמון, וכי תשובה שלילית לא תגרור שום מהלך כזה או אחר מצידו של מחזיק זכויות הניהול.

"חיים לא יעשה כלום אם השחקנים לא יסכימו לקיצוץ בשכר, גם מהסיבה הפשוטה שחוקית הוא לא רשאי לעשות זאת", אמר גורם בכיר במועדון לאתר ערוץ הספורט. אגב, ישנם גורמים בהפועל שטוענים שההצעה להפחתת השכר הגיעה מאחד השחקנים. בכל מקרה, לאתר ערוץ הספורט נודע כי מתוך ארבעת מיליון השקלים שהיו אמורים היו להיכנס כהלוואה מבעלי המניות בשביל להשאיר את עומר דמארי, נכנסו לקופת המועדון מיליון שקלים בלבד.

בתוך כך, האדומים המשיכו להתכונן למשחק החוץ מחר מול הפועל עכו כאשר שי אבוטבול יעדר בעקבות ספיגת כרטיסים צהובים, כשמי שצפוי להחליפו הוא בראיין גרזיצ'יץ'. שינוי נוסף שבן שמעון צפוי לערוך הוא הצבתו של ליאור לוי, שהתאושש מפציעתו במפשעה, בעמדת המגן הימני במקומו של אברהם צ'קול. יגאל אנטבי, שגילה יכולת טובה במשחק הקודם מול רמה"ש, צפוי להמשיך כמגן שמאלי. בחלק הקדמי ימשיכו לשתף פעולה בסארט עבדורחימי, ישראל זגורי, גילי ורמוט ועומר דמארי.

פטר אורלנאדיץ', חלוץ הרכש החדש, צפוי להיות בסגל. עמותת האוהדים, 'האדומים', ארגנה לאוהדי הקבוצה הנחה של 50 אחוזים על הנסיעה ברכבת ישראל, כאשר משם ועד לאיצטדיון תעמיד העמותה שאטלים בחינם.

ביום חמישי ישתתפו שחקני הקבוצה במשחק קטרגל מול הסגל הבכיר של המשטרה לזכרו של תת ניצב יעקב שובל, אוהד ותיק של הקבוצה שהלך לעולמו לפני כשנה.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 63387.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 13:50 
idan כתב:
שחר כתב:
idan כתב:
שחר כתב:
עידן, אתה חי בבועה ( שלא לומר בסרט)... תבדוק את זה בשבתות, לפעמים הפרש של עשרה או 20 ₪ לכאן או לכאן משנה את כמות הקהל באופן דרסטי. מעבר לעובדה שאם מחיר המנוי ימשיך לעלות האוהדים יהיו הרבה פחות סובלניים...גם לזה יש קשר ישיר ..בכל מקרה אתה ממשיך ומחפש את הפתרונות מתחת לפנס הלא נכון, לדעתי לפחות...

לא חיפשתי פתרונות.

פנדורי

הגיעו למשחק סדר גודל של 7,000 צופים, שהם מחצית מתכולת האיצטדיון ושילמו 100 ש"ח לכרטיס = 700,000 ש"ח.
אם ההנהלה הייתה מוכרת כרטיסים ב-50 ש"ח, במקרה הכי טוב היא הייתה ממלאת את כל האיצטדיון ב14,000 רוכשי כרטיסים ואז כמה היה יוצא - 700,000 ש"ח.
אבל ההנהלה ידעה שביום חמישי בערב היא כנראה לא תצליח למלא את כל האיצטדיון, אבל החלק הארי והנרקומני יגיע, אז מבלי לתרץ שזה בשביל לכסות גירעון או להביא שחקן מסויים גבתה מחיר גבוה לכרטיס, ומה בתאכל'ס קרה? כלום. היה אשכול של חמישה עמודים בפורום וזהו.

הגיעו למשחק פחות מ7000 צופים שמתוכם חברי העמותה קיבלו כניסה חינם והמנויים נכנסו בהנחה במחיר של 50 ש"ח. תחשוב לבד כמה קהל "לא אמיתי" כמו שמכנה אותו אחד ממנהלי העמותה הגיע למשחק. אני אפילו לא מדבר על 50 ש"ח אלא על 80 ש"ח כמו כל משחק אחר בשלב הזה שכמעט תמיד היה מלא, אז דני טוען שהקהל לא מבין את החשיבות ובלה בלה בלה, אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח ובטח עם הנזק שנגרם לקבוצה ששיחקה לעיני אצטדיון חצי מלא והפסידה גם תמיכה מהקהל.

אם זו דוגמה מצוינת, אז אני לא מבין מה זה דוגמה רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 13:56 
idan כתב:
שחר כתב:
idan כתב:
שחר כתב:

לא חיפשתי פתרונות.

פנדורי

גם אם בלומפילד מלא במחירים נמוכים מכניס פחות הכנסה , לטווח הארוך זה יכניס הרבה יותר כסף !

אבל "ההנהלה" שלנו לא מכירה את המושג טווח ארוך.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
שוב פעם אנטבי :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 14:15 
איזה קוסמי חשבונאות יש לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 14:16 
שחר כתב:
idan כתב:
שחר כתב:
idan כתב:
שחר כתב:

לא חיפשתי פתרונות.

פנדורי

הגיעו למשחק פחות מ7000 צופים שמתוכם חברי העמותה קיבלו כניסה חינם והמנויים נכנסו בהנחה במחיר של 50 ש"ח. תחשוב לבד כמה קהל "לא אמיתי" כמו שמכנה אותו אחד ממנהלי העמותה הגיע למשחק. אני אפילו לא מדבר על 50 ש"ח אלא על 80 ש"ח כמו כל משחק אחר בשלב הזה שכמעט תמיד היה מלא, אז דני טוען שהקהל לא מבין את החשיבות ובלה בלה בלה, אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח ובטח עם הנזק שנגרם לקבוצה ששיחקה לעיני אצטדיון חצי מלא והפסידה גם תמיכה מהקהל.

שמע, גם אם תחזור על זה אלף פעמים (פורום וזה) זה לא ישנה את העובדה שאתה מוציא מהקשר דברים על דעת עצמך.
ולגבי פנדורי, בדיוק כמו בגביע מול חיפה - גם אם המחירים היו 20 ש"ח, האיצטדיון לא היה מלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 15:08 
דין פנדורי לא כדין הפועל חיפה.
אין בכלל מה להשוות, מול פנדורי היה חתיכת "באז" באוויר.
תחילת עונה, ציפיות גדולות, קבוצה חדשה וכו'.
20 ש"ח מול פנדורי ובלומפילד היה מלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 15:36 
שחר כתב:
idan כתב:
שחר כתב:
idan כתב:
שחר כתב:

לא חיפשתי פתרונות.

פנדורי

מודה, לא זכרתי את המבצע לחברי העמותה ולמנויים באותו המשחק.
יחד עם זאת, אני לא חושב שאם היו מוכרים כרטיסים ב-50 ש"ח היו באים משמעותית עוד הרבה צופים. אני מעריך שזה היה מוציא אולי עוד 500 איש מהבית (בהגזמה. וחס וחלילה בלי לזלזל באותם 500 איש).
7,000 איש כן היו במשחק. תחפש נתונים מאותו משחק. אני מוכן להתחייב על כך.

אבל עזוב,
יש בני יהודה בשבת בשעה 17:00.
אני טוען שאם ימכרו כרטיס ב-50 ש"ח אחיד או ב 80/40 תגיע פחות או יותר אותה כמות של קהל. (תנודה של 100-200 אוהדים). אתה לא מסכים איתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 15:38 
לירון האדום כתב:
דין פנדורי לא כדין הפועל חיפה.
אין בכלל מה להשוות, מול פנדורי היה חתיכת "באז" באוויר.
תחילת עונה, ציפיות גדולות, קבוצה חדשה וכו'.
20 ש"ח מול פנדורי ובלומפילד היה מלא

שטויות במיץ. לא היה שום באז ושום בטיח.
כולם היו בטוחים שאנחנו עוברים קל ושהמשחק לפרוטוקול.
ולמשחק ביום חמישי בשעה 20.00 בערב לפרוטוקול בלבד זאת הכמות שאתה שווה.
אם היה אותו משחק בדיוק ביום שבת בשעה 17.00 בלומפילד היה מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 15:41 
idan כתב:
שחר כתב:
ida [quote="idan כתב:
שחר כתב:

אבל עזוב,
אני טוען שאם ימכרו כרטיס ב-50 ש"ח אחיד או ב 80/40 תגיע פחות או יותר אותה כמות של קהל. (תנודה של 100-200 אוהדים). אתה לא מסכים איתי?
[/quote]e]

אם אתה עושה 50 שקל כרטיס מבוגר ו40 ילד. מתחיל לשווק את המשחק כבר מיום שלישי בצהריים - אתה תמלא את בלומפילד באחריות !

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 15:43 
shaharot כתב:
idan כתב:
שחר כתב:
ida [quote="idan כתב:
שחר כתב:

אבל עזוב,
e]

אם אתה עושה 50 שקל כרטיס מבוגר ו40 ילד. מתחיל לשווק את המשחק כבר מיום שלישי בצהריים - אתה תמלא את בלומפילד באחריות ![/quote]

ואם תמכור ב80 מבוגר ו40 ילד גם תמלא את בלומפילד.
אנחנו מדברים פה רק על שער 8 כן?
הרי 10-11 כנראה יהיה של בני יהודה ויתמלא על ידם.
והמחירים ל-2 ו- 13 לא משתנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 15:45 
אז אני התכוונתי 50 שקל גם לשער 2 ו13

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
לפני מספר שבועות חשבו בהפועל כי הגרעון עומד על חמישה מיליון שקלים, אך הופתעו לגלות כי הוא צפוי לעמוד על 9-10 מיליון שקלים. כמו כן ציינו בהנהלה כי לא מן הנמנע כי יעמוד בתום העונה על 58 מיליון שקלים, בעוד שאם יהיו מעל שלושה ימים גשומים בחודש פברואר, יעמוד הגרעון להפתעת האדומים על כ-193 מיליון שקלים.

ככה נראה שטאנץ של כתבה על הפועל לאחרונה. זורקים מספרים, אין שום קשר לכתבה הקודמת, אין שום קשר לעולם.
אני לא יודע מי אשם, הכתבים או הקבוצה. כנראה גם וגם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 16:48 
dino כתב:
zink כתב:
רונן קצב מדבר על שכטר, נמני ואורלנדיץ'

http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2238348

ציטוט:
כשאני הבאתי הצעות יפות להפועל ת"א על שכטר הם לא היו מוכנים לשחרר אותו ורצו יותר כסף, בסוף הם שחררו אותו בחינם.

איך אתה מסביר את זה?
כי ברגע שנפלה ההצעה שהבאתי להם מסלטה ויגו על עומר דמארי הם נלחצו.

יש מצב שאתה מצטט לי את דבריו בכל הקשור לאורלנדיץ'?
קר לי, זאבים רודפים אחריי ואין לי מנוי להארץ.

רונן קצב: "למה שאני אפרגן לנמני? בן אדם שעובר על חוקי פיפ"א ועל אתיקה בסיסית"
רונן קצב ואבי נמני, שני סוכני השחקנים הגדולים בישראל, סוגרים לנו ת'פינה של חלון ההעברות ורבים על בלעדיות, אגו, שכטר ודאבור

עירד צפריר 08.02.2014 11:566הוסף תגובה

הורד עכשיו ללא תשלום הארץ iPhone
הורד עכשיו ללא תשלום הארץ android
לתגובות (6)
הדפס
שלח לחבר
שתף בטוויטר
שתף בפייסבוק
שתף
הוסף לרשימת קריאה
רונן קצב, אהלן זה עירד מעיתון "הארץ". מה נשמע?
בסדר.

איך היה חלון ההעברות מבחינתך? מוצלח? רגוע?
היתה הרבה עבודה, עכשיו נראה אם זה הצליח.

רציתי לשאול על המעבר של איתי שכטר לנאנט. אתה חושב שזה יעשה לו טוב?
זה יעשה לו טוב מבחינת השקט הנפשי שלו. בהפועל היו יותר מדי דיבורים סביבו וזה לא נתן לו להתרכז בכדורגל כמו שצריך.

אתה לא חושב שזה מזיק לו מבחינה תדמיתית?
איך מעבר מישראל לצרפת יכול לפגוע בתדמית?

אתה יודע, הוא נתן חצי עונה גרועה, העלו לאוהדים את מחיר המנוי בשביל לממן אותו, ובסוף הוא נוטש אחרי חצי עונה.
לא הייתי קורא לזה נוטש. הפועל ת"א זו שרצתה לשחרר אותו, עד כדי כך שהם הסכימו לשחרר אותו בחינם. גם לא הייתי אומר שהוא היה גרוע, הביא שבעה שערים וחמישה בישולים.

בוא נזכור ששלושה שערים ושני בישולים מתוכם במשחק אחד נגד רמת השרון.
בסדר, אבל זה לא משנה, בסופו של דבר מסתכלים על מספרים ואלה מספרים יפים.

איך זה שזה לא אתה שביצע את ההעברה שלו לנאנט?
איך זה, כי מישהו אחר הביא את ההצעה. איתי עדכן אותי במה שהיה והכל בסדר.

אבי נמני הביא את ההצעה.
נכון. יכול לקרות שמישהו אחר מביא הצעה.

אבל יש לשכטר חוזה בלעדיות מולך, לא?
יש, אבל מה נעשה, נמנע ממנו את המעבר?

נימני ושכטר חותמים בצרפת. "אני יכול לעשות מלחמה, אבל זה סתם יפגע באיתי. "
נימני ושכטר חותמים בצרפת. "אני יכול לעשות מלחמה, אבל זה סתם יפגע באיתי. ". צילום: NIM Sport Group
שמע, בעולם התחתון זה שווה חיסול שמישהו הולך עם האויב הכי גדול שלך.
אני לא מחסל אף אחד.

שמע, צריך איזושהי הרתעה, ישראלים מבינים רק כוח.
את מה שיש לי לומר לאיתי אמרתי לו באופן אישי.

אני מבין שנפגעת ממה שהוא עשה.
שמע, זה לא אשמתו. אם הייתי רוצה הייתי יכול להתלונן נגד אבי נמני, למרות שאי אפשר כל כך להתלונן נגדו כי הוא לא סוכן מורשה.

נכון, הוא עובד דרך גיא פרימור.
כן. אני יכול לעשות מלחמה, אבל זה סתם יפגע באיתי. זו לא צריכה להיות מלחמה, חבל שזה ככה ושאבי נמני מתנהל בצורה כזו. העיקר שאני מתקשר לאבי לומר לו שזה לא לעניין אז הוא מיתמם ואומר "אה, לא ידעתי שזה שחקן שלך, אני יכול לרדת מזה אם אתה רוצה".

ואחרי זה הוא עוד מדבר על העסקה כפאנליסט ביציע העיתונות.
אתה מבין? בן אדם שעובר על חוקי פיפ"א ועל אתיקה בסיסית.

אפשר להכתיר אותו כמנצח הגדול של חלון ההעברות של ינואר?
אתם רוצים תכתירו אותו, למה אני צריך להכתיר אותו?

יאללה, תפרגן לו. כמו שאמר ניר קלינגר – בשיר או משפט?
למה שאני אפרגן לאדם שמתנהל כמו שהוא מתנהל? והוא עוד אומר ב-ONE שסוכנים אחרים לא מפרגנים.

על ההצלחה?
לא, על העסקה של מואנס דאבור. הוא טען שסוכנים אחרים ניסו להפיל את העסקה. כשהוא פונה לאיתי מאחורי הגב שלי זה בסדר. כשאני הבאתי הצעות יפות להפועל ת"א על שכטר הם לא היו מוכנים לשחרר אותו ורצו יותר כסף, בסוף הם שחררו אותו בחינם.

איך אתה מסביר את זה?
כי ברגע שנפלה ההצעה שהבאתי להם מסלטה ויגו על עומר דמארי הם נלחצו.

טוב, לפחות הבאת להם את פטאר אורלנדיץ'. מה אתה יכול לספר עליו?
הוא חלוץ בסגנון של קוראץ' מהפועל חיפה, שגם אותו אנחנו הבאנו. אני מקווה שאני אצליח אתו כמו שהצלחתי עם עבדורחימי.

אתה יכול להסביר לי את הכדאיות של שחרור שכטר בחינם אם בסוף משאילים חלוץ אחר ב-30 אלף יורו.
אין מה להשוות בשכר, הם חסכו את השכר הגבוה של שכטר. חוץ מזה שהבנתי שעידו חג'ג' מממן את העלות שלו.

גם את שכטר עידו חג'ג' אמור היה לממן ובסוף מסתבר שזה היה הלוואה. אז גם את אורלנדיץ' הוא מבין כהלוואה?
לפי מה שהבנתי זו לא הלוואה. את עבודרחימי ואורלנדיץ' חג'ג' הביא להפועל מהכסף שלו.

רונן קצב. "כשאני הבאתי הצעות יפות להפועל ת"א על שכטר הם לא היו מוכנים לשחרר אותו ורצו יותר כסף"
רונן קצב. "כשאני הבאתי הצעות יפות להפועל ת"א על שכטר הם לא היו מוכנים לשחרר אותו ורצו יותר כסף". צילום: אייל טואג
אתה ועידו חג'ג' עובדים צמוד צמוד.
כן, הוא סומך עלי ויש לנו יחסים טובים. אני חושב ששני הצדדים מרוויחים מזה.

אם נמני ייקח לך גם את חג'ג' זו כבר עילה לאיזה פנצ'ר בגלגל.
למה? יש לי בלעדיות על עידו חג'ג'? הוא יכול לעבוד עם מי שהוא רוצה.

אבי נמני, אהלן זה עירד מ"הארץ". מה העניינים?
היי, בסדר.

חזרת לארץ, נכון?
כן, כן, חזרתי לפני כמה שעות.

דיברתי גם עם רונן קצב כחלק מסיכום חלון ההעברות ואצטרך שתגיב על דברים שהוא אמר.
אני לא נכנס למה שאומרים אנשים אחרים. המשרד שלנו מעבר לכך שזו סוכנות שחקנים בינלאומית, עובד במתכונת של משרד עורכי דין. אצלנו הכל מתועד, כל מהלך, כל פנייה, כל SMS, כל פגישה – כל זה למקרה שמישהו יתבע אותנו או משהו כזה. אצלנו השחקן חותם על תצהיר שהוא לא חתום באף מקום אחר. לפני זה אנחנו בכלל לא מתעסקים אתו. אנחנו לעולם לא מציעים שחקנים שלא חתומים אצלנו כמו שעושים כל הסוכנים בישראל.

אבל שכטר חתום בבלעדיות אצל קצב.
אז אני אראה לך שהוא חתום על תצהיר חד משמעי, שהוא לא חתום באף מקום אחר. שכטר כשישב אתנו אמר חד משמעית שהוא לא חתום. אנחנו מחתימים על התצהיר כדי לא להגיע לסיטואציה של עימותים ותביעות או בעיות של חוסר יושר. השותף שלי הוא עו"ד, דוקטור למשפטים, אנחנו לא רוצים להיות במקומות האלה.

אבל אתה יודע ששכטר מיוצג על ידי רונן כבר שנים.
הרבה מאוד שחקנים מיוצגים אצלם בעל פה. קח את בן שהר, הוא אמר לי עליו "הוא חתום אצלנו". ובן שהר פנה אלי, אמר לי "אני לא חתום אצלו ואין לי הסכם אתו ושום דבר". העברתי את בן שהר לאוקזר, אתה מבין? אנחנו לא נעבור על החוק. אם השחקן שיקר אותנו זו כבר בעיה של השחקן, וקצב יכול לתבוע את השחקן. אצלי הוא חתם על תצהיר שהוא לא חתום אצל אף אחד. אם הוא היה אומר שיש לו הסכם אתו הייתי אומר לו "חביבי, לא קרה כלום, תודה רבה, תישאר אצל הסוכן שלך".

על הטענה שאתה עובר על חוקי פיפ"א ועל אתיקה בסיסית, יש לך מה להגיב?
אני אגיד לך משהו, לך כעיתונאי יש תחרות עם עיתונאים אחרים. פה זה בדיוק אותו דבר, זו תחרות וזה הכל. קנאה ותחרות. אני מעולם לא מציע שחקנים של רונן קצב, אני לא מבין למה הוא מציע שחקנים שלנו אם אין לו שליטה עליהם בכלל.

איזה שחקנים שלכם הוא מציע?
הרבה מאוד שחקנים, הרבה מאוד. אנחנו לא מציעים אף אחד של אחרים ולא עושים לאחרים שום דבר רע. לא רוצים להכעיס אף אחד וגם כשאתה מציע שחקן שהוא לא שלך הסיכוי שייצא לך מזה עסקה הוא אפסי, אתה רק גורם נזק לאותו שחקן כי כשמאה אנשים מציעים את אותו שחקן, אז גם אם הקבוצה רוצה אותו היא כבר לא רוצה להתעסק איתו. התחרות הזו תימשך וכל אחד יעשה את מה שהוא חושב שהוא צריך לעשות, אנחנו עושים הכל חוקית ועם חוות דעת משפטית.

איך אתה מסביר בעסקת שכטר שבסוף הוא עבר בחינם? הפועל רצתה 200 אלף יורו דמי השאלה, לפני זה הם סרבו להצעות יותר גבוהות בכסף.
אני אספר לך משהו, אף פעם לא היתה הצעה בכתב. כל ההצעות נאמרו להפועל ת"א בעל פה. כשאתה מביא הצעה בכתב אז היא הצעה אמיתית. כשכולם אומרים "כן, יש לי, הבאתי, עשיתי" והם לא מביאים בכתב אז מה זה שווה? עזוב עירד, זה הכל שמועות פה וכולם רוצים להראות שהם הכי גדולים בעולם ומספרים שהם הביאו את ההוא ואת הזה, אבל בסופו של יום צריך לספק את הסחורה ואת ההצעה האמיתית.

ובהצעה האמיתית נאנט הבינו ממך שהפועל ת"א לחוצים ואפשר להביא את שכטר בחינם?
אף פעם לא דובר על סכום השאלה, לא הוזכר אצלי דבר כזה. על מה הם ישלמו השאלה, בשביל שלושה חודשים? יש אופציית קנייה.

דאבור, הסוכן והחולצה
דאבור, הסוכן והחולצה. צילום: NIM Sport Group
להוציא שחקן בינלאומי מחוזה באמצע עונה - נהוג לשלם על זה סכום השאלה, מה גם שנתנו להם אופציית רכישה ב-400 אלף יורו, זה פחות ממה ששילמו עליו.
כן, אבל אתה צריך להבין שהפועל ת"א לא רצו את איתי שכטר. הם רצו לחסוך את השכר שלו עד סוף העונה בברוטו שזה 1.6 מיליון שקל. בשבילם זה מצוין, זה עוזר להם מאוד.

כשדיברת על אנשים שהתקשרו לגראסהופרס ללכלך על מואנס דאבור, התכוונת לרונן קצב?
לא, יש כמה, לא כיוונתי נקודתית למישהו. זה גם לא רק בסיפור של דאבור, זה קרה בהרבה החתמות אחרות. זה היה אצל אלירן עטר, אפילו אצל איתי שכטר – אנחנו יושבים במשרד של נשיא נאנט והוא מקבל הודעות SMS מאנשים בישראל: "הוא גרוע, מה אתה לוקח אותו". זה אסור. אנחנו עובדים קשה כדי שאותם משפטים לא יהרסו, אבל זה עושה נזק לכולנו, זה לא מכובד ולא ראוי. זה בומרנג שבסוף חוזר לכולם.

אתה חושב שזו היתה החלטה נכונה מבחינת דאבור לצאת לאירופה בינואר?
אי אפשר לדעת, לא לטוב ולא לרע. הם מאוד רצו אותו והיו מוכנים לשלם סכום חסר תקדים לשחקן שבמאי אמור להיות חופשי.

425 אלף דולר זה לא חסר תקדים.
במאי הוא חופשי והם לא היו צריכים לשלם אגורה.

הבנתי שאתה היית פחות נלהב מהמעבר, ניסית לשכנע את דאבור שיישאר במכבי ויחתום על חוזה חדש.
אני חושב שהיום מכבי ת"א הוא מועדון אירופי לכל דבר, אני לא יכול להגיד בלוול גבוה אבל בלוול בינוני פלוס. מכבי כמועדון עשה קפיצת מדרגה מאוד גדולה ומתנהל גם בצורה כזו. לי היה רצון שהוא יישאר במכבי, אבל בסופו של דבר אי אפשר לעשות דברים כנגד השחקן וכנגד הרצון המשפחה.

אני מבין שסבא שלו הטיל את כל כובד משקלו והיה זה שקיבל את ההחלטה.
הסבא מאוד דומיננטי במשפחה. זה הסבא, אבל האמת שזה גם מואנס עצמו, הוא הבהיר לג'ורדי כבר בשבוע שעבר שהוא לא רוצה להישאר בישראל ורוצה רק לחו"ל. שמע, אני חושב שמכבי גם עשתה מעל ומעבר כדי שהוא יישאר, גם היא הבינה שאם הוא לא הולך היא מפסידה אותו, גם לא היו נותנים לו לשחק עד סוף השנה וגם היא לא תקבל כסף בסוף החוזה.

כמה זמן ההצעה מגראסהופרס היתה על הפרק?
גראסהופרס רצו את מואנס לפני היורו, את זה אני אומר לך, והוא נפצע לפני היורו. ביורו הוא שיחק אבל רק משחק וחצי וישראל לא נראתה טוב, ואז הוא היה צריך לעבור אחרי היורו והיתה לו עוד פציעה בשריר הארבע ראשי והוא היה בחוץ לשלושה חודשים. לאורך כל הדרך הם עקבו אחריו, הסקאוט הראשי שלהם העביר חוות דעת מאוד טובות עליו. אבל אתה יודע, הוא התחיל מו"מ עם מכבי וכבר היה כיוון שאולי הוא כן יסכים להישאר בסוף, אבל מכבי הבינו עם הזמן שהוא מכוון רק לחו"ל. מכבי הביאה את ברק בדש כשהיא ידעה שיכולה להיווצר פה איזושהי בעיה.

אתה אומר חד משמעית שהם הביאו את בדש כאלטרנטיבה ולא כחיזוק נוסף?
אני חושב שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 17:02 
Eros Ramazzotti כתב:
לפני מספר שבועות חשבו בהפועל כי הגרעון עומד על חמישה מיליון שקלים, אך הופתעו לגלות כי הוא צפוי לעמוד על 9-10 מיליון שקלים. כמו כן ציינו בהנהלה כי לא מן הנמנע כי יעמוד בתום העונה על 58 מיליון שקלים, בעוד שאם יהיו מעל שלושה ימים גשומים בחודש פברואר, יעמוד הגרעון להפתעת האדומים על כ-193 מיליון שקלים.

ככה נראה שטאנץ של כתבה על הפועל לאחרונה. זורקים מספרים, אין שום קשר לכתבה הקודמת, אין שום קשר לעולם.
אני לא יודע מי אשם, הכתבים או הקבוצה. כנראה גם וגם

נכון מאוד..
צריך לזכור שמדובר במועדון כדורגל שתקציבו סביב ה - 40 מיליון ולא חברת חשמל
זה לא סיפור מורכב (מניסיון) לבצע בדיקה די מדויקת ולראות מה הגירעון הצפוי בתום השנה וכיצד ניתן להתמודד / לסגור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 17:22 
פישונט כתב:

שמע, גם אם תחזור על זה אלף פעמים (פורום וזה) זה לא ישנה את העובדה שאתה מוציא מהקשר דברים על דעת עצמך.

ציטוט:
היה, אבל אני מאמין שהקהל האמיתי של הפועל וגם זה שהיה לו הפוטנציאל לדחוף באמת את הפועל במשחק ההוא מורכב מה 8-8.5 אלף מנויים ועוד כמה מאות חברי עמותה שאינם מנויים

זה הציטוט שלך במלואו, מדבר בעד עצמו , בלי להוציא שום דבר מהקשרו. אגב, אני באמת ובתמים גם חושב שזה משהו שאתה מאמין בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 17:28 
idan כתב:
שחר כתב:
quote="שחר"] עידן, אתה חי בבועה ( שלא לומר בסרט)... תבדוק את זה בשבתות, לפעמים הפרש של עשרה או 20 ₪ לכאן או לכאן משנה את כמות הקהל באופן דרסטי. מעבר לעובדה שאם מחיר המנוי ימשיך לעלות האוהדים יהיו הרבה פחות סובלניים...גם לזה יש קשר ישיר ..בכל מקרה אתה ממשיך ומחפש את הפתרונות מתחת לפנס הלא נכון, לדעתי לפחות...

לא חיפשתי פתרונות.

פנדורי

אבל ההנהלה ידעה שביום חמישי בערב היא כנראה לא תצליח למלא את כל האיצטדיון, אבל החלק הארי והנרקומני יגיע, אז מבלי לתרץ שזה בשביל לכסות גירעון או להביא שחקן מסויים גבתה מחיר גבוה לכרטיס, ומה בתאכל'ס קרה? כלום. היה אשכול של חמישה עמודים בפורום וזהו.[/quote]

מודה, לא זכרתי את המבצע לחברי העמותה ולמנויים באותו המשחק.
יחד עם זאת, אני לא חושב שאם היו מוכרים כרטיסים ב-50 ש"ח היו באים משמעותית עוד הרבה צופים. אני מעריך שזה היה מוציא אולי עוד 500 איש מהבית (בהגזמה. וחס וחלילה בלי לזלזל באותם 500 איש).
7,000 איש כן היו במשחק. תחפש נתונים מאותו משחק. אני מוכן להתחייב על כך.

אבל עזוב,
אני טוען שאם ימכרו כרטיס ב-50 ש"ח אחיד או ב 80/40 תגיע פחות או יותר אותה כמות של קהל. (תנודה של 100-200 אוהדים). אתה לא מסכים איתי?[/quote]
ממש, אבל ממש לא. למשל...יש המון הורים של ילדים שלא מגיעים איתם כי הם לא רוצים לשלם עליהם כרטיס מבוגר (שעתיים לפני משחק כבר אין כרטיסי נוער) כשיש מחיר אחיד של 50 שקל לכולם יגיעו הרבה יותר אוהדים. במיוחד בשבת.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 09 פברואר 2014, 20:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
מילא רמון מבקש משי כקפטן לדבר עם השחקנים על קיצוץ
אבל למה שי מעצמו העלה את הרעיון?
הוא כ״כ מסור לקבוצה?
אם הוא כ״כ מאמין ברעיון הזה, שישמש דוגמא אישית, יקצץ ויקרא לחבריו להצטרף למיזם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 18:40 
בינמן כתב:
בקשת קיצוץ שכר שחקנים זו פעולה עסקית שהיא בד"כ נגזרת של תוכנית הבראה כלכלית.
אם רמון היה נענה לבניית תוכנית הבראה כלכלית בשיתוף כל חברי הדירקטוריון והעמותה, המהלך היה נתפס לגיטימי בעיניי הקהל, מה שהיה יוצר לגיטימיות (או חשש להתבטא כנגד) בקרב השחקנים.
אבל אין תוכנית הבראה ידועה. יש פלסטר על פלסטר. החלטות שמתקבלות במעמד צד אחד. הבעיה שהדימום לא מפסיק ובשלב כלשהו הלב יפסיק לפעום.
לדעתי לאף אחד במערכת, כולל השחקנים והצוות המקצועי, אין אמון ביכולתו הניהולית של רמון. הרמיזות שיעזוב בסוף העונה (מתי שהגירעון יתפוצץ בפרצוף שלנו) בעקבות "הלחץ" ו-"כפיות הטובה", לא מחזקות את האמון הזה, או את המוטיבציה של השחקנים.
מעולם לא הערכתי פחות מנהל כמו שאני מעריך את רמון. הוא בעיניי דוגמא חיה, שאפשר ללמדה במנהל עסקים, לאיך לא לנהל ארגון.

כל מילה.
וכן הגירעון התפוצץ לנו בפנים בקיץ הקרוב והתקציב ירד פלאים.
הכנסות (בערך) 25 מיליון פחות חובות (בערך) 10 מיליון =תקציב של קבוצת תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
למה שאהוד ברק לא ירכוש אותנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
אהוד ברק ביום הראשון משנה את שם הקבוצה לישראל אחת ת"א, מחליף את הצבוע האדום בכחול, ומבקש סליחה מכל אוהדי בית"ר בשם כל אוהדי הפועל לדורותיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 20:32 
dino כתב:
למה שאהוד ברק לא ירכוש אותנו?

כיוון שהוא לא קונה יקר ולא קונה בעיות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/551 ... 101&loc=19

ציטוט:
הפועל ת"א: "הסירוב לקצץ מלמד למה לא הגענו לכלום"
בקבוצה של רן בן שמעון מאוכזבים מהסירוב המסתמן של השחקנים ללכת לקראת המועדון: "הסירוב של השחקנים מעיד יותר מכל על האופי שלהם". ליאור לוי יפתח בתור מגן ימני מול הפועל עכו

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 22:08 
חלחלה עזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 22:11 
יש פה לא מעט דבילים שיאכלו גם את הלוחש הזה של הבטטה ויאשימו את השחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 22:15 
הם בכוח מנסים להרוס אותנו החבורה של חלאות רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 22:27 
שונאי הפועל, שיהיה לכם כל הרע שבעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות השבוע 9.2-על רקע בקשת קיצוץ השכר ומשחק מול עכו
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
הם בכוח מנסים להרוס אותנו החבורה של חלאות רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: