תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 23:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 5.2
הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
חבל לי על בוריס,אני מקווה שהוא יושאל עד סוף העונה בלי אחוזים ובלי שטויות ונקבל אותו לשנה הבאה.

חבל לך על בוריס? לי חבל על הפועל. שיישאר פה ויחכה בסבלנות לרגע שגם רב"ש קשה-הקליטה יבין שעמוס הוא סיכון מתמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 16:22 
דיברתי איתו בפייסבוק (במונטנגרית)ואמרתי לו שאוהדי הפועל מאחוריו ופאק מכבי...מקווה שלא תהיה בעיה גדולה עם זה שהוא לא יודע אנגלית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
אלימלך הוא המלך כתב:
דיברתי איתו בפייסבוק (במונטנגרית)ואמרתי לו שאוהדי הפועל מאחוריו ופאק מכבי...מקווה שלא תהיה בעיה גדולה עם זה שהוא לא יודע אנגלית...

גם בסי לא יודע אנגלית,
אני זוכר את הראיון שלו בתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 16:31 
NARKOTIKA כתב:
איל כתב:
מדברים על התחייבויות של 36 מיליון ₪ לשנה הבאה..

אם ניקח בהגזמה פרועה 20 בעלי תפקידים (שחקנים ואנשי צוות) כל אחד בהגזמה מרוויח 400 אלף דולר ברוטו בעונה אני מגיע להתחייבויות של
32 מיליון ₪ (לפי שער חליפין של 4 ₪ ) פער של 4 מיליון ₪

אין לי ספק שיש מגמתיות בנוגע לפרסומים שאנו זוכם לראות חדשות לבקרים ייתכן וסך התחייבויות כוללות סעיפים נוספים כגון יתרות תשלומים בגין רכישות שחקנים
או כולל שכר של שחקנים שמושאלים לעונה הזו ועוד.

אתה יודע שיש עוד הוצאות חוץ משכר, נכון?

בכתבה רשום 36 מיליון ₪ התחייבויות שכר על חוזי שחקנים וצוות מקצועי.
החישוב שלי מציג 20 מקבלי שכר לפי 400 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
אלימלך הוא המלך כתב:

גם בסי לא יודע אנגלית,
אני זוכר את הראיון שלו בתחילת העונה.

הסוכן של עבדורחימי כתב פה לפני חודש שהוא מדבר אנגלית שוטפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 16:35 
יש מספיק יוגוסלבים בסגל יסתדרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 16:35 
איל כתב:
NARKOTIKA כתב:
איל כתב:

אם ניקח בהגזמה פרועה 20 בעלי תפקידים (שחקנים ואנשי צוות) כל אחד בהגזמה מרוויח 400 אלף דולר ברוטו בעונה אני מגיע להתחייבויות של

אין לי ספק שיש מגמתיות בנוגע לפרסומים שאנו זוכם לראות חדשות לבקרים ייתכן וסך התחייבויות כוללות סעיפים נוספים כגון יתרות תשלומים בגין רכישות שחקנים

אוקיי, לא ראיתי. באמת נשמע הרבה, אולי זה כולל את ה4 שנים חוזה של גילי ושכטר שצריך להפקיד גם כמה שנים קדימה בגלל שהם יקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 16:38 
אולי זה הכנה לקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 16:42 
NARKOTIKA כתב:
איל כתב:
NARKOTIKA כתב:
איל כתב:

אוקיי, לא ראיתי. באמת נשמע הרבה, אולי זה כולל את ה4 שנים חוזה של גילי ושכטר שצריך להפקיד גם כמה שנים קדימה בגלל שהם יקרים.

אגב גם לי זה נראה שיש כאן הוצאות נוספות שכן זה לא סביר שתקציב השכר עומד על מספר כזה (דיברו על התחייבויות לעונה הבאה בלבד בכתבה)
ואם זה נכון אז התקציב של הקבוצה הוא 36 מיליון ₪ וזה נתון מעודד שכן גם אם לא יגיע רוכש יחד עם התייעלות נכונה אין סיבה שלא תהיה קבוצה
תחרותית וטובה גם עונה הבאה.
בקיצור שמוכרים סיפורים לקהל צריך לדעת גם אילו נתונים להציג :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:00 
אלונה ברקת הכלבה בתרגיל "תחזיקו אותי אני הולכת" לקהל של באר שבע.

עלובת נפש. ביזיון מה שהלך שם עם הכרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

מה בדיוק הסיפור שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום רביעי 5.2
הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:18 
kruvi1 כתב:
NARKOTIKA כתב:

מה בדיוק הסיפור שם?

לא ברור, אבל היא טיפלה במצב בסדר ודיברה בסדר לפי מה שמפורסם. לא איימה לעזוב ולא כלום.
מעכשיו והלאה כרטיסי חוץ יילכו למנויים קודם, וכשהאוהדים דרשו שמישהו יפוטר (כי כולם גיבורים על עבודה של מישהו אחר) אז היא אמרה שהיא האחראית ואולי הם רוצים שהיא תפטר את עצמה. ובצדק אמרה שאף אחד לא יקבע לה את מי לפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
NARKOTIKA כתב:

מה בדיוק הסיפור שם?

האוהדים שרוב הכרטיסים הלכו למקורבים או נמכרו דרך איזה חברה הזויה מקומית שגם היא מקושרת לכל מיני חברים שח חברים וספסרים
ולאוהדים עצמם נשארו מעט כרטיסים

אסי רחמים האשים את החברה שהאשימה את ההנהלה ואלונה מנסה לחפות על כולם כי חושבת שבה לא יגעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
פינת הנוסטלגיה ● חלון ההעברות ינואר11

מי היה מאמין שרק שלוש שנים עברו מאז חלון ההעברות בינואר11, בו הסטאר הגדול של הכדורגל הישראלי חתם בהפועל
כיום, הוא עולה מהספסל בקבוצה שרק הפרש שערים לא שולח אותה מתחת לקו האדום...

"האדומים בונים רבות על כהן הן להמשך העונה הנוכחית והן לקראת העתיד
שכן הם יודעים כי בקיץ כוכב הקבוצה, גילי ורמוט, יעזוב ככל הנראה לאירופה, וסימנו את כהן כמחליפו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
NARKOTIKA כתב:

מה בדיוק הסיפור שם?

הסיפור שם הוא שההנהלה הוציאה לקהל הרחב בערך 10% (!!!) מסך הכרטיסים שניתנו לקבוצה לקראת המשחק מול מכבי בבלומפילד, כש-90% חולקו לספונסרים ומקורבים.
האמת? אלונה סבבה והכל, אבל לעשות כזה דבר במשחק כה חשוב מבחינתם מצדיק שריפה של המועדון ולא פחות. אנשים צריכים ללכת לכלא על כזה דבר ואני לא מגזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:29 
19 כתב:
kruvi1 כתב:
NARKOTIKA כתב:

מה בדיוק הסיפור שם?

לא ברור, אבל היא טיפלה במצב בסדר ודיברה בסדר לפי מה שמפורסם. לא איימה לעזוב ולא כלום.
מעכשיו והלאה כרטיסי חוץ יילכו למנויים קודם, וכשהאוהדים דרשו שמישהו יפוטר (כי כולם גיבורים על עבודה של מישהו אחר) אז היא אמרה שהיא האחראית ואולי הם רוצים שהיא תפטר את עצמה. ובצדק אמרה שאף אחד לא יקבע לה את מי לפטר.

גם מצדך זה קל להיות חכם על אחרים.
מעניין איך תגיב אם המנכל של הקבוצה שלך היה מחלק לך 200 כרטיסים מתוך 2000 והתגובה שלו הייתה '"טבעי שאני אתן קדימות לספונסרים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
בכלל דוחה מצידה לתפוס את תפקיד הקדוש המעונה ולקחת אחריות כשהיא יודעת שאף אוהד לא יעז לגעת בה, במקום לספק תשובות - להיכן הלכו כל הכרטיסים ומי אחראי על החלוקה הבזיונית, ומעל הכל, האם כבר נשלח לביתו מכתב פיטורים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום רביעי 5.2
הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:35 
NARKOTIKA כתב:
19 כתב:
kruvi1 כתב:
NARKOTIKA כתב:

מה בדיוק הסיפור שם?

גם מצדך זה קל להיות חכם על אחרים.
מעניין איך תגיב אם המנכל של הקבוצה שלך היה מחלק לך 200 כרטיסים מתוך 2000 והתגובה שלו הייתה '"טבעי שאני אתן קדימות לספונסרים"

כן
רק שהם הודו שזה נעשה לא נכון ושהם טעו, גם כי זו פעם ראשונה שהם במצב הזה, ותיקנו נהלים להמשך.

לפטר לפטר זה קופמניזם טהור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם רוצים ממנה?
לקחה אחריות, אמרה שההתנהלות הייתה מחרידה והיא מתנצלת.

קודם כל הם לא מוכנים בכלל לתרחישים מהסוג הזה, לא יודע מתי הייתה להם בעיה של מכירת כרטיסים למשחק חוץ בליגה. זה לא הפועל ומכבי שכמה פעמים בעונה יש את הדברים האלה.
דבר שני - זה כבר פאקינג שבוע בכותרות. הזמינה את נציגי הקהל אליה לפגישה ולא זרקה אותם לאיזה בעל תפקיד שיסבן אותם. כל הכבוד לה, הלוואי עלינו בעלים כזה. עכשיו אוהדי ב"ש צריכים להבין שעשו את הבאזז שלהם וזה לא יקרה יותר (בעיקר כי הם מפסידים 4-1 ביום ראשון ולא יהיה יותר ביקוש כזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
מה אתם רוצים ממנה?

קודם כל הם לא מוכנים בכלל לתרחישים מהסוג הזה, לא יודע מתי הייתה להם בעיה של מכירת כרטיסים למשחק חוץ בליגה. זה לא הפועל ומכבי שכמה פעמים בעונה יש את הדברים האלה.
דבר שני - זה כבר פאקינג שבוע בכותרות. הזמינה את נציגי הקהל אליה לפגישה ולא זרקה אותם לאיזה בעל תפקיד שיסבן אותם. כל הכבוד לה, הלוואי עלינו בעלים כזה. עכשיו אוהדי ב"ש צריכים להבין שעשו את הבאזז שלהם וזה לא יקרה יותר (בעיקר כי הם מפסידים 4-1 ביום ראשון ולא יהיה יותר ביקוש כזה)

צודק, אז אוהדי ב"ש שמלווים את הקבוצה כל חייהם יוותרו על אחד המשחקים החשובים בהיסטוריה של המועדון. בכל זאת, אלונה הוציאה וופלים ונתנה לנו ללכת יחפים על הפרקט בסלון שלה.
ומה זה השטויות האלה "לא מוכנים לתרחישים כאלה"? ב"ש משחקת בבלומפילד לפחות פעמיים בעונה מול הגדולות של ת"א ובכל המקרים יש ביקוש כזה או אחר לכרטיסים. מעולם לא שמעתי על משחק בו חולקו 90% מהם מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:41 
מי זה הודו? היא הודתה. היא התנצלה. רחמים הגן על זה והצדיק את זה. הוא אמר את הדעה שלו. הוא באמת חושב שלספונסרים מגיע 1800 כרטיסים ולאוהדים 200. זה שווה פיטורים, קופמניזם ונתן זהבי.
בדיוק כמו שאני רוצה שהעלוקה שמוציאה ציטוטים על שכטר תפוטר מחר בבוקר. סליחה שאני לא הומני רחמן כמוך על אנשים שמרוויחים מאות אלפים ומשתינים על הקהל שלהם.
ברור שאני מקבל אותה מחר להיות פה בעלים, זה לא קשור. לא נכנסתי לעומק מה היה בבית שלה, אבל הכותרת כבר הגעילה אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:41 
היא באמת נוראית, והיא גם לא אוהדת ב"ש, לחסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
מה אתם רוצים ממנה?

צודק, אז אוהדי ב"ש שמלווים את הקבוצה כל חייהם יוותרו על אחד המשחקים החשובים בהיסטוריה של המועדון. בכל זאת, אלונה הוציאה וופלים ונתנה לנו ללכת יחפים על הפרקט בסלון שלה.
ומה זה השטויות האלה "לא מוכנים לתרחישים כאלה"? ב"ש משחקת בבלומפילד לפחות פעמיים בעונה מול הגדולות של ת"א ובכל המקרים יש ביקוש כזה או אחר לכרטיסים. מעולם לא שמעתי על משחק בו חולקו 90% מהם מראש.

אתה זוכר עוד מקרה בו אוהדי ב"ש חיכו מ8 בבוקר לכרטיסים לבלומפילד? כי אני לא. ואם כן, זה התנהל חלק.
הם צודקים, המועדון עשה טעות. עכשיו המועדון כבר כמה ימים עושה מעל ומעבר, בלי ספינים ובלי לסבן. אומר טעינו ואנחנו מצטערים. מה הם רוצים? שכולם יתפטרו? שכולם יתאבדו? שיוציאו עוד כרטיסים לכסאות שאין?

זה חלק מחבלי לידה של מועדון שהופך להיות גדול. קרה פעם אחת, לא יקרה פעם הבאה.
אבל לא - אנחנו בישראל. בואו נשרוף הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
בכלל, נדמה שאוהדי ב"ש מאוד מאוד נרגשים ומתלהבים מהמעמד שפתאום הם נכנסו אליו והם מנסים להבליט את עצמם כדי להגיד שהם פה והם מועדון גדול מבחינת קהל. בגלל זה הם לרוב מגזימים בתגובות ובפרופורציות. ישנם אפילו פה ושם ציוצים שכבר מנסים "לעלות" על הפועל ת"א מבחינת כמות אוהדים. הם רק שכחו שאוהדי ב"ש, עם כל הכבוד והכובד, ישנם רק בב"ש וטיפה קטנה בסביבותייה. בשום מקום הם לא במסה רצינית וכבדה. הם רחוקים לא מעט שנות אליפויות והצלחות בשביל לנסות להדביק אותנו בכמות. מקום חמישי בהפרש גדול.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 05 פברואר 2014, 17:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

NARKOTIKA כתב:
מי זה הודו? היא הודתה. היא התנצלה. רחמים הגן על זה והצדיק את זה. הוא אמר את הדעה שלו. הוא באמת חושב שלספונסרים מגיע 1800 כרטיסים ולאוהדים 200. זה שווה פיטורים, קופמניזם ונתן זהבי.
בדיוק כמו שאני רוצה שהעלוקה שמוציאה ציטוטים על שכטר תפוטר מחר בבוקר. סליחה שאני לא הומני רחמן כמוך על אנשים שמרוויחים מאות אלפים ומשתינים על הקהל שלהם.
ברור שאני מקבל אותה מחר להיות פה בעלים, זה לא קשור. לא נכנסתי לעומק מה היה בבית שלה, אבל הכותרת כבר הגעילה אותי.

בסדר רוני, משתינים, פיטורים וכו', נעבור אליך פרימו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:47 
וואי, אמרתי גם משתינים וגם פיטורים באותה הודעה? סליחה על הבהמיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:48 
בית"ר האלה גדולים מהחיים
"הכסאות נשברו כי הם לא טובים"

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:51 
NARKOTIKA כתב:
וואי, אמרתי גם משתינים וגם פיטורים באותה הודעה? סליחה על הבהמיות.

זו לא בהמיות, זה קופמניזם. הביתה הביתה בושה בזיון מחדל.

בסדר, שמענו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:56 
וסתם לפרוטוקול, אסי רחמים כן התנצל.
"אני לא מתבייש לומר קבל עם ועדה שנעשתה כאן טעות". מחיפוש של שנייה בגוגל. אבל הכותרת שנתן עורך אתר ספורט 5 מעצבנת.

יאללה, טעו, פעם ראשונה שלהם בסיטואציה הזו, הפיקו לקחים, פעם הבאה זה לא אמור לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
פשכצקי כתב:

לאוטרן החלה בהליכים משפטיים נגד הפועל
החוב על ורמוט ושכטר לא שולם, והגרמנים עירבו גורמים משפטיים בפיפ"א. בהפועל מסרבים להילחץ: "נשלם הכל"

נדמה שבשנים האחרונות הפועל תל אביב היא כמו מגנט לבעיות. פעם אלו המחלוקות בהנהלה, פעם זו מחאת האוהדים, פעם אלו שהקשיים הכלכליים שבאים והולכים. ייתכן שהיום (רביעי) מכה נוספת נחתה על האדומים.

קייזרסלאוטרן החלה בהליכים בהליכים משפטיים בפיפ"א כנגד הקבוצה של חיים רמון. הסיבה: הגרמנים טוענים כי הפועל טרם העבירה להם את כל הכספים המגיעים להם כחלק מעסקאות הרכישה של איתי שכטר וגילי ורמוט.

הבוקר הגיע מההתאחדות בגרמניה מכתב רשמי להתאחדות בישראל - ובו ההודעה על פתיחת ההליכים המשפטיים ובקשה מההתאחדות להתערב בנושא. בהפועל, בכל מקרה מסרבים להתרגש.

האדומים מודעים לעובדה כי עדיין עליהם להעביר את הכסף לקייזרסלאוטרן, אך בטוחים כי הכל יסתדר. "הדברים בטיפול ואין סיבה להיחלץ", אמר גורם בהפועל. "נשלם את כל מה שצריך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: