תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מתנאור
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:01 
גביזון כתב:
לימונד צריך עוד להחלים

באמת? אבל ארדיטי אמר שהוא מאמין בו ושהוא יהיה כשיר.
אז שירן בעמדה 3.
הידד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
גביזון כתב:
לימונד צריך עוד להחלים

אז שירן בעמדה 3.
הידד.

אכן שכחתי את שירן כ-3.
אין לי מושג, עם איך שהוא נראה אתמול הוא לא יכול לפתוח, והחוסר מנוחה רק יזיין אותו יותר.
מה גם שזה מתבטא במשחק שלא קשור לשחקן שהיה טרם הפציעה, הוא חייב לחזור לאט יותר.
פעם הבאה אחרי המשחק שאתה אומר שלום לאיתי תגיד גם לזה שעומד מטר לידו, או שאשתין לך קצת על הקבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:08 
גביזון כתב:
zink כתב:
גביזון כתב:
לימונד צריך עוד להחלים

אז שירן בעמדה 3.
הידד.

אכן שכחתי את שירן כ-3.
אין לי מושג, עם איך שהוא נראה אתמול הוא לא יכול לפתוח, והחוסר מנוחה רק יזיין אותו יותר.
פעם הבאה אחרי המשחק שאתה אומר שלום לאיתי תגיד גם לזה שעומד מטר לידו, או שאשתין לך קצת על הקבר.

סליחה, לא ראיתי כלום מבעד לדמעות הזעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:11 
בתיאוריה, הייתי מנסה להביא את נעימי מאילת (לא שותף דקה מולנו וקטש לא רוצה אותו, לדעתי הם ישמחו להפטר ממנו) ואז מביא זר 2-3. אם נעימי יקר מדי אז את חנן קולמן שעדיין בלי קבוצה.
לא יודע בדיוק מתי מתן יחזור ואיך הוא יחזור, גם לא בטוח כמה מהר רביב יחזור לעניינים. לדעתי אנחנו חייבים חיזוק ישראלי.

לא כל כך מאמין שזה יקרה. איבדתי תקווה לגבי התחרותיות של המועדון הזה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 04 פברואר 2014, 18:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
בתיאוריה, הייתי מנסה להביא את נעימי מאילת (לא שותף דקה מולנו וקטש לא רוצה אותו, לדעתי הם ישמחו להפטר ממנו) ואז מביא זר 2-3. אם נעימי יקר מדי אז את חנן קולמן שעדיין בלי קבוצה.
לא יודע בדיוק מתי מתן יחזור ואיך הוא יחזור, גם לא בטוח כמה מהר רביב יחזור לעניינים. לדעתי אנחנו חייבים חיזוק ישראלי.

לא כל כך מאמין שזה יקרה.

נעימי זה אפשרי בכלל?
הרי יש את החוק שאסור לשחקן לשחק ב3 קבוצות באותה עונה (שדיברו עליו בהקשר של גודס), והוא שיחק במכבי ובאילת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
אז מי ניצח ארדיטי או רדנקו?

כי מה שבטוח אנחנו הפסדנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:

כי מה שבטוח אנחנו הפסדנו

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
גביזון כתב:
zink כתב:
גביזון כתב:
לימונד צריך עוד להחלים

אז שירן בעמדה 3.
הידד.

אכן שכחתי את שירן כ-3.

סליחה, לא ראיתי כלום מבעד לדמעות הזעם.

ולריר שעלה למעלה תוך כדי לחישות זועמות "אדלשטיין! אדלשטיין!".

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:

כי מה שבטוח אנחנו הפסדנו

נראה כמו תיקו עם הרוגים שאין מי שישתין על הקבר שלהם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:26 
עצוב ועכשיו ברור יותר מתמיד, שחובה לעשות שינוי בסגל אחרת אנחנו לקראת 5 משחקים עד סוף העונה הסדירה שאני לא
רואה אותנו לוקחים יותר מאחד (אשדוד) וגם זה בספק.
חובה להביא מישהו במקום קאונסיל ברמה שיכול לשחרר את בראון לעמדה 3 ואת לימונד ל2
הייתי חושב גם על חיזוק ישראלי כלשהו לסגל, לא משנה באיזה עמדה כרגע העיקר שיהיה כזה. מתן כבר לא ילד
וגם אחרי שיחזור עוד חודש יקח לו זמן לחזור לכושר מלא.
צריך לחפש ישראלי מוביל מהלאומית שיכול לתת יותר ממה שהצעירים שלנו נותנים. גם ישראלי גבוה יתקבל בברכה.

בקיצור העיקר להביא חיזוק!!! ולהפסיק לשחק עם סגל נחות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:31 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Fez כתב:

לא כל כך מאמין שזה יקרה.

נעימי זה אפשרי בכלל?
הרי יש את החוק שאסור לשחקן לשחק ב3 קבוצות באותה עונה (שדיברו עליו בהקשר של גודס), והוא שיחק במכבי ובאילת...

צודק. אפשר לנסות להביא משם את ניב ברקוביץ' או כאמור פשוט להחתים את חנן קולמן. במצב הנוכחי אני לא רואה איך אנחנו מתמודדים על פלייאוף עליון בלי עוד ישראלי סביר.

לא מאמין שיש מי שיקבל החלטות כאלה בהפועל תל אביב.
לא מאמין שיש מי שיקבל החלטות באופן כללי בהפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:45 
Fez כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Fez כתב:

לא כל כך מאמין שזה יקרה.

נעימי זה אפשרי בכלל?

צודק. אפשר לנסות להביא משם את ניב ברקוביץ' או כאמור פשוט להחתים את חנן קולמן. במצב הנוכחי אני לא רואה איך אנחנו מתמודדים על פלייאוף עליון בלי עוד ישראלי סביר.

:PUKE: :PUKE: :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:50 
prove me wrong
תאמין לי שאני אהיה הכי שמח שיש

אחרי ארבעת החודשים האחרונים, אחרי שהפציעה של רביב לא הזיזה כלום ואחרי שחצי הגמר לא הזיז כלום, אני לא רואה למה הפציעה של מתן תזיז משהו או כל מאורע אחר שעשוי לקרות

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 04 פברואר 2014, 18:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Fez כתב:

לא כל כך מאמין שזה יקרה.

נעימי זה אפשרי בכלל?

ספר לי איך קוראים לך שאדע להצביע לך בבחירות הקרובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:53 
r200 כתב:
Fez כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Fez כתב:

לא כל כך מאמין שזה יקרה.

נעימי זה אפשרי בכלל?

שוב עם הבחירות? שוב עם ההנהלה?

יש מצב נתון כיום בהפועל תל אביב. יש מאמן שקוראים לו ארז אדלשטיין ויש לו סמכות מקצועית בלעדית ומוחלטת.
הוא לא מסוגל לקבל החלטות.

כלומר, אין מי שיקבל החלטות בהפועל תל אביב.

עד כאן מה לא נכון?

לא נכנס לעניין של ההנהלה בכלל ואם המצב הזה תקין או לא. עובדתית זה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:54 
r200 כתב:
Fez כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Fez כתב:

לא כל כך מאמין שזה יקרה.

נעימי זה אפשרי בכלל?

הלו הלו עד לפז...
הלוואי והיה רץ בבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:57 
גם לא להביא אף שחקן זו החלטה.
גם אם אתה או אני או כולם לא אוהבים אותה.
להגיד שאין מי שיקבל החלטות בהפועל תל אביב מצדיק את התגובה של ראצ'ו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:57 
לירון, כמו שאמרת לי כשאני הייתי בתאילנד... תהנה עם האישה ועזוב אותך מהפורום :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:03 
red pepper כתב:

אה באמת? אז איך אתה קורא לקבלת החלטה תיאורטית להחליף שחקן (אפילו שניים למען האמת) שנעשתה לפני חמישה חודשים ועד עכשיו לא מתבטאת במעשים?
זה נטו סמנטיקה. בשורה התחתונה העובדות הן שהמאמן לא מסוגל להוציא לפועל שום החלטה, והמאמן הזה הוא הסמכות הבלעדית. זה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מתנאור
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
r200 כתב:
Fez כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Fez כתב:

לא כל כך מאמין שזה יקרה.

נעימי זה אפשרי בכלל?

שוב עם הבחירות? שוב עם ההנהלה?

יש מצב נתון כיום בהפועל תל אביב. יש מאמן שקוראים לו ארז אדלשטיין ויש לו סמכות מקצועית בלעדית ומוחלטת.
הוא לא מסוגל לקבל החלטות.

כלומר, אין מי שיקבל החלטות בהפועל תל אביב.

עד כאן מה לא נכון?

לא נכנס לעניין של ההנהלה בכלל ואם המצב הזה תקין או לא. עובדתית זה המצב.

זה לא נכון כי ארז קיבל החלטה.
אולי לא כזו שאתה מסכים איתה (וגם אני לא) אבל הוא קיבל החלטה.
ההנהלה יכולה וצריכה לגבות את המאמן אחרי שישבה איתו, הבינה את השיקולים שלו ועל בסיס מה התקבלה ההחלטה שלו.
ככה זה עובד בכל מערכת מתוקנת וככה זה עובד בהפועל.
מקובל להעביר ביקורת, אל תרדו נמוך בלי סיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:12 
להביא ישראלי זו בדיוק מסוג ההרפתקאות שלדעתי אסור להיכנס אליהן. זה יקר. לא רואה כרגע ישראלי פנוי שבאמת ייתן לנו משהו.
מה שצריך לעשות והיה צריך להיעשות כבר לפני ארבעה חודשים זה להביא גארד זר. זה יאפשר לשחק עם בראון, גארד זר, לימונד, יונתן ואחד הגבוהים (החלפה של מי מהם בכלל נראית לי ריאלית כמו זכיה בלוטו מבלי למלא כרטיס, אז ויתרתי).
וזהו. ומפה מה שיהיה יהיה.
אבל נו, אני כבר איבדתי תקווה לגבי מחליף לקאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מתנאור
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:13 
קובסטר, אני פשוט לא מסכים איתך.
ארז לא מסוגל לקבל החלטה ולהוציא אותה לפועל, נקודה.

להגיד שלא לעשות כלום זה לקבל החלטה זה טוב ויפה, אבל זה בערך כמו להגיד שלנשום זה לקבל החלטה. לפעול כתוצאה מאינרציה לא משקף יכולת של קבלת החלטות.

לא נתחיל לחפור פה יותר מדי, אבל אפילו ברמה המדעית-ביולוגית זה לא נכון. במוח יש אזור מסוים שאחראי על קבלת החלטות, אנשים שהוא נדפק אצלם לא מסוגלים למשל להחליט על דבר פשוט כמו איזה בגד ללבוש ויכולים להתלבט על זה יום שלם. תגיד עליהם שגם לא ללבוש כלום זה לקבל החלטה? קבלת החלטות זה איזשהו skill די מוגדר שכולל הגעה להכרעה בין אופציות והוצאה של הדברים לפועל, אצלנו הדברים האלה לא קורים וצריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:14 
red pepper כתב:

אתה צודק לגמרי.
אז שיוציאו הודעה לעיתונות שלאור הצטיינותו של קאונסיל החוזה שלו הוארך עד לסיום העונה והפך לחוזה נו קאט. וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:22 
purvis short כתב:
להביא ישראלי זו בדיוק מסוג ההרפתקאות שלדעתי אסור להיכנס אליהן. זה יקר. לא רואה כרגע ישראלי פנוי שבאמת ייתן לנו משהו.
מה שצריך לעשות והיה צריך להיעשות כבר לפני ארבעה חודשים זה להביא גארד זר. זה יאפשר לשחק עם בראון, גארד זר, לימונד, יונתן ואחד הגבוהים (החלפה של מי מהם בכלל נראית לי ריאלית כמו זכיה בלוטו מבלי למלא כרטיס, אז ויתרתי).
וזהו. ומפה מה שיהיה יהיה.
אבל נו, אני כבר איבדתי תקווה לגבי מחליף לקאונסיל.

להחתים ישראלי סטייל חנן קולמן לשלושה חודשים זה לא יקר. שחררת לפני שלושה חודשים את יוני ניר שאני בטוח שהמשכורת שלו עד סוף העונה היתה יותר יקרה מאשר זו של קולמן לשלושה חודשים. הבעיה היא שגם קולמן לא "רכז טהור" ובשל כך ארז לא ישקול את זה.

מחליף לקאונסיל היה צריך להיות פה מזמן אבל לא יפתור את הבעיה שלרביב יקח עוד קצת זמן לחזור לעצמו ושמתן לא יהיה איתנו עד סוף הליגה הסדירה (ולא יודע כמה החזרה שלו תהיה חלקה לאחר מכן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:23 
שוב נפתח חלון הזדמנות. אם ישכילו להנחית כאן זר מתאים - עד הפליאוף יכולה להיות כאן קבוצה חזקה.
ההתנהלות בנושא לא מעודדת - אבל יתכן עכשיו שהמציאות תסייע לעניין - לפחות תגדיל את הסיכויים שזה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:25 
לטעמי להביא את חנן קולמן זו הוצאה כספית מיותרת. את הכסף הזה תשקיע בשני זרים טובים. זה ישדרג את הקבוצה הרבה יותר.
אבל שוב, מדובר בפנטזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מתנאור
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

להגיד שלא לעשות כלום זה לקבל החלטה זה טוב ויפה, אבל זה בערך כמו להגיד שלנשום זה לקבל החלטה. לפעול כתוצאה מאינרציה לא משקף יכולת של קבלת החלטות.

לא נתחיל לחפור פה יותר מדי, אבל אפילו ברמה המדעית-ביולוגית זה לא נכון. במוח יש אזור מסוים שאחראי על קבלת החלטות, אנשים שהוא נדפק אצלם לא מסוגלים למשל להחליט על דבר פשוט כמו איזה בגד ללבוש ויכולים להתלבט על זה יום שלם. תגיד עליהם שגם לא ללבוש כלום זה לקבל החלטה? קבלת החלטות זה איזשהו skill די מוגדר שכולל הגעה להכרעה בין אופציות והוצאה של הדברים לפועל, אצלנו הדברים האלה לא קורים וצריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה.

אני מסכים לגבי החלק השני. יש אנשים שלוקח להם המון זמן לקבל החלטה והם יכולים להתהפך כמה וכמה פעמים עד שיקבלו החלטה, אם הם בכלל יקבלו החלטה כזו.
אני לא מסכים שזה המקרה. קודם כל כי בשביל להיות מאמן כדורסל (וארז מאמן כדורסל מעולה לדעת כולם) אתה חייב לקבל החלטות בזמן קצר ולהגיב מהר למה שקורה בפרקט, גם כאן יש מאמנים שמגיבים מהר וכאלה שמגיבים לאט יותר אבל מגיבים.
ארז קיבל החלטה. נרצה או לא, נאהב אותה או לא. הוא לא רוצה (או רצה) לפגוע בקבוצה שהתגבשה והתנהלה בהיררכיה מסוימת. גם השחקנים הגיבו ככה, אגב, וכולנו זוכרים את המשפט של מתן לגבי האויב של הטוב.
אני חשבתי בזמנו שאנחנו הולכים על קרח דק מאוד והקרח הזה אכן התנפץ לנו בפנים, אבל זו ההחלטה שהתקבלה.
נכונה או לא זה משהו אחר.
רמי כהן לא בן אדם טיפש. אני מאמין שהוא דיבר עם ארז על הנושא הזה ומה שעמד לנגד עיניו זה או ללכת נגד ההחלטה של המאמן ולחזק את הקבוצה או ללכת עם המאמן ולשמור על הקבוצה כמכלול.
אני מאמין שגם אתה כמנהל היית עושה את אותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מתנאור
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:45 
kobster כתב:
Fez כתב:

אני מסכים לגבי החלק השני. יש אנשים שלוקח להם המון זמן לקבל החלטה והם יכולים להתהפך כמה וכמה פעמים עד שיקבלו החלטה, אם הם בכלל יקבלו החלטה כזו.
אני לא מסכים שזה המקרה. קודם כל כי בשביל להיות מאמן כדורסל (וארז מאמן כדורסל מעולה לדעת כולם) אתה חייב לקבל החלטות בזמן קצר ולהגיב מהר למה שקורה בפרקט, גם כאן יש מאמנים שמגיבים מהר וכאלה שמגיבים לאט יותר אבל מגיבים.
ארז קיבל החלטה. נרצה או לא, נאהב אותה או לא. הוא לא רוצה (או רצה) לפגוע בקבוצה שהתגבשה והתנהלה בהיררכיה מסוימת. גם השחקנים הגיבו ככה, אגב, וכולנו זוכרים את המשפט של מתן לגבי האויב של הטוב.
אני חשבתי בזמנו שאנחנו הולכים על קרח דק מאוד והקרח הזה אכן התנפץ לנו בפנים, אבל זו ההחלטה שהתקבלה.
נכונה או לא זה משהו אחר.
רמי כהן לא בן אדם טיפש. אני מאמין שהוא דיבר עם ארז על הנושא הזה ומה שעמד לנגד עיניו זה או ללכת נגד ההחלטה של המאמן ולחזק את הקבוצה או ללכת עם המאמן ולשמור על הקבוצה כמכלול.
אני מאמין שגם אתה כמנהל היית עושה את אותו הדבר.

מסכים עם חלק ממה שכתבת.
לא מסכים עם זה שהתקבלה החלטה. אם כבר התקבלה החלטה זו ההחלטה להחליף את קאונסיל, והיא התקבלה איפשהו לפני ארבעה וחצי חודשים. העובדה שזה לא קרה היא בשל חוסר יכולת לקבל החלטה לגבי זהות המחליף, מתוך פחד להכשל. זה הרושם שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:46 
Fez כתב:
לירון, כמו שאמרת לי כשאני הייתי בתאילנד... תהנה עם האישה ועזוב אותך מהפורום :SMOKE:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:55 
פשוט לא מכובד ולא הוגן חלק מהדברים שנאמרים פה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: