תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:49 
שישלח מייל לג׳ון סטוקטון ויתחנן שיחזור מפרישה. יותר טהור מזה הוא לא ימצא.
וגם נחמד שהוא אמר שצריך לדעת איך לבוא למעמדים הגדולים. רק מתי קבוצה שלו הגיעה למעמד גדול וניצחה בו?
הוא מאמן מעולה. אבל כל עוד לא יתגבר על המכשולים שהוא שם לעצמו הוא לא יגיע לכלום.
לקטש יש אליפות
לדני פרנקו גביע
לאפי גביע
לדן שמיר שני גביעים וכמעט אליפות.
לגדי קידר יש גביע.
לארז לצערי עדיין אין. וזה לא רק חוסר מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
האבסורד הכי גדול היה שפתאום שמרנו איזורית בכמה התקפות כשהיה עשרים הפרש כבר...פעם ראשונה שהוא שומר איזורית מאז ימיו העליזים באימון הנוער של הפועל עפולה...מדהים שהקאונסיל הזה עדיין מתרוצץ על המגרש יחד עם ג'אסטין הארפר המרשמלו הזה. יינסי גייטס עוד יחשוב שהוא שחקן אחרי המשחק היום. פשוט שיברון לב איך שנראינו היום. חבל, פשוט חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לכל מהלך נקודתי של החלפת שחקן כזה או אחר - הפועל חייבת מנהל מקצועי, מישהו שתהיה לו מילה בנושא רכש וניהול הסגל. ארז מאמן מעולה אבל פשוט לא מסוגל לנהל סגל לבדו. אם ההנהלה לא רוצה או לא יכולה להתערב בשום נושא מקצועי אז המשימה מספר אחת שלה צריכה להיות חיפוש של דמות שתיכנס למשבצת הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 22:04 
שמוליקיפוד כתב:
נתניה או אשדוד

(אני בכוונה לא מצטט את כל ההודעה הזאת שהיתה רצף של שטויות)
כדאי שתדעו - נתניה סיימה בעונה שעברה מקום רביעי. אשדוד הגיעה לגמר הפלייאוף לפני שנתיים. בתקציבים נמוכים ובלי קהל.

אני רוצה לראות את ארז מגיע להישגים האלה. עם איך שהוא מנהל את סגל הקבוצה השנה, זה נראה מאוד רחוק עד בלתי אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 22:12 
נתניה גם הגיעה לגמר גביע.
ואשדוד בתקציבה הצנוע הביאה זרים כמו ג׳וש דאנקן, ג׳וש קארטר, דיימון סימפסון, מרדי קולינס ועוד ועוד. ולא התבזתה ארבעה חודשים עם וינסנט קאונסיל.
לא שחלילה אני רוצה להיות אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
ונס ציונה שפתחו את העונה עם תקציב יותר קטן משלנו, חיפשו להתחזק למרות פתיחה מדהימה של 5:2, הגיבו בהתאם למכת פציעות יותר קשה משלנו, והיום אנחנו צריכים להתפלל שהסיבוב השני יגמר לפני שהם יספיקו לעבור אותנו.
הם פגעו בשלושה זרים, לא הסתפקו בכך להיום פאקינג דיימון סימפסון עולה שם מהספסל. לנו יש את הזרים מספר 2, 3 ו-4 הכי חלשים בליגה (כלומר, לכל קבוצה בליגה יש שני זרים שיותר טובים מהזר השני שלנו, וכנ"ל לגבי השלישי והרביעי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מעבר לכל מהלך נקודתי של החלפת שחקן כזה או אחר - הפועל חייבת מנהל מקצועי, מישהו שתהיה לו מילה בנושא רכש וניהול הסגל. ארז מאמן מעולה אבל פשוט לא מסוגל לנהל סגל לבדו. אם ההנהלה לא רוצה או לא יכולה להתערב בשום נושא מקצועי אז המשימה מספר אחת שלה צריכה להיות חיפוש של דמות שתיכנס למשבצת הזאת.

במהלך המשחק אמרתי לאחד היצורים סביבי שהפועל צריכה שני מאמנים: אחד לבניית סגל ואת ארז לאימון ולניהול המשחק. החודש האחרון מדגים באופן טרגי כמה גרוע הקבוצה הזאת בנויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
הביזיון שקאונסיל איתנו ולא הלך הביתה שבוע אחרי שהוחתם זה בלתי נתפס.
אבל אותי מעניין משהו, ארז, זה שצופה בשעות על גבי שעות של שחקנים, מאיפה הוא הוציא אותו לעזאזל? זה מה שהוא מצא בכל הדיסקים שלו וחשב זה מתאים לי? אני באמת לא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
שמוליקיפוד כתב:
נתניה או אשדוד

כדאי שתדעו - נתניה סיימה בעונה שעברה מקום רביעי. אשדוד הגיעה לגמר הפלייאוף לפני שנתיים. בתקציבים נמוכים ובלי קהל.

אני רוצה לראות את ארז מגיע להישגים האלה. עם איך שהוא מנהל את סגל הקבוצה השנה, זה נראה מאוד רחוק עד בלתי אפשרי.

התכוונתי לנתניה ואשדוד של השנה. אם בא לך לציין השיגי עבר אז ארז הביא אותנו למקום שני ב2004 ולגמר הפלייאוף.
עוד רשמתי שעם בעלים נורמאלי אנחנו מחליפים את הארפר וקאנסיל. אתה באמת חושב שאם לארז היה עוד 200K דולר הוא לא היה עושה את זה?
נראה לך שהוא ירה לעצמו ברגל? זה בדיוק מה שרשמתי, אבל אם מר כדורסל כמוך חושב שזה שטויות אז מי אני בכלל. ארז הוא עוכר הפועל מלא אגו שלא רוצה להחליף את הזרים הבינוניים שהוא הביא.

עוד משהו שרשמתי זה קצת פרופורציות. אנחנו קבוצה מאוד מוגבלת בליגה די שוויונית. ההבדלים בין מקום 4 ל7 מזעריים עד לא קיימים.
אנשים דיברו על כישלון אם לא ניקח תואר העונה. לדעתי הם קפצו מעל הפופיק. אבל היי, מר כדורסל אמר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 22:48 
שמוליקיפוד כתב:
Fez כתב:
שמוליקיפוד כתב:
נתניה או אשדוד

התכוונתי לנתניה ואשדוד של השנה. אם בא לך לציין השיגי עבר אז ארז הביא אותנו למקום שני ב2004 ולגמר הפלייאוף.
עוד רשמתי שעם בעלים נורמאלי אנחנו מחליפים את הארפר וקאנסיל. אתה באמת חושב שאם לארז היה עוד 200K דולר הוא לא היה עושה את זה?
נראה לך שהוא ירה לעצמו ברגל? זה בדיוק מה שרשמתי, אבל אם מר כדורסל כמוך חושב שזה שטויות אז מי אני בכלל. ארז הוא עוכר הפועל מלא אגו שלא רוצה להחליף את הזרים הבינוניים שהוא הביא.

עוד משהו שרשמתי זה קצת פרופורציות. אנחנו קבוצה מאוד מוגבלת בליגה די שוויונית. ההבדלים בין מקום 4 ל7 מזעריים עד לא קיימים.
אנשים דיברו על כישלון אם לא ניקח תואר העונה. לדעתי הם קפצו מעל הפופיק. אבל היי, מר כדורסל אמר...

לצערי עכשיו אני כבר כן מצטט את השטויות שאתה כותב.
הדברים שאתה כותב הם לא נכונים עובדתית ולא קשורים למציאות. חבל על ההתייחסות כי ברור שזו פעם ראשונה שלך פה ושאתה לא יודע מה הולך בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 22:50 
ארז מאמן מצוין. לא טענתי ההפך וגם לא פז. אבל יש לו כשלים שהוא מסרב לתקן אותם. והם פוגעים בקבוצה.
וב-2004 הייתה עונה נהדרת. אלא שגם בעונה הזאת התחרבש התואר היחיד שהיה אפשר לזכות בו, היורופליג, בין היתר כי ארז לא מצא זר מתאים עד תום מועד ההעברות באירופה. וכך וויליאם אייברי, שבעצמו היה שחקן די בינוני, שיחק רק בליגה.
אז הפועל הגיעה לפיינל פור נגד מארוסי וקרסה שם בצורה די מביכה.
מזכיר משהו?

אנחנו כותבים את הדברים מתוך תקווה שמשהו ישתנה. והשינוי הוא לטובת הפועל תל אביב וגם לטובת ארז. כי הקבוצה תצליח יותר והוא יצליח יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ארז
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 22:52 
דווקא הארפר שמוזכר פה לשלילה, החזיק אותנו במחצית השניה עם השלשות שלו והחדירות לסל וסחיטת עבירות בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
שמוליקיפוד כתב:
Fez כתב:
שמוליקיפוד כתב:
נתניה או אשדוד

הדברים שאתה כותב הם לא נכונים עובדתית ולא קשורים למציאות. חבל על ההתייחסות כי ברור שזו פעם ראשונה שלך פה ושאתה לא יודע מה הולך בקבוצה.

בוא ותאיר את עיניי מה לא נכון. לכבוד יהיה לי ללמוד ממר כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 22:54 
שמוליקיפוד כתב:
Fez כתב:
שמוליקיפוד כתב:
Fez כתב:
שמוליקיפוד כתב:
נתניה או אשדוד

בוא ותאיר את עיניי מה לא נכון. לכבוד יהיה לי ללמוד ממר כדורסל.

אם לא היית יצור, הייתי מסביר לך.
מכיוון שאתה וואחד יצור, לא אבזבז את הזמן.

קצת פחות יומרנות כי ברור שאתה לא עוקב ולא יודע מה קורה בקבוצה (הדברים נכתבו פה בפורום מאות פעמים כולל ציטוטים ישירים מהמאמן), אתה מביך את עצמך כשאתה כותב כאלה שטויות בכזה ביטחון. כל מי שעוקב אחרי הפורום הזה יותר מיום, או באופן כללי עוקב אחרי הקבוצה, יודע מה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
מודה, לא עוקב אחרי הפורום יותר מידי. מכאן ועד לשלול את הדעה שלי על סמך כך. רק שתהיה לי בריא.
ליצור מולך יש יותר שעות עבודה על הפרקט מהודעות שיש לך בפורום.
לילה טוב, לא רואה טעם להמשיך להתדיין עם אושיית פורום כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 23:12 
שמוליקיפוד כתב:
מודה, לא עוקב אחרי הפורום יותר מידי. מכאן ועד לשלול את הדעה שלי על סמך כך. רק שתהיה לי בריא.
ליצור מולך יש יותר שעות עבודה על הפרקט מהודעות שיש לך בפורום.
לילה טוב, לא רואה טעם להמשיך להתדיין עם אושיית פורום כמוך.

אז בעצם אתה אומר "זה שאני כותב דברים לא נכונים בנושא שאני לא מתמצא בו לא אומר שאפשר לשלול את הדעה שלי"
זה סוג מעניין של רלטיביזם, אהבתי
בהצלחה עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 23:25 
[quote="Fez"]
.[ הדברים נכתבו פה בפורום מאות פעמים כולל ציטוטים ישירים מהמאמן quote]

כיוון שהדברים נאמרו כאמור מאות פעמים ע"י רוב הכותבים בפורום, אחרי נצחונות (כמו אחרי הפסדים) ולפני חצי הגמר, לחזור שוב אחרי הפסד כואב ולהגיד "אמרנו לכם" זה מיותר וסתם זורה מלח על הפצעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 23:33 
זה לא ״מיותר״ כי המצב הזה עדיין קיים וחייבים לשפר אותו מיידית ולהפיק ממנו לקחים (מה שלא קורה).
חייבים לדבר על זה כי זה רלוונטי מתמיד. מצחיק להציג את זה כאילו זו גזירת גורל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 00:05 
יובל כתב:

אני כבר אומר את זה שנתיים, אורי שלף עם כל האהבה שלי אליו כנראה לא מספיק רציני בשביל להנחית את ארז לפעמים מהחללית שהוא חי בה.
הוא גם לא מחובר מספיק כמו מנהלים/מאמנים וותיקים שמכירים סוכנים/שחקנים באירופה ובארה"ב בשביל להביא לפה זרים!

כבר שנה שניה שאנחנו בחיסרון על הליגה בבחירת זרים בתחילת העונה, והעונה זה בכלל צורם לאור זה שהקבוצה במצב שאם שחקן או שניים קצת יותר טובים (במקום קאונסיל
ואוונס או הארפר) היינו היום בטוחים ברביעיה והיום עם זרים דומיננטים שיכולים לחפות על פציעות.

ההנהלה חייבת לשבת מחר ולקבל החלטות (הבנתי שהיה איזשהו כנס השבוע לא ברור לי על מה דיברו ואיזה שאלות שאלו אם עדיין קאונסיל ואוואנס איתנו).

ועדיין אחרי הכל אנחנו עושים עונה גדולה הרבה בזכות ניהול המשחק והאימון של ארז וצריך לתת לו את הקרדיט למרות המשחק היום.

נ.ב. פציעות של ישראלים הרבה יותר הרסניות לקבוצה מאשר זרים, כיוון שישראלים מחליפים ללימונד ומתן אין... חוסר מזל כזה לא נראה מאז סוף העונה
בלאומית עם הפציעות של מתן ויוטר :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
אורי שלף לא מנהל מקצועי בפועל. היחיד שאחראי על בניית הסגל הוא ארז.

והפציעות האלה הן לא חוסר מזל יוצא דופן. לחיפה נפצעו רוט לאיזה חודשיים, רנדל משחק שבוע כן שבוע לא, אפוואיבו גמר את העונה. לנס ציונה נפצעו האניקט לחודשיים וטל דן לכמה שבועות. בהרצליה בן שימול גמר את העונה ועוד זר שלהם נפצע בתחילת העונה ועדיין לא חזר. באשדוד ליאור ליפשיץ וגל איתן לא משחקים כמעט כל העונה. במכבי היו העונה כל כך הרבה פציעות שאני לא זוכר את כולן. דווקא אנחנו, שמשחקים כל כך אגרסיבי, ועם שני שחקנים שמשחקים למעלה מ-30 דקות במשחק, הפציעות האלה הן ממש לא חוסר מזל חריג.

אגב, בשולי הנושא, זו עוד סיבה למה צריך להתבסס על זרים לפני ישראלים. זר נפצע - אתה יכול להחליף תוך יום (בקבוצה מתוקנת). ישראלי נפצע - כמעט אין לך מה לעשות. עדיף להסתמך על זרים שאותם כן אפשר להחליף במקרה הצורך מאשר על ישראלים שאין להם תחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 00:50 
purvis short כתב:
ארז מאמן מצוין. לא טענתי ההפך וגם לא פז. אבל יש לו כשלים שהוא מסרב לתקן אותם. והם פוגעים בקבוצה.
וב-2004 הייתה עונה נהדרת. אלא שגם בעונה הזאת התחרבש התואר היחיד שהיה אפשר לזכות בו, היורופליג, בין היתר כי ארז לא מצא זר מתאים עד תום מועד ההעברות באירופה. וכך וויליאם אייברי, שבעצמו היה שחקן די בינוני, שיחק רק בליגה.
מזכיר משהו?

אנחנו כותבים את הדברים מתוך תקווה שמשהו ישתנה. והשינוי הוא לטובת הפועל תל אביב וגם לטובת ארז. כי הקבוצה תצליח יותר והוא יצליח יותר.

לא קשור לנושא,
אבל קאזאן של אותה עונה היתה כל כך חזקה... אני זוכר שאפילו התבאסתי שהם לא ביורוליג כי אולי היו לוקחים את מכבי.
וגם הפיינל פור היה ביתי שלהם, ככה שזה לא תואר שהיה אפשר לזכות בו.
באותה עונה היינו צריכים לקחת גביע, אם היינו מעפילים לגמר הוא היה מערך בנהריה אבל ירושלים ניצחו אותנו בחצי וויתרו למכבי על מיקום הגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 01:05 
התפתח איך שהתפתח המשחק וכולם היו חלשים.

אבל חבל שדווקא ברבע האחרון ארז לא ניסה סוג של הימור. לשמור אזורית נמוכה כל הרבע ולתת להם להפציץ משלוש. הפסד של 5 או 30 זה אותו דבר ועובדה שחזרנו למשחק עם החטאות שלשות טיפשיות שלהם אבל זה היה ששמרנו אישית. לשחקנים גם ככה לא היה כוח{לא לחצו כל המגרש אפילו טיפה} וכל פעם ששחקן אילת חדר לסל זה נגמר בעבירה או בסל.
בסוף הגענו ל7 הפרש כדור שלנו 2 וחצי דקות לסוף ואולי שמירת אזורית נמוכה היה מאלץ אותם לזרוק עוד שלשות שיכול להוביל למתפרצות שלנו ולעשות את הבלתי יאמן.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני גם חייב לציין שהתגובות שלו לאחר המשחק על ה-"רצון ואגרסיביות" הן פשוט בושה לאינטליגנציה
להפיל את ההפסד על הרצון של השחקנים רק מראה כמה הבן אדם הזה מנותק מהמציאות
וצר לי כי הוא באמת מאמן כדורסל טוב, אבל הוא פשוט לא איתנו בכדור הארץ האיש הזה

אתה, ארז אדלשטיין, הפסדת את המשחק הזה כבר לפני חודש
רק אתה
המאמן היחיד בעולם שנותנים לו תקציב חופשי ומתעקש לא לחזק את הקבוצה

מנותק מהמציאות? לא הייתי אומר.
אלה בדיוק קלישאות הרצון והלחימה שלפיהן על פי קהל אוהדי הפועל נופלים או קמים משחקים.
מסתבר שהאיש יודע נפש בהמתו יותר מהבהמה עצמה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
בלעדיו אנחנו עוד קבוצה. נתניה או אשדוד.
עם בעלים ותקציב נורמאלי אנחנו אומרים יפה שלום להארפר וקאנסיל ומביאים תחליף ראוי.
לא רואה מצב אחר, הבן אדם מבין כדורסל. לא יכול להיות שהוא יורה לעצמו ברגל.

מקווה שאנשים נכנסו לפרופורציות. כמה ניצחונות רצופים עיוורו את חלקנו לגמרי.

זה טיעון קצת בעייתי כשמספר חברי הנהלה שונים אמרו בדרכים שונות בשיחות אישיות, שיחות קבוצתיות ועל גבי פורום כמה וכמה פעמים עוד מהמחצית של הדרבי בגביע וינר וכנראה גם לפני זה שתקציב להחלפת רכז זר קיים והוא גדול בכמה עשרות אלפי דולרים מהסכום המשולם לרכז הזר הנוכחי.
הוא לא יורה לעצמו ברגל, הוא ירה לכולנו בראש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 06:13 
דני גולפיטק כתב:
purvis short כתב:
מזכיר משהו?

לא קשור לנושא,
אבל קאזאן של אותה עונה היתה כל כך חזקה... אני זוכר שאפילו התבאסתי שהם לא ביורוליג כי אולי היו לוקחים את מכבי.
וגם הפיינל פור היה ביתי שלהם, ככה שזה לא תואר שהיה אפשר לזכות בו.
באותה עונה היינו צריכים לקחת גביע, אם היינו מעפילים לגמר הוא היה מערך בנהריה אבל ירושלים ניצחו אותנו בחצי וויתרו למכבי על מיקום הגמר

אפילו לא הגעת למשחק נגד קאזאן. חטפת בחצי הגמר תבוסה מהדהדת ממארוסי, אחרי שהם עשו לך ריצה של משהו כמו 20:0, כשאתה לא מסוגל לעשות סל. בין היתר כי לא היה לך גארד זר ברמה בסגל, כי עד שהצליחו למצוא את אייברי כבר עבר מועד ההחתמות לאירופה. מה שאומר ההתנהלות העונה ובעונה שעברה היא לא מקרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אז הפטיש שלו היה קומבו גארד, היום זה השתנה לרכז טהור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 07:24 
אנטיגונה כתב:

כן, אז היו חיפושים קדחתניים אחרי הקומבו גארד המושלם, שהולידו בינוניות בשם וויליאם אייברי, ועכשיו יש חיפושים קדחתניים אחרי היורש של ג׳ון סטוקטון שמולידים בינתיים הישארות עם אחד הזרים הגרועים בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אנטיגונה כתב:

כן, אז היו חיפושים קדחתניים אחרי הקומבו גארד המושלם, שהולידו בינוניות בשם וויליאם אייברי, ועכשיו יש חיפושים קדחתניים אחרי היורש של ג׳ון סטוקטון שמולידים בינתיים הישארות עם אחד הזרים הגרועים בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי.

אתה קצת נסחף
היו הרבה יותר גרועים ממנו
הבעיה שלנו שהם נחתכו מאוד מהר והוא לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 07:29 
אני לא נסחף. אני לא חושב שהיה זר בליגת העל, שדי ברור שגם אם היה משחק בלאומית היה נחשב לזר הכי גרוע שם.
היו זרים גרועים בליגת העל, זה שההולוגרמה קאונסיל מושך פה כבר ארבעה חודשים הופך אותו למועמד מוביל לתואר הזר הגרוע בתולדות ליגת העל.
מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
יש למישהו מושג ממקור ראשון למה גפן לא משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: