תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 13:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פתיחת עסק אינטרנטי/חנות וירטואלית
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
שלום,
נניח ויש לי חבר אזרח ארה''ב, לשעבר היה חי פה בישראל, הוא מעוניין לפתוח סוג של "עסק", הוא טוען מן הסתם שרוב הדברים בארה''ב הרבה יותר זולים מהדברים בארץ ובלי קשר יש המון גאדג'טים ושטויות שאין בארץ בכלל ויש שם, הוא רוצה לפתוח מעין חנות וירטואלית של המוצרים הללו, מעין סוג של EBAY כזה.. הענין הוא שאני חייל משוחרר ואין לי כזה מידע איך עושים דברים כאלה, מישהו יכול לעזור לי אם ברעיון הכללי דבר כזה יכול בכלל להצליח?
מה ההוצאות בערך של דבר כזה? (במידה ואותו חבר קונה בבודדים לפי הזמנות ככה שזה לא בתכלס השקעה במוצרים זה לא חנות אמיתית)
אבל עדין צריך עיצוב של האתר ואבטחה ולשלם על השרת וחארטות כאלה
מה הקטע עם המיסים וזה? בתכלס אם אנשים קונים מוצרים ואנחנו שולחים אליהם אז הם גם צריכים לשלם על זה מס?
אם אפשר קצת פרטים..

ועוד כמה שאלות בלי קשר -
1. יש דרך בטוחה להוציא ויזה/ויזת עסקים שקשורה לפתיחת עסק חוקי בארה''ב עם אותו חבר? איך עושים את זה?
2 . יש דרך אחרת להוציא ויזה בעזרת אותו חבר גם בלי קשר לעסק? כל דרך שהיא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פתיחת עסק אינטרנטי/חנות וירטואלית
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
שמע, בדרך כלל אני האחרון שיצטט את מילטון פרידמן, אבל כשאין ברירה אז אין ברירה.
תמונה

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 05:07 
סמל אישי של המשתמש
לבנות חנות וירטואלית מאפס זה עניין יקר ומסובך. לחנויות קטנות הכי טוב ללכת על פלטפורמה קיימת, יש לא מעט פתרונות כאלו, אין לי נסיון ספציפי בתחום, שווה לעשות קצת מחקר בגוגל.
המחיר אמור להיות באזור העשרות דולרים בחודש (יש פתרונות חינמיים, אבל מנסיון באזורים אחרים של האינטרנט, זה לרוב לא שווה את זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 10:47 
האתר הוא לא בהכרח הדבר הכי מסובך כאן. יש כמו שאמרו יש פלטפורמות קיימות. לgodaddy למשל יש אופציות כאלו. זה עולה למיטב זכרוני בערך 150-200 דולר בשנה. קח בחשבון שזה מצריך המון שעות עבודה שבהן מישהו צריך להכניס את כל המוצרים האלו לאתר דרך הפלטפורמה שלהם. האשראי הוא גם לא סיפור באמצעות פייפל למשל (לפחות בארה"ב זה לא סיפור).
אני מכיר אנשים שעשו את זה ושיש להם אפס ידע טכני. זה שעות של עבודה אבל זה לא מאוד יקר.

אבל מעבר לזה יש לא מעט דברים לחשוב עליהם ביוזמה הזאת, כולל מיסים (איך אתה יוצא מלשלם מיסי קנייה בארה"ב, מה באשר למע"מ בארץ, מה בדבר מכס), נוהלים של יבוא (אם יש), רשיונות אם צריך וכו'.

לכן, כמה מחשבות:
1. יש מצב שזה גדול עליכם.
2. יש כמה אנשים מאוד עשירים בעולם כיום שאנשים כמוני אמרו להם פעם מזמן שהרעיון שלהם לא פרקטי וגדול עליהם.
3. אין המון אנשים כאלו. ממש מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: