ערן כתב:
NARKOTIKA כתב:
אני אוהב עסקאות מהסוג הזה
אני ממש לא. כלומר, במצב הכלכלי של המועדון כרגע אין ברירה, אבל אני מעדיף תמיד להביא שחקן זר מוכח (גם אם בגיל מבוגר יותר) שיעשה פה עונה-שתיים מעולות ויחזור לאן שיחזור אחרי שהביא לנו תארים והצלחות, מאשר שחקן צעיר מבטיח-או-לא-מבטיח שאולי ייצא ממנו שחקן בעתיד. אם לא ייצא ממנו שחקן, לא הרווחנו כלום; אם ייצא ממנו שחקן, סיכוי טוב שאנחנו נהנה ממנו כלכלית בלבד ולא ספורטיבית (שזה טוב למועדון כמו הפועל תל אביב שרוב אוהדיו הם רואי חשבון בזעיר אנפין, אבל לא למועדון ספורט סטנדרטי). תנו לי אלף פעם את טלקיסקי, ווצ'יצ'ביץ' או הולמאי על פני נוסא, עבדורחימי או אורלנדיץ'.
המודל הזה של שחקנים מוכחים ובוגרים יותר גם לא ממש רלוונטי אלינו כרגע (כמו שאמרת, בגלל המצב הכלכלי),
ואני גם לא חושב שזה שחור או לבן והפועל צריכה להחליט על מודל כזה.
מעבר להפעלה לשלב בתים, ההכנסה העיקרית שלא קשורה למעגל הרגיל של כרטיסים-חסויות-טוטו היא ממכירת שחקנים,
והפועל צריכה ויכולה לשלב בין זרים צעירים בעלי פוטנציאל שהיא תשביח ותשתמש בהם שנה-שנתיים ותמכור בסכומים יפים, לבין זרים מהסוג שציינת. עבדורחימי הוא אחלה דוגמה, והקונספט של השאלה עם אופציה לרכישה הוא מעולה במקרה הזה
להבדיל אלף אלפי הבדלות, כן? אבל אייאקס, פרטיזן בלגרד ודורטמונד מושלמות מהבחינה הזו.
כשיהיה רוכש אני אגיד לך להביא דברים אחרים. כרגע זה מאסט