תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ארז
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
המאמן הכי טוב בארץ ללא ספק.(יחד עם בלאט)
אבל היום ההפסד עליו.
קאנסיל????????????????
אתה רואה שלא הולך רבע ראשון, עוד לפני שהם ברחו, תנסה, תשנה - אריאלי או אפילו רום גפן.
קאנסיל לא שחקן כדורסל.

ארז :HEART2:
הפועל תל אביב :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:16 
אני שונא תקטע הזה שהוא ננעל על תוכנית משחק
תן לאריאלי כבר לשחק
למה חיכה עד למינוס 26

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ארז
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:16 
כל המשך העונה עליו וגם על מי שאפשר ומאפשר לו לעשות מה שבא לו. ההפסד הזה היה ידוע מראש.

רביב פצוע ורק אידיוט היה חושב שיש סיכוי שהוא יתרום היום הרבה מעבר למה שתרם בפועל.

אבל אנחנו ממשיכים עם קאונסיל.

העיקר שהכימיה הקבוצתית נשמרת.

אני כבר לא מדבר על הבדיחה שנקראת הארפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:24 
יצר הרס עצמי חזק ביותר. חבל שהוא הורס גם אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
לא היו לו כלים לנצח היום את המשחק. אבל בזה הוא אשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
גם אם נלך איתו עם ההתעקשות ההזויה לא להביא זר במקום קאונסיל, לפחות שיגיב תוך כדי משחק.
28 נקודות במחצית, 20 הפרש ברבע השלישי, תשנה משהו. תוריד את קאונסיל ותשים את טמיר. תשחק עם שולדי ושירן ולא עם הארפר, תעלה את אוונס עם העבירות שלו. משהו. רק לא חוסר האונים הזה וההתעקשות על הזר הכי חלש בליגה.
מתסכל. 5000 איש עזבו הכל ובאו בכזו שעה הזויה בשביל לקבל ניהול משחק הזוי עוד יותר. פשוט מתסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:29 
הוא לא אשם בפציעה של רביב, הוא לא אשם בפציעה של מתן, הוא אשם בלעדי בזה שמלבד קרלון בראון לא היה אף רכז שמסוגל לשים את הכדור בסל. חמישה חודשים כולם יודעים שצריך להביא זר במקום קאונסיל(הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה לפני החצי גמר) אבל הוא בשלו ואנחנו עשינו בתחתונים במשחק הכי חשוב של העונה
ואז מה שבעצם עוזר לי שהוא מאמן כל כך טוב?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:37 
Red or Dead כתב:
הוא לא אשם בפציעה של רביב, הוא לא אשם בפציעה של מתן, הוא אשם בלעדי בזה שמלבד קרלון בראון לא היה אף רכז שמסוגל לשים את הכדור בסל. חמישה חודשים כולם יודעים שצריך להביא זר במקום קאונסיל(הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה לפני החצי גמר) אבל הוא בשלו ואנחנו עשינו בתחתונים במשחק הכי חשוב של העונה
ואז מה שבעצם עוזר לי שהוא מאמן כל כך טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:38 
ניהול המשחק היום לא היה הבעיה. היום להפועל לא היו כלים.
הבעיה היא הניהול שלו את סגל השחקנים של הקבוצה לאורך כל העונה.

כמו שאמרתי כבר לפני חודש, להגיע עם קאונסיל למעמד חצי הגמר מול 6,000 אדומים זו פשוט יריקה בפנים של האוהדים. זה זלזול יוצא דופן ב-2,000 חברי עמותה ועוד 4,000 חברי עמותה פוטנציאלים, וזה זלזול במועדון הפועל תל אביב ובתחרותיות וההישגיות שלו. כשהתרעתי על זה אנשים היו עסוקים בלהעלב ולהפגע (למרות שזה בכלל לא כוון כלפיהם) במקום לעשות הכל כדי למנוע את זה. היום 6,000 אדומים ראו שחקן שאין לו מקום בלאומית מנסה להציל את המולדת ונותן תצוגת נגרות שלא ראינו גם בימים של ליגה ב'.

אין לי שום דבר אישי נגד קאונסיל ואני ממש לא מחכה לו בפינה, במידה מסוימת אני אפילו מחבב אותו ואין ספק שלפחות הוא אחד היחידים שרצה ולקח על עצמו. הבעיה היא שמבחינה מקצועית מדובר בגארד הזר עם כמות הכישרון הזעומה ביותר שראיתי בשתי הליגות העליונות. כבר חודשיים אני מתריע שאסור שנגיע למצב שאין לנו מחליף אליו עד לחצי הגמר, וכבר ארבעה חודשים מאז שנגמר לו החוזה לחודש. אבל יש דברים שיכולים לקרות רק בהפועל תל אביב.

גם אחד מהגבוהים שלנו היה צריך כבר מזמן לארוז את החפצים ולהגיד יפה שלום (בושה איך ששני שחקנים בינוניים כמו גייטס ו-ווטפורד חגגו עלינו) אבל נשים את זה בצד כרגע.

במילה אחת - עצוב
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:48 
Fez כתב:
ניהול המשחק היום לא היה הבעיה. היום להפועל לא היו כלים.
הבעיה היא הניהול שלו את סגל השחקנים של הקבוצה לאורך כל העונה.

כמו שאמרתי כבר לפני חודש, להגיע עם קאונסיל למעמד חצי הגמר מול 6,000 אדומים זו פשוט יריקה בפנים של האוהדים. זה זלזול יוצא דופן ב-2,000 חברי עמותה ועוד 4,000 חברי עמותה פוטנציאלים, וזה זלזול במועדון הפועל תל אביב ובתחרותיות וההישגיות שלו. כשהתרעתי על זה אנשים היו עסוקים בלהעלב ולהפגע (למרות שזה בכלל לא כוון כלפיהם) במקום לעשות הכל כדי למנוע את זה. היום 6,000 אדומים ראו שחקן שאין לו מקום בלאומית מנסה להציל את המולדת ונותן תצוגת נגרות שלא ראינו גם בימים של ליגה ב'.

אין לי שום דבר אישי נגד קאונסיל ואני ממש לא מחכה לו בפינה, במידה מסוימת אני אפילו מחבב אותו ואין ספק שלפחות הוא אחד היחידים שרצה ולקח על עצמו. הבעיה היא שמבחינה מקצועית מדובר בגארד הזר עם כמות הכישרון הזעומה ביותר שראיתי בשתי הליגות העליונות. כבר חודשיים אני מתריע שאסור שנגיע למצב שאין לנו מחליף אליו עד לחצי הגמר, וכבר ארבעה חודשים מאז שנגמר לו החוזה לחודש. אבל יש דברים שיכולים לקרות רק בהפועל תל אביב.

גם אחד מהגבוהים שלנו היה צריך כבר מזמן לארוז את החפצים ולהגיד יפה שלום (בושה איך ששני שחקנים בינוניים כמו גייטס ו-ווטפורד חגגו עלינו) אבל נשים את זה בצד כרגע.

במילה אחת - עצוב
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
לא עצוב.

טראגי,
כי היה ברור שזה יקרה,
מלבד למלך הנגוע בהיבריס ולמקהלה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:52 
אני גם חייב לציין שהתגובות שלו לאחר המשחק על ה-"רצון ואגרסיביות" הן פשוט בושה לאינטליגנציה
להפיל את ההפסד על הרצון של השחקנים רק מראה כמה הבן אדם הזה מנותק מהמציאות
וצר לי כי הוא באמת מאמן כדורסל טוב, אבל הוא פשוט לא איתנו בכדור הארץ האיש הזה

אתה, ארז אדלשטיין, הפסדת את המשחק הזה כבר לפני חודש
רק אתה
המאמן היחיד בעולם שנותנים לו תקציב חופשי ומתעקש לא לחזק את הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
גם עם חומר השחקנים שיש לו יכל להתכונן טוב יותר לאזורית של אילת ומנגד לתרגיל היחידי שיש להם של פיק אנד רול ששיחקו מולנו גם בשני המשחקים הראשונים

קטש לא שלף היום שום שפן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:57 
r200 כתב:
גם עם חומר השחקנים שיש לו יכל להתכונן טוב יותר לאזורית של אילת ומנגד לתרגיל היחידי שיש להם של פיק אנד רול ששיחקו מולנו גם בשני המשחקים הראשונים

קטש לא שלף היום שום שפן

לא הוא לא. עם חומר השחקנים הזה אתה יכול לנצח את ראשון. אולי את גליל. לא קבוצה ברמה של אילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:57 
נכון. ומצטער, הפקת הלקחים מהמשחק היום צריכה להיות קודם כל שלמשחק נגד ירושלים יהיה לפחות זר אחד חדש. אם המאמן רוצה או לא. שישבו ההנהלה והמאמן בחדר. מצדי יומיים ברצף, עד שיוחתם שחקן.
מה שקורה עם קאונסיל זה זלזול מופגן בהפועל תל אביב. וזלזול באינטיליגנציה של הקהל.
מה שקרה בחודש האחרון זה שהפועל תל אביב כמעט ויתרה, במודע, על מאבק על הגביע. אז כן, אפשר לטעון שאולי יכולנו לנצח גם בהרכב הזה. אבל כשיש תקציב לזר, ומתעקשים לא לחזק את הקבוצה ולשחק עם אחד הזרים הגרועים בתולדות ליגת העל, למעשה מוותרים מראש.
וזה עצוב. מאוד עצוב.
ומה שהיה היום במשחק זו פשוט התבזות. אין מה להתרשם מזה שזה נגמר בתשע הפרש. המשחק היה היה נעול בדקה השביעית ומשם זה היה גארבג׳ טיים.
עם זאת, אני חייב לומר שכשאני רואה איך נראה זר שארז בחר העונה, הלהיט המבריק ג׳סטין הארפר, אני מתחיל להבין למה הוא מפחד להביא גארד זר במקום קאונסיל. אולי עוד יגיע מישהו פחות טוב.

נערך לאחרונה על ידי purvis short בתאריך 03 פברואר 2014, 22:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:59 
עם שירן ואריאלי אתה לא יכול לנצח כלום, אבל אם היה זר במקום קאונסיל המשחק היה יכול להתפתח אחרת ואז היית אולי מגרד את זה
בכיה לדורות

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
זה נראה אבוד מתחילת הרבע השני,אני התאכזבתי מאוד כי ידעתי שהקבוצה הזאת כבר נתנה יותר.
קטונתי מלנתח את זה מקצועית,אבל לדעתי הפעם באמת הרוב על ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
בלעדיו אנחנו עוד קבוצה. נתניה או אשדוד.
עם בעלים ותקציב נורמאלי אנחנו אומרים יפה שלום להארפר וקאנסיל ומביאים תחליף ראוי.
לא רואה מצב אחר, הבן אדם מבין כדורסל. לא יכול להיות שהוא יורה לעצמו ברגל.

מקווה שאנשים נכנסו לפרופורציות. כמה ניצחונות רצופים עיוורו את חלקנו לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:06 
שים את הזר הכי טוב שאפשר להביא בכסף שיש לנו במקום קאונסיל (בואו נקרא לו גודס לצורך העיניין) ואני עדיין בכלל לא בטוח שאנחנו מנצחים היום...
לדעתי , עדיין הבעיות היותר חמורות שלנו זה גארד ישראלי מחליף (למרות שאריאלי היה יחסית סביר ברבע האחרון) וסנטר.
ישראלי טוב חשוב לנו בגלל החוק הרוסי, הסנטר יותר חשוב לנו כי מדובר בשחקן חמישייה לעומת שחקן ספסל.

בכל מקרה , לגבי היום, כולם היו חושך עד הרבע האחרון במיוחד מבחינה התקפית ואני ממש לא חושב שבגלל קאונסיל הפסדנו.

חבל שרביב שיחק היום, אני מקווה שזה לא פגע בהחלמה שלו.
אני מקווה שמתן לא נפצע חמור מידי (אם כל הכבוד לאמא שלו, ולמתן עצמו שירד ישר אחרי הפציעה ומלמל ״קרעתי משהו״) , בואו נחכה להבחנה רפואית ...

שבוע הבא דרבי, יאללה הפועל!

נערך לאחרונה על ידי מילפורד בתאריך 03 פברואר 2014, 21:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:08 
מילפורד כתב:
שים את הזר הכי טוב שאפשר להביא בכסף שיש לנו במקום קאונסיל (בואו נקרא לו גודס לצורך העיניין) ואני עדיין בכלל לא בטוח שאנחנו מנצחים היום...

גודס במקום קאונסיל ואנחנו מנצחים היום. עד כדי כך פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:10 
מה זה בטוח, מילפורד. כמה אפשר לכתוב את הקשקוש הזה של כן בטוח לא בטוח. אין בטוח בספורט. לפי ההיגיון המוזר הזה אםשר לשחרר את רביב כי גם הוא לא מבטיח כלום.
מה שצריך להבטיח זה שהקבוצה תעשה את המקסימום שאפשר במסגרת התקציב שלה. הפועל לא עושה את זה.
קאונסיל זה הזר הכי גרוע בליגה. אחד הגרועים בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי. אני מתכווץ במבוכה כשהוא על המגרש. והוא פה כבר ארבעה חודשים.
זה זלזול מופגן בהפועל. זו התנהלות מקצועית מבישה שלא הייתה מתרחשת באף קבוצה.
לצערנו זה קורה בהפועל.
ואם המאמן לא מסוגל להביא לו מחליף, וההנהלה לא מסוגלת לכפות עליו להביא לו מחליף, אז, ובכן, אני מאוד מבואס מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:11 
purvis short כתב:
נכון. ומצטער, הפקת הלקחים מהמשחק היום צריכה להיות קודם כל שלמשחק נגד ירושלים יהיה לפחות זר אחד חדש. אם המאמן רוצה או לא. שישבו ההנהלה והמאמן בחדר. מצדי יומיים ברצף, עד שיוחתם שחקן.
מה שקורה עם קאונסיל זה זלזול מופגן בהפועל תל אביב. וזלזול באינטיליגנציה של הקהל.
מה שקרה בחודש האחרון זה שהפועל תל אביב כמעט ויתרה, במודע, על מאבק על הגביע. אז כן, אפשר לטעון שאולי יכולנו לנצח גם בהרכב הזה. אבל כשיש תקציב לזר, ומתעקשים לא לחזק את הקבוצה ולשחק עם אחד הזרים הגרועים בתולדות ליגת העל, למעשה מוותרים מראש.
וזה עצוב. מאוד עצוב.
ומה שהיה היום במשחק זו פשוט התבזות. אין מה להתרשם מזה שזה נגמר בתשע הפרש. המשחק היה היה נעול בדקה השביעית ומשם זה היה גארבג׳ טיים.
עם זאת, אני חייב לומר שכשאני רואה איך נראה זר שארז בחר העונה, הלהיט המבריק ג׳סטין הארפר, אני מתחיל להבים למה הוא מפחד להביא גארד זר במקום קאונסיל. אולי עוד יגיע מישהו פחות טוב.

סונדיאטה גיינס חופשי. ג'רל מקניל חופשי. ג'וש סלבי מקבל שחרור מצדביטה זאגרב עוד יומיים. לא חסרים שחקנים להביא.
אם נמשיך לחכות לרכז הטהור המושלם נפסיד גם את הסיכוי לפלייאוף העליון (ובכלל את העונה הזאת).

וגם אחד הגבוהים שלנו חייב להגיד יפה שלום. בלי שום אופציה מתחת לסל זה פשוט לא יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
מילפורד כתב:

ממש לא בטוח, וזאת לא הנקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:14 
KingAlpaca כתב:
zink כתב:
מילפורד כתב:

נכון. אבל אם היה את גודס והיית מפסיד לפחות היית בתחושה שנתת הכול. עכשיו אתה בתחושה שזלזלת במעמד, ועשית צחוק מהסיכוי לזכות במשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
זאת כן הנקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

KingAlpaca כתב:
zink כתב:
מילפורד כתב:

הגזמתי אבל הטיעון ממש הרגיז אותי. כאילו הוא לא ראה את קאונסיל מחטיא צעד וחצי והולך ראש בקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
r200 כתב:

קטש לא שלף היום שום שפן

לא הוא לא. עם חומר השחקנים הזה אתה יכול לנצח את ראשון. אולי את גליל. לא קבוצה ברמה של אילת.

אילת נראתה חושך עד לפני שבועיים ומאז ניצחו את אשדוד החלשה

גייטס היה כבר פעמיים בדרך למטוס ונשאר מחוסר ברירה ,אם היו מפסידים היום הוא ועוד ישראלי היו עפים

חוץ ממולנו הוא נתן אולי עוד 2 משחקים נורמלים ...
אז ברור שאנחנו בבעית שחקנים ועם 2 זרים גבוליים אבל עדיין יכלה להיות הכנה טובה יותר
ואני לא מבין למה גפן לא מקבל צאנס..הוא טוב בלאומית ויותר גרוע ממה שיש זה קשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:28 
אילת באמת רחוקה מלהיות קבוצה טובה, ואפילו היום חוץ מהרבע השלישי הם לא באמת שיחקו כדורסל
זה שהם הובילו עלינו 25 הפרש היום זו תעודת עניות מאוד גדולה

הפועל חייבת לעשות שינוי בסגל, חייבת. עכשיו עם הפציעה של מתן זה לא הולך להיות יותר קל.
הפועל תל אביב חייבת להתחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:44 
אה, והכי יפה שהוא אמר אחרי המשחק "גם כשניצחנו אמרתי שיש לקבוצה בעיות"

וואלה ארז? וואלה?
איזה קטע. גם אנחנו אמרנו.

רק שאתה זה שהיית צריך לפתור את הבעיות. התחננו שתפתור את הבעיות האלה. היה לך כל כך הרבה זמן.

די כבר ארז, די.
שחרר את עצמך מעצמך כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 21:48 
בכל ניהול משחק שייגמר בהפסד, תמיד יהיה אפשר להגיד מיליון דברים בדיעבד. למה לא הכנסת את ההוא, למה
הוצאת את זה. והכל היפוטתי.
שורה תחתונה - עם הסגל של היום, שזה בלי רביב בעצם, בלי מתן, ועם 3 זרים נגרים (כן, אוונס נגר, והארפר מלווה
בהגנה לטיול), אנחנו לא מנצחים את אילת גם פעם אחת ב-3 משחקים. הגענו ל-70 נקודות בגארבג׳. היינו
קרובים לסיים את המשחק עם 50 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: