תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות היום החמישי 6.2
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 21:05 
ועוד דבר למי שמדבר על כשלון בתוצאות.
לעונת אחורה 5 שנים לעונת 2008/09 שמן הסתם יושבת לכולנו בזכרון כהצלחה (ובצדק, כי התמודדנו על האליפות עד הסוף). בעונה הזאת, לא הגענו לבתים (עפנו נגד סנט אטיין), עפנו בשמינית מהגביע (ע"י מכבי חיפה) ואם אני זוכר נכון את המשחקים, אחרי 20 משחקים היו לנו 34 נקודות (9 נ', 7 ת', 4 ה'). בדיוק כמו השנה. אז יכול להיות שסנט אטיין קצת יותר טובה מפנדורי ומכבי חיפה מאשר הפועל חיפה, אבל גם בעונה הזו לקח זמן עד שהתחבר. ההבדל היה שהקבוצה במקום הראשון השיגה אחוזי הצלחה הרבה פחות טובים, ככל שהתקרבנו אליהם הבטחון עלה והקבוצה השתפרה.
אין מה לעשות, כדורגל זה לא תנאי מעבדה. תן לי דמארי + שכטר + ורמוט ותקבל משהו ידוע מראש. יש המון משתנים בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 21:09 
והכי חשוב, גם עונת 08/09 התבררה כפרומו למה שבא עונה אחר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 21:12 
Shacham כתב:
19 כתב:
ליד הקשר ההתקפי הטוב משי, צריך לשחק קשר הגנתי טוב מסאשה.
שלא לדבר על זה שהוא בא כקשר היצירתי ליד גרזיצ'יץ'.
זה כמו שיביאו את דאנטה וטיאגו סילבה וקייהיל וואראן וקוסיילני. כולם שחקנים טובים, רק איזו מין קבוצה בנית?

מה רע בסאשה של החודש האחרון? וברור שאי אפשר לדעת אם הוא ימשיך ככה או יחזור ליכולת, אבל אתה בעצמך כתבת לפני עמוד שסיכומים עושים בסוף העונה.
אני גם לא בטוח שהוא בא כקשר יצירתי, יש מצב שבן שמעון תיכנן לשחק בשיטה מסוימת בתחילת העונה וירד ממנה אחרי שראה שהיא לא עובדת. וזאת גם בדיוק הבעיה עם הרכש שלו, שהוא הביא שחקנים לעמדות מיותרות במקום להתמקד ב2 החיסורים המרכזיים בסגל שלנו שדפקו אותנו גם עונה לפני - קשר אמצע שיחבר בין הגנה להתקפה ומגן שמאלי איכותי.

אני ממש יתבאס אם בן שמעון לא ימשיך , במיוחד כי אני יודע שהמחליף שלו יהיה בסגנון של פרדי דוד.

אם הוא ימשיך להשתפר, וייראה בסדר גם נגד קבוצות שאשכרה מנסות לשחק כדורגל, מצויין.
אם זה שיא היכולת שלו, תודה ושלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 21:13 
בן כמה סאשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 21:15 
הגלמוד מלוד כתב:
הנה משהו ששמעתי עליו היום,
החלוץ האלבני ששיחק בראפיד וינה (חמדי סליחי) כששיחקנו נגדם (עלה מהספסל אם אני לא טועה), והיה גם מועמד לחיפה לפני שנתיים (אני חושב),
חתם בעכו.
מוזר.

חמדי סליחי?
ענק. הוא היה כוכב מנג'ר לליגות בינוניות מינוס כמו בישראל עוד ב2008.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 21:16 
אפרופו מוזר, מי זה החלוץ מנבחרת פינלנד שחתם בלוזוניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
בן כמה סאשה?

בראשון למארס 24

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 21:18 
וואלה? הוא בתאריך של הקטנה שלי מה שהופך אותו מיידית לסמל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
וואלה? הוא בתאריך של הקטנה שלי מה שהופך אותו מיידית לסמל

ככה זה כשהקבוצה מנוהלת ע"י אוהדים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 21:27 
Shacham כתב:
19 כתב:
זה כמו שיביאו את דאנטה וטיאגו סילבה וקייהיל וואראן וקוסיילני. כולם שחקנים טובים, רק איזו מין קבוצה בנית?

מה רע בסאשה של החודש האחרון? וברור שאי אפשר לדעת אם הוא ימשיך ככה או יחזור ליכולת, אבל אתה בעצמך כתבת לפני עמוד שסיכומים עושים בסוף העונה.
אני גם לא בטוח שהוא בא כקשר יצירתי, יש מצב שבן שמעון תיכנן לשחק בשיטה מסוימת בתחילת העונה וירד ממנה אחרי שראה שהיא לא עובדת. וזאת גם בדיוק הבעיה עם הרכש שלו, שהוא הביא שחקנים לעמדות מיותרות במקום להתמקד ב2 החיסורים המרכזיים בסגל שלנו שדפקו אותנו גם עונה לפני - קשר אמצע שיחבר בין הגנה להתקפה ומגן שמאלי איכותי.

אני ממש יתבאס אם בן שמעון לא ימשיך , במיוחד כי אני יודע שהמחליף שלו יהיה בסגנון של פרדי דוד.

רב"ש בנה (ניסה לבנות) את הסגל שלו ל 4-3-3 כמו שהיה לו בק"ש וזה אכן השפיע על זהות השחקנים אותם הוא הביא, בנוסף הוא חשב שנעפיל לאירופה ובגלל זה הוא הביא מספר שחקנים גדול כדי לעשות רוטציה על עמדות, אני חושב שגם אם היינו מגיעים לאירופה רוב השחקנים שהוא הביא לא שדרגו אותנו כשחקנים משלימים (רן יצחק,פדידה,צ'קול,מסיקה) וחלק מהגישה שלו עם שני שחקנים באותה רמה על אותה עמדה, די לא הוכיחה את עצמה (עמוס וקליימן,גרזציץ וסשה)
ולכן היו הרבה בעיות בבניית הסגל, הוא ניסה שיטה שכופה על שחקנים תפקידים שאינם מתאימים להם (ורמוט,שסה,דמארי,שכטר) וזה רק פגע בהפועל בתחילת העונה, בגלל זה שאומרים "עניין של זמן" (משהו שקשור לכל תהליך של בנייה) זו הכוונה, ישנם טעויות לתקן והתאמות לבצע, הקבוצה הזו משחקת הרבה יותר טוב מאלו של השנתיים האחרונות מקשטן ועד דוד , התוצאות יגיעו בעתיד, גם במשחקים נגד קבוצות טובות מאיתנו שיחקנו היטב (מכבי וב"ש) אך לא לקחנו את הנקודות בגלל שלא כל הליקויים נפתרו , אין מה לעשות דגני בלם חדש ויקח לו זמן להתאים את עצמו לאיליץ ולתפקיד, סוגיית השוער לא נפתרה עדיין וכך גם עמדת המגן השמאלי והקשר ליד סשה
לצערי בדרך כלל מאמן שמביא שחקנים שהוא מאמין בהם משלם שכר לימוד גבוה במיוחד ואנחנו נאכל עוד הרבה חצץ עד אשר משהו ישתנה בתמיכה שלו בעמוס וגרזציץ, זה משהו שעובר כחוט השני אצל כל המאמנים לא רק אצל רב"ש
בגדול הפועל הזו היא קבוצה טובה עם סגל שחקנים עם פוטנציאל די טוב, רב"ש הוא האיש הנכון במקום הנכון וצריך להמשיך לעוד עונה אשר תתחיל מנק' פתיחה אחרת לגמרי מזו שהיתה העונה והוא ימדד באיך הפועל תשחק בשנה הבאה, מי שאין לא סבלנות ורוצה תוצאות מידיות חי בללה לנד, ישנן מעט קבוצות טובות שהתחברו מיד לכדי קבוצה טובה והן בגדר היוצא מהכלל שאינו מעיד על הכלל , הדוגמה הטובה האחרונה של קבוצה שנבנית זו אתלטיקו מדריד
לא זוכר קבוצה שהחליפה כלכך הרבה שחקנים ומיד היתה מושלמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 22:38 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 00:36 
19 כתב:

סאשה נותן משחק הגנה טוב מאוד וזה כשהוא צריך לעשות את התפקיד של שי ווורמוט ולכן הוא גם מאבד כדורים מדי פעם. מניח שאם היה לידו זהבי וראדי הוא היה מספיק טוב. וכן הוא לא צריך לשחק עם בריאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

גם אותי זה הפתיע. לא יודע מה הרמה של הליגה הפינית, אבל הבחור הוא קשר התקפי עם מספרים יפים מאד בליגה שם של שערים ובישולים. שיחק באלופה שם והיה אחד מהמצטיינים. שחקן נבחרת עם הופעות. סה"כ רזומה יפה, לא ברור איך הגיע למכבי פ"ת....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

גם אותי זה הפתיע. לא יודע מה הרמה של הליגה הפינית, אבל הבחור הוא קשר התקפי עם מספרים יפים מאד בליגה שם של שערים ובישולים. שיחק באלופה שם והיה אחד מהמצטיינים. שחקן נבחרת עם הופעות. סה"כ רזומה יפה, לא ברור איך הגיע למכבי פ"ת....

הליגה הפינית ליגה סופר חלשה. אבל עדיין נחשבת פחות גרועה מהמונטנגרית.
יותר מפתיע החלוץ שעכו החתימה שיש לו מספרים מטורפים בליגה האוסטרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 08:17 
אשמח לקבל מייל של מישהו שיוכל להעלות את הכתבה על רחימי מ 7 ימים שהתפרסמה הבוקר בידיעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: