תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דרבי אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
הפועל בלי מתן ובלי רביב.

איך עולים, למה, כמה, ואיך לעזאזל מנצחים את זה, או יוצאים בשן ועין ולא מושפלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דרבי אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 13:51 
מכבי מחפשים אותנו מאז שחזרנו לליגת העל כדי לתת לנו 40. עד עכשיו הם לא הצליחו, בראשון כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 13:55 
ברגר כתב:
מכבי מחפשים אותנו מאז שחזרנו לליגת העל כדי לתת לנו 40. עד עכשיו הם לא הצליחו, בראשון כן.

בסדר, מה לעשות. יש נסיבות. יש מטרות. גם מיאמי היט, להבדיל אלף אלפי הבדלות, משקיעה את המאמצים במשחקים שחשובים לה יותר, ובמשחקים אחרים לא מסכנת את הכוכבים שלה ומפסידה.
עם כל קלישאת הדרבי הוא מעל לכל. בסיבוב הזה המשחקים נגד נתניה ואשדוד הם מעל לדרבי, כי בהם יש סיכוי לנצח.
ושוב - אם היה לנו איזה גודס במקום קאונסיל אולי גם היינו יכולים להתמודד קצת יותר. אבל ויתרו על האופציה הזו מראש.
כי אם אתה עולה נניח עם: גודס, בראון, אריאלי, יהונתן ואוונס - זה הרבה יותר סביר מאשר לעלות עם קאונסיל. בהרכב הנוכחי אני מתקשה לראות את הפועל מגיעה בכלל ל-70 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
חמישייה:
קאונסיל, אריאלי, קרלון, יונתן, אוונס
אופצייה שנייה:
קאונסיל, קרלון, שירן, יונתן, אוונס

תחליטו מה פחות גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 14:05 
מה זה משנה מה החמישייה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 14:07 
purvis short כתב:
בסדר, מה לעשות. יש נסיבות. יש מטרות. גם מיאמי היט, להבדיל אלף אלפי הבדלות, משקיעה את המאמצים במשחקים שחשובים לה יותר, ובמשחקים אחרים לא מסכנת את הכוכבים שלה ומפסידה.
עם כל קלישאת הדרבי הוא מעל לכל. בסיבוב הזה המשחקים נגד נתניה ואשדוד הם מעל לדרבי, כי בהם יש סיכוי לנצח.
ושוב - אם היה לנו איזה גודס במקום קאונסיל אולי גם היינו יכולים להתמודד קצת יותר. אבל ויתרו על האופציה הזו מראש.
כי אם אתה עולה נניח עם: גודס, בראון, אריאלי, יהונתן ואוונס - זה הרבה יותר סביר מאשר לעלות עם קאונסיל. בהרכב הנוכחי אני מתקשה לראות את הפועל מגיעה בכלל ל-70 נקודות.

אני לא מדבר על לסכן את רביב. זה לא הגיוני ולא נכון. בכל מקרה שלא יהיה, ולא משנה מה התוצאה, אסור לקאנסיל לשחק אפילו שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
הכינו את הוזלין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
purvis short כתב:

אני לא מדבר על לסכן את רביב. זה לא הגיוני ולא נכון. בכל מקרה שלא יהיה, ולא משנה מה התוצאה, אסור לקאנסיל לשחק אפילו שנייה.

שטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 14:16 
לאיזה חלק מהמשפט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
לאיזה חלק מהמשפט?

ללא לשחק איתו
אין לך כרגע אופציה ממשית
הייתי שמח לראות את גפן(למרות שדרבי למשחק ראשון לא מומלץ) אבל בלי קאוניסל אין לך עם מי לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 14:21 
r200 כתב:
ברגר כתב:
לאיזה חלק מהמשפט?

ללא לשחק איתו
אין לך כרגע אופציה ממשית
הייתי שמח לראות את גפן(למרות שדרבי למשחק ראשון לא מומלץ) אבל בלי קאוניסל אין לך עם מי לשחק.

הייתי שמח לראות את קאנסיל על טיסה לארה"ב, אבל לא אני ולא הוא טסים בקרוב. בכל מקרה, שייתן לגולן גוט לשחק, לפחות הוא אתלט ואולי יכול קצת לשמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
תאוות הנקרופליה הצהובה תמומש

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
r200 כתב:
ברגר כתב:
לאיזה חלק מהמשפט?

ללא לשחק איתו
אין לך כרגע אופציה ממשית

הייתי שמח לראות את קאנסיל על טיסה לארה"ב, אבל לא אני ולא הוא טסים בקרוב. בכל מקרה, שייתן לגולן גוט לשחק, לפחות הוא אתלט ואולי יכול קצת לשמור.

גם אופציה אבל לך תדע איך הוא יופיע למשחק

ובכאב אני אומר שקאונסיל עדיף על אריאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 14:25 
r200 כתב:
ברגר כתב:
r200 כתב:
ברגר כתב:
לאיזה חלק מהמשפט?

ללא לשחק איתו
אין לך כרגע אופציה ממשית

גם אופציה אבל לך תדע איך הוא יופיע למשחק

ובכאב אני אומר שקאונסיל עדיף על אריאלי

הוא לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 15:30 
לעלות לשבור ידיים, אם המחלה רוצים לנצח אותנו ב40 שיצאו לפחות עם 2-3 פצועים.

(ולפתוח עם קרלון-אריאלי-יותם-יונתן-אוונס שירקו דם על המגרש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 15:45 
איזה מזל שלא החתמנו את גודס, שיכול להיות מחליף גם לרביב ולמתן. איזה מזל שיש לנו את מר כדורסל הנערץ, שיודע יותר טוב מכל אחד אחר את מי להחתים ובאיזה תזמון. עד מתי ארז אדלשטיין? אגב, אם עד המשחק נגד ירושלים לא מגיע מחליף לקאונסיל, צריך לשלוח את קאונסיל הביתה יחד עם ארז. חלאס, אתה רוצה להשתין על אנשים בקשת? לא בבית שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 16:02 
הפועל כתב:
הכינו את הוזלין

נו באמת. שייגמר גם 110 הפרש. הם לא "מזיינים אותנו". כל הופעה שלנו באולם המעופש שלהם היא ניצחון בפני עצמו.
נקווה לטוב.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 16:16 
באמת אין יותר מדי מקום לדבר על "אשכול מקצועי" לקראת הדרבי הזה. אנחנו מגיעים לסדרת המשחקים הקרובה כשחוץ מקרלון בראון פשוט אין לקבוצה הזאת כלים. מגוחך לנסות לנתח איך קאונסיל, אריאלי ושירן אמורים להתמודד עם אחת הקבוצות הטובות באירופה. נקווה שמכבי יזלזלו ושנצא בפחות מ-20 הפרש.

אין לי ספק שארז אדלשטיין לא יפיק לקחים (איכשהו הוא רק מצליח להיות יותר גרוע בנושא הזה כל עונה שעוברת) אבל אני מקווה שלפחות מיעוט האנשים פה בפורום שלא הבינו את המצב ודקלמו קלישאות ("אם זה לא שבור" וכו') כן יפיקו לקחים.
כמו שירושלים ונס ציונה הוכיחו השנה, שינויים מתבקשים ושיפורים צריך לעשות גם כשהקבוצה רצה טוב. פשוט אין מנוס אם רוצים להגיע למשהו. העונה היא ארוכה, עם פציעות ושינויי מומנטום, ואתה לא יכול להשאר כל כך מאחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 16:25 
אם אתה מכוון אלי, אז אני התכוונתי להגיד שארז לא הביא מחליף לקאונסיל כי כשהקבוצה שיחקה ללא פצועים, היא חיברה רצף נצחונות מדהים - עד הפציעה של רביב.

ברור שבלעדיו ובלי מתן אין לנו מה למכור בערך מול אף קבוצה בליגה, אבל זה לא קשור לזה שארז כנראה האמין שכל עוד אין פציעות עדיף לא להביא מחליף לקאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 16:31 
אני לא זוכר בדיוק את הדעה של כל אחד בפורום וזו לא הפואנטה.
אין דבר כזה "כל עוד אין פציעות" כי אתה לא יכול לצפות את הדברים האלה, אבל זה קורה תוך כדי עונה לכל קבוצה. כשיש לך תלות מוחלטת בשני שחקנים אז בסופו של דבר אתה תיפול וזה רק עניין של זמן. לא צריך היה להיות גאון כדי להבין את זה.

ובפעם המאה - ארז בשום שלב לא האמין שעדיף לא להביא מחליף לקאונסיל (ראבק הוא אמר את זה מעל כל במה אפשרית ולא הפסיק לרגע לחפש מחליף). הוא פשוט לא היה מסוגל להחליט על מחליף בגלל שמדובר באדם ללא יכולת קבלת החלטות. כמה פעמים עוד אפשר להתמודד עם העיוות הזה של המציאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 16:34 
אני מאמין שהוא אמר בלי להתכוון, כי הוא חשב שככה יירדו ממנו.
לא שזה צעד חכם, כי הוא בהחלט יוצא מאמן שלא מסוגל למצוא שחקן במשך כמה חודשים ככה.

כבר היה עדיף שהיה אומר שזה הסגל שהוא מאמין ורוצה וזהו. איך שזה יצא, זה קצת מצחיק. לא שהוא בן אדם שמחליט תוך שנייה, אבל הוא כן הביא לקבוצות שלו איזה שחקן או חמישים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 16:37 
סבבה. אז הוא טעה כשהוא לא הביא לו מחליף.

הרוח הכללית כרגע היא להיכנס בארז על כל הסאגה הזו, בזמן שהרבה יותר משמעותי בעיני שהוא בכלל הצליח להביא אותנו למקום רביעי ולחצי גמר גביע (כשבדרך מעיפים את נס ציונה ומגדל ומנצחים את מכבי בדרבי). זה קצת צורם האמת.

כאילו יש 95% חשיבות לזה שארז לא הביא לקאונסיל מחליף לפני המשחק מול אילת ו5% חשיבות לכל השאר.
זה גם די מעוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 17:05 
19 כתב:
אני מאמין שהוא אמר בלי להתכוון, כי הוא חשב שככה יירדו ממנו.
לא שזה צעד חכם, כי הוא בהחלט יוצא מאמן שלא מסוגל למצוא שחקן במשך כמה חודשים ככה.

כבר היה עדיף שהיה אומר שזה הסגל שהוא מאמין ורוצה וזהו. איך שזה יצא, זה קצת מצחיק. לא שהוא בן אדם שמחליט תוך שנייה, אבל הוא כן הביא לקבוצות שלו איזה שחקן או חמישים.

אני יודע שזה מצב כל כך אבסורד שקשה להאמין, וצריך לנסות לפתח כל מיני תיאוריות והסברים חלופיים. אבל המאמן שלך באמת מחפש מחליף כבר חמישה חודשים ולא מצליח להחליט.

ואם כבר הזכרת את ההיסטוריה שלו, אז זה בהחלט לא סיפור חדש אצלו (למרות שהעונה הנוכחית היא סוג של שיא חדש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דרבי אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 18:05 
אני אגיד את זה פעם אחרונה, כי די נמאס לי מהטחינת מים הזאת.
ברור שכולנו היינו רוצים לראות שחקן יותר טוב מקאונסיל, כמו שנאמר פה, כנראה שגם ארז רוצה, אבל זאת הסתכלות ברמת המיקרו על שחקן אחד מתוך מערכת.
אם נסתכל על זה רגע ברמת המקרו, הפועל של השנה היא קבוצה שנלחמת על המקומות 3-6 (כשאמרתי את זה בסוף הסיבוב הראשון אמרו לי שאני אופטימי...) והגיעה לחצי גמר גביע.
אם היינו מביאים מחליף לקאונסיל, אפילו אם הוא היה ממש טוב, זה היה אולי משפר אותנו למאבק על מקומות 2-5 (עם איך שירושלים נראים לאחרונה אני מניח שזה יותר דומה 3-5).
את חצי גמר הגביע היינו אולי מנצחים ואולי לא.

לסיכום, זה מתסכל לראות את קאונסיל בהפועל, סביר להניח שאפשר היה למצוא מישהו יותר טוב אבל לדעתי זה לא מה שהיה באמת משנה משהו בגורל העונה הנוכחית ועל כן, לדעתי, לא יקרה שום אסון אם אפילו (ר״ל) נסיים את העונה עם הסגל הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 18:40 
אתה הוא זה שמסתכל ברמת המיקרו ולא המקרו.
אם ארז והפועל תל אביב בראשותו לא מסוגלים להחליף שחקן כמו וינסנט קאונסיל במשך עונה שלמה, יש לזה הרבה השלכות על המאמן, המועדון בניהולו המקצועי והיכולת שלנו להגיע להישגים עכשיו ובעתיד. הסיפור הזה הוא הרבה יותר מוינסנט קאונסיל ספציפית. וזו ההתייחסות האחרונה לאשכול זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דרבי אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 18:48 
האדום הצורר כתב:
הפועל כתב:
הכינו את הוזלין

נו באמת. שייגמר גם 110 הפרש. הם לא "מזיינים אותנו". כל הופעה שלנו באולם המעופש שלהם היא ניצחון בפני עצמו.
נקווה לטוב.

אני מקווה שרוב האוהדים לא חושבים כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 19:30 
יותם ושולדבראנד ישחקו לפחות 30 דק' כ''א בגלל חוק רוסי,גם טמיר יזכה לעלייה משמעותית בדק'
מי שיפגע זה הארפר בעיקר

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 19:33 
האדום הצורר כתב:
הפועל כתב:
הכינו את הוזלין

נקווה לטוב.

אם מחצית מהאוהדים היו חושבים ככה לא היינו מגיעים לשום מקום,אנחנו הקבוצה הגדולה בישראל אחריהם וזה פאקינג דרבי של ת''א

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 19:40 
שארז יקח את קאונסיל לשיחה , ויסביר לו שהוא חייב להמציא יכולות שאין לו, שירק דם, שינסה לקחת החלטות טובות יותר, קאונסיל הרכז הטבעי היחידי בסגל והוא הולך לקבל 25-35 לדקות במשחק הזה, חייבים להכניס לו מוטיבציה, יאללה כבר קאונסיל במשחק הזה יש לו הזדמנות אדירה להראות לנו שיש לו כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
לפוצץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: