תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תביעות קטנות נגד חברת פלאפון (זהירות חפירה)אשמח לעזרה
הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 02:30 
אני מעוניין לדעת אם יש לי קייס נגד חברת פלאפון .
אני מנוי אצלם למעלה מ-15 שנה ופעם בתקופה יש איתם בעיה אבל תמיד זה מסתדר ודי נוח לי איתם,אני מרוצה מהחברה עצמה ,לא משירות הלקוחות שלהם .

המצב הוא כזה באוגוסט 2012 עשיתי איתם חוזה לשנה על חיוב של 99 שקל לחודש .היו כמה חודשים שהגיע החיוב ל101 שקל משום מה אבל זה לא העניין פה .
באוקטובר 2013 שמתי לב בחשבון האשראי שלי שמחייבים אותי 121 שקל .והתקשרתי אליהם והם אמרו לי שמכיוון שנגמר לי המבצע של השנה אז החיוב עלה ,שאלתי אותה(את נציגת שירות הלקוחות שלהם) למה לא הודיעו לי על העניין והיא הביאה כל מיני תירוצים אבל רק רציתי להוריד את המחיר אז שאלתי אותה מה היא יכולה להציע לי והיא הציעה לי שוב פעם 99 שקל לחודש עם 1G אינטרנט ,אמרתי לה שלאחי הם נתנו 99 שקל עם 3G אינטרנט (הוא עשה את זה בערך חודש לפני)והיא בדקה ואמרה שהיא יכולה רק להציע לי 2G ,מכיוון שידעתי שזה מספיק לי הסכמתי איתה .וסיכמנו על המחיר הזה.
בינואר אני רואה בחיוב האשראי שלי 109 שקל .אני מתקשר לנציגת והיא אומרת לי כן יש לך 99 שקל אבל אתה משלם עוד 10 שקל על הכפלת מהירות הגלישה ,הסברתי לי שקיבלתי את זה בחינם והיא אומרת שאין דבר כזה.אמרתי לה שתבדוק מה היה באוקטובר והיא הסבירה לי שבשביל זה הם צריכים לשמוע את ההקלטה של השיחה שלי ,אמרתי לה שאין לי בעיה שהם יקשיבו לזה ,והיא אמרה לי שהיא פתחה פנייה בנושא ועד 3 ימי עסקים יחזרו אלי ."במקרה" לא חזרו אלי .שלשום אני רואה את החיוב העתידי שלי ואני נדהם 131 שקל .
שוב אני מתקשר אליהם ,מדבר עם איזה אחת שעושה טובה שעונה לי בכלל ,שואל אותה מה הפשר והיא אומרת לי שאין לי שום הסכם לכן זה 121 שקל בחודש ועוד 10 שקל על הכפלת הגלישה .אני מסביר לה שזה לא הגיוני ושחודש שעבר דיברתי עם נציגה שבכלל רצתה לבדוק לי לגבי הזיכוי של 10 שקל והיא אומרת לי שהיא רואה במחשב שלא היה שום שיחה כזאת ,ואז אני אומר לה על ההסכם החדש של ה-99 שעשיתי מולם ואמרתי לי שאני לא זוכר בדיוק מתי עשיתי את זה אבל בדוק עשיתי את זה בספטמבר או אוקטובר .היא אומרת לי אין לך שום שיחה כזאת .פה כבר לא יכלתי וביקשתי שתעביר אותי למנהל והיא אומרת לי שאין טעם והיא יודעת הכל ,אחרי איזה 10 פעם שביקשתי להעביר אותי למנהל ולא עזר ,אמרתי לה שהיא בורג קטן במערכת ואני רוצה לדבר עם מנהל ורק אז העבירה אותי .אותה מנהלת הסבירה לי שזה מיותר כי יש לה הרבה עבודה ,אז הסברתי לה שההיא אדישה ולא רצתה לעזור .ואז המנהלת אומרת לי טוב בוא אני אעזור לך.בוא נעבור דבר דבר ונפתור הכול ,20 דקות בשיחה איתה והיא מכחישה הכל וטוענת שלא היה לי שום שיחה עם נציגה בינואר ושום הסכם על 99 שקל .באותו רגע עלה לי רעיון ואמרתי לה חכי רגע .חיפשתי במיילים שלי ובמקרה מצאתי מייל מהם מה-27.10 שאומר שאני מסכים לתנאים וכאלו .ואז אני אומר למנהלת תשמעי הנה הרגע מצאתי שב27/10 זה התאריך שבו קיבלתי את ה-99 שקל .ואז היא אומרת לי אה נכון הנה אני רואה את זה ,ואז בחיפוש בפלאפון מצאתי מתי בדיוק דיברתי איתם בינואר ואמרתי לה ואז היא שוב אומרת לי אה נכון אני רואה את זה .היא אומרת לי טוב נפתח עכשיו בקשה לזיכוי של 31 שקל ,אמרתי לי שאני רוצה גם את ה-10 שקל של החודש הקודם ,היא אומרת לי ,מה גם את זה אתה רוצה ?אמרתי לה ברור ,אז היא אמרה לי שהיא תפתח נושא בעניין ועד 8 ימים יחזרו אלי ויודיעו לי מתי מחזירים לי את הכסף .אמרתי לה שמהשיחה הזאת אני מבין שהם עובדים בשיטת "המצליח" ואם לא הייתי מוצא את התאריכים המדוייקים אז בחיים לא היו מחזירים לי את הכסף .
אורך השיחה 65 דקות! ,אורך השיחה בינואר 34 דקות !
בדצמבר עשיתי איתם הסכם חדש של 85 שקל שהופיע בעיתונים.
*באשראי יורד לי הכסף על חודשיים אחורה לפי מה שהנציגה אמרה לי (ביום ראשון אני מתכנן לבדוק את העניין)

מצאתי עכשיו במועצה לצרכנות את הסעיף הבא:
ציטוט:

איסור על חידוש אוטומטי של עסקה לתקופה קצובה (סעיף 13א לחוק הגנת הצרכן)
עוסקים מבטיחים לצרכנים הטבה או הנחה במחיר לתקופה מסוימת, או דורשים כי הצרכן יתחייב לתקופה מסוימת, וקובעים בחוזה כי בתום המבצע או בתום התקופה החוזה יתחדש אוטומטית. הצרכנים לא שמים לב מתי הסתיימה תקופת ההתחייבות או המבצע, והם מגלים לפתע כי החוזה התחדש וכי הם משלמים מחיר הרבה יותר גבוה, ללא הודעה מוקדמת וללא הסכמתם לתנאים החדשים שלא הופיעו בחוזה המקורי. התופעה פוגעת הן בצרכנים והן בעוסקים, מפני שהצרכנים כבולים בחוזה ומנועים מלהתקשר עם ספק אחר בתנאים ובמחיר המתאימים לו, וכך נפגעת התחרות בין העוסקים.

ביום 11.1.09 נכנס לתוקף תיקון מס' 22 לחוק הגנת הצרכן, אשר מטרתו להגביר את מודעות הצרכנים לעסקאות שהם חותמים עליהן ולהגביר את התחרות בין עוסקים.
סעיף 13א לחוק אוסר על עוסקים לחדש חוזה צרכני בתום התקופה שנקבעה בחוזה או בתום המבצע ללא אישור והסכמה מראש של הצרכן לחידוש, לתנאים ולמחיר. לקביעה עקרונית זו יש יוצאים מן הכלל ותנאים רבים, ובאתר המועצה לצרכנות תמצאו מדריך שימושי כיצד ליישם את הוראות החוק החדש וכיצד לממש את זכויות הצרכן.
האם זה אומר שגם החודשיים שלקחו ממני 121 שקל לא חוקי ,בגלל שלא שמתי לב שנגמר לי החוזה הקודם ולא הודיעו לי ?

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תביעות קטנות נגד חברת פלאפון (זהירות חפירה)אשמח לעזרה
הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 07:46 
אני לא עו״ד, אני לא מכיר אף אחד שיכול לעזור לך, אין לי שום דבר מועיל לומר לך, אבל אני מאחל להם שמישהו יקום ויתבע אותם ייצוגית על מיליונים!!!
חבורת נבלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תביעות קטנות נגד חברת פלאפון (זהירות חפירה)אשמח לעזרה
הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 15:48 
תתחיל להקליט שיחות שאתה עושה עם חברות כאלה, אני מניח שזה יכול לעזור בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 21:30 
bigi37 כתב:

קצת מאוחר בשביל זה ,אבל אני מבטיח שבעתיד אקליט כל שיחה איתם
מה שמוביל אותי לשאלה האם מותר לי לדרוש לקבל העתק של הקלטת השיחות ביני לבין פלאפון ?

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 21:33 
למה לא פשוט לנתק את הקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 21:42 
justdontask כתב:
bigi37 כתב:

קצת מאוחר בשביל זה ,אבל אני מבטיח שבעתיד אקליט כל שיחה איתם
מה שמוביל אותי לשאלה האם מותר לי לדרוש לקבל העתק של הקלטת השיחות ביני לבין פלאפון ?

הם לא חייבים לתת לך
ובכל מקרה לא הכל מוקלט, ולא הכל נשמר לנצח,ככה שהם תמיד יכולים להגיד שאת השיחה הרלוונטית אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
עידו קינן אוסף חומר לכתבה על הנושא הזה בדיוק.
קרא כאן
https://m.facebook.com/?refsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F#!/story.php?story_fbid=10152282436389529&id=622979528

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: